Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chaos
---------
Király akció film!
9/10
Davidus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én a végén piramisfejjel henteltettem volna le a tömeget😛

V9ykn8_TZL0

Blasta
Narnia
---------------
5/10

Ehhh...
Ezt a vontatott, unalmas mesét vazze.
Adtam neki egy esélyt, de minek?
1,5 órát várni egy látványos csatára (ami tényleg egész fílinges lett), amivel ezt a gyerekfilmet rögtön a GYU-hoz hasonlítják????
Kamu.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Davidus
Silent Hill

az volt a tervem hogy tök egyedül nézem meg a filmet a moziban de sajna nem sikerült mert rajtam kívül volt még egy faszi a teremben😄
a látvány és a hangulat perfekt viszont a történetet nem sikerült elsõre 100%-ig megértenem.

most egy gyenge nyolcas de még változhat pozitív irányba😊

V9ykn8_TZL0

Calver
A Nagy Lebowski - 5/10
nem tetszett különösebben

"The trees move. Do you not see it?"

Most néztem meg a The New World címû filmet, ami tulajdonképpen Pocahontas filmverziója. Iszonyat szép film!

imdb
desigo
Az etalon😊
Blasta
www.imdb.com

A legkomolyabb filmes adatbázis a neten

REALista
Imdb????Az mi?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Nagyon állat film én is néztem tegnap!!!!

Nekem is az egyik kedvencem. Szvsz megérdemli az imdb-n az elfoglalt helyezését.

Loál János
<#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Nem egy könnyû múvi, de kiemelkedik a többi kommersz romantikus szarból.
Egyik kedvenc

Egy makulátlan elme örök ragyogása

Húúú nagyon megfogott ez a film, biztos vagyok benne, hogy még egyszer meg fogom nézni... (már csak azér is mer hulla fáradtan néztem éjjel, és egy két rész nem volt tiszta)
9/10
fifi
Kairo

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

csum666
Tudnátok pár psziho horrot mondani??

Olyasmit mint a hetedik vagy bármi olyat ami félelmetes vagy borzongató!

1 szóval nagyon faxa psziho horrort!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

EmThor
koreai red eye jobban teccene 😉

SASboy
Red eye

Hát ez elég lájtos volt. EmThor igazad volt, addig jobb amíg a gépen vannak.Story viszont tetszett. 5/10

nice legs. what time to open?

Iori
látta már vkiezt? állítólag Casshernhez hasonló

I love this game!

I.C.ram
Ne kezdjük megint... 😛
Sephi
"For those who lived in this world"

BAAAH!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
24? egy sorozat😊 csekkold le a 24 avagy aludd ki magad jack topicot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Calver
itt-ott-amott bele-bele botlok, de nagy kérdés: mi az a 24?

Calver
hmmm... Cowboy Bebop? Fullmetal Alchemist?

I.C.ram
Akkor az FF nem a te filmed 😄
Sephi
Nekem man megvan aszem a 16-17 reszig es a Futurama utan azt nezem geciek!! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Hát annyira nem, csak úgy lájtosban :-D

Én már készülök az 5. 24 szezonra, hamarosan meglesz és akkor JAJJMINDENKINEK :-D

Sir Quno Jedi
Én minden nap két/három voyager résszel mérgezem a családomat...vagy Star Gate, vagy SG Atlantis, vagy Enterprise, vagy...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
addiktefaty!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Ez amúgy így van. Alig nézek vmit, mostanság majdnem only South Park :-)))

Sir Quno Jedi
Akkor nemsokmindent nézhetsz... LOÁL! 😄

CSOCSO
ezt en ertem.. es nekem is fontos a sztori, de ettol fuggetlenul is elvezheto volt meg nekem is.. plusz a topikot olvasgatva par dologra rajohet az ember
CSOCSO
Joyeux Noël

A bemutato utan ugy vartam mar vegre a " jelenetet" mint a messiast... a film kozben is igy voltam vele.. jaaaj jussunk mar odaig.. lassuk mar a karacsony estet.
A film utan pedig ugy erzem hogy bar lett volna tartalmasabb es hosszabb a film.

Nohde mindegy.. nagyjabol az a lenyeg, hogy haboru van es 3 nemzet is osszegyulik egy csatateren. Kozeledik a karacsony amit mindenki a sajat kis katonai arokjaban var es....
aki nem latta a bemutatot az ne is nezze.. csak szerezze be a filmet...
aki meg mar latta a bemutatot az tudja mit mondtam volna a ... helyebe...
Nem volt olyan uber film mint vartam volna de ettol fuggetlenul megfogott... valamilyen szinten beleeltem magam egyszoval tetszett!!!
7/10

el is gondolkoztam volna, milyen erdekes lenne minden ilyenfele dolgot atelni.. persze nem szeretnek meghalni meg ilyenek.. de megis.. csak igy atelni ilyen dolgokat.. meg mindenfele mast is.... pearl harbour, titanic... stb
Blasta
Én csak szeretem érteni amit nézek, ennyi.

CSOCSO
<#wow3>

es akkor most mivan?? tartogatod hatha a kov eletedben elkezded vegigkovetni az FF sztorijat es majd akkor lesed meg???
valamit nezni akarsz mer unatkozol es nincs mit akkor nezze valamit.. inkabb egy FF et mint egy szar filmet.. ha szerinted hulyeseget mondok akkor ne nezze semmit
Blasta
Figy, nem igazán szeretek látványos kuszaságot nézni. Nekem a sztori is számít, bocsmá :-)

CSOCSO
semmi kozom az FF hez megis elveztem.. mert van benne akcio.. ha a sztorit leszaroznam akkor is azt mondom hogy akciodus.. latvanyos.... ergo elvezheto... ha unatkozik akkor inkabb nezzen FF et mint get rich or die tryin vagy egyebb szarsagot...
I.C.ram
Szerintem baromira élvezhetetlen az FF a laikusoknak. Egész egy kaotikus összevisszaság, minden kívülállónak.
Blasta
Ezért hagynám ki én is és néznék vmi mást :-)

Bucser
FFVII- Advent Childrent pont azért ítélték el nagyon sokan mert egy sztori nélküli vagdalkozás az egész... természetesen azért mert nem tudtak a sztoriról semmit😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
FF elvezheto akarmifele FF ismeret nelkul is.. hiszen latvanyos meg minden....
Blasta

Blasta
Szasztok!

AJánljon már valami guru egy jó anime-t, amit mostanság készítettek, mert az Aplleseed volt az uccsó amit láttam. Az új FF tudtommal erõs háttéranyagot igényel, azt kihagynám, de valami új cuccot néznék szívesen, a híres régieket mind láttam.
HTX!

Calver
Monty Python - And now for something completely different (És most következzék valami egészen más) - 9/10
válogatás Monty Python Repülõ Cirkusza legjobb jelenetei közül, halálos. fõleg az elsõ "How Not to Be Seen" c. részen sírtam, de bandába verõdött, fiatalokat megtámadó öreg nénikék se semmik. sajnos mivel válogatás rengeteg - imho kegyetlenül jó - jelenet ki maradt belõle, de így is közel áll a tökéletességhez.

PetruZ
The Transpoter 2
Még az elsõ résznél is loál-abb, bár az még annyiban tûrhetõ volt, hogy nagyjából hihetõ jelenetek voltak benne, és a sztori sem volt légbõlkapott, ellenben a második résszel, ahol már elszabadult a forgatókönyvesek fantáziája és a legképtelenebb (és leg-klisésebb) marhaságokat próbálják legyömöszölni a torkunkon - de azt legalább látványosan, az elsõ résznél jóval kevesebb bakival. Ettõl függetlenül ugyanaz a "B"-szint, mint a legutolsó videókazis vacak: szupervírus (miért kell minden bio-trutyinak zöldnek lennie?); repülõ, falat átütõ és állványzatot szétverõ autó egyetlen karcolás vagy horpadás nélkül; picike drótozás itt-ott; no meg mindig komor arcú fõhõs (bár Statham-nek ez jól áll, a cinikus-csodálkozó mellett a másik arcberendezés, amit jól tud elõadni 😊 ).
Értékelés: 5/10 (látványos, de teljesen komolytalan)
REALista
Légcsavar 3/10

Nem túl életszerû a sztori!Foster rohangál a gépben a gyerekét keresve és ennyi!!!

fifi
Dark City

évente megnézem 2X 3X ezt a filmet, és talán minden megnézés után jobban tetszik... Egyszerûen fenomenális.
10/10
örök toplistás nálam

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Hát ha nem is horror de igen erõltetett gore jelenetek vannak benne 😄 Mondjuk a farönkös rész az jó 😊
Mike
Devon Sawa-tól mit vártok? egyik filmje szarabb mint a másik
lehet, hogy kiskorában helyes kiskölök volt, de a mostani filmjei, úgy szarok, ahogy vannak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Calver
ha a kettõ annakidején horrornak volt bejelentve akkor ott nagy gondok voltak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kölykös jeleneten én is kifeküdtem, bár a drogos pofa se volt semmi, amikor szétvágta vmi kerítés, és darabokra hullott... na meg a végén a kölyök keze ahogy becsapódik az asztalba <#vigyor1>