Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---------
Király akció film!
9/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
V9ykn8_TZL0
---------------
5/10
Ehhh...
Ezt a vontatott, unalmas mesét vazze.
Adtam neki egy esélyt, de minek?
1,5 órát várni egy látványos csatára (ami tényleg egész fílinges lett), amivel ezt a gyerekfilmet rögtön a GYU-hoz hasonlítják????
Kamu.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az volt a tervem hogy tök egyedül nézem meg a filmet a moziban de sajna nem sikerült mert rajtam kívül volt még egy faszi a teremben😄
a látvány és a hangulat perfekt viszont a történetet nem sikerült elsõre 100%-ig megértenem.
most egy gyenge nyolcas de még változhat pozitív irányba😊
V9ykn8_TZL0
imdb
A legkomolyabb filmes adatbázis a neten
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egyik kedvenc
Húúú nagyon megfogott ez a film, biztos vagyok benne, hogy még egyszer meg fogom nézni... (már csak azér is mer hulla fáradtan néztem éjjel, és egy két rész nem volt tiszta)
9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Olyasmit mint a hetedik vagy bármi olyat ami félelmetes vagy borzongató!
1 szóval nagyon faxa psziho horrort!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Hát ez elég lájtos volt. EmThor igazad volt, addig jobb amíg a gépen vannak.Story viszont tetszett. 5/10
nice legs. what time to open?
I love this game!
BAAAH!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én már készülök az 5. 24 szezonra, hamarosan meglesz és akkor JAJJMINDENKINEK :-D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A bemutato utan ugy vartam mar vegre a " jelenetet" mint a messiast... a film kozben is igy voltam vele.. jaaaj jussunk mar odaig.. lassuk mar a karacsony estet.
A film utan pedig ugy erzem hogy bar lett volna tartalmasabb es hosszabb a film.
Nohde mindegy.. nagyjabol az a lenyeg, hogy haboru van es 3 nemzet is osszegyulik egy csatateren. Kozeledik a karacsony amit mindenki a sajat kis katonai arokjaban var es....
aki nem latta a bemutatot az ne is nezze.. csak szerezze be a filmet...
aki meg mar latta a bemutatot az tudja mit mondtam volna a ... helyebe...
Nem volt olyan uber film mint vartam volna de ettol fuggetlenul megfogott... valamilyen szinten beleeltem magam egyszoval tetszett!!!
7/10
el is gondolkoztam volna, milyen erdekes lenne minden ilyenfele dolgot atelni.. persze nem szeretnek meghalni meg ilyenek.. de megis.. csak igy atelni ilyen dolgokat.. meg mindenfele mast is.... pearl harbour, titanic... stb
es akkor most mivan?? tartogatod hatha a kov eletedben elkezded vegigkovetni az FF sztorijat es majd akkor lesed meg???
valamit nezni akarsz mer unatkozol es nincs mit akkor nezze valamit.. inkabb egy FF et mint egy szar filmet.. ha szerinted hulyeseget mondok akkor ne nezze semmit
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
AJánljon már valami guru egy jó anime-t, amit mostanság készítettek, mert az Aplleseed volt az uccsó amit láttam. Az új FF tudtommal erõs háttéranyagot igényel, azt kihagynám, de valami új cuccot néznék szívesen, a híres régieket mind láttam.
HTX!
válogatás Monty Python Repülõ Cirkusza legjobb jelenetei közül, halálos. fõleg az elsõ "How Not to Be Seen" c. részen sírtam, de bandába verõdött, fiatalokat megtámadó öreg nénikék se semmik. sajnos mivel válogatás rengeteg - imho kegyetlenül jó - jelenet ki maradt belõle, de így is közel áll a tökéletességhez.
Még az elsõ résznél is loál-abb, bár az még annyiban tûrhetõ volt, hogy nagyjából hihetõ jelenetek voltak benne, és a sztori sem volt légbõlkapott, ellenben a második résszel, ahol már elszabadult a forgatókönyvesek fantáziája és a legképtelenebb (és leg-klisésebb) marhaságokat próbálják legyömöszölni a torkunkon - de azt legalább látványosan, az elsõ résznél jóval kevesebb bakival. Ettõl függetlenül ugyanaz a "B"-szint, mint a legutolsó videókazis vacak: szupervírus (miért kell minden bio-trutyinak zöldnek lennie?); repülõ, falat átütõ és állványzatot szétverõ autó egyetlen karcolás vagy horpadás nélkül; picike drótozás itt-ott; no meg mindig komor arcú fõhõs (bár Statham-nek ez jól áll, a cinikus-csodálkozó mellett a másik arcberendezés, amit jól tud elõadni 😊 ).
Értékelés: 5/10 (látványos, de teljesen komolytalan)
Nem túl életszerû a sztori!Foster rohangál a gépben a gyerekét keresve és ennyi!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
évente megnézem 2X 3X ezt a filmet, és talán minden megnézés után jobban tetszik... Egyszerûen fenomenális.
10/10
örök toplistás nálam
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
lehet, hogy kiskorában helyes kiskölök volt, de a mostani filmjei, úgy szarok, ahogy vannak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Spoiler (katt a megjelenítéshez)