Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne rontsd el!!! <#smile>#smile>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szokásos... lánykák menekülnek egy szál vizes pólóban, közben hatszor megbotlanak tinihorror.
A népet meg nem tudom miért kell beetetni ezzel a megtörtént dologgal. Ebbõl kb semmi nem igaz.
asszem kapott oscart én nem adtam volna nekie .
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Huhh, megint sikerült nagyot alakítania Cage-nek. Bár szerintem hihhetetlen nehéz film és senkinek sem ajánlom így péntek délutánra mert kicsit vagy nem is kicsit elmegy az élettõl a kedve. A film maga és a cselekmények nagyon lassuak és unalmasak de ha végignézed valami megfog benne. Bár nem értem miért ez lett a címe a filmnek, mert semmi köze, de ezektõl függetlenül egyáltalán nem élvezhetõ film és unalmas, de 😊 valahol sok mondanivaloja van.
--> 6/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a film amúgy nem volt egy nagy szám. 6/10 kicsit pillangó hatásra hasonlít nem?
nice legs. what time to open?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(jacket = kabát, zakó) ezek közül sztem egyik se illene a filmre
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Fõleg azért, mert magyar értelemben egy darab fiókról nincs szó benne.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
ÉS igen Clerks mindent visz😄 (Bár valljuk meg a Dogma meg valamivel intellektuálisabb a humor mellett😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mafia-ba amikor a gyerek atussza az oceant , kimaszik , majd elkezd lihegni....hat en fentregtem 😄
Maffia!, Top Secret, Nagy Durranás 1-2
ala<#eljen>#eljen>pfilmek!!
Bármennyire is lehet pl. "buroknak" fordítani, egyértelmû, hogy a film készítõi nem a kis kamrára céloztak a címben, hanem a kényszerzubbonyra.
De a havernak se tetszett és Õ sem az a kimondott "feszt end dö fjuriusz" rajongó... :-)
Egyebkent szerintem se volt nagy szam. Sot...
hat ezek beteg filmek😄😄😄 7/10 😄
most vadaszok a clersk meg a dogma utan..
a dogmat lattam de mar reg..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem pontoznám, mert elaludtam a végét és a haver utána vitte el a dvd-t, de valami elbaszottul unalmas idõutazásos-"kivagyokén-dericcsükki" szerencsétlen filmecske Adrien Brody-val, Kris Kristoffersonnal és Keira Knightley-val.
Amúgy a haver is anyázott rendesen, szal azt kell levonnom, hogy a vége sem lett különb mint a 3/4-e. Elképzelésem nincs, hogy állhat ez a film 6,9%-on az imdb-n.
Egyértelmûen Bruce Willis egyik kiemelkedõ alakítása. Bár szerintem
Sok lapos rész volt, de mégis valahol 😊 izgalmas volt, de nemtudok a mellett elmenni, hogy a vége mekkora talicskafos. Ilyen befejezés szerintem már uncsi, ide valami nagyobb csavar kellett volna, hogy aztmondanám, hogy hûhhh jofilm volt.
---> 6/10
Magyar vígjátékokhoz képest szerintem nagyon jó. 7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
amugy Holtak Éjszakája helyett van egy olyan csoda h Élõhalottak Éjszakája, még az elsõt 1968ban készítették, meg van egy 1990-es remake...
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem 8:
Kellemes vígjáték Tim Robbins-szal és Martin Lawrence-szel. 70%
Zsernyákok:
Svéd film! Ennek ellenére nem mûvészfilm, de még csak nem is unalmas. Sõt! Nagyon jó. 75%
Dick és Jane Trükkjei:
Jim Carrey új filmjei már egyre kevésbé viccesek. Télleg elkéne indulnia a drámai vonalon is. 65%
Vadkanok:
Altesti poénokban gazdag de meglepõen szórakoztató film. 65%
Játsz/ma: Michael Douglas hatalmas alakítása, újabb fordulatos történet David Finchertõl. A tökéletes átverésfilm! 90%
Zathura: Jumamji koppintás, bár ugyanaz a készítõje a két filmnek. Ennek ellenére, végig pörgõ, jó film. 70%
Desperado: Nagyon ott vannak a tûzpárbajok, és a történet is remek, Antonio Banderas pedig ebbe a szerepbe született. 90%
Egy szoknya, egy nadrág: Hiába húzzák le, jó film, csak Bajor Imréhez nem illik Oroszlány Szonja elcsábítása. Rudolf Péter hatalmasat játszik. 70%
Holtak Földje: Érdekes dolgokk kerültek ebbe a részbe is, de nincs már annyi mondani valója mint a Holtak Hajnalának. Azért kiváncsian várom a Holtak Éjszakáját. 60%
Csapd le Csacsi: Magyar vígjáték az õsidõkbõl. Azért van pár jó beszólás benne és persze kommunista csúfolás dögivel. 70%
Randiguru: Nagyon kellemes, romantikus komédia, nem hiába a tavalyi év egyik legnagyobb sikere. Ötletes, szellemes, és vicces altesti poénok nélkül is. 80%
Asszem ennyi. Mit mondjak, jó munkahelyem van...
Ahhoz képest, hogy lehúzták, én totál jól szórakoztam, sõt, az elmúlt 2 hónapban nem láttam jobb filmet 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tabukat masszírozgató, piszkálgató, de semmiképp' sem döntögetõ film. A vége a maga kérdésfeltevéseivel nagyon korrekt. A jelenetek továbbra is hatásvadászok. Nagy általánosságban semmi különleges. Oscar/nobel, stb. díj témájú a film, szal minimum 1 szobrocska, amit nem kapott meg mégsem... Egyébként sokan mondták, én nem találtam unalmasnak! És Ciarán "Gaius Julius Szízár" Hinds for prezident 😄
6/10