Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
ami még csak nem is szomszédos Texas-szal 😊
I.C.ram
Wisconsin
I.C.ram
ja és nem is texasi volt, hanem észak-karolinai talán.
I.C.ram
Én is arra gondoltam elõször, huh pedó vagyok ,de aztán rájöttem, hogy nem is 😄

De tényleg baromi szép arca volt annak a lánynak, és 95ös film, akkor volt vagy 8-9 éves tuti. Most olyan 19-20 körül lehet, szóval korban sincs sok eltérés 😄
fifi
csajnak kifelé menet:
és igyekezz egy f@szt sem leszopni, amíg kiérsz a kocsiig... .DDDDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

<#worship> Hatalmas ez a film. Akármikor meg tudom nézni.

jAsOn VoOrHeEs
Death of Tunnel (A halál alagútja)

2/10

Kettes is csak azért, mert a fõszereplõ csajok jók voltak benne ^^ <#buck>
Egyébként ilyen gyenge tré filmet is régen láttam már, IMDb-n nem véletlen az a 2.9-es átlag -.-

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

CSOCSO
Ultraviolet

nemtom pontozni mert 20 perc korul sikitozva vettem ki a dvd-t a gepbol.... VEGIGNEZHETETLEN

ezekutan elaludtam a syrinian:😄😄:
Calver
Shop Stop - 11/10 <#nyes>
már sokadszorra néztem, abszolút favoritom ez a film, egyszerûen annyira groteszk hogy az már gyönyörû. fõleg a nagy életgondok benne, mint az a szöveg h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- ...az ex-csajom tök bekattant miután megkúrt egy hullát a jelenlegi pedig 36 faszt szopott le!
- 37-et.

"The trees move. Do you not see it?"

fifi
<#eljen>
nagyon szeretem azt a filmet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Tekis pedó. :-O

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Elveszett gyermekek városa:

Látvány elsõrangú volt, maga a világ is nagyon hangulatos volt. Történet is jó volt. Mindegyik karakter különleges volt, nem volt igazából átlagos figura, és ez tetszett nagyon. Szereplõgárdáról nem is beszélve. Igazából csak egy bajom volt vele, hogy angol nyelven néztem, és az angol szinkron nagyon tré volt 😞 Teljesen más votl a szereplõk szájmozgása, mint amit mondta, és az sem volt ritka, hogy az angol szöveg túlfutott. Ami még talán nem tetszett az a Küklopszok, illetve az, hogy igazából semmit nem tudott róluk a nézõ, még is nagyon fontos szereplõi voltak a történetnek. Ja meg a végén az "eredeti" viselkedése sem volt túl logikus 😊

Miette-t játszó kislánynak meg olyan szép arca volt, hogy hihetetlen. Kiváncsi vagyok mi lett belõle azóta, mert tényleg nagyon szép arca volt.
SiteDisagner
Hawerral voltam moziba, felénél kijöttunk, azt elmentunk inkább inni...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

REALista
Mostmár végignéztem de meg is bántam!Viccnek is rossz!!!

3/10

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Jaj!A Doom-ot csak fél óráig néztem aztán meguntam!!!A játékot viszon végiküldtem!!!<#vigyor5>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A Doom nagyon jó film ajánlom mindenkinek.Az x-men 3 is király.
CSOCSO
hat a trailerbol semmi nem ismeros... de fle(a)sh gordonra emlexem.. es az imdb-n is azt irjak hogy egy vigjatek ami erosen szexualis tartalmu.
szal lehet.. de nemtom
Loál János
Volt egy Flesh Gordon címû paródia, de nem tudom, hogy arról van-e szó.
Ez az.

Loál János
Dehát 2003-as. :-|

Kalóz Pepi
Leslie Nielsen?<#vigyor5>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

CSOCSO
val kilmer filografiaji kozott nem talaltam semmit...
CSOCSO
azaz!!!!
Kalóz Pepi
Nem, tényleg volt ilyen film...a kakiemberek a menetrendszerinti pukikkal közlekedtek, a fõszereplõ nõcit a fõgonosz kikötette és egy pókkal kínvallatta, amely nagy volt, szõrös és ocsmány, viszont félméteres nyelvvel rendelkezett.
És az ûrhajó sebességét fokozni kellett, és akkor a fõszereplõk ( Val Kilmer volt tán az egyik?) a pipiket...izé, már csak azt mutatták, hogy tollpihék libegnek és õk ernyedten szivaroznak.
A pipik is.
Nem jut eszembe a címe, de jó kis hülye film volt.<#smile>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

CSOCSO
...
Sephi
Szerintem te csak siman csunyat almodtal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
melyik az a vigjatek ami hasonlitott a flash gordonra? amikor az urhajo attol ment hogy a csirkek tojtak.. meg mikor a nagy fallosz elol menekultek be egy barlangba meg talalkoztak a kakiemberekkel???
valami 1980-1985 os film lehetett.. kb 6-7 eve lathattam😄
EmThor
nálam a tavlyi év filmje! sympathy for mrs. vengeance az jó még de nagyon!!

fifi
Oldboy

10/10

és nincs ez ellen apelláta...

Huh, köszönöm a linket.<#worship> Ennyi thrillert egy helyen rég láttam. Átmentem a horroros topikba, ha lesz thrilleres, akkor csak oda írok majd, addig a horrorosban boldogítalak Titeket.<#vigyor>

Calver

Loál János
Szerintem simán elférsz a horror-topikban, és visszaolvasgatni is érdemes benne, sok-sok távolkeleti filmrõl van szó. (A Dark Water is inkább horror, mint thriller.)

Már láttam elég sok thrillert, de nem tudom, valahogy ez nagyon megfogott. Akkor tudnál nekem ajánlani keleti thrillereket?
Igen, megtaláltam a horror topikot, de inkább thriller kedvelõ vagyok. Bár rengeteg horrort is láttam már, de azok a '80-as beliek nem nagyon jönnek be.<#rolleyes> Amúgy nyithatna valaki egy thrilleres topikot is, sajnos nekem még 1 hónapig nem lehet, mert új vagyok.<#szomoru1>

Akkor rossz helyen járok...<#eplus2>

Loál János
Keresgélj még keleten, szvsz vannak ott a Dark Water-nél sokkalta jobb filmek is.
Van egy horror-téma is valahol errefelé, bár ott egészen a végletekig mennek a srácok filmes szempontból. 😄

Szerintem senki... <#hehe>
Mostanában néztem meg a Sötét víz (Dark Water - Fatum) címû filmet, a japán változatát, azaz az eredetit. Eddig a legjobb thriller, amit valaha láttam.<#eljen> Na jó, még az Átok is nagyon jó. Sajnos annak csak az amerikai változatát láttam, a japánt nem, de mindenképp majd azt is szeretném megnézni. Valaki szereti rajtam kívül a thrillereket?

Loál János
Mindenképp sokszor újranézendõ, már csak az élmény miatt is. 😊
Nem tudom, hogy hol az az anyag, amit olvasgattam, ha megtalálom, belinkelem.

Iori
tegnap utána kerestem a neten, és arra a konkluzióra jutottam hogy az egész film egy blöff, de párszor még tuti megnézem 😊

I love this game!

Loál János
Én csak egy kis szösszenetrõl tudok, könyvrõl nem. :-O

Sephi
David irt egy konyvet amit alitolag ha elolvasol akkor lassan megerted az osszefuggeseket.... bar hogy en nem fogom az is tuti.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Sry, de szerintem soha nem fogod megfejteni a szálakat, keress utána David Lynch fejtegetéseinek, vagy akár útmutatónak is nevezhetjük, akkor majd nagyjából kialakul egy halovány kép. 😮)

Calver
pedig sztem se egy rossz film

tegnapi termés:
A Vonzás Szabályai - 7/10
kellemes, bár a története kicsit káosz, de nem rossz.

Memento - 9/10
remekül megcsinált film, történetileg még hasonlóval se nagyon találkozni. ehhez jön még a profi történetvezetés, valamint az egész film alatt képes fenttartani az ember figyelmét. mindenkinek ajánlom.

Sephi
Hat en vegig sem birtam nezni 😛

SiteDisagner
Oké kösz

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

CSOCSO
en azt hittem hogy szarfos lesz. nem hallgattam velemenyeket.. egyszeruen csak a reklambol ez jott le. a film megvan hetek ota.. vegre raszantam magam es nem is olyan rossz! nezd meg nyugodtan
SiteDisagner
Azt megnéztem, nekem nagyon tetszett! Igaz, sajna eredeti kimaradt, de ha nyomjak TV-be, megkuksizom. De Poseidon sztem egy nagyon jó kis egyszernézõskatasztrófafilm...

EmThor
hát annyira azért nem rossz. ha nem bírod a képregény feldolgozásokat meg a lassú összeesküvéséses sci-fiket egy két nagy színésszel akkor nyugodtan kihagyhatod.

de a posiedont néznéd meg helyette akkor is szóltam 😄 akkor már az eredeti abból!

SiteDisagner
Nem vagyok türelmes ember, akkor mellõzzem?<#crazya>

EmThor
hát nem egy mozgalmas darab.. olyan forradalmian lassú 😄

SiteDisagner
Arra a filmre nem jó véleményeket hallottam. Mit ajánlasz? Megnézzem?