Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
srácok már megint izlésekrõl és pofonokrólk vitatkozunk. Van aki képes akára doktor szöszit is 14-szer megnézni és ráadásul a doktor szöszio 2-t még 20-szor. NEki az tetszik. zért elítélhetõ? Nem. Neki az jó film? az. INnentõl érdekli, hogy ki mit mond róla? nem Ergó ez szépen ráhúzható minden filmre. szóval egy lista abszolút szubjektív. átlagot lehet khúzni csak értelme nincs mert egty listát mindig az indiviuális egyén határoz meg saját magában. ergo nem lehet semmire sem rámondani hogy vacak vagy divatfilm amíg létezik a földön olyan ember aki számára értéket képvisel.

Bocs, hogy hosszú lett😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
sry

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az, hogy mi "igazi" és mi nem, az emberfüggõ. A King Kong-ot eddig 3x néztem meg. Lehet, hogy többször már nem fogom, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartom jónak. Az, hogy mi jó film az nem attól függ, hogy hányszor akarom megnézni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az, hogy mi "igazi" és mi nem, az emberfüggõ. A King Kong-ot eddig 3x néztem meg. Lehet, hogy többször már nem fogom, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartom jónak. Az, hogy mi jó film az nem attól függ, hogy hányszor akarom megnézni.

[Jakuza]
Lekotott egyszer.
Mikor fogsz ilyen filmet tobbszor is megnezni, mint egy "igazi" filmet ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Ez szvsz nem feltétlenül van így!
Sztem igenis lehet jó egy sima popcorn múvi is, akár tonnányi CGI van benne, akár nem. És igenis vegyük figyelembe, hogy ma már a számítógépes trükkök fontos részei a filmgyártásnak. És ha kijön egy ilyen egyszerû klisé film, tele giccsekkel meg a szokásossal, de SZÓRAKOZTATÓ, akkor azzal nincs semmi baj. Legjobb példának Jackson King Kong-ját tudnám felhozni. Teljesen alap Hollywoodi termék. Engem mégis teljesen leköttöt, pedig korántsem hittem volna, hogy ez majd bekövetkezik.

láttam az Apokalipszis most rendezõi változat címû filmet nagyon cool volt!! 10\10

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

I.C.ram
George "csak egy fajta képet tudok vágni" Clooney. Nagyszerû 😞
I.C.ram
De lehet jó, de általában nem az, mert semmi új nincs benne, csak hozza az átlag popcornos igényeinek elvárásait. Legyen benne tonna CGI, ceffect, stb. Egy átlag mozinézõ ez már bõven elég.
Bandew
Egy nyüzüge computer majom lesz a fõgenya? Hát abban meg mi a pojén? Az elõzõ gonoszok legalább gyilkolták az embereket és ez nem volt szép dolog.

PetruZ
Két hír:
-Hivatalos Die Hard 4 bejelentés és infók a sztoriról itt és itt.
-Újabb remake jön, ezúttal a nem is annyira régi (és egyébként is elég jó) Pet Sematary, de érdekességét az adja, hogy a hírek szerint George Clooney-val a fõszerepben.
Samanó
és?...Divatfilmre is szükség van : )

Sir Quno Jedi
Bár azért nem egy Logan futása....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én a Szigetet láttam már jó pár napja, az egész jó volt. Ha kihagyták volna a sok felesleges robbantgatást és akciójelenetet, meg nem lett volna ennyire banális, még azt is mondanám tûrhetõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandew
Na és? Egy "divatfilm" nem lehet jó?

I.C.ram
Pontosan az a divatfilm, amit leírtál. Nagy marketing, minden hülye megnézni, mert a csapból is ez folyik.
Sil3nt
The Fast And The Furious Tokyo Drift

Akarki akarmit is mond nekem tetszett. Termeszetesen egy ilyen ele nem ugy kell leulni, hogy nagy story-it vagy annal is nagyobb alakitasokat var az ember,m hanem kis konnyed kikapcsolodas. Igy nagyon elvezheto volt a film.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a vegen Vin Diesel nagyon meglepett 😊

Bandew
Fura nálam pont fordítva volt. :-)
Nekem tetszett (de nem annyira mint az elsõ) de a vége csúnyán elrontotta.

Blasta
Karib tenger 2

Nem teccett túlzottan. A vége jó volt, meg 1-2 fight a szigeten teccett, de az elsõ rész mérföldekkel jobban bejött.
A sztorivonal is tisztább, egyenesebb volt, és a szereplõk céljai is érthetõbbek voltak. Ebben a részben szinte percenként változott mindenkinek az indítéka. A vége feldobta, és kiváncsi vagyok a 3. részre, DE CSAK AZÉRT, mert nyitva hagyták a sztorit, különben a 3. részt tuti nem nézném meg.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nekem is abszolut kedvenc, 10/10

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Bandew
Sokan mondták már nekem a "divatfilm" kifejezést, de szerintem ilyen nem létezik. Azazhogy vannak filmek, aminek hatalmas marketingje van, nagyon sokan megnézik, esetleg sokaknak tetszik. De hogy valakinek nem tetszene és "divatból" adna rá jó pontot, hát ilyenrõl én még nem hallottam. Sõt divatból inkább direkt le szokták húzni az olyan filmeket, ami nagyon sok embernek tetszett.

Bandew
Nem, nem mérvadó, de csak a saját listád az ami mérvadó. Igazából nem értem miért olyan nagy dolog ez az imdb lista. Ok érdekes, hogy ennyi ember szavazhat, de ha egy számomra rossz film elõl van és egy jó film nincs rajta, nem nagyon izgat.

EmThor
Scary Movie 4

nénik meg 1-2 télleg vicces poén miatt:

3.5/10 amúgy a pisikaki poénokból elég volt

SASboy
én is így vagyok vele

nice legs. what time to open?

IMDb abszolút nem mérvadó szerintem. Most néztem meg az Annapolis-t (2006) és valami 3,* valamennyit adtak ott rá, holott nekem személy szerint nagyon tetszett.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

[Jakuza]
The Promise
2/10

Ekkora egy ... filmet mar reg lattam.
Ez foleg azert nevetseges, mert ez volt allitolag az eddigi legnagyobb kiadasu kinai film.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

I.C.ram
Igen, de van abban a listában olyan film is, ami egyszerûen divatos, nem feltétlenül jó, de most megint elõhúzhatnék egy-két filmet, amibõl nagy flém lenne.... inkább nem 😊
Bandew
imdb lista nem más, mint az internetezõk zömének összvéleménye.

I.C.ram
imdb toplista szerintem bõven nem mérvadó. Sok kommersz film van közte, amit inkább a nagy hype, meg a nagy költségvetés miatt került be.

Amúgy én nagyon szeretem a Remény Rabjait, de szerintem sem tökéletes film.
tormy
Ketsegkivul jo film, de 10/10...IMDB-n is az egyik legjobb filmenk szamint a vilagon, azt hiszem a 2. a Keresztapa utan, de hogy oszinte legyek, szerintem annyira azert nem jo. 7/10 maximum nalam.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Remény Rabjai 10/10... most jut eszembe, lehet 11-et adni?
I.C.ram
Közben utánajártam, és állítólag egy "egyetemi" foci meccsen orrbaverték.
Biztos, hogy valami texas-i tehénpásztor (akinek elcsábította a csaját) beverte az orrát!
I.C.ram
Annak a csókának vagy nagyon szétverték az orrnyergéd, vagy eleve így született, de durván néz ki nagyon az orra 😄
Tegnap este néztem meg a Starsky és Hutch c. filmet, ami elég kellemes csolódás volt. Ugyanis feldolgozás lévén nem sok jót vártam tõle, de tetszett!
Az egyik jelenetnél (amikor Mr. Wilson Carmen Electrával és Amy Smarttal kerül intim kapcsolatba) meg is jegyeztem a fiancémnak, hogy ezért jó, ha az ember Owen Wilson-nak születik😉
Hát igen! válaszolta Õ, és már hangján hallottam, hogy oda van Mr. Wilsonért!

9/10!
Most láttam moziban a Facér Jimmy-t. nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom 😊

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Dynamic
...és egész eredményesek voltak.Film is készült róluk.
CSOCSO
Elemi ösztön zwei:

szar volt...
4/10... akar felvartt/szetvartt a csaj akar nem. de mittom en 40-50 evesnek akkor is kurvajol nezett ki!!
I.C.ram
De ott legalább volt máz, Európában még az sem volt 😄
Bandew
Ó nem, az csak a máz volt!
Még Vietnam alatt is tündöklött a rasszizmus.

I.C.ram
Hát amiknál biztos nem volt 1942ig, pedig õk azért kicsit liberálisabbak voltak azért, mint Európa.
Bandew
A rasszizmus most is erõs. :-)
Amúgy vágom, hogy nem lehetett csak úgy akárki pilóta, de azt nem hiszem, hogy nem volt egy feka pilóta sem.
Amúgy nekem is egybõl az Élõpajzs Hadmûvelet ugrott be. :-D

I.C.ram
Ja most olvasom, hogy amerikában egészen 1942ig nem volt feka pilóta, és akkor is egy önálló, csak feketékbõl álló alakulatot hoztak létre Tuskegee Airmen néven.
I.C.ram
Azt vágom, hogy francik voltak, de elsõ világháborúban nem volt ám olyan könnyû pilótának lenni. Kizárólag nemesi családból, vagy gazdag nagypolgári családokból érkeztek a pilóták az európai országoknál. Szerintem még a második VHban sem volt feka francia pilóta, max amerikai, de azt is kétlem. Akkoriban még igen erõs volt a rasszizmus amerikában is, és direkt nem raktak fekákat vegyes alakulatokba, inkább külön voltak csak feka alakulatok (élõpajzs hadmûvelet 😄)
Bandew
Ha jól láttam franciák voltak, ott meg már voltak feketék akkoriban régrõl, a gyarmatosító idõkbõl.

I.C.ram
Egy fekát mindeképp be kellett rakni 😄 Kb kizártnak tartom, hogy feka pilóta az elsõ világháborúban 😛
[Jakuza]
A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse
7/10

De...
Egy-ket jelenet hihetetlenul jol el van talalva.
Peldaul amikor szokni probal John Sparow a kannibalok elol. (ez a jelenet siman megerdemelne 10/10-et, de a film egesze mar nem annyira jo sajnos, ennek ellenere nezheto kategoria, en sokkal rosszabbra szamitottam)
Sajatsagos morbid humora van amugy a filmnek, tobbszor elneveti magat rajtuk az ember.

Na ma láttam a Bárbajnokok címû filmet. Végülis nem egy széleskörû elismerésre esélyes film igazából a fõhõs iszik és le van csúszva de az ital miatt aztán csak még nagyobb baromságokat csinál. Egy megnézést simán megér - mert azért sok embernek volt már hasonló korszaka mint Tomynak. Na ami viszont nem tetszett: befejezetlen. Szóval teljesen ránk van bízva a befejezés az ilyen filmeket pedig nem szeretem. Mondjuk az agyonajnározott Kútfejekhez - ami pedig irtó unalmas gagyi - ez Oscar díjas produkció<#integet2>
Húú tegnap este volt egy Dobó Kata, Dolph Ludgren film a film+-on. 20-perc után lenyomtam, mert egy igen érdekes jelent volt. A sztori vmi középiskolás gyilkolós. Na szóval a fõgonosz (dobó a csaja lila hajjal) melírozott hajú kemény gyerek meg 2 tára, meg kata elmentek egy építkezésre. Az egyik srácnak fülétõl az rráig lánc+kopasz+szakadt. A másik meg agyontetovált. Az õrnek modnja a Jani, hogy õ könyvelõ és megkell néznie hogyan alakult eddig az építkezés, a haverok meg a munkatársai. Erre minden ember elküdi a p*csába õket, de az õr csak nagy lelkesen ennyit mondott: Jöjjenek ezt meg kell nézniük milyen jó munkát végeznek a fiúk, és erre elõre szalad hogy mutasa az utat. Na itt majd behaltam. Lehet meg kellett volna nézni végig 😊

Bandew
A német Albatrosz nemcsak hátrafele tudott lõni? Vagy ezek nem azok voltak? Na mindegy, annyira nem vágom a repcsiket. :-)