Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
elég durva dráma az amerikai olajpiac és az arab világ valódi kapcsolatárol...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A csaj férje/barátja akkor összejátszott a másik nõvel (Görög Zitával) vagy mivan mert nemvágom ? 😞
Next PC upgrade: 2022
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Film végére ugrasz és megnézem mikor hangzik el az utolsó szó pause idõd felirod.
Ezután Edit/Timings/Adjust/Adjust Subtitles.
A First spoken line alá beirjuk az elsõ idõpontot,
a Last Spoken Line alá pedig az utolsót. Aztán katt az Adjust-ra.
Megvan a film. Megvan a felirat. A felirat sajnos azzonal kezdi pedig a film csak ugy 2perc utan kezdodik igazan. Hogyan tudopm ugy megcsinalni hogy oda toljam a feliratot ahol kezdodik?
Kapizsgálom már a mondanivalóját, illetve az egész történetet de valahogy mindig elakadok. Mindig van valami ami nem passzol, sztem Lynch szándékosan tett be olyan elemeket hogy a nézõ dolgát megnehezítse.
I love this game!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon rossz film, az eddigi leggyengébb rész. Értelmetlenûl extrabrutális kivégzések, hülye befejezés. Inkább mutattak volna végre valamit a "halálból" is, de semmi...
0/10
utóbbi idõben amik elém kerültek:
The Hills Have Eyes - 5/10
emészthetõ, tipikus amcsi horror, ahol általában tisztán tudja az ember a következõ jelenetet, csöppet tele baromságokkal, de nem is vártam mást. egyszer nézhetõ, az biztos h senkinek nem okoz álmatlan éjszakákat.
V for Vendetta - 8/10
kifejezetten profi lehetne ez is, ha például lenne rendes befejezése, de sajnos nem sikerült eltalálni imho a végét. azontúl teljesen korrekt film, remekül eltalált jelenetekkel.
Drakula halott de élvezi - 6/10
könnyed, bugyuta film, pár jó poénnal. egyszer nézhetõ, sõt, esetleg még jót el is lehet késõbb mókázni társaságban a benne lévõ hülyeségeken.
"The trees move. Do you not see it?"
És a vége fele az mi amikor a gyereket elviszek autóval?
Jó film volt vártam kiderüljön ki a gyilkos erre irják a végén hogy a valoságban a mai napig semmi infot nincs a gyilkost illetõen mindig szabadlábon van!
Kicsit olyan se eleje, se vége film. Vége nem tetszett, hogy úgyh agyták az egészet az emberben, hogy nesze semmi fogd meg jól. Pedig jó lett volna, mert tényleg elkezd járni az ember agya a filmen, meg izgalmas is néha, de elég sok a töl fölösleges üresjárat benne. De mondom a vége volt a legrosszabb :/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nagyon jó akciófilm Bruce Willis fõszereplésével. Akcciófilmekben nem voltak mostanság túl jók, de ez megállta a helyét. (Néger csávó milyen érdekesen beszél angolul.) 7/10
nice legs. what time to open?
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
I love this game!
kellemes szombat délutáni mozi, jó színészekkel, átlagos történettel, jó sztorivezetéssel, semmi xtra
nekem kifejezetten tetszett Mos Def játéka, nem azt a gettho karaktert adja vissza mint a legtöbb ilyen karakter
8/10
I love this game!
sokadjára...
még mindig 10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Ilyen groteszk filmet én még nem láttam! Olyan volt, mintha 19.-20. század groteszk könyveit mind egybegyúrták volna, és csináltak volna belõle egy filmet. Tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik valakinek, vagy hülyeségnek találja.
Maga a film amúgy a börükrácia hálójáról szól egy utópisztikus világban, és hogy egy egyszerû tévedés, hogy teheti tönkre jó pár embernek az életét. Ugyanakkor szól még arról, hogy egy teljes unalomban élõ hivatalnok milyen kalandos életet szeretne magának, ami a végén már-már az õrületbe kergeti. A filmbõl a humor sem hiányzik, bár ez is inkább groteszk formában 😊
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a társadalom bírálós, utópisztikus, retro-jövõ filmeket.
Tényleg nagyon rossz film, viszont az effekteknél, és a diszletek "szépségénel" jobbat aligha lehet készíteni...
3/10
Egyrészt jópofa volt a cselekmény, de a történetet (illetve a végkifejletet) nem nagyon értettem...
Nos nem gondoltam volna hogy egyhamar olyan filmet latok ami lekot. Termeszetesen a vege megint csak egy "ismeros" jelenet. De feltetlenul egyszer meg kell nezni!
kicsit enyhén starwarsos beütés, viszont a kiscsaj harcmodorja tetszett 😊
Eltakarítónõ 8/10
bárgyú filmet vártam, a neve alapján, de egy egész jól sikerült komédia lett belõle. nem kimondottan poéndömping, de egy vasárnapi mozidélutánnak mindenképpen jó.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ence 11/10, prison break mellett nalam top favorit
BUDA > miskolc.
sok - sok klisé, unalom, bár a felveztés egész jó, a vége különösen csapnivaló, rövid!
6.2 / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯