Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy Holtak Éjszakája helyett van egy olyan csoda h Élõhalottak Éjszakája, még az elsõt 1968ban készítették, meg van egy 1990-es remake...
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem 8:
Kellemes vígjáték Tim Robbins-szal és Martin Lawrence-szel. 70%
Zsernyákok:
Svéd film! Ennek ellenére nem mûvészfilm, de még csak nem is unalmas. Sõt! Nagyon jó. 75%
Dick és Jane Trükkjei:
Jim Carrey új filmjei már egyre kevésbé viccesek. Télleg elkéne indulnia a drámai vonalon is. 65%
Vadkanok:
Altesti poénokban gazdag de meglepõen szórakoztató film. 65%
Játsz/ma: Michael Douglas hatalmas alakítása, újabb fordulatos történet David Finchertõl. A tökéletes átverésfilm! 90%
Zathura: Jumamji koppintás, bár ugyanaz a készítõje a két filmnek. Ennek ellenére, végig pörgõ, jó film. 70%
Desperado: Nagyon ott vannak a tûzpárbajok, és a történet is remek, Antonio Banderas pedig ebbe a szerepbe született. 90%
Egy szoknya, egy nadrág: Hiába húzzák le, jó film, csak Bajor Imréhez nem illik Oroszlány Szonja elcsábítása. Rudolf Péter hatalmasat játszik. 70%
Holtak Földje: Érdekes dolgokk kerültek ebbe a részbe is, de nincs már annyi mondani valója mint a Holtak Hajnalának. Azért kiváncsian várom a Holtak Éjszakáját. 60%
Csapd le Csacsi: Magyar vígjáték az õsidõkbõl. Azért van pár jó beszólás benne és persze kommunista csúfolás dögivel. 70%
Randiguru: Nagyon kellemes, romantikus komédia, nem hiába a tavalyi év egyik legnagyobb sikere. Ötletes, szellemes, és vicces altesti poénok nélkül is. 80%
Asszem ennyi. Mit mondjak, jó munkahelyem van...
Ahhoz képest, hogy lehúzták, én totál jól szórakoztam, sõt, az elmúlt 2 hónapban nem láttam jobb filmet 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tabukat masszírozgató, piszkálgató, de semmiképp' sem döntögetõ film. A vége a maga kérdésfeltevéseivel nagyon korrekt. A jelenetek továbbra is hatásvadászok. Nagy általánosságban semmi különleges. Oscar/nobel, stb. díj témájú a film, szal minimum 1 szobrocska, amit nem kapott meg mégsem... Egyébként sokan mondták, én nem találtam unalmasnak! És Ciarán "Gaius Julius Szízár" Hinds for prezident 😄
6/10
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Én ezt egy szóval se állítottam. Csupán felsoroltam milyen filmekben játszott és kapott 2 oscar-t is.
János meg mondja a zigasságot :-)
Vígjátékok, love story-k, komoly és könnyed filmek, történelmi film vagy kemény dráma, mindben megállta a helyét.
És ezt 2 oscar-ral is jutalmazták ugye.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1ik kedvenc színészem. még nem csalódtam benne.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Miközben írtam, ez nekem is eszembe jutott, hogy hátha másként olvassák. :-D
Egyébként furcsa, hogy Tom Hanks nagyon jól ki tudott mászni a gügye tébláboló idióta szerepébõl... Akkor Jim Carrey is kijöhetne már onnan (és ezért szerintem már elég sokat letett. Ugye ott az Andy Kaufmann életérõl szóló film, vagy az Spotless mind, Truman Show)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
végét nemértem :-/
spoiler
gondolom olyan õsemberek leszármazottai voltak akik a jégkorszak elõl mentek
a földalá
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
Pedig nagyon megnézném :-)))
Jó ez kicsit ellenmondásosra sikeredett. A lényeg, hogy a karrierje alapja a komédiára épül. Õ maga is komikusnak tartja magát, de nagyon jól megállja a helyét drámai szerepekben is. A sokoldalúság nem rossz dolog.
És nem szabad a komédiát lenézni. Sokan azt hiszik (tévesen), hogy az könnyebb mint a dráma.
EHHHH!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tom Hanks jó színész, de a vígjáték szerepek igazán testhezállóak voltak neki.
ez volt az a film, amikor igazi színészként kezdtek el nézni rá, hiszen elõtte jórészt bugyuta komédiákban szerepelt.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
8/10 Tom Hanks megint nagyot alakított. Felkavaró alkotás.
Ja és ha még itt nem mondtam volna: Expoited-Beat the bastards címû szám elején a bevágott hangok ebbõl a filmbõl vannak, mikoris Lyland a vagonban lenyomja a.....
de nem írok spoilert. hallgassátok-szeressétek 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A borítón is JÖJJ van, meg ugye így is van a cím szóhasználatban, a szinkronban az idióták mégis tûz JÁRJ velem-et mondanak. na mind1.
Akinek tetszik a sorozat, annak ez a film is be fog jönni. Eszméletlen szürreális dolgokba hajlik bele néha a film, nemtom komolyan gondolták-e, vagy csak a kokó volt sok. Ettõl függetlenül nagyon jó, és sok mindenre fény derül, ami a sorozatból pl. nekem nem jött le. A két csaj vizíója a kocsmában azzal a szívszaggató zenével, meg vmi elképesztõ...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...