Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morgan Freeman, Don Cheadle, Denzel Washington, Samuel L Jackson vagy Fishburne ezek más kategória 😊
I love this game!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
szerintem a haitiak meg a jamaikaiak még szörnyûbbek
I love this game!
mind....
neha en is rejtkodfejtot jatszom mikor beszelgetek veluk...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bruce Willis, a valaha jobb napokat is megélt, jelenleg alkesz detektív rutinfeladatot kap, a piti kis néger bûnözõt el kell vinnie a 16 háztömbnyire levõ bíróságra tanúskodni... de hamar kiderül, jópáran nem akarják, hogy eljusson odaáig...
fordulatos krimi, de az összetevõk ismertek, nekem mégis nagyon tetszett, mert amennyire eccerû a sztori, annyira reális marad, és a végére is megmarad a feelgood feeling...
de ahogy az a néger beszél angolul, lehet direkt van, de botrány, 1 szót nem érteni belõle 😄
nagyon latvanyos volt!! szinte mintha ott lettem volna eloben! felejthetetlen elmeny!
( bovarkodni akarok!!!)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ne rontsd el!!! <#smile>#smile>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szokásos... lánykák menekülnek egy szál vizes pólóban, közben hatszor megbotlanak tinihorror.
A népet meg nem tudom miért kell beetetni ezzel a megtörtént dologgal. Ebbõl kb semmi nem igaz.
asszem kapott oscart én nem adtam volna nekie .
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Huhh, megint sikerült nagyot alakítania Cage-nek. Bár szerintem hihhetetlen nehéz film és senkinek sem ajánlom így péntek délutánra mert kicsit vagy nem is kicsit elmegy az élettõl a kedve. A film maga és a cselekmények nagyon lassuak és unalmasak de ha végignézed valami megfog benne. Bár nem értem miért ez lett a címe a filmnek, mert semmi köze, de ezektõl függetlenül egyáltalán nem élvezhetõ film és unalmas, de 😊 valahol sok mondanivaloja van.
--> 6/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a film amúgy nem volt egy nagy szám. 6/10 kicsit pillangó hatásra hasonlít nem?
nice legs. what time to open?
(jacket = kabát, zakó) ezek közül sztem egyik se illene a filmre
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Fõleg azért, mert magyar értelemben egy darab fiókról nincs szó benne.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
ÉS igen Clerks mindent visz😄 (Bár valljuk meg a Dogma meg valamivel intellektuálisabb a humor mellett😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mafia-ba amikor a gyerek atussza az oceant , kimaszik , majd elkezd lihegni....hat en fentregtem 😄
Maffia!, Top Secret, Nagy Durranás 1-2
ala<#eljen>#eljen>pfilmek!!
Bármennyire is lehet pl. "buroknak" fordítani, egyértelmû, hogy a film készítõi nem a kis kamrára céloztak a címben, hanem a kényszerzubbonyra.
De a havernak se tetszett és Õ sem az a kimondott "feszt end dö fjuriusz" rajongó... :-)
Egyebkent szerintem se volt nagy szam. Sot...
hat ezek beteg filmek😄😄😄 7/10 😄
most vadaszok a clersk meg a dogma utan..
a dogmat lattam de mar reg..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem pontoznám, mert elaludtam a végét és a haver utána vitte el a dvd-t, de valami elbaszottul unalmas idõutazásos-"kivagyokén-dericcsükki" szerencsétlen filmecske Adrien Brody-val, Kris Kristoffersonnal és Keira Knightley-val.
Amúgy a haver is anyázott rendesen, szal azt kell levonnom, hogy a vége sem lett különb mint a 3/4-e. Elképzelésem nincs, hogy állhat ez a film 6,9%-on az imdb-n.