Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hát a Storyt a legjobb indulattal sem lehet nevezni jónak. Minden hasonló filmnek ez az alapja. Elopnak xy-t, amit, ha nem szereznek vissza xy idõ alatt, akkor hatalmas baj lesz, közben van egy xy áruló is stb. Tök ugyanaz, mint eddig mindegyikben 😛
Sephi
A Silent Hill milyen lett? Moziba vagy varjam meg a DVD-et?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

doubleW
tegnap néztük moziban a Mission Imposible 3-at.
Nekem nagyon tetszett, király hang és video effektek, a story is elég jó.ajánlom!
9/10

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

[Jakuza]
Second in Command (Van Damme)
4,5/10

Egy atlagnal gyengebb akciofilm, katonas kontosben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mr Csé
Full Metal Jacket 8.5/10

egész jo vietnámos

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

I.C.ram
V mint Vendetta:

Nem volt rossz film, de nem is volt kiemelkedõ. Voltak benne nagyon lapos részek, és akciófilmnek meg nagyon kevés volt. A világ kidolgozására is nagyon keveset fordítottak, gyakorlatilag a TV körül forgott minden.

Scary Movie 4:

Ilyen gyenge "víg"játékot rég láttam. MEghívtak pár "sztárt", és azt gondolták ezzel el van intézve. Poénok nagyon eröltetettek voltak, az egész nagyon gyenge volt.
Iori

I love this game!

Tudsz dobni egy imdb-s linket, mert ott nem találom.

EmThor
Shadowless Sword

Pelenkaszaggató jelenetek! Évek múltán is erre fogunk emlékezni. Bár erõsen kommersz fantasy történelmi harcos film, de olyan sokrétû, hogy mindenképp' kiemelkedik a keleti filmek közül, melyek alapból túlszárnyalják nyugati társaikat.

Sztori röviden: megszállt ország, renegát herceget megkeressük és trónra segítjük.

Über látvány, szép zene, tömegjelenetek, mesteri koreográfiák, tigris & sárkány mozdulatsorok, de a fényképezés lehetne The Duelist szintû.

9/10

Majd jön az Omen... <#wow2><#wow2><#wow2>

vaaa
kár hogy felirat nincs hozzá, bár elég érthetõ a kommentár így is
"tényfeltáró" dokumentum film

hi

vaaa
The.Da.Vinci.Code.Where.it.All.Began.2006.DVDRip.XviD-CRDS

hi

Brolly
Az most milyen horror film? Olyan amiben félsz mint állat, vagy oylan amiben majdnem hánysz a jelenetektõl? De azt olvastam hoyg egy éven belül jön a második rész.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

[Jakuza]
Sajnos nekem sem tetszett.
Eroltetett poenok tarkitottak.
A tortenet nulla es sorolhatnam, ami miatt nem nyerte el a tetszesemet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SASboy
szerintem is gyenge.

nice legs. what time to open?

Mr Csé
mét?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sephi
Egyaltalan nem teccet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
megnéztem végre az Üvegtigris2-t
bár itt a végre hazsnálta kicsit furcsa
mert ez a film irtószar

2/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

REALista
Ja szerintem is elég jó film!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

[Jakuza]
Utkozesek
7,5/10

Ez nem egy akciofilm, szoval ilyesmit ne is varjon senki.

Hello!
Az Alien Vs Predator címû filmhez amit kiadtak dvd-n és VHS-en is adnak 1 db Hatalom Kártyai Kártyajáték (HKK) lapot (2 féle lehet benne: Xenomorf Felderítõ, Xenomorf Vadász) ezeket a lapokat keresném és fizetnék is értük.
Aki esetleg eladná kérem írjon egy privát üzenetet.
Elõre is kösz.

CSOCSO
jeeezuso... nem is tudtam hogy a hostel ilyen film.. vaaa.. meglepett.. nem mondom hogy jo film volt.. mert engem az ilyen gore cuccok inkabb felidegesitenek.. de legalabb meglepett.. meg szerencse hogy nem a csaladommal ultem le meglesni a filmet.. az elejen azt hittem hogy valami ujabb menjunk europaba mert ott mindan csaj ribanc meg a fu is ingyer van szinte...
bigfoot
fegyverneper
nagyon jó kis akció,jó történet,mindenki nézze meg!
8/10

Brolly
Ace Ventura1-2 nagyon ott van,vannak benne olyan poénok amiken mindig hallok be. Jim igazán nagyott alakít benne.sztem.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Sephi
BAAH!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem nem! Nyugodj meg mert kbaxott nagy meglepetesek vannak benne! Eddig ez a kedvenc szezonom! Hajra Dzsekk!

sz4bolcs
Daredevil. Ócska 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

en ma neztem meg szerintem is zsir volt 8/10

BUDA > miskolc.

Calver
Marnie - 5/10
gyenge és üres, hiába istenítik Hitchcock-ot. semmi izgalom, semmi borzongás... egyszerûen üres az egész film.

"The trees move. Do you not see it?"

desigo
Nekem is bejött😊
bigfoot
4 Tesó
sztem nagyon ott van az a film,simán 8/10

bigfoot
Rózsaszín párduc
jó kis vígjáték,egyszer érdemes megnézni!
7/10

Bandew
Ez nem "próbálkozás" volt tõle, hanem egy bérelt meló. Ergo nem Cronenberg fantáziája volt, csak õ rendezte meg ezt a történetet, mellesleg nekem nem volt bajom a filmmel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Egyet értek, silány cucc volt, pedig sokat vártam tõle.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Erõszakos múlt (2005)

Cronenberg eddigi legerõtlenebb, leggyengébb próbálkozása. Roppant gyengusz film, pedig az elõzetes infók alapján sokat vártam tõle.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

PetruZ
Ezt sem hallottam még. 😊
Blasta
Ilyesmit Fábry is nyomatott anno.
Híres filmek története rendõrségi jegyzõkönyvszerûen elmesélve:

-D. Vader, Birodalmi lakos, az éjszakai órákban találkozott O.V. Kenobi Tatooine-i lakossal, a Halálcsillag nevû szórakozóhelyen. Heves szóváltásba keveredtek, majd ezután D. Vader egy 0 cm illetve 120 cm pengehosszúságú, szúró, vágó, olvasztó eszközzel halált okozó sebet ejtett O.V. Kenobin.
:-)

PetruZ
Besz*arok, ennyire frappánsan nem láttam még összefoglalva a Blade történetét:

"...a filmben egy rendvédelmi személy tesz ártalmatlanná 120 centiméter pengehosszúságú szúró- és vágófegyverével több tucatnyi, az éjszakai életben jól ismert, halált okozó súlyos testi sértés rendszeres elkövetésével alaposan gyanúsítható személyt."

A cikk többi része off (a rendõrnapról szól), de ezen percekig röhögtem. 😊
fifi
Cimborák-Hegyen völgyön
Cimborák-Nádi szélben

imádom a Homoki Nagy István filmeket, ez sem kivétel. Akinek tetszett anno pl. a Gyöngyvirágtól lombhullásig stílusa, az feltétlenül nézze meg ezeket is...

10/10
örök filmes érték

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SASboy
?

Bandew
Jóvanmá! <#szomoru1>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
grat... <#shakehead><#ticking><#duma><#szomoru1>
SASboy
Saw 2
Nekem jobban tetszett, mint az 1. A zene a végén eszméletlen jó. 8/10-t megér nálam.

[Jakuza]
2/10
Veszelyeztetett faj.
Ez az a film amit, kar vegigkinlodni.

Blasta
Fõnök, én kicsit csalódott vagyok az elsõ két rész után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ok, Palmer és Tonyék kicsinálása durva volt egybõl az elején, de aztán eléggé ellaposodott a sztori. Remélem beindul, de úgyis beindul, mindig azt teszi, dzsekk már csak ilyen :-D

Blasta
Részenként olyan 3-400mb szokik lenni és ebõl van 24db 😉

[Jakuza]
Evolucio
4/10

Mit mondjak, tipikus amerikai tucatfilm eroltetett poenokkal.

mrzed001
Szinkron csak az elsõ szériához van, a többi feliratos

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

desigo
azért kösz😊
marad az emule😊
Blasta
Sorry, nem publikus sajna, amúgy nincs szinkron, tán csak az elsõ két szezonhoz készítettek.

Jano
Hány mega? :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?