Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem nagyon tetszett, király hang és video effektek, a story is elég jó.ajánlom!
9/10
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
4,5/10
Egy atlagnal gyengebb akciofilm, katonas kontosben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
egész jo vietnámos
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Nem volt rossz film, de nem is volt kiemelkedõ. Voltak benne nagyon lapos részek, és akciófilmnek meg nagyon kevés volt. A világ kidolgozására is nagyon keveset fordítottak, gyakorlatilag a TV körül forgott minden.
Scary Movie 4:
Ilyen gyenge "víg"játékot rég láttam. MEghívtak pár "sztárt", és azt gondolták ezzel el van intézve. Poénok nagyon eröltetettek voltak, az egész nagyon gyenge volt.
I love this game!
Pelenkaszaggató jelenetek! Évek múltán is erre fogunk emlékezni. Bár erõsen kommersz fantasy történelmi harcos film, de olyan sokrétû, hogy mindenképp' kiemelkedik a keleti filmek közül, melyek alapból túlszárnyalják nyugati társaikat.
Sztori röviden: megszállt ország, renegát herceget megkeressük és trónra segítjük.
Über látvány, szép zene, tömegjelenetek, mesteri koreográfiák, tigris & sárkány mozdulatsorok, de a fényképezés lehetne The Duelist szintû.
9/10
"tényfeltáró" dokumentum film
hi
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Eroltetett poenok tarkitottak.
A tortenet nulla es sorolhatnam, ami miatt nem nyerte el a tetszesemet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bár itt a végre hazsnálta kicsit furcsa
mert ez a film irtószar
2/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
7,5/10
Ez nem egy akciofilm, szoval ilyesmit ne is varjon senki.
Az Alien Vs Predator címû filmhez amit kiadtak dvd-n és VHS-en is adnak 1 db Hatalom Kártyai Kártyajáték (HKK) lapot (2 féle lehet benne: Xenomorf Felderítõ, Xenomorf Vadász) ezeket a lapokat keresném és fizetnék is értük.
Aki esetleg eladná kérem írjon egy privát üzenetet.
Elõre is kösz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BUDA > miskolc.
gyenge és üres, hiába istenítik Hitchcock-ot. semmi izgalom, semmi borzongás... egyszerûen üres az egész film.
"The trees move. Do you not see it?"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Cronenberg eddigi legerõtlenebb, leggyengébb próbálkozása. Roppant gyengusz film, pedig az elõzetes infók alapján sokat vártam tõle.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Híres filmek története rendõrségi jegyzõkönyvszerûen elmesélve:
-D. Vader, Birodalmi lakos, az éjszakai órákban találkozott O.V. Kenobi Tatooine-i lakossal, a Halálcsillag nevû szórakozóhelyen. Heves szóváltásba keveredtek, majd ezután D. Vader egy 0 cm illetve 120 cm pengehosszúságú, szúró, vágó, olvasztó eszközzel halált okozó sebet ejtett O.V. Kenobin.
:-)
"...a filmben egy rendvédelmi személy tesz ártalmatlanná 120 centiméter pengehosszúságú szúró- és vágófegyverével több tucatnyi, az éjszakai életben jól ismert, halált okozó súlyos testi sértés rendszeres elkövetésével alaposan gyanúsítható személyt."
A cikk többi része off (a rendõrnapról szól), de ezen percekig röhögtem. 😊
Cimborák-Nádi szélben
imádom a Homoki Nagy István filmeket, ez sem kivétel. Akinek tetszett anno pl. a Gyöngyvirágtól lombhullásig stílusa, az feltétlenül nézze meg ezeket is...
10/10
örök filmes érték
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nekem jobban tetszett, mint az 1. A zene a végén eszméletlen jó. 8/10-t megér nálam.
nice legs. what time to open?
Veszelyeztetett faj.
Ez az a film amit, kar vegigkinlodni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4/10
Mit mondjak, tipikus amerikai tucatfilm eroltetett poenokkal.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.