Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
KIBAXOTT NAGY AZ ELSO KET RESZ GECIEK!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

desigo
Honnan szeded?
Szinkronos?
Blasta
ZSír, már alig várom, hogy elkezdjem, haamrosan kezdem tölteni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
LESZ MÉG 3 SZEZON?????
VOÓÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-))))

mrzed001
5 + most írtak alá még 3 szezonra szerzõdést Kiefer Sutherlanddel, meg lehet lesz 24 film is ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

REALista
Hány évadból áll ez a sorozat?<#wow1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mrzed001
Manny Coto kezemunkája látszik rajta 😊
És aki ismeri a munkásságát, az már sejtheti is hogy ki is (neked még csak ki fog) szerepelni benne 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sephi
24 - 5. evad elso 7 resz.

Naon teccik. Valahogy kileng az elozo evadoktol. Sokkalta nagyobb hatasta van. Az elso ket resz utan aszitem megverek valakit. Naon durva.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Scary Movie 4 -

Bahh szerintem tulzas volt az egesz. Egy ket jeleneten jokat nevettem de nem birtam vegig nezni.

hmmm én meg imádom az utópiákat... 😊
Iori
Pí ma este a Duna TVn!

I love this game!

sadvagabond
ok,akkor helyesbítek:
the island-a sziget
1/sok
nekem nem tetszett mert eleve nem szeretem az ilyen hiper-jövõben játszódó filmek,de mivel az ötlet tetszett,gondoltam megnézem.nem is lett volna rossz amúgy,de sokkal rövidebben is le lehetett volna zavarni,sok volt benne a számomra ürs rész.akik szeretik a sok robbanást és a menekülést egy amúgy jó ötletû filmben az nézze meg,én inkább távol maradok ezektõl a moziktól.
sajnos felfedezni benne hibákat is,ezek nyilván vágás problémák,pl mexólal a riasztó,faszi következõ képben már tudja hova kell menni sõtt már ott is van és rajtakap...ha nem az akcióra halyezték volna a hangsúlyt,jó lett volna.
szóval SZERINTEM elég rossz film,de mindenki döntse el.bocs a rajongóktól...
így ok?

berlinboy6329
<#ejnye1><#ejnye1><#wilting><#ijedt>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

REALista
<#ejnye1><#shakehead>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

911 - Loose Change 2nd Edition 10/10

Dokumentum film 2001.szept.11-rõl. Bizonyítékok arról, hogy 1 nagy átb*ás volt az egész. Nagyon durva ha ez igaz.
Tatyla
az nem haláli hullák hajnala?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
jaj dehogy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sadvagabond
the island

1/10000
szar.

Calver
címet in english please, így magyar címmel semmit nem találok róla neten

"The trees move. Do you not see it?"

fifi
tehát gondolom Haláli hullák hajnala/Shaun of the dead/ és a 28 nappal késõbbre /is/ hajaz...
<#nemtudom>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Július

Aranyos romantikus filmecske, könnyed kikapcsolódás, kis blõdli, semmi komoly. Bõven nézhetõ, a magyar vonatkozások viccesek. Badár Sándot, mint román genyó, a magyar hajósok szuper arcok, a román határõr maga a rendezõ, a horvát csaj a Macskajajból ugrott be, stb, stb. Kellemes volt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Énse

CSOCSO
szvsz uber fosadek szarfos film!!! alib birtam vegiglesni...
Stay (Maradj!) - az a típusú film, aminek a vége után kimentem bagózni és néztem magam elé percekig és elgondolkodtam a haldokláson.
Aztán utánaolvastam, és megdöbbentem, hogy mennyire sokan nem értik a neten az egész filmet 😞
Pontszám nincs, de amúgy 7,5 😉

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ryleh
haláli holtak városa...nagyon jopofa horror-grotaszk....brit humor,nem stupid amcsi faviccek!!!!!!sztem a 25 nappal késöbb c. film parodiája is lehetne!!!

8/10

Bucser
Ja csak az alone in the dark hagyományokhoz köze sincs.. csakúgy mint ajáték 4-5-ik részének..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mrzed001
Alone in the Dark
Nemtom, sokan szidják Uwe Boll filmjeit, amit egy kicsit nehezen értek meg.
Nekem ez is bejött. Nem vérfagyasztó szívkiugrasztó álmájer mûrémhorror, hanem inkább akció-light_horror keverék. Persze oscart nem kap érte, de a mai akciómentes idõkben (amikor Tom Cruise _MÁR_ akcióhõsnek számít ) akár színvonalnak is nevezhetnénk (további versenyzõk hiányában ... vagy csak eléggé kiéheztem már egy tényleges akciófilmre 😛 ).
Szóval nem volt rossz (persze sztori nem sok, meg elõre kitalálható meg egyebek, ez talán ami hiányossága), egyébként egy könnyen nézhetõ akciófilm (nem egy kommandó, de közel sem kizárt, hogy újra megnézem)

Calver
Serenity - 9/10
remek film. kétségtelenül, nekem 9/10, de ha valaki nem látta a Firefly sorozatot zavaros lesz az egész... a tiszteletes alakja, River alakja, minden. hiába magyarázzák az elején, nem elég mélyreható. akik láttak Firefly-t annak kiderül ki is valójában a tiszteletes, mitõl kattant be nagyjából River, letisztul szinte minden dolog. viszont igazándiból a Serenity csak egy nagyszerû sorozat befejezõ filmje, Magyarországon maximum ha valamelyik TV adón leadják, ill ahogy olvastam port.hu-n, Bp-n vetítették moziban ugy h még feliratot is kispórolták belõle...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont egyáltalán nem tetszett a sorozatból megismert szereplõk fölösleges és értelmetlen halála. jó, a tiszteletesnél még ok, õ volt a jófiú, blablabla, de Wash? leszállt nagy nehezen és kapott egy karót a gyomrába... értelmetlen, és tökéletesen felesleges.

"The trees move. Do you not see it?"

köszi!
Nos igen, bármilyen hihetetlen is, de 2006-ban élnek emberek Mo-n, akiknek a fogát sárgává koptatta a cola... 😛
Nos igen, bármilyen hihetetlen is, de 2006-ban élnek emberek Mo-n, akiknek a fogát sárgává koptatta a cola... 😛
Blasta
Nos igen, bármilyen hihetetlen is, de 2006-ban élnek emberek Mo-on, akik felirat nélkül képesek érteni egy USA popcorn múvit...

Itt van felirat egy 1 cd-s verzióhoz (meg egy 2 cd-s verzióhoz is,de azt nem tudtam beazonositani melyik,torrenten meg van nem tudom hány féle ).Sajnos nem egy egetrengetõ minõség,de egyszer meg lehetett nézni.Mindenesetre ezt a filmet majd be kell szereznem DVD-n is,de az még ugye odébb van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bucser
nem feltétlenül felirattal nézte a filmet... Én sem szedek feliratot filmhez csak ha havernak ki kell írni mert õ igényli.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

EmThor
nem szóltam... hétvégére lett ígérve felirat, 1 hete 20%on állt.

Hidd el, ha pesti lennék az lett volna az elsõ dolgom... de mivel Egerben lakom -ahol majd kb 1 hónap múlva jelenik meg- nem adatik meg, hogy megnézzem moziban...
EmThor
nem hiszem el, hogy hetek óta a moziban, és nem mentél el megnézni...

felirat ha minden igaz napokon belül...

Nem hiszem el, már hetek óta le van tölve a Vendetta, de nincs hozzá feliratom, honnan szereztél? Annyira kiváncsi vagyok arra a filmre...
Bloodrayne 1/10
---------------------
Iszonyat szar film. Mind a "történet", mind a megvalósítás. Kb. olyan mintha egy tv-s Herculest vagy Xena-t láttam volna egy kicsit több vérrel. Sajnos semmi pozitívumot nem tudok mondani.

SASboy
nekem is nagyon tetszett 😄DDDD
"Te fogtad meg a seggem?"😄

nice legs. what time to open?

V for Vendetta:
Elképesztõen jó film.Szerintem csak az fog csalódni aki valami akció kavalkádot vár tõle.Bár tökéletes film nincs,de nálam bekerült a legjobbak közé,ugyhogy: 10/10

Ice Age 2:
Teljessen az elsõ rész folytatása,minden tekintetben,ugyhogy akinek az tetszett annak ez is fog.Kellemes szórakozás,aranyos szereplõk. 7/10

Ultraviolet:
Hát ez valami borzasztó volt.Olyan 20 perc után már erõs késztetést éreztem hogy abbahagyjam,de aztán erõt vettem magamon "ha már egyszer nekiltünk" alapon.A Milla csaj ugyan szexi a szinváltós hajával meg ruhájával,de ez az összes poztivum.Egyes akcio részekben egy fél hadsereg is odaveszik,de az egész valahogy olyan bárgyú modon van megcsinálva hogy az még nekem is sok volt.(pedig az Equilibrium jelenetei még bejöttek,de itt már teljessen elborultak az akció részeknél)
Ezt nézve felrémlett bennem hogy a Vendetta-ból is lehetett volna valami ehhez hasonló gagyi...Hát szerencsére nem lett. 3/10

Millió Dolláros Bébi
Bár már régebbi de csak nemrég láttam.Igen megrázó film,ami a végére teljessen másról szól mint amit az elején az ember vár tõle.De nagyon nagy film. 9/10

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sadvagabond
a wedding crashers
beállt az old school mellé a második helyre a vígjátékok között.elsõ helyen osztoznak a tapló télapó és a torrente-filmek.

a wedding crashers nekem is nagyon tetszett... ettõl függetlenül a diszkópatkányok meg hmmm-hhmmm jóóó, meg röhögtem, de mégse fogott meg annyira...
Sil3nt
nemfeltetlen...wedding crasher jofilm bar a vigjatekok kozott 9 pont, a mean girls szamomr botranyosan szar film...kinek a pap kinek a papne

CSOCSO
elegge tulpontozod a dolgokat.. a wedding crashers nincs 9.. a mean girls meg nem olyan szar...
_______________________________________________________________________________________
kettovel

😄
sapkafej
osztom

György

CSOCSO
elegge tulpontozod a dolgokat.. a wedding crashers nincs 9.. a mean girls meg nem olyan szar...
CSOCSO
igy van😄
Sil3nt
A Night at the Roxbury

Huhh ezmekkora film, csak most potoltam be eme nagy urt es nemsemmi. Reg lattam ekkora hatalmas feelingel rendelkezo vigjatekot, hatalmas alakitasokkal. Iszonyat jo film, minden elismeresem.

---> 9.9/10

Sil3nt
Scary Movie 4

hat esett benne egyket jo poen, de nemnagy eresztes, de nem is vartam sokat igy nem is csalodtam benne nagyot

---> 6/10

Mean Girls

jobb nem is beszelni a filmrol, iszonyat szornyu

---> 1/10

Wedding Crasher

Szamomra jo vigjatek, kellemes konnyed hetvegi kikapcsolodas, jo eresztes, jo foszereplok, jo alakitasok. Teljesen rendben van a film.

---> 9/10

Hoodwinked

Ismet kellemes csalodas, nagy 5letek, nagy poenok, teljes kikapcsolodas es szellemi frisseseget hoz 😊

---> 8/10