Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Peter Jackson és stábja mennyire nõtt fel a könyvhöz?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A film egy különálló mû, a könyv nélkül is teljességgel értékelhetõ és élvezhetõ (avagy élvezhetetlen), nem követeli meg, hogy elolvasd a könyvet. Szépen is néznénk ki, ha az eredeti köny elolvasása nélkül értékelhetetlen lenne egy-egy film.
Végsõ vélemény majd a könyv beszerzése / elolvasása után.
Elõljáróban: a film jó volt!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Traffic (amit ugye csak íróként jegyez) viszont egyik kedvencem, de a sziriána nagyon demagóg szvsz.
A film mondanivalója az tényleg nagyon üt, csak az elsõ egy óra valami rohadt unalmas.
Esetleg szar?? mint az egész film maga?😊
mert nem vagom... minek tettek oda egy 190 centis kigyurt fekete allatot a csaj helyebe?????
Scary Movie 4... ilyen egy ocska szar filmet régen láttam. Egyedül a végén lévõ Tom Cruise vs Oprah rész volt benne jó. Minden más ultragagyi, fapofájú szereplõk. Áhh botrányosan szar volt.
Stephen Gagan elsõ rendezése. George Clooney és Matt Damon fõszereplésével nagyon jól megkomponált politikai/gazdsági összeesküvés film ami bizony nagyon is megállja a helyét. Az elemek annyira illenek egymáshoz hogy akár igaz is lehetne a sztori. Egy kis bepillantást enged, hogy vajon az USA-ban ki kapcsolható le korrupcióért és vajon milyen alkuk köttetnek egy egy örökösödés hátterében. És vajon miért lesz egy haladó szemléletû herceg kitaszított és a féleszû öccse az örökös.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. 9/10
u.i.: Elõször Harrison Fordnak ajánlották a a George Clooney által játszott Bob szerepét aki visszautasította és elmondása szerint az eddigi egyetlen visszautasítás amit megbánt😊 a Film nagyon jó volt.
mondjuk most a fohos mogotti jackson poenon se lehetett rohogni..szvsz szanalom..
BUDA > miskolc.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
-Bocs, hogy beleszóltam, de jött mint a nemkívánatos hasmenés.-
Ahogy már elõttem is leírták, történetre nem a legnagyobb eresztés, viszont kivitelezésbe és néhány helyen hangulatilag ütõs cuccá minõsült fel 😊
10 / 7
Kémek a sasfészekbe
Clint Eastwood stb. régi II. VH -s kémes film, gondolom mindenki ismeri, csak nekem sikerült kissé sokára megnézem. Mai szemmel, megnézve más ma profi mûveket , egyes jelenetek nagyon hihetetlennek tûntek, na jó, sok ilyen volt, de tulajdonképpen remekül szórakoztam. A kivitelezés is elég kellemes.
20-25 éve: 10 / 9
Mai szemmel: 10 / 4
amugy az a szoke csaj nagyon baba volt😄 nem stilusom de jol nezett ki a filmben.. azok a szemek😄😄 jajj... es milyen hangja volt mar az asztalnal mikor enekeltek??? juuuuuj!!!
amugy kivancsi vagyok mikor szakadnak mar le errol akibaszott unalmas szarfos fingasos poenrol... haverom mindig vegigrohogi az ilyen reszeket.. en az egyik hangon elmosolyodtam ami feletteb elethu volt de ennyi... meg a jacko vicc... farasztoooooooooooo..... es ugyan ebben a filmben a vegen a csaj feka apja meg azert meg ugy tancizik mint jacko😄 ami mar kevesbe tunik szamomra fikazasnak.. inkabb valamifele tisztelet annak amit teremtett.. nah mindegy ne menjunk bele
khmm-khmm...nemtudtam mivel allok szembe. Azt hittem kellemes, kikapcsolos vigjatek lesz, de NEM 😊. Filmeket parodizal ki tobbetkozott: Hitch, Apadra utok, Napoleon Dynimate, Pimp my ride, Dumb and Dumber, Didge Ball, Star Wars, Nagy O
---> 1/10
You Got Served
story nulla, zene kituno, tanc kituno, feelinget nem adott nekem, lehet, hogy az en hibam. Meg egykis negativum, hogy masfel oraig CSAK negerek nagy pofazasait latja az ember ami mar azert unalmas...
---> 5/10
X-Men: The Last Stand
Lattam az elso kettot es szerintem, hogy 3. resz jo lett. Igaz csak a latvanyra mentek, de ezt ok is joltudtak es beletettek egy rahedli szoveget, nemelyik egesz ertelmetlen volt. Nem vagy nagy X-Men fan igy tetszett, de eleg is volt.
---> 7/10
- A MonteCarlo Rally-t vajon közvetítik valamelyik TVadón?
- A fociVB meccseket vajon lehet majd látni a nagyobb kereskedelmi adókon?
Egyszerûen untam magam rajta az elejétõl a végéig. Még azt sem lehet pozitívumként elmondani róla hogy csak rövid ideig -mondjuk kilencven percig - unatkozik az ember, mert baromi hosszú.
Nem vagyok egy szélsõséges ítélkezõ, de erre a filmre mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül adok 2/10-et.
Roppant unalmas, na.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
----------------
5/10
Semmi extra, többet vártam (volna, ha nem olvasom el a netes kritikákat).
Elaludtam rajta egy pillanatra a moziban.
Kiszámítható nagyon.
És nem is lehet a szereplõket teljességgel szeretni vagy utálni, egyik se állt olyan közel hozzám.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.