Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Remelem mindenki boldog lesz ettol es nem lesz tobb okostojas beszolas:

"Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)"

Tehat elso sorban eredeti nyelven irjatok ki. Ha nincs angol vagy magyar megfeleloje nem kell leforditani.
A lenyeg, hogy mindenki konnyen megtalalja a filmet avagy felismerjuk, hogy ki-mirol beszel. Aki nem magyar adokon nezi a filmet hanem esetleg netrol streamingeli / tolti az valszeg eredeti vagy angol nyelven fogja megtalalni a filmet. Koszonjuk kozos egyuttmukodesuket!
Zephyr Retiring
Mother's Day (Anyák napja) 2016 IMDb

Az eleje uncsi volt, már már ki is kapcsoltam. De onnantól tetszett, amikor felbukkant a két új anyós<#nevetes1>
Legyen 10/6.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) 2017 IMDb

Annyi biztos, hogy ezt a sorozatot sorrendben kell nézni. Én elkövettem azt a hibát, hogy kihagytam a köztes részeket, így lemeradtam egy rakás egyébként a sztori kapcsán fontos előzményről. Tehát kénytelen leszek megnézni a 2, 3, és 4. epizódot is<#falbav><#nyes>
Nálam ez még így is egy erős 10/8.

Eskimo woman is cold (Eszkimó asszony fázik) 1984 IMDb

Csocso parancsára ki kellett írnom az angol címet (#98833), ami biztosan nem a legjobb fordítás, de ez van ha nincs jobb<#nevetes1>

Ami a filmet illeti, ez volt az egyik legelvontabb művészi alkotás, amit valaha magyaroktól láttam. Méhes Marietta számomra egy ikon, bár inkább zenész mintsem színésznő. A fazon pamacs akkoriban nagy divat volt, egyéb magyar filmekben is láttunk már ilyesmit. Bár nem az övét, az igaz<#worship>
Szakácsi Sanyit meg sem ismertem, Hobó Lackót annál inkább, ő viszont alig változott valamit azóta<#vigyor>
De nem adhatok többet, mint 10/3.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.20. 17:52:26

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

BaliBoy
Knowing

Vesszek meg ha értem ebben a filmben a logikai összefüggéseket... Mi a fenének kellett megjósolni a tragédiákat, ha úgy sem tudnak semmit sem tenni ellene? A gyerekeket meg így is úgy is elvitték volna.
Ennek a filmnek nem volt értelme.

Mivel végignéztem és nem kapcsoltam ki menet közben:
5/10

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Most komolyan volt akinek az első két rész tetszett?
Egy értékelhető poént idézzen már valaki.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PhantomAss
Szerintem nem lett rossz az előzetes..majd meglátjuk a moziban
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.19. 15:17:24

GOOBY, pls

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
Nem, de megnézném, viszont a hindim nem olyan jó 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
De ismerem a sztorit. Úgy hagyták, pedig kivehették volna. Ettől még a tény tény marad, irreálisan nagy mellei voltak, amit direkt ki is hangsúyoztak még utána mindenhol a boríton is.

Nem tudom miért menne át nálam egy fekete bőrű Lara, nem is értem minek hoztad be a bőrszínt is... eddig te írtad le Lara-t egybites gondolkodással, Lara = nagy mell. Nálad átmenne bárki csak nagy melle legyen.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.01.19. 13:32:39

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
"Mellesleg az eredeti játékban irreálisan nagy mellei voltak"

Ezek szerint nem ismered a sztoriját a dolognak. Technikai okok miatt lett olyan az első részben, mint amilyen - akkoriban baromi (szinte egy kézen megszámolható) poligonszámokkal dolgoztak a modellezők, és egyikük túltolta a cuccot, és úgy maradt.
De nyilván, addig és azóta sem láttunk nagy mellű karaktereket játékokban és filmekben...

A fekete bőrű Lara Croft ezek szerint nálad átmenne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Nyilván nem, ha csak egy paraméter mentén vizsgálod.

Nem tudom, átmegy nálad a mellszűrőn? 😄D

Mellesleg az eredeti játékban irreálisan nagy mellei voltak, Dolly buster-nek kellett volna játszani Angelina helyett már az első filmekben is 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.01.19. 13:19:26

IMYke2.0.0.0
"de szerintem már ti sem vagytok tinédzserek, szvsz ezen pattogni elég gyerekes"

Utoljára és kiszálltam, mert nem ér meg több patront ez a téma, ha fallal beszélget az ember: Lara Croft egyetlen ezred másodpercig sem nézett ki úgy a létezése során, mint Vikander.
repvez vázolta igazán képletesen neked (is) a dolgot - jobban nekem sem menne.

Ő is Lara Croft?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Főbb ismertető jegyei még a bakancs, rövid short, két pisztoly a csípőn és top ja és a darázs derék, de ezt már remélem nem várjátok el 😊

LasDen
RIP in pieces Filmek, amiket most láttunk (2001-2018) <#rinya>
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.01.19. 13:13:21

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
Nekem a reboot kapcsán már nem egy mell volt Lara. A rebootban se azt a Larát kaptad amit az első néhány részben. Próbáltak ők is egy reálisabb képet adni a mai kornak megfelelőt Lara-ról. Lehet csak azért mert már nem vagyok 12, de ha kisebb mellei lettek volna a játékban akkor se érdekelt volna, nekem nem csak ezt jelentette a karakter, nem ezért szórakoztam a játékokkal jól. Persze jól nézett ki gyerek szemmel a pixeles cici... de szerintem már ti sem vagytok tinédzserek, szvsz ezen pattogni elég gyerekes. De legalábbis felhozni minden alkalommal mikor szóba kerül..pff.

repvez
Én személy szerint elvonatkoztatnék jelen esetben a személyes jó nö nem jó nő megitélésen, de egy olyan karakter megformálására akinek az egyik fő ismertető jele a nagy mell és a hosszú haj
olyan szereplöt válogatni akinek pont nincs nagy melle az kb olyan mellélövés, mintha egy néger kapná meg Hitler szerepét,mert amugy jó színész, nem lesz hiteles a karakter
IMYke2.0.0.0
Ha figyelted, ha nem: a válaszomban nem neked volt címezve az egyes szám első személy...

A filmben kapunk (a (meg)nézők) majd push upot, elhiheted --- a cici nem minden egy nő esetében. De ha egy Lara Croftról beszélünk, aki a játékokban is (a 2013-as rebootban is!), és az eddig létező filmekben is nem üres cicifixszel rohangált a szettben, akkor TALÁN elvárható lenne az őt megszemélyesítőjétől, hogy hasonlítson ebben a "tulajdonságában" (is).
A véleményem megtartom a színésznőről, továbbra is.

Direkt kerestem egy ilyen képet:

A film a 2013-as Tomb Raider (reboot) alapjaira szándékozik épülni.

Tikal
Tőled kérdeztem, nem a világtól. Bár sejthetően szerinted szar színésznő és szar nő is.
Te is leszoktad írni egy két kritikádnál, hogy nyami a színésznőcske jól nézett ki vagy jól játszott, nem? Ők mitől voltak jók? milyen szempontok alapján döntöttél?

Ha felesleges a méricskélés akkor meg nem mindegy hogy hogyan játszik? Valakinek jól, valakinek nem. Nem mindegy hogyan néz ki? Valakinek jól, valakinek meg nem.

Mindenesetre egy dolgot legalább objektiven mérhetünk, a mellméretet. Megint más kérdés, hogy ez kinek mennyire számít egy nőnél 😊

IMYke2.0.0.0
Mihez képest ugye?
Sőt fokozom: mitől lesz valaki Jó színész/nő? Ha ezt az absztrakt fogalmad le- és körbeírod, mindenki számára elfogadhatóan, az egész világ megelégedésére, na, akkor jöhetsz a méricskéléssel...

Addig marad a hiteltelen díjak és a "jó" (itt is: kinek mi a jó) filmek számolgatása a színész/nő neve alatt.

A véleményemet nem írom le a hölgyikéről. Ez nem az a fórum, ahol ilyesmit meg lehet tenni anélkül, hogy ne kezdene el mindenki vadul vagdalkozni utána...

Tikal
Rossz színésznő?

Tikal
Most akkor színészet legyen vagy nagy csöcs? Döntsétek már el 😊 Azon sopánkodni hogy ma már nem kell színészet, közben meg kritizálni egy színésznőt mert nincsenek nagy csöcsei és így már a film is szar..... 😊

IMYke2.0.0.0
Láttad már ezt a színésznőt játszani is?

Tikal
Meg tudtuk, hogy a csöcs teszi a nőt. Itt mindenkinek nagy dudás csaja van, de legalábbis jobb mint a Vikander, ezért a nagyarc. Na gyerünk vissza kockulni 😉

Na mi van srácok? Vótmá sírás amiatt hogy nem egy gigatőgyű maca alakítja Lara Croftot? Mondatnám, hogy nem akarok megsérteni senklit...de. Szánalmas hülye recskamatyik.
IMYke2.0.0.0
"The good the bad and the ugly" --- imádom azt a filmet! 😊

UUUU
Mai filmekhez mar az is eleg, na jo esetleg meg egy seggdublor is kell. >P
Bezzeg az arcizma se fog randulni,ami kellene egy szinesznek.

Utoljára szerkesztette: UUUU, 2018.01.19. 11:49:27

IMYke2.0.0.0
Hasizma legalább van...

DantszEE
Gondoltam jól nekiesek a googlenak, és belinkelek egy képet Vikanderről, amivel jól be tudom bizonyítani, hogy igenis szexi csaj.
Hát asszem kaptam egy pofont.😄

IMYke2.0.0.0
//Nem is igazán emlékszem igazi rosszarc nőre... a 101 kiskutya óta...
//Talán a modern "Baywatch"-ben volt egy szexi bics (érted <#vigyor1>), aki gonoszka is volt meg ilyenek...

LasDen
egyértelműen férfiak, mert egyértelműen a férfiak a mai társadalom söpredéke...ezpz
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.01.19. 11:19:14

Na jó de a rosszarcok viszont egyértelműen férfinak tűnnek. A PC jegyében őket is andogün vonásokkal bíró szereplőknek kellene játszania hogy senkinek se sérüljön a szépérzéke. Vagy lehetnének csak simán robotok. 😊

A fő gonosz pedig egy tolószékes meleg fekete lenne akit a végén azért megjavulna. 😊
IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor3>

repvez
Ez már a polkorrektség jegyébe készült, majd a néző eldönti , hogy fiú vagy lány, nem szabad elöitéletesnek lenni és megmondani azt ami nyilvánvaló 😄
Ez az igazi Lara. 😊 Szeretem amikor egy nő a melleivel is tud ölni. 😊
LasDen
mhhhm yeah

Tikal
TombRaider = nagy dudák! Ezt mindenki tudja. Csak a duda!

Ezt én sem értem. Az első rész Yamatais, csak a szigetre koncentráló sztorija jó volt. Nem kell mindig a világot menteni mert az egy idő után már rohadt unalmas.
"...nem fiú játszotta..." - IGAZ! (már rég láttam TombRaidert, de nekem is a nagydudák maradt meg)

Tikal
de legalább nem egy nagyszemű cgi baba 😊

LasDen
Borg McEnroe

Jó film volt, tetszett, de elbírt volna több McEnroet. Már azért is jó lett volna, hogy kicsit ellensúlyozza a Borg sztori melankolikus jellegét. A döntőben a meccs lehetett volna jobban vágva. Persze tudom, hogy nem igazi teniszezők, így nem is tudnak olyan szinten játszani, de a néha ütés-vágás szintű nyirbálás kissé sok volt.

7/10

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
A játékban jobban el volt adva -- ezt már most, látatlanban garantálom. S ott ráadásul nem fiú játszotta Larát...

Tikal
Nem tudom, a játékban is ez volt?

Egy mesénél nem annyira zavar a Sötét Úr rendszer, de ezeknél a tipusú filmeknél olyan gagyi már... persze mit nyavajgok, ez meg csak egy játék adaptácio 😄

IMYke2.0.0.0
A Sötét Úr effektus... 😊

Tikal
nem rossz, de miért global genocide, miért nem elég csak egy local? 😄

Zephyr Retiring
Lemaradhatott a szerinte és az eddig..

Hiszen van még több, mint 345 nap ebből az évből 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

LasDen
Az év filmjét kétlem, de még akár jó is lehet. Elég sokat átemeltek a játékból. Mondjuk nem csoda, amennyire cinematic volt az is. Egy fun movie még kikerekedhet belőle. És ez az előzetes sokkal jobban működik, mint az első...

TBTPumpa
Az év filmje hamarosan a mozikban:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezt látta már valaki?
Kaalakaandi

Esetleg eredeti nyelven...?