Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan dugjunk meg mindent ami él és mozog, majd váljunk egy kis nyálas féreggé c. mûsorunkat látják. profin eltalált. miután mégnéztem, elkezdtem szedni a "folytatást" is...
Kegyetlen Játékok 2 - 8/10
nem folytatás, valójában elõzmény, bár nekem jó ideig ugy tünt egy teljesen különálló film, ugyanazokkal a nevekkel. imdb-n nemtom hogy kaphatott 4.1-et. igazándiból nem egy nagy pörgõs film, de a végkifejlett erõsen pofánbaszós. olyan féltégla szint. nagyon eltalált... még ha nem is stimmel 1-2 dolog teljesen elsõvel.
most jön 3, de az már a holnap mûsora lesz...
"The trees move. Do you not see it?"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez milyen már? <#nevetes1>#nevetes1>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nos sajnálom hogy csak véletlenül bukkantam erre a filmre, nagyon kellemes volt. Tipikusan az a szórakoztató film, ami örökérvényû, és amit bármikor megnézve, mindig fedezhet fel benne új poénokat az ember. Tele aranyos fordulatokkal, könnyed, humoros. Magával ragadó az egész történet, bár néhol kicsit színpadias, ami nyílvánvalóan adódik a film hatvan évvel ezelõtti keletkezésébõl is, de ez abszolute nem zavaró. Végig, folyamatosan fentartja a figyelmet, a poénokat, a fordulatokat, úgy hogy a végére sem fárad bele az ember, sõt!
Kultúrált, nem a mai divat gagyi, "káromkodjuk tele" és "idióta fejeket vágjunk" majd nevetnek rajta kategória..
Mindenkinek ajánlom, ha valaki más forrásból látta, nem a tévébõl az jelezze már. kösz
Értékelés 10/10
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
Richard Donner és Bruce Willis. Két név, amelynek hallatán tódulni kellene az igényesebb akciófilmek kedvelõinek a mozikba. Ez a film mégsem lett nagy siker, sõt, pénzügyileg bukta lett, és a kritikák sem áradoztak róla. Én sem fogok túlzottan... bár egyáltalán nem rossz film. Csupán iparosmunka, a jobbik fajtából. Ahogy a profi színészek (egyet leszámítva) és a profi rendezõ két kávé közben lezavarja, rutinból.
Minden adott: lecsúszott, piás, sánta, vén zsaru, akire a legócskább feladatokat bízzák - kipipálva. Egy egyszerû feladat: elkísérni egy jelentéktelen rabot a törvényszékre vallomást tenni - kipipálva. Tizenhat háztömb a távolság, több, mint két óra áll rendelkezésükre, ugyan mi baj történhetne? Eegen, azért nem ilyen egyszerû a helyzet: valaki baromira meg akar szabadulni a tanútól - kipipálva. És innentõl kezdve két óra rohanás, kergetõzés, túszejtés, autós üldözés következik - kipipálva. Itt-ott legyen pár csavar is - kipipálva. Akkor mi a baj? A film valahogy mégsem áll össze. És még csak nem is Mos Def-fel (õ játssza a rabot) van a baj. Az elõzetes kritikák alapján tõle rosszabbra számítottam, de tkp. hozza azt, amit elvárnak tõle: nagydumás feka, kisstílû bûnözõ, egy jelentéktelen valaki, aki belecsöppen valami komoly dologba, amiért néhány rendõr ölni is hajlandó. Ráadásul nem is õ a "kötelezõ" mókás pali, ilyen ugyanis nincs a filmben.
Ahogy mondtam: a film profi rutinmunka, profiktól, akiknek ez a szakmája. De sajnos semmi több, semmi plusz nincs benne.
Értékelés: 7/10
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remek volt! elso 40 perc utan bele is aludtam 😄
Bahh... majd megprobalom ujra.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
[nem látta<#vigyor>#vigyor>]
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
most néztem meg ezt a filmet nagyon kiru volt!<#eljen>#eljen>
Nem értem miért mondja mindenki, hogy milyen jó film. Imdb-n is 8.0/10 (43,922 votes)kapott. Szerintem egy kicsit közepes alatti romantikus? film. Nagyon lassan indul be, semmi pörgés nincs benne. Van viszont 1-2 jó zene alatta, meg egy jó színésznõ. 5/10
nice legs. what time to open?
Hát ha valamiért emlékezetes ez a film, akkor az a fõszereplõ csaj miatt van. 😊
Nagyon-nagyon felejtõs múvi. Az eredeti filmet nem láttam, de azt hiszem ezek után nem is fogom.
4,5/10, a fõszereplõ casj miatt, különben 4-es.
Közben most nézem, hogy lesz folytatása. Hát egészségére, aki megnézi.
Kezdenem azzal, hogy olvastam a konyvet es jonak talaltam azt. Olvastam, hogy divat lehordani ezt a filmet? Miert lenne ez divat? Szemely szerint engem nem varazsolt el a film, es kifejezetten unalmasnak talaltam a nagy reszet. Nem, nem moziba neztem meg, de ez nem egy olyan film, amin az ubersoundsystem es kepminoseg szamit. Tom Hanks-tol is tobbet vartam volna
---> 3/10
U.I: Szigoruan szemelyes velemeny, nem kell tamadni!😊
Egyébként tõlünk éppen kicsivel keletre nagy biznisz a filmezés, évente 100-150 kifejezetten komoly költségvetésû (értsd: Hollywood-ban kb. a 40-80 millás kategória, de ezt a ruszkik kb. tizedannyiból kihozzák 😊 ) film készül, melyekbõl csak morzsák jutnak el nyugatra (és ilyen szempontból mi is oda tartozunk 😊 ). És itt nem a korábbi "cucilista" filmgyártásra kell gondolni, hanem fõleg B-stílusú akció- és kalandfilmekre. Párat láttam: bár nem volt egyik sem kiemelkedõ, és jórészt a nyugati stílust másolják, egyszerûen látszott rajtuk, hogy vastagon volt lé mögöttük, és jó színészeik vannak.
A Night Watch teljesen orosz gyártmány, igazából nem is nagyon szánták a nyugatra, csakhogy underground körökben elég sikeres lett (kicsit a p2p-nek is köszönhetõen 😉 ) - no meg otthon nem hozta vissza az árát -, úgyhogy a folytatásokba beszálltak az amcsik is. A Day Watch részben, a befejezõ pedig már teljes egészében Fox biznisz lett. Az elsõ rész költségvetése alig 5 milla volt (ha jól tudom), odahaza megbukott (másfél milla bevétel), de a külföldi vetítésekbõl majdnem 33 milla jött be.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Lovecraft & Árnyák Innsmouth felett ihlette, nevek mások, mert spanyoloknál játszódik. Miskatonic pulcsi miatt már kötelezõ 😊 Mint film nem nagy szám, de pl. most fejeztem be Lovecraft Összes I.-II.-III. köteteit, szal egy:
8/10 Iä Iä Cthulhu Ftaghn.
The Hills Have Eyes
Eh.. hát mint horroros slasheres nem rossz, vérrel nem spóroltak. Kb 3 dollár lehettett az összktg. vetés, végig a sivatagban játszódik. Egyébként meg 12, egy tucat... :/
SPOILER
a krátereket mikor mutatta felülrõl, na az ott volt!
7/10
Igaza volt Mentolnak nagyon fasza kis sorozat. lehet rajta nevetni bõven.
nice legs. what time to open?