Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy könyvnek akkor lehet a legnagyobb olvasottsága, ha könnyen érthetõ, egyszerû a történet, mert ekkor jut el a legtöbb emberhez.
Látom a szavaimat is szeretítek kiforgatni, mert soha nem mondtam, hogy "szar mû", én csak annyit mondtam, hogy irodalmilag nem nagy szám a történet, és számomra már-már unalmas is, de lehet valakit leköt, ízlések és pofonok. Én sokkal inkább úgy tekintek Tolkienre, mint a "fantasy" mûfaj kitalálójára, és annak alapkövei lerakójára, és nem mint irodalmi zseni. De hiába is magyarázok egy fanatikusnak, akik habzószájjal, ösztönösen védik a kedvencüket, mégha nem is fenyegeti azt veszély.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Es igen valoszinuleg kevesebbet tudhatok errol a temarol, hiszen en mar akkor olvastam a konyvet es a konyv vilagat tanulmanyoztam, mikor teged meg bolcsoben sem ringattak, ezert valoszinuleg ez okbol bolcsebb vagy e teren.
De azert vigasztaljon az a tudat, hogy nalad okosabb embereknek tetszik a tortenet, es a legnagyobb olvasotsagnak orvendo murol van szo.
Persze ettol meg lehetnek deviansak mint te akiknek nem tetszik, igaz ettol meg hulyenek sem kell lenni, hogy altalanositson valaki, hogy egy "szar" a mu, ha nem tetszik valakinek, (jelenesetben rolad van szo) hiszen az nem azt jelenti, hogy masoknak nem tetszik.
A tobbi szellemes megjegyzesedet, es az IQ-d hianyat pedig nem kommentalom.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
") is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Olvasd el a 3 kötetet aztán a Szilmarilokot és utána kijelentheted, hogy a GYU bármiben szarabb lenne mint Star Fos. De egyébként ehhez csak ennyit tudok linkelni..
Star Fos nesze ez az egész...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na szevasz...
Alkonyattól Pirkadatig - 6/10
gyakás az egész, de móka, fõleg az elején a srác megsütése.
Álmosvölgy Legendája - 5/10
egyszer nézhetõ, de nem túl izgalmas. nem értem imdb-n hogy kaphatott 7.4-et.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most is egy olyan dologgal jösz, aminek köze nincs a vitánkhoz. Kb mintha én elkezdeném mesélni, hogy de bizony a föld gombölyû, mikor arról vitázunk, hogy BKV bérlet éri meg jobban.
Ember,talan ha olvasnal inteligensebb lehetnel.
Tudod mi a TBCS ?
Nezz utana kik voltak azok es kik haltak meg belole az elso vilaghaboruban.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Most bemásoltad azt, hogy ott volt a 1. vhban, és sok ismerõse odaveszett.... Ennek semmi köze a vitánkhoz.
Kb olyan hûlyeség mikor kijelentetted, tolkien fia 13 évesen RAF pilóta meg egyetemi prof volt.
"Bár Tolkien 1938-tól 1947-ig írta A Gyûrûk Urát, a megjelenés még éveket váratott magára."
Ennyit a 20-as évek GyU-ról. max az anyagot gyûjthette hozzá, mert az nem lehetett kis meló.
http://en.wikipedia.org/wiki/J._R._R._Tolkien
Gondolom ez kicsit elobb volt mint a II. VH es a RAF :p
After graduating from the University of Oxford (Exeter College, Oxford) with a first-class degree in English language in 1915, Tolkien joined the British Army effort in World War I and served as a second lieutenant in the eleventh battalion of the Lancashire Fusiliers.<21>21> His battalion was moved to France in 1916, where Tolkien served as a communications officer during the Battle of the Somme until he came down with trench fever on October 27 and was moved back to England on November 8.<22>22> Many of his fellow servicemen, as well as many of his closest friends, were killed in the war.
Most mar kezd fajni a sok marhasag amiket irsz.
Ha nem ertesz a temahoz, akkor ne is probald megmagyarazni.
A ketto nem ugyanaz.
Olyanban pedig ne vitazz, amiben nem vagy otthon.
Csak hogy tudd a GyU-t mar a 20as evekben elkezdte irni, az I. VH sotetseget sugalta Sauronnal es a gonoszsaggal, mindig visszatert bele a levertseg mert ott vesztette el az osszes baratjat, iskolatarsat abban a haboruban.
Gondolom a komoly Sci-Fi konyveket is mesekonyvnek veszi.
Lehet Assimov egy csecsemo ? 😛
Vagy Arthur C. Clarke nem is volt mellette feltalalo ?
A hobbitot meg 37 ben írta neki, a fia 24-ben született, azaz 13 éves volt. Lehet, hogy az már felnõtt kor, de nálam az még igen csak gyermekkor. Ja és persze késõbb lépett be a RAFba, mikor már javában zajlott a háború
De szerinte gyerekeknek irta.
Raadasul mar az I. VH utan kozvetlenul elkezdte irni.
LOL
Te jol vagy ?
Ezt nem értem az emberekben, hogy a GyU mindig mûvészfilmnek próbálják beállítani, magasztos mondanivalóval. Ez kb olyan mikor irodalom órán a könyv meg a tanár is mindenféle baromságot belemagyaráz a versekbe.
Történetét had ne kelljen elemeznem a GyUnak, mert kb egy Mission Impossible epizódsztorinak felel meg kb. De a GyUt sem a története miatt szeretik az emberek,hanem amiatt az összegyúrt mitológiákból született világ miatt, amit Tolkien teremtett, és emiatt volt Õ nagy ember, nem az irodalmi tehetsége miatt.
I.C.ram: szerintem nemtulzad, jo naturalis
jo volt, szepvolt, hihhetetlen volt, gagyi volt"
Akkó mévólt jó? :-D
Huhh..hahh...nemvagyok az a gyenge ember, de ez azert betett, kicsit leshokkolt, tortenet eleje nagyon tetszett 😄 , de amugy kicsit furcsallom a veget es ezt az egesz sebeszeti dolgot, nem magyarazzak meg, hogy miert is van ez az egesz, de jovolt 😄
---> 8/10
Transporter 2
jo volt, szepvolt, hihhetetlen volt, gagyi volt
---> 2/10
Fun with Dick and Jane [ Dick es Jane trukkjei]
Szerintem kozel nem vigjatek egy-ket elemet eltekintve, mert ez az eletrol szol, a sorsrol, a ketsegbeesesrol. Jim Carrey jovolt mar megint, szeretem ezt a fele szineszetet. Nekem nagyon bejott, de nem vidam film annyi biztos!
---> 8/10
igazam=IGAZAD
Nem azért mert esetleg nincs igazam, hanem mert felesleges GYU vs SW flémet fog szülni (szvsz).