Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hihetetlen nagy munka lehetett. Le a kalappal Tim Burton és csapata elõtt, hogy a sok CGI-trágya mellett õk még csinálnak ilyet. És nem is akárhogy.
Most megnézem a dvd extráit is, valszeg még mélyebben hajolok majd meg az alkotás elõtt egy kis werkfilmnézés után.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Multkor láttam a gólt szeritem az nagy király mindenkinek ajánlom ha meg szereti a focit akkor kötelezõ😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eli Roth + Tarantino fuck you! (hostel) EZ a film 100x jobb! akinek tetszett az 1-2, annak ez is fog. Végre egy méltó folytatás.
8/10
Részeiben jó, összességében sz@r forgatókönyv, részben háborús propaganda, részben stfu. Legvége tetszett.
4.5/10
Ahhoz képest, hogy a helyszínek nem valami változatosak, igen jó film volt sztem 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Eddig még csak rossz kritikát hallottam róla, de szerintem jó film a maga kategóriájában!
Ha osztályozni kellene, akkor nálam 9/10! Csak azért nem max pont, mert az ötlet nem volt túl eredeti, mivel az én szememben nagyon hasonlított Stephen King Ragyogására, ami azért mérföldekkel jobb (10/10)!!!
Azért érdemes megnézni!
hmm 5/10 nem voltam elájulva - talán a hype miatt is adtam ennyit. A barlang lakókat nagyon nehezen tudtam Gollamtól elvonatkoztatni 😊 a barlangászós jelenetek izgisebbek voltak mint a horrorosak...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mit eszik mindenki ezen a filmen? En tobszor is majdnem belealudtam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem tetszett a film bár úgy hallottam nagyott bukott!Michael Bay akciójeleneteit egyébként is kedvelem!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Bár az eleje kicsit nehezen indult egész jó kis film volt.
Kikapcsolt,jól szórakoztam rajta.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aerith halála után teszik fel a vörös szallagot.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gondolom nincs nagy jelentõsége, de kíváncsi vok rá...
thx
Rush!
BUDA > miskolc.
Tudod csak a sztenderd pószídzsr!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jet Li legújabb filmje.
"This film tells the story of Chinese Martial Arts Master Huo Yuanjia"
Tetszett.Hagyományos kínai harcmûvészfilm,a mai kor technikai megvalósításában.
8/10
Go Jeff Go!!!!
vhogy kimaradt.. de most bepotoltam es romma rohogtem magam! eszmeletlen jol szorakoztam.. nem emlexem mikor nevettem utoljara ennyit
Ed Gein ruhát/maszkot csinált áldozatai bõrébõl, stb...már leírták helyettem.
Lásd még Slayer> Dead skin mask
bizonyos szinten ez inspirálta a történetet az elsõ filmrevitelkor még Tob Hooper idején 1974-ben.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Morgan Freeman, Don Cheadle, Denzel Washington, Samuel L Jackson vagy Fishburne ezek más kategória 😊
I love this game!