Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jaj de utal teged mindeki 😄 Szvsz ez zavar teged vagy lehet ezt elvezed 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ahogy nézem pont ma lesz HbO2 június 7. 22:45, viszont utánna meg keddenként játszák 9tõl az hbon... hmm 😊
írta: winnie
mikor: 2006. május 31. 16:36 | 7 komment
Azért odateszem a kérdõjelet, mert szkepticizmusom határtalan, de Hooligan addikt-társunk rákérdezett az RTL Klub kisgyermekénél a Cool Tévénél, hogy mi is a nagy büdös helyzet 24-ügyben? A válasz szerint, melyet engedelmével idézek, a következõ:
"Köszönjük az érdeklõdést! Több évadot is adni fogunk, errõl a késõbbiekben részletesen tájékozódhat majd a sajtóból, a mûsorelõzetesekbõl és hírlevelünkbõl. A sorozatot magyar szinkronnal vetítjük. Június 19-tõl hétfõn és kedden 23:15-kor lesz látható a sorozat, az egyes epizódok ismétlése másnap 22:15-kor kerül adásba."
Kinél van pezsgõ? (És nem, nem búsongok amiatt, hogy éjszakára tették be😊
sorozatjunkie.freeblog.hu
nice legs. what time to open?
Nem kell egybõl rosszra gondolni! Inkább ilyen sitcom-szerû, de óriási poénokkal.
Ajánló
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A végére már kicsit morbid humorú, de nagyon szórakoztató film, ami most került a magyar mozikba "Az eltakarítónõ" címmel. Semmi habostorta effekt, csak szokásos könnyed angol színvonal. Mindenképpen megnézésre érdemes. Bõvebben nem szólnék róla, az index-nek is tetszett, tessék ott elolvasni a kritikát, akit érdekel. 😊
Értékelés: 8/10
Ebben biztos lehetsz 😉
Amúgy nekem ez pl. csak a végén tûnt fel, addig nem vettem észre, hogy sokat hivatkozna a szerencsére...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Hosszú jegyesség (a legfrissebb)
Az ifjú Indiana Jones kalandjai
Nyugaton a helyzet változatlan (ebbõl kettõ is van 1930 és 1970-es, de mindkettõ nagyon jó)
Fekete Vipera
Szenvedélyek viharában
Szerelemben, háborúban
A nagy vörös egyes
Nagy ábránd
A király összes embere
Arábiai Lawrence
Az afrikai királynõ
A dicsõség ösvényei
Gallipoli
Quatermain (sorozat)
Még hány mérföld Babilonig?
Raszputyin
Csillagosok és katonák
Bors (sorozat)
Anzacs
York õrmester
Blue Max
A Vörös báró - von Richthofen és Brown)
Az elveszett hadoszály
Búcsú a fegyverektõl (ebbõl is kettõ van 1932 és 1957, de szvsz az 1932-es a nyerõbb)
Wings (nincs magyar címe)
A Pokol angyalai
A Sas és a Sólyom
Crimson Romance (Erich von Stroheim) (nincs magyar címe)
Dawn Patrol (Errol Flynn) (nincs magyar címe)
A Lafayette repülõsszázad
Zeppelin
A Waterloo híd
Mata Hari (épp aktuális 😊
The Fighting 69th (nincs magyar címe)
Micsoda ár a gyõzelemért?
Szívek királya
The Lighthorsemen (nincs magyar címe)
Augusztus ágyúi
40 ezer lovas
J'accuse (némafilm) (nincs magyar címe)
Hearts of the World (némafilm) (nincs magyar címe)
Csata Verdunért
A nagy parádé (némafilm)
Sötét utazás
Dr. Zsivágó
Johnny Got His Gun (nincs magyar címe)
A királyért és a hazáért!
Az utolsó parancs (némafilm)
Life And Nothing But (nincs magyar címe)
Bronzemberek
Miklós és Alexandra
Micsoda szép háború ...
Vörösök
A katona visszatér
Upstairs (sorozat)
Wilson
Jönnek a Jenkik!
kb. ennyi ...
Volt még egy I. VH-s vígjáték, két amerikai bankrablóról, de annak nem ugrik be a címe. Aki tudja, írja hozzá a listához!"
Az utolsó film címe azóta sem ugrott be, de egy Zeppelint kellett kilõniük ...
Running Scared (1986)
Annyit elertek a filmmel, hogy nem varok tobb reszt. A masodik resz utan alig vartam, hogy legyen harmadik. Ennel meg alig vartam, hogy vege legyen. Valahogy hianyzott a hangulat, ami az elso resz minden kepkockajaban benne volt.
Nem értem miért mondja mindenki, hogy unalmas. Én végig feszengve ültem a film alatt és bizony (szvsz) elég félelmetes atmoszférája volt. Igaz a könyvet nem olvastam, mert túl sok mindent elárultak vele kapcsolatban és elvette a kedvem, de azért lehet, hogy majd valamikor bepótolom. Tehát adaptáció-ügyben nem ítélkezhetem (Apám szerint annak is jó volt), de mint film, nekem bejött.
7/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyon gyenge eresztes. Tobbet vartam. A vegkifejlet es az oreg tortenete meg annyira silany volt, hogy bantam az elpazarolt idot a filmre.
"A mintegy 2000 speciális effektet felsorakoztató alkotás 7 éven át készült. A teljes egészében kék háttérrel forgatott film minden egyes képkockáját utólag töltöttek ki digitális módszerrel. Az eddig soha nem látott technikai újításokban bõvelkedõ Sky kapitány és a Holnap Világa igazi filmtörténeti jelentõségû alkotás. A film legalább annyira jár Orson Welles nyomdokain, mint amennyire idézi H. G. Wells hangulatát is, miközben tele van provokatív paradoxonokkal. Egy soha nem létezett régi-új világ víziójával kápráztat el minket, egy olyan képzeletbeli, elvarázsolt világéval, mint Óz birodalma, ahol semmi sem egészen az, aminek látszik."
7/10
Ha itt nem említettétek volna, tutira nem veszem észre. Pedig kár lenne kihagyni, tényleg nagyszerû szórakozást nyújt. Az elejétõl a végéig nagyon feszes, és a tempója is pörgõs, rendesen ott van. Kicsit tényleg hasonlít a Four Brothers-re, aztán van benne az amcsi gengszterfilmekbõl, és persze a B-akciómozikból is, de még a "guyritchie"-s angol stílusból is. Talán csak a karakterek gyengék egy kicsit, többségük elég üres, inkább csak séma. A fényképezés és a történetvezetés viszont elsõrangú, és ahogy az események átúsznak egymásba, az nagyon el van találva. A végén pedig két csavar is van (bár az egyik sejthetõ), plusz a stáblista is mókásan van megcsinálva. Aki készítette, biztos sok Tim Burton filmet nézhetett. 😊
Értékelés: 9/10
Ui.: A fõszereplõ fazon nagyon ismerõs volt valahonnan. Megnéztem, tényleg õ játszott pl. a F&F filmekben, meg a Timeline-ban is. Ez a szerep jól áll neki. Még ha azok a filmek egyébként baromi gyengék is voltak. 😉
BUDA > miskolc.