Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bezzeg az arcizma se fog randulni,ami kellene egy szinesznek.

Utoljára szerkesztette: UUUU, 2018.01.19. 11:49:27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát asszem kaptam egy pofont.😄
//Talán a modern "Baywatch"-ben volt egy szexi bics (érted <#vigyor1>#vigyor1>), aki gonoszka is volt meg ilyenek...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.01.19. 11:19:14
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A fő gonosz pedig egy tolószékes meleg fekete lenne akit a végén azért megjavulna. 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó film volt, tetszett, de elbírt volna több McEnroet. Már azért is jó lett volna, hogy kicsit ellensúlyozza a Borg sztori melankolikus jellegét. A döntőben a meccs lehetett volna jobban vágva. Persze tudom, hogy nem igazi teniszezők, így nem is tudnak olyan szinten játszani, de a néha ütés-vágás szintű nyirbálás kissé sok volt.
7/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy mesénél nem annyira zavar a Sötét Úr rendszer, de ezeknél a tipusú filmeknél olyan gagyi már... persze mit nyavajgok, ez meg csak egy játék adaptácio 😄
Hiszen van még több, mint 345 nap ebből az évből 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Film cimek meg mindig angolul keretik kiirni es zarojelben magyarul ha nagyon akarod. Angol vagy magyar cikkek johetnek. Akinek nem tetszik ugorja at a hozzaszolast. Koszi. Thanks.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.01.18. 04:58:23
A Netflix és a Polygon Pictures (akik lassan a Netflix házi anime stúdiója lesznek) legújabb próbálkozása. És még a nagy Gen Urobutchert is szolgálatba állították, aki szállított egy borzalmasan unalmas sztorit. Megfejelve a Polygon szar animációjával. Tökéletes...
De a film végi csavar volt elég "jó" ahhoz, hogy a következőt is megnézzem.
Ha netán van, aki megakarja nézni, a stáblista után van jelenet, stay tuned...
4/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Sőt, zsemle, kifli sem.
Fagyasztóban alján találtam valami kenyér színű bagettet, de nem akartam nekiállni kiolvasztani, szal inkább csak összedobtam egy kakaót. Azzal viszont nem laktam jól, úgyhogy tovább keresgéltem valami rágcsa után. Fél óra után feladtam. Visszanyúltam a fagyóba, hogy kiolvasszam a bagettet, de kiderült, hogy csak megformált nyers tészta.
Érdekes volt látni Kylo Rent és James Bondot egy akció-vígjátékban.
Egy furfangos pénzrablás története, némi redneck beütéssel, izomautókkal, tipikus amcsi vidék fílinggel.
Nem mondanám hogy a kedvenceim közé bekerült, de egyszer meg lehet nézni.
A poénok nekem nem jöttek át annyira, kicsit erőltetett volt az egész, de előtte kell inni egy sört és akkor okés.
7/10
az angol témához
én szakmunkásban végeztem 93-ban, előtte meg oroszul tanultam az általánosban, de már akkor úgy láttam hogy ha valamire akarom vinni akkor 2 dolog az alap: az érettségi meg az angol nyelv. Ha ezek nincsenek meg akkor nem is számíthatok jobban fizető munkára, vagy karrierre. Akkor egy út marad, műszakozás egy gyárban minimálbérért, ezt viszont nem akartam életcélnak.
Úgy látszik jól gondoltam mert a múltkori osztálytalálkozón kiderült hogy akik nem tanultak tovább azok ma közmunkások, feketén dolgoznak, minimálbért kapnak, stb. Kb. hárman voltunk az osztályból akik továbbtanultak, lediplomáztak, nyelvvizsgát tettek munka mellett.
Nem akarok nagyképűsködni hogy vittem valamire, mert nem így van, de van egy jó állásom, jól keresek, nem kell megszakadnom, és igen, kellett az angol hozzá.
De 20 éve sem kellett túl nagy ész hozzá hogy az ember lássa ezeket a folyamatokat, pedig hol volt akkor még a zinternet.
És természetesen azt sem mondom hogy angol és diploma nélkül nem lehet sok pénzt keresni. Csak azt mondom hogy én is az idősebb korosztályhoz tartozom, 41 vagyok, és ha nekem ment akkor másnak is megy. Ja, és egy multinál dolgozom, simán tudnának felvenni még akár több száz embert, de sajnos alapszinten sem beszél a környéken senki angolul.
Ez tényleg csak szorgalom kérdése)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.17. 18:51:08
GOOBY, pls
Középkorúként (tehát 40 felett) még van választás (ott ahol) de a jelenkor és a jövő gyermekeinek ez már nem adatik meg. Egykor elég volt elhelyezkedni az elemi, ma már alap szinte mindenhol az érettségi, ahol meg ugye van "önként választott" kötelező nyelv. És ha már választani kell, inkább angol, mint német vagy francia, de ezt döntse inkább el az, akit érint..
Én sem az angol ellen beszélek, hanem arról, hogy aki más nyelvűként látta meg a napvilágot, az hadd beszélhessen, írhasson, olvashasson vagy épp filmezhessen már azon a nyelven, ami neki tetszik. Ezt nevezik toleranciának..
Értem amit mondasz de lassan mindenki rákényszerül a tanulásra, az is akinek az iskolában nem kellett. Szarul esik az ilyesmi, ahogy szarul esik az is a mai 50 éveseknek, hogy minden munkahelyre érettségi a minimum követelmény. "Pedig 35 évvel ezelőtt nem ezt mondták". Változik a világ, ahogy már mondtam, alkalmazkodni kell. Ismerek olyan 50-est aki most érettségizik, munka mellett esti gimiben, meg sok emberről tudok aki magától tanul otthon japánul, csak mert szereti az animéket. Szorgalom kérdése.
Kár, hogy az öreg Zef mester nem szerepel a kedvenc sztárjaid közt, de megértem.
Magam sem kedvelek minden színészt a nevezett FILM-ből..
Jut eszembe: ha egyszer majd lesz folytatás is, plíz jelezd<#hehe>#hehe>
Valamennyire még törni inglis magam is..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.17. 17:12:40
Elég gáz, hogy a hivatalos megjelenés még odébb van. Még a mozik sem játszák sehol, de te már értékelést írsz róla!
"Film címeket angolul írjátok ki"
Ha már ezt a két dologot sem vagy képes betartani, akkor talán nem kéne idejárni!
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.01.17. 16:29:47
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Pár Ember Vitatkozik A Filmes Topicban egy Oda Nem Illő Hülyeségről: A FILM
Nagy elvárásokkal ültem neki ennek filmnek. Különösen érdekelt mert kedvenc sztárjaim közül ketten Dynamic és Tikal is szerepeltek benne. Bár nemzetközi kritikák nem voltak biztatók de ez nem vette el kedvem.
A Szuahéli nyelv az elején meglepett. Nem gondoltam volna hogy a rendező meg meri lépni kétnyelvűséget a filmben, de szerencsére a Google Fordító segített megérteni a homályos részeket.
Különösen a : Kwa hakika ilikuwa daima kuwa vigumu kwa - mondat tetszett, ami szerintem egy piszok erős jelenet volt. Csodálkoztam hogy ezt meg merték lépni.
Érdekes volt az angol és orosz nyelvek behozása is, ami nemzetközi ízt kölcsönzött a történetnek.
Jó volt még tanúság is ami nyelvtanulás szükségességére és Kína geopolitikai túlsúlyára hívta fel a figyelmet, bár ez talán egy kicsit túlságosan is szájbarágós volt.
Sajnos 10 pontot mégsem tudok adni a filmre, mert az egészet nagyon nem odaillőnek éreztem. Mintha filmes témáról szólna de közben nem is. Mintha nem is filmekről szólna, hanem arról ahogy pár ember egy oda nem illő témát vitat meg egy teljesen feleslegesen egy olyan helyen, ami nem ezért jött létre.
Emiatt a furcsa kettősség miatt tanácstalanul hagytam el a termet.
Értékelés: Menjetek a nyelvtopikba/10
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.01.17. 16:04:27
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Angolt tanultam 89-től... A 37 fős osztály ~fele angolos volt. A suliban ráadásul 90-től amerikanisztika osztály is indult.
Pécs.
Én is csak főiskolán kezdtem angolt tanulni, mert kellett a diplomához.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2018.01.17. 15:50:56