Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tényleg baromi szép arca volt annak a lánynak, és 95ös film, akkor volt vagy 8-9 éves tuti. Most olyan 19-20 körül lehet, szóval korban sincs sok eltérés 😄
és igyekezz egy f@szt sem leszopni, amíg kiérsz a kocsiig... .DDDDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
2/10
Kettes is csak azért, mert a fõszereplõ csajok jók voltak benne ^^ <#buck>#buck>
Egyébként ilyen gyenge tré filmet is régen láttam már, IMDb-n nem véletlen az a 2.9-es átlag -.-
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nemtom pontozni mert 20 perc korul sikitozva vettem ki a dvd-t a gepbol.... VEGIGNEZHETETLEN
ezekutan elaludtam a syrinian:😄😄:
már sokadszorra néztem, abszolút favoritom ez a film, egyszerûen annyira groteszk hogy az már gyönyörû. fõleg a nagy életgondok benne, mint az a szöveg h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- 37-et.
"The trees move. Do you not see it?"
nagyon szeretem azt a filmet...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Látvány elsõrangú volt, maga a világ is nagyon hangulatos volt. Történet is jó volt. Mindegyik karakter különleges volt, nem volt igazából átlagos figura, és ez tetszett nagyon. Szereplõgárdáról nem is beszélve. Igazából csak egy bajom volt vele, hogy angol nyelven néztem, és az angol szinkron nagyon tré volt 😞 Teljesen más votl a szereplõk szájmozgása, mint amit mondta, és az sem volt ritka, hogy az angol szöveg túlfutott. Ami még talán nem tetszett az a Küklopszok, illetve az, hogy igazából semmit nem tudott róluk a nézõ, még is nagyon fontos szereplõi voltak a történetnek. Ja meg a végén az "eredeti" viselkedése sem volt túl logikus 😊
Miette-t játszó kislánynak meg olyan szép arca volt, hogy hihetetlen. Kiváncsi vagyok mi lett belõle azóta, mert tényleg nagyon szép arca volt.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
3/10
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
szal lehet.. de nemtom
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
És az ûrhajó sebességét fokozni kellett, és akkor a fõszereplõk ( Val Kilmer volt tán az egyik?) a pipiket...izé, már csak azt mutatták, hogy tollpihék libegnek és õk ernyedten szivaroznak.
A pipik is.
Nem jut eszembe a címe, de jó kis hülye film volt.<#smile>#smile>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
valami 1980-1985 os film lehetett.. kb 6-7 eve lathattam😄
10/10
és nincs ez ellen apelláta...
Igen, megtaláltam a horror topikot, de inkább thriller kedvelõ vagyok. Bár rengeteg horrort is láttam már, de azok a '80-as beliek nem nagyon jönnek be.<#rolleyes>#rolleyes> Amúgy nyithatna valaki egy thrilleres topikot is, sajnos nekem még 1 hónapig nem lehet, mert új vagyok.<#szomoru1>#szomoru1>
Van egy horror-téma is valahol errefelé, bár ott egészen a végletekig mennek a srácok filmes szempontból. 😄
Nem tudom, hogy hol az az anyag, amit olvasgattam, ha megtalálom, belinkelem.
I love this game!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tegnapi termés:
A Vonzás Szabályai - 7/10
kellemes, bár a története kicsit káosz, de nem rossz.
Memento - 9/10
remekül megcsinált film, történetileg még hasonlóval se nagyon találkozni. ehhez jön még a profi történetvezetés, valamint az egész film alatt képes fenttartani az ember figyelmét. mindenkinek ajánlom.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
de a posiedont néznéd meg helyette akkor is szóltam 😄 akkor már az eredeti abból!