Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raffaello
a 24be igen másba nem

Sephi
Melyiket te?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SASboy
szerintem nagyon beleillik a szerepbe

nice legs. what time to open?

Iori
Dukes of Hazzard:
Tipikus amerikai ****ságokkal teli film, hasonló kategóriában nem überli a Kalandférgeket (Harold & Kumar go to White Castle). De volt benne 1-2 jó póén.
5/10

I love this game!

Raffaello
Kiefer elég alacsony szerintem nem jo akcio szinésznek 😊

SASboy
Hát nekem egyáltalán nem volt kiszámítható. Ne mondd már, hogy Te tudtad ki áll az 5. évadban az egész mögött 😊 Nekem ugyanolyan izgalmas volt az összes évad. Kiefer Sutherland meg kurvajó színész. A hangja meg egyenesen csúcs.

Sati84
Ezzel egyetértek...
Írtam is róla egy kommentet, akit érdekel és tud angolul, itt elolvashatja... :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

X-Men 3 most néztem meg hát nemvalami nagy durranás...

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Sati84
Nekem a 24 Kiefer Sutherland és Mary Lynn Rajskub miatt egyszerûen verhetetlen marad :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Igen, tudom, ezért kérdeztem a véleményeket. Nagyon negatívat egyszerûen még nem sikerült róla hallanom...

Egyik ismerõsöm mondta azt róla, hogy a felétõl kábé elkezd már nagyon-nagyon hihetetlen és nevetséges lenni, és ez elrontja az egészet. Hát... nekem asszem egy húzás volt benne, ami kicsit hihetetlenné tette a dolgokat a 18. rész környékén (nem írom le, mert SPOILER), de ezt még simán megbocsátottam az alkotóknak. Most még nem néztem meg az utolsó részt, ma fogom.

Ja, és S2 még nincs, ugye? Majd õsztõl, igaz? Mert DC-n nem találtam részeket... :-)

I.C.ram
Sephi ilyen... 😄 Emlékszem mikor hatalmas lebaszást kaptam, mert lemertem szólni egy megvalósításban C kategóriás sci-fi filmet. 😄
Blasta
Jajjmá, kinek a pap, kinek a paplan, miért nem lehet ezt felfogni???????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Ez hulyseg. A 24 annyira azert nem jo. Ugyertem az elso ket evad utan mar nem volt annyira meglepo semmi benne. Az utso ketto pedig borzalmasan kiszamithato volt es csak par csattano volt. Az elso evad es a harmadik volt a legjobb 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SASboy
jó sorozat a pb, de a 24 klasszisokkal jobb

Sephi
Nezd meg az Oz-t. A PB egy nagy 0 ahoz keppest.

nalam meg veri a 24-et -.- ember valogatja

BUDA > miskolc.

Sati84
Én most Prison Breaket nézek, és tetszik (bár a 24-et nem veri...). Kinek mi róla a véleménye? :-)

Raffaello
thx 1138 7/10

egy gép veri ki duvallnak 😄 a lényeg az hogy a földalatt élnek és persze megprobál valaki kijutni (mint a szigetben) mert a felszinen minden halott,

Blasta
Aki nem ismeri a Shawshanket, azt nem nevezném filmõrültnek, max olyannak aki sokat néz filmeket (válogatás és egyebek nélkül)...
Ez a film ment itthon a mozikban, többször TV-ben, stb.

Jano
Remélem azóta megnézték, az utóbbi 1 évben vagy 3-szor leadták különbözõ magyar csatornák. 😮)

A Brazil meg '85-ös film, nem csoda, hogy nem érkezett meg hozzánk, bár úgy emlékszem, kalózVHS-en azért terjedt már akkoriban is. Én kilencvenakármikor láttam elõször, az akkor még létezõ TV3 adta le asszem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Calver
ha ugy mondod ismerõseidnek h "A remény rabjai" lehet több emberre találnál, angol címébõl én se vágtam le elöszõr melyik film az... amúgy nem is egyszer láttam már, évente egyszer tuti leadják itthoni kereskedelmi tévékben

"The trees move. Do you not see it?"

az egyik kedvenc filmem. A vegen van egy csattano ami mar tobbszori megnezesre nem ut, de ha elkezdem nezni folyton ott ragadok, mert a szineszi jatek es a parbeszedek, a rendezes nagyon eltalalt.

CSOCSO
az egy jooo film
I.C.ram
Shawshank redemptionre meg 205ezren, még is alig ismerek valakit, aki hallott volna róla... Pedig van pár filmõrült ismerõsöm.

Ne felejtsük el, hogy itthon a mozi a 90-es évek elsõ felében kimerült a legfelkapottabb filmekkel. Votl a mozikban kb 3-4 film és az ment hónapokon keresztül. Rengeteg film el se jutott ide, és ez szerintem igaz lehet a többi keleti szektoros országra is.
Iori
ma este Pulp Fiction a viasat3on!!!

I love this game!

Bandee1987
Egy ártatlan ember

7/10 Nem volt rossz film, bár nem több egy jó középkategóriásnál. Tom Selleck viszont jól alakít.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jano
Az imdb-n közel negyvenezren pontozták, ekkora szám azért nem a népszerûtlen filmekre jellemzõ. Az, hogy itton nem ismerik, még nem jelenti azt, hogy nem kultfilm világszerte.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Annyira azért nem alapfilm. Minõségre alapfilm, de ismerettségre bõven nem az.

1984-et pl nem láttam, akkor msot gyökér vagyok? 😞 Amúgy az az Orwell féle 1984 filmadaptációja?
Sir Quno Jedi
A Brazil alapfilm (akárcsak az 1984), méghogy nem ismeri senki?! Aki sf-ben utazik nem lehet olyan gyökér, hogy ne látta volna!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
hm, 3 seeder nem sok, htx!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
I.C.ram
Dehogy 😊 1 cds, de jó a minõsége nagyon.
Kandurex
4.3gigás verziót szedted?

I.C.ram
de már kb féléve megvan szóval nem tudom, hogy még seedelik-e de gondolom igen.

Még a Brazilt is (amit alig ismer valaki) seedelték vagy 300an 😊
I.C.ram
www.isohunt.com (torrent)
Bandee1987
Doc Hollywood

Most jutottam csak el oda, hogy megnézzem ezt a Michael J. Fox filmet, remek kis film, kellemes kikapcsolódás volt délutánra.

9/10

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kandurex
Honnan szerezted meg???

Blasta
"Egy-két jelent nagyon jól ki van dolgozva, de összességében nem sok jót tudok róla elmondani!
7/10, de ha nem lett volna Jumanji, akkor 9/10-et kapna a Zathura..."

Következetlenség RULEZ!!!!
Agyam eldobom.

Jó kis gyerekfilm. Nem több, de annak is készült, szóval...

Ahhoz képest, hogy "nem sok jót tudok róla elmondani" soknak tûnik a 7 pont, a 9-rõl nem is beszélve.

Zathura

Ha valaki látta a Jumanji-t (ki ne látta volna), akkor annak nem nyújt semmi újat a történet fõ vonala, merthogy itt is egy társasjáték kerül elõ, és elevenedik meg a házban, és a ház körül!
A különbség csak annyi, hogy itt ûrkalandokban lesz része a játékosoknak!
Egy-két jelent nagyon jól ki van dolgozva, de összességében nem sok jót tudok róla elmondani!

7/10, de ha nem lett volna Jumanji, akkor 9/10-et kapna a Zathura...
EmThor
én csak az action jeleneteket tekertem meg többit ki is hagytam 😛 30 perc alatt bõven letudható film 😊 ennyit is ér sajna <#szomoru2>

Tokyo Drift

Hm. Ez "film"?. Mumajerkedes felsofokon. Annyira kemeny mindenki, hogy az mar hihetetlen. Egy dolog volt ertekelheto a filmben. A kaszkadorok es a soforok vezetesi stilusa. A "story" meg ugy ahogy nem is volt.

A legszebb jelenetek mikor egy gyonyoru Monte Carlo sleepert fossatornek az elejen meg amikor egy 60/s evekbeli mustangba nissan motort raknak merazjobb. Gratulalok.
Itt hagytam abba a filmet es elmentem hanyni.

Most komolyan. Ez a meno? Bejon ez valakinek, hogy szetpimpelt autokkal majerkodnak a sok palcika ribanc elott?

Hm. Nah mindegy. Szerintem a "film" 18 ev es bizonyos IQ szint felett ertekelhetetlen.

3/10 Csak a driftes jelenetek miatt. Mert azok tenyleg jok.

Sephi
Tamogatom bar en 4-est adtam.

Iori
nem volt rossz, csak túl sok ilyen filmet láttam már 😊

I love this game!

I.C.ram
Annyira szerintem nem volt rossz azért. egy 7-est azért megérdemel mindeképp 😊
Iori
Gépész:
Nem volt valami nagy eresztés, az elsõ pillanattól kezdve lehetett sejteni hogy mi van. Képileg durvábbat vártam ennél, de Bale játéka kárt pótolt.
6/10

I love this game!

Calver
jaja. amúgy tudtátok h augusztusban jön a Clerks 2? asszem aug 18án lesz mozibemutató amcsiban...

"The trees move. Do you not see it?"

I.C.ram
Ezt miért is ide írtam? 😄 Mindegy...
I.C.ram
Akkor egykora születésû 😄 Nincs valami mai kép róla? Általános iskolában tuti szerelmes lettem volna bele 😄