Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért mert esetleg nincs igazam, hanem mert felesleges GYU vs SW flémet fog szülni (szvsz).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy amit leírtál pontosan illik a star warsra is, tehát azt is hívhatjuk akár kommersznek a te nézõpontod szerint 😉 (függetlenül az új trillógiától)
Nálam az a kommersz, ami a tömegeket célozza meg, és a tömeges népszerûség jegyében feláldoz sok, sokkal értékesebb dolgot is.
Háát ez gááz volt. Túl lett pörögve a film, kb 80%a akicóból áll a maradék 20%ban pedig a nem igazán újdonságos történetet probálta érdekesen elõadni, ami nem sikerült 😛. Az elsõ részhez képest lényegesen gyengébb.
Puszta kommersz akciófilm, csak a zsaruk ill. bûnõzök helyett vámpírok és vérfarkasok a szereplõk. Kate Beckinsale ebben a bõrszerkóban még mindig iszonyatosan szexi 😊
5/10
I love this game!
FLEM ON!!!!!
/elrohan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ajánlom figyelmedbe a KES-t dvd-n
annyi aposztrofot én még életemben nem láttam
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hát nem tudom, ha már a kommerszrõl esik szó, szvsz a TV2-n a Remény rabjai elõtt vetített "Már megint bérgyilkos a szomszédom" MAGASAN veri a GYU: Két tornyot...
Szvsz nagyon sokan vannak az országban, akik nem látták a GYU trillógiát, ami azért alapjában véve kssé monumentálisabb mû a Remény rabjainál (ami nem azt jelenti, hogy jobb, de hogy nem kommerszebb, az tuti).
Párszor már láttam, de a véleményem nem változott. Az egyik legjobb Stephen King film, az egyik legjobb szereplõgárdával. Minden karakter hihetetlen jól emgvolt csinálva, és baromi jól játszották a szerepüket, fõleg a fõszereplõk, mint pl Morgan Freeman. Néha összeszorul az ember szíve, nagyon hatásosak a jelenetek. Jó film!
Ha a retekklub már képtelen normális filmet leadni csak ilyen kommersz GyU-t, meg hasonló popcorn filmeket, legalább a tv2 tud még jó filmeket leadni.
8/10
I love this game!
--------------
2/10
DEGÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ, jajjj.
láttam én ezt régebben is, akkor is tetszett, de most talán még jobban beleéltem magamat. Donnie Darko és Butterfly effect mellé megy színvonalban.
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
most megy a retekem a lotr 2, igen csak oan gyanúm van, h újra szinkronizálták
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Kár érte, pedig a koreaiak is nagyon jó filmeket tudnak csinálni, és ez is sokkal jobb lehetett volna.
Sok pozitiv kritikat olvastam rola, de nem ertek azokkal egyett. Szerintem pocsek horror film, termeszetesen vannak jo reszek benne, es naturaliizmus boven, de ettol megis unalmas film marad. Irto sok elore lathato esemeny van, tortenet zavaros es hosszu untatott
---> 2/10
Blue Crush
Jo kis kikapcsolodas, jo kis csajokkal es tajakkal. Egy surfos csajrol szol aki meg aakar enyerni egy versenyt, de a felkeszulese alatt egy pasival osszejon es nincs minden erendben a csaladjaval sem 😊 nagyabol ennyi a story. jovolt, szepvolt, de nemnagy film, de megis kikapcsol.
---> 3/10
Banlieue 13
Luc Besson-tol sokat vartam es megkaptam. Jo kis akciofilm, bar nemszeretem ezt a mufajt, de kis yamakasi is belekeverve jo 5let volt. Szineszek jok voltak, bar neha elmosolyodtam, de nincs semmi gond ezzel a filmel a maga mufajaba. Zene is nagyon jovolt.
---> 7/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
brit angol az az angol, amit az egyesült királyságban beszélnek, ebben benne van a wales-i, skót, észak-ír, angol dialektus is, én meg az angol angolról beszélek, ami csak az angliában beszélt angolra korlátozódik.
Tehát, olyan, hogy angol angol van. Kérdezz meg egy bennszülött angolt, aki ért a saját nyelvtanához, hogy mi az az English English.
Ennyit errõl... megint tök fölöslegesen ugattál le 😛
English dialects
British Isles: British English | East Anglian English | English English | Estuary English | Hiberno-English (Ireland) | Highland English | Manx English | Mid Ulster English | Midlands English | Northern English | Received Pronunciation | Scottish English | Welsh English | West Country dialects
United States : American English | African American Vernacular English | Appalachian English | Baltimorese | Boston English | California English | Chicano English | General American | Hawaiian English | Mid-Atlantic English | New York-New Jersey English | North Central American English | Pacific Northwest English | Southern American English | Spanglish | Utah English | 'Valspeak'
V9ykn8_TZL0
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"