Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mûfaj: horror
színes, köbö 70-80 körül készülhetett
Tipikus "kísértetházas" film, kiscsalád odaköltözik, iszonyat nagy fából készült ház, pajtával. A kislány aki játszik benne, úgy emléxem h egy ilyen zsidócsillag szerûségbe állva védi meg magát a gonosztól...asszem. Régen láttam, de nagyon odavágott, az M1en adták több éve. Ennyibõl ha vki tud tippeket adni, azt megköszönném! Písz
Tökéletes popcornmovie. Pont azt kaptam, amit vártam tõle: autók, versenyek, jó csajok. 7/10
nice legs. what time to open?
A hírhedtség az inkább negatív jelleggel bír, de ha egyszer valaki nagy produkciókban szerepel, az eleve híres.
Jah és szerintem a 95% kicsit sok. :-)
Persze ha a film üzleti részérõl beszélünk lehet benne valami, hisz a film mindig is nagy pénzeket mozgatott meg, de nagyon kevés filmnél érzem azt, hogy ez CSAK a pénzrõl szól.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ijesztgetõs 19.sz elején játszódó filmecske, de inkább dráma. valami igaz történeten alapul, elsõ amcsi kísértetjárta házról volt anno feljegyzés és abból. Donald Sutherland játssza a fõszerepet. Látványilag nem rossz, viszont: a sztori nem viszi el a hátán, sõt egyre unalmasabb lesz, és egy elég "húzomaszámat" megoldást kínál....
tipikus 5/10 mely max csak 7/10 lehetett volna, ha ki is hozzák belõle a maximumot
Hírnév = Ha valakit elismernek a munkája révén. Nem keverendõ össze a hírhedtséggel.
Áhh mindegy ennek nincs értelme, a lényeg hogy mára 95%ban a popcornról szól a mozi.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezt a kijelentésedet, hogy a filmipar mûvészet lenne (vagy volt akármikor), nem tudom elfogadni.
Hírnáv - pénz, gazdagság - pompa, nem sok különbség van közöttük.
De ez is emberfüggõ. Ha valakit semmi más nem motivál, csak a pénz és a hírnév, az elég gáz, de ha valaki tényleg szereti a színészetet és sok pénz kereshet vele, az nem feltétlenül rossz. De szvsz nagyon kevés ilyen ember van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Miért szánalmas, ha valaki hírnévért cisnál filmet? Szerintem inkább az a gáz, ha valakinek csak a dollárjel villog a szemében.
Ennek nem ez a lényege! Ha megnézek egy pl egy krimit, annak valszeg csavaros története lesz, de érthetõnek kell lennie. Az MD-nál nem fontos a történet érthetõsége, mert teljesen más módon kell "érteni".
Valóban fontos, hogy megértsd a filmet, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a történetet kell érteni.
Szerintem nemérte el az elsõ szintjét.Vagy csak túlsokat vártam tõle.
Volt pár poén,és azért a látványvilág is megvolt.
A vége jó,nyitvahagyták,jöhet a 3.rész.
7/10
Tokio Drift
A maga nemében megállta a helyét,helyenként jó részekkel.Autók,helyszín rendben,bár több éjszakai életet eltudtamvolna benne képzelni.
Sztori nemsok,de nagyon nemis volt itt lényeg.Ezt a részét azért az elsõ rész übereli,de talán a második is.Mindenesetre ha a mûfaját nézzük,kikapcsol.
7/10
Egyébként én úgyosztályzom magamban a filmeket,hogy a saját stílusán belül,hisz ugye nemlehet mondjuk e 2 filmet sem összevetni és mégis egyformát kapott.
És speciel engem mennyire kötött le.
Go Jeff Go!!!!
DL filmejinek forumjain tobb hozzaszolas van mint akarhol. Valami eszmeletlen micsoda teoriakat le tudnak kapni az emberek.
0101448
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Miért feltétlenül rossz, ha nem átlátható a történet?
Sztem ugyanolyan szánalmas mind a kettõ.
"Régen nagyon izzasztó volt kitalálni, hogy egy "80-90 méteres""
Az elsõ King Kong óta nem hiszem.
Amúgy ha rendezõ lennél, miért ne döntenél a számítógép mellett? El sem hiszed, mennyire megkönnyíti a munkát és több energiát lehet belefektetni más munkálatokba (amely természetesen nem minden esetben történik meg).
Agyeldobás felsõfokon. Amikor jött David Hasseloff visítottam aröhögéstõl! ekkoradebilséget! Ráadásul azthittem csak bevágták oda egy jelenetét de nem! Ott dumált meg égette magát +a félelmetes mellizom rakéta... ÁÁÁÁÁÁ!
Köszönöm! Csak tudnám nekem miért nem dobta ki a keresõje!?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
7,5/10
Ez egy nagyvonalakban egesz jonak mondhato alkotas.
Bar nehany helyen kicsit tul van szinezve a dolog, de nagyjabol megfelel a tortenet a valosagban tortentekhez.
Egesz korrekt rendezessel es operatori munkaval.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Battle Royal Rendezõi változatát, érdemes megnézni.
[/url][/img]
Nagyon nem tetszett, nem ajánlom senkinek csak ha már nagyon nincs más!!
0,5/10 (A jó csajok miatt)
Nem irta meg azt a konyvet amibe elmagyarazza a filmjeit?
Lehetséges, hogy a "Mr. and Mrs. Smith"-hez még nem készült magyar felirat?
(feliratok.hu-t ne ajánljátok, már néztem.)
Az a gond a számítógéppel, hogy õ gondolkodik helyetted. Régen nagyon izzasztó volt kitalálni, hogy egy "80-90 méteres" lépegetõ élethûen mozogjon. Ma már csak lemodellezik.
De ez nem csak a filmekre igaz. Sajnos...
De õszintén szólva már fogalmam sincs hogy jutottunk el ide kicsiny vitánkban. :-)
Na az erdekes lenne amit mondasz. Erdekes, csak nem igaz.
Szoval egy szar tortenet szerinted, szar forgatokonyvel, pocsek szineszi jatekkal lenyegtelen, "csak" a rendezes a lenyeges. 😛PP
Minden elem ugyanolyan fontos, ettol jo egy film.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Nem egy silany alakitasu filmre kell azt mondani, hogy az a film jo.
Pont ezek osszessegetol lesz egy film jo vagy rossz.
Fugg a szinesz altal nyujtott jo alakitastol, a jo tortenettol (ehhez hozzatartozik a film mondanivaloja, az igenyes forgato konyv), a profi rendezestol, kivalo operatori munkatol es sorolhatnam tovabb.
Ha ezeknek az osszessege nem talalhatok a filmben, nem lehet rafogni, hogy igazan jo film (klasszikus).
csak így tovább<#eljen>#eljen>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De ez a te alacsony igenyeidet mutatja nem azt, hogy mi a jo film vagy sem.
De ha mar itt tartunk, ellehet pl magyarazni, hogy mitol jo egy King Kong remake.
A szineszi jatektol ?
A mondanivalojatol ?
Esetleg a feldolgozas miatt, mert semmi egyedit nem tudnbak manaposag krealni es inkabb megcsinaljak egy regi kasszasikeru film 147. reszet ?
Csak azert, mert szineszi jatek pocsak volt benne, bar ugytunik manapsag eleg ha egy noi mellet vagy feneket lat a popcornrajongo, beeri annyival.
Na de ez nem a szineszi alakitas resze.
amit vartam megkaptam semmi tobb
BUDA > miskolc.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bocs, hogy hosszú lett😄