Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, hogy hosszú lett😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor fogsz ilyen filmet tobbszor is megnezni, mint egy "igazi" filmet ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sztem igenis lehet jó egy sima popcorn múvi is, akár tonnányi CGI van benne, akár nem. És igenis vegyük figyelembe, hogy ma már a számítógépes trükkök fontos részei a filmgyártásnak. És ha kijön egy ilyen egyszerû klisé film, tele giccsekkel meg a szokásossal, de SZÓRAKOZTATÓ, akkor azzal nincs semmi baj. Legjobb példának Jackson King Kong-ját tudnám felhozni. Teljesen alap Hollywoodi termék. Engem mégis teljesen leköttöt, pedig korántsem hittem volna, hogy ez majd bekövetkezik.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akarki akarmit is mond nekem tetszett. Termeszetesen egy ilyen ele nem ugy kell leulni, hogy nagy story-it vagy annal is nagyobb alakitasokat var az ember,m hanem kis konnyed kikapcsolodas. Igy nagyon elvezheto volt a film.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem tetszett (de nem annyira mint az elsõ) de a vége csúnyán elrontotta.
Nem teccett túlzottan. A vége jó volt, meg 1-2 fight a szigeten teccett, de az elsõ rész mérföldekkel jobban bejött.
A sztorivonal is tisztább, egyenesebb volt, és a szereplõk céljai is érthetõbbek voltak. Ebben a részben szinte percenként változott mindenkinek az indítéka. A vége feldobta, és kiváncsi vagyok a 3. részre, DE CSAK AZÉRT, mert nyitva hagyták a sztorit, különben a 3. részt tuti nem nézném meg.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
nénik meg 1-2 télleg vicces poén miatt:
3.5/10 amúgy a pisikaki poénokból elég volt
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
2/10
Ekkora egy ... filmet mar reg lattam.
Ez foleg azert nevetseges, mert ez volt allitolag az eddigi legnagyobb kiadasu kinai film.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy én nagyon szeretem a Remény Rabjait, de szerintem sem tökéletes film.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Az egyik jelenetnél (amikor Mr. Wilson Carmen Electrával és Amy Smarttal kerül intim kapcsolatba) meg is jegyeztem a fiancémnak, hogy ezért jó, ha az ember Owen Wilson-nak születik😉
Hát igen! válaszolta Õ, és már hangján hallottam, hogy oda van Mr. Wilsonért!
9/10!
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
szar volt...
4/10... akar felvartt/szetvartt a csaj akar nem. de mittom en 40-50 evesnek akkor is kurvajol nezett ki!!
Még Vietnam alatt is tündöklött a rasszizmus.
Amúgy vágom, hogy nem lehetett csak úgy akárki pilóta, de azt nem hiszem, hogy nem volt egy feka pilóta sem.
Amúgy nekem is egybõl az Élõpajzs Hadmûvelet ugrott be. :-D
7/10
De...
Egy-ket jelenet hihetetlenul jol el van talalva.
Peldaul amikor szokni probal John Sparow a kannibalok elol. (ez a jelenet siman megerdemelne 10/10-et, de a film egesze mar nem annyira jo sajnos, ennek ellenere nezheto kategoria, en sokkal rosszabbra szamitottam)
Sajatsagos morbid humora van amugy a filmnek, tobbszor elneveti magat rajtuk az ember.