Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
akkor pontosítanék: a tipikus gettó afro-amerikaiak közül
Morgan Freeman, Don Cheadle, Denzel Washington, Samuel L Jackson vagy Fishburne ezek más kategória 😊

I love this game!

CSOCSO
nahja
Blasta
Sztem Laurence Fishburne az egyik legtisztábban beszélõ feka színész, minden szavát tisztán érteni pl. a Matrix-ban...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Iori
átkopizod a címet a flashgetbe

I love this game!

Iori
pedig sztem Mos Def az egyik "legtisztábban" beszélõ, a filmet nem láttam, de õ a tisztában beszélõk közé tartozik

szerintem a haitiak meg a jamaikaiak még szörnyûbbek

I love this game!

CSOCSO
a fekar ilyen "szepen" beszelnek angolul....
mind....

neha en is rejtkodfejtot jatszom mikor beszelgetek veluk...
Csacsi
Sziasztok. Bocsi, a kicsit offért, de hol találok olyan oldalt, ahol le tudok tölten filmelõzeteseket? nem megnézni akarom, hanem lementeni. elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

EmThor
16 Blocks - 7.5/10

Bruce Willis, a valaha jobb napokat is megélt, jelenleg alkesz detektív rutinfeladatot kap, a piti kis néger bûnözõt el kell vinnie a 16 háztömbnyire levõ bíróságra tanúskodni... de hamar kiderül, jópáran nem akarják, hogy eljusson odaáig...

fordulatos krimi, de az összetevõk ismertek, nekem mégis nagyon tetszett, mert amennyire eccerû a sztori, annyira reális marad, és a végére is megmarad a feelgood feeling...

de ahogy az a néger beszél angolul, lehet direkt van, de botrány, 1 szót nem érteni belõle 😄

CSOCSO
Deep See 3D (IMAX)

nagyon latvanyos volt!! szinte mintha ott lettem volna eloben! felejthetetlen elmeny!

( bovarkodni akarok!!!)
Sephi
Detto.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Így van. Ultrafos, fogalmam nincs mitõl vannak elájulva tõle.

fifi
Ed Gein

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
De! A vizes póló igen!
Ne rontsd el!!! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
texas chainsaw massacre (az új változat, Jessica Bieles)

Szokásos... lánykák menekülnek egy szál vizes pólóban, közben hatszor megbotlanak tinihorror.

A népet meg nem tudom miért kell beetetni ezzel a megtörtént dologgal. Ebbõl kb semmi nem igaz.
Descent - Mi ez a szar? Azt kell mondjam, hogy a barlagos resz tetszett, mig kuzdottek azon hogy kijussanak. Miutan megjelentek a maradiak nah onnantol fos.

Sil3nt
huha mindketto 😊, valamikor kifejezetten tetszett valamikor rohadt unalmas

Csak szex mas semmi. Kellemesen csalodtam. Nem volt rossz film.

Mincsi
Most hûha de klassz volt vagy de szar volt??

Rush!

Blasta
Asszem énse

Mr Csé
crash 8/10

asszem kapott oscart én nem adtam volna nekie .

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

BADE
látta már valaki a Yonggary címû filmet?Aki nem az azonnal szaladjon el a közeli tékába és szerezze be,mert felejthetetlen élmény volt!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sil3nt
The Weather Man

Huhh, megint sikerült nagyot alakítania Cage-nek. Bár szerintem hihhetetlen nehéz film és senkinek sem ajánlom így péntek délutánra mert kicsit vagy nem is kicsit elmegy az élettõl a kedve. A film maga és a cselekmények nagyon lassuak és unalmasak de ha végignézed valami megfog benne. Bár nem értem miért ez lett a címe a filmnek, mert semmi köze, de ezektõl függetlenül egyáltalán nem élvezhetõ film és unalmas, de 😊 valahol sok mondanivaloja van.

--> 6/10

Sephi
!!! 😄DD <#worship>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Persze hogy van, de számomra ez is ott van a topon. De hogy megnyugtassalak a Serenity mindent visz.😊

Sephi
Van annal jobb is az teny. De neked teccet az a lenyeg!

SASboy
ja még a zubbony jó lett volna, de szerintem a fiók az találó
a film amúgy nem volt egy nagy szám. 6/10 kicsit pillangó hatásra hasonlít nem?

nice legs. what time to open?

Moziba, kölcsönzõbe, otthon a gép elõtt. Nagy filmrajongó vagyok, hidd el, elég sok filmet láttam. A Jacket számomra az egyik legjobb volt. Nem egyezik az izlésünk, ez van.

Sephi
EHH? Hol voltal 2005-ben? Mert moziba/kolcsonzobe/otthonagepelottwarezttolteni tuti nem!

Szerintem viszont 2005 egyik legjobb filmje volt. Nem az a szokásos hollywoodi mocsok. Szvsz a magyar címek meg az esetek többségében sokkal jobbak és frappánsabbak mint az eredeiek.

Blasta
Említettem a "zubbonyt", ami legalább olyan "jól" hangzik mint a fiók :-)))

SASboy
én sem tudom, de szerintem illik rá 😊
(jacket = kabát, zakó) ezek közül sztem egyik se illene a filmre

zaki
tepsi 😊

Blasta
Nemtom mi a magyar megfelelõje annak a tárolónak amiben a hullákat tartják, de sztem nem fióknak hívják. (ha igen, akkor bocs)

SASboy
miért hova zárják be szerinted?

Sephi
En kerek elnezest.

Bandew
Sztem jó a fiók, nem kell azt a szó szoros értelmében venni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Ezzel az erõvel simán lehetett volna "A zubbony" vagy szájbarágósabban "A kényszerzubbony" címet adni a filmnek.
Fõleg azért, mert magyar értelemben egy darab fiókról nincs szó benne.

Sati84
Bocs, hogy ilyen régi postra reagálok, de a Danny the Dog zenéjét én is rongyosra hallgattam már mielõtt láttam a filmet, mivel a Massive Attack komponálta. Ajánlom az összes albumukat, vannak jobbak is, mint a DtD. Hogy csak a Best Album Evert említsem, ami a Mezzanine :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

SASboy
Miért hülyék? Nem muszály szószerinte fordítani és a cím illik a filmre.

Bucser
A Comic Strip-et se hagyd ki😊 Igen érdekes Kevin Smith szemléletû romantikus vígjáték... Szerintem érdemes megnézni😊

ÉS igen Clerks mindent visz😄 (Bár valljuk meg a Dogma meg valamivel intellektuálisabb a humor mellett😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Mindegyiken konnyekkel rohogtem!

Mafia-ba amikor a gyerek atussza az oceant , kimaszik , majd elkezd lihegni....hat en fentregtem 😄

Abszurd humor kedvelõk figyelmébe!!!
Maffia!, Top Secret, Nagy Durranás 1-2
ala<#eljen>pfilmek!!
Sephi
Hamarosan jon a folytatas! 😄

Bandew
Clerks a legnagyobb!!! <#eljen>

Blasta
Jah... :-/
Bármennyire is lehet pl. "buroknak" fordítani, egyértelmû, hogy a film készítõi nem a kis kamrára céloztak a címben, hanem a kényszerzubbonyra.

Blasta
Nincs kizárva, hogy én nem voltam ráhangolódva, de az eleje érdekes volt, aztán úgy leült, hogy nemcsoda h bealudtam.
De a havernak se tetszett és Õ sem az a kimondott "feszt end dö fjuriusz" rajongó... :-)

Sephi
A fiok? Ez a magyar cime? Ezek hulyek 😄
Egyebkent szerintem se volt nagy szam. Sot...

CSOCSO
Mallrats, Jas and Silent bob strikes back

hat ezek beteg filmek😄😄😄 7/10 😄

most vadaszok a clersk meg a dogma utan..

a dogmat lattam de mar reg..
fifi
szerintem nagyon jó film volt, nekem nagyon tetszett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
The Jacket (a fiók)

Nem pontoznám, mert elaludtam a végét és a haver utána vitte el a dvd-t, de valami elbaszottul unalmas idõutazásos-"kivagyokén-dericcsükki" szerencsétlen filmecske Adrien Brody-val, Kris Kristoffersonnal és Keira Knightley-val.

Amúgy a haver is anyázott rendesen, szal azt kell levonnom, hogy a vége sem lett különb mint a 3/4-e. Elképzelésem nincs, hogy állhat ez a film 6,9%-on az imdb-n.