Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
olvasd el ujra!
CSOCSO
nem volt rossz.. vegignezheto de nem fogom meglesni ujra az tuti.
de mondom az alone in the darknal jobb mindenkeppen
CSOCSO
oh.. en meg FLL...
tavaly voltam nalatok.
zabiela bulin
Bandew
Nem angol de elég fekete pl a Ronda ügy.
Vagy ami eléggé hasonlít, az a Sírhely kilátással.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Atomreaktor
nemrgé=nemrég😊

Atomreaktor
sziasztok!
nemrgé láttam az eltakarítónõ c. angol fekte komédiát és nagyon tetszett!!
tudnátok nekem még ajánlani hasonló kaliberû angol vígjátékokat?
nem is kell hogy annyira hasonló legyen, csak vmi jó kis angol vígjáték esetleg fekete komédia. köszi elõre is a tippeket😉

hi!láttátok már az Elemi Ösztön 2 részét?milyen érdemes nekikezdenem.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

fifi
jelentkezem!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
OFF

Egy hamarosan induló mozis weblaphoz keresek olyan valakit ,aki szívesen ír filmkritikát hobbiból.

Jelezzetek ha van kedvetek hozzá.
Loál János
Ennek a Descentnek semmi köze semmilyen játékhoz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

eh errol iszonyat ketfelet mondanak van aki isteniti es aki 5 perc utan lelotte.. azota se neztem meg 😄

BUDA > miskolc.

florida, jax

BUDA > miskolc.

CSOCSO
ja es meglestem a scary movie 4 -t is

hat.. rohogtem 3 szor a film alatt... szal nem is meselnek tobbet.

4/10
CSOCSO
amcsi vagy new england?
CSOCSO
azaz!! koszonom!! mostmar le fogok tudni fekudni😄😄
16 blocks comcastnel 4 dolcsi, lehet megnezem akkor 😄

BUDA > miskolc.

alone in the dark nem?

BUDA > miskolc.

CSOCSO
Inside Man

jo film volt, akinek lehetosege van ra az nyugodtan lesse meg! 7/10

16 blocks

ez sem volt rossz, ez egy tipikus olyan film amit egy unalmas hetfoi napon erdemes meglesni a HBO-n. 6/10

CSOCSO
the Descent

erdekes film volt.

4/10

ha meghulyulok se jut eszembe a masik uberszar horror film ami egyben jatekadaptacio is volt.. de annal a filmnel ez egy hangyafaxnyit jobb.

valami darkness vagy mittom en..
fifi
Dobermann

nem értem, mire dícsérték annyian anno ezt a filmet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ghost cb
Én most néztem meg.. Az Annapolist. Nagyon jó film, tetszett!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

[Jakuza]
Mit birok ? 😛PP
Utalom a horrort, de a The Things a kedvenc filmjeim egyike.
Meg egy betamaxos videon lattam anno vagy 1983-ban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fifi
kit tudsz te a horrorról? he?
😄DDD

fifi
jónak magyarázod...
különben csak mi nem bírjuk... TE meg kemény csávó vagy azért bírod... 😊

Jano
Nem, a Predator akcióhorrorszájfithriller. 😮)
Hát mondjuk a Thing-ben az ember hasfalának óriási fogakkal rendelkezõ azonnali karamputációt végzõ szájat, továbbá a saját magát leszakajtott fejbõl pókszerû lénnyé fejlõdõ torzót, illetve a kutya orrát négyfelé széjjelnyitó bélszörnyet nem igazán a romantikus családi komédia kategóriába sorolnám, de még a nem is a thrillerrel jellemezném. Szerintem borzalom a javából. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Jakuza]
Azert mert atvaltozik szornye par ember, meg lelovik, lelangszorozzok stb oket akkor az mar horror? Nem is tudtam.
Akkor lehet a Predator is horror, mert volt benne trancsir ? <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jano
Szerintem passzol oda a horror is, a sok trancsír miatt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Jakuza]
Nem tudom a John Carpenter fele The Thing-re miert mondja mindenki azt, hogy horror.
Meg az IMDB-n is ezt irjak, pedig, nagyon raeroszakolt kijelentes, ha a horrormufajt egy lapon emlitjuk vele.
Teszem hozza gyorsan, hala istennek.
A Thing inkabb egy Sci-fi/thriller/akcio, mint Scifi/thriller/horror csak abban az idoben amikor keszitettek, kimagasodott a latvanyi megvalositasaban, az akkori filmek kozul.Pontosabban nem csak latvanyilag, hanem egeszeben is, pedig akkor volt igazan a horror mufaj viragzasa.

Loál János
Én Miike-fan vagyok, eddig gyakorlatilag az összes filmje tetszett. Nekem leglább 7-5 pontos. 😊

Alien, The Thing... Ilyen színvonalú sci-fi horror nem ugrik be. Persze rengeteg B-kategóriás (vagy attól lejjebb) próbálkozás volt, ami szórakoztató, de ezeket a mûveket nem igazán tudták megközelíteni sem. Esetleg az Event Horizon-t lesd meg, ha még nem láttad.

Én más irányba fordultam, és keleten leltem rá a nekem tetszõ vonalra (pl. Miike ugyebár 😊), de ilyen szörnyes horrorokat arra se nagyon lelni. :-| Más jellegûek viszont akadnak tömkelegével. Jó színészekkel, jó effektekkel, sok izgalommal, esetleg undorítóságokkal. 😮))

Sati84
Ja, és gondolom, te se nagyon tudsz mondani olyan mai horrorfilmet, ami egyrészt tényleg horror, másrészt nyomába ér a The Thingnek vagy az Aliennek... :-(

De cáfolj meg, örülnék neki, ha mégse lenne igazam abban, hogy ma már nincsenek horrorfilmek...

Persze bárki megcáfolhat :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Nekem talán egyedül a "kiri, kiri, kiri, kiriiii" tetszett belõle, de egyébként hamar el fogom felejteni...

Te hányast adnál rá?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Loál János
Hát puszi az imdb-s kollégának a remek összevetésért. :-|

Nekem ennél jobban tetszett, a zsákos jelenet überjó. 😮)

Sati84
Ja, és természetesen nem horror, ma már nincsenek horrorfilmek. Ez is csak nagy jóindulattal thriller...

Sati84
Audition

Valaki azt írta az IMDb-n, hogy egy filmet látott, ami a The Thingnél brutálisabb horror, és az ez. Most megóvok mindenkit: nem az, sõt. Egyáltalán nem brutális a film,

SPOILER

van benne összvissz egy fejlevágás (amit nem is mutatnak rendesen), némi tûszurkodás, láblevágás (szintén nem mutatják rendesen) meg egy gyomorforgatónak szánt jelenet. Ennyi.

SPOILER vége

Egyébként meg elég szokványos kis thriller néhol egész jó lynches megoldásokkal, de nagyon felejthetõ.

A lynches megoldások miatt +1 pont, úgyhogy 6/10

most megy Heri Peter 3 tv-ben annyira nem tud lekotni hogy hihetetlen 😛 konyv jobb.. sokkal

BUDA > miskolc.

SASboy
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

10/10

nice legs. what time to open?

Dynamic
Gonosz Falu
Megvettem mert egy kis 5.1 ijesztgetésre vágytam és mert ócsó volt(590 Ft).Hát többet nem is ér.Christina Riccis horror/thriller-szerûség.Nem csokiztam össze magam tõle és a vége is totál kitalálható.
4/10
Sephi
Spoilerbe meseld el az alternativ veget kerlek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
En azt lattam amikor kiderul hogy a kicsaj olte meg mindet es a vegen semmi baja nem lesz mert aldozatnak agya ki magat

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

létezik hogy egy svéd film lenne? elég szõkék voltak úgy emléxem..😊 na megnézem valahol a neten megvan-e valakinek😊

ÁÁ, kész vagyok. Egyik felirat sem passzol a filmhez, mindegyik siet. Még az angol is. : (

Lady Snowblood
Tarantíno sokat emlegetett Véreshó Úrnõ-je. Nem egy mai film, de érthetõen kult. Annak idején biztos nagyot ütött. Nekem tetszett. Az emeberek leszurkodása nagyon jól megvan benne csinálva. A csaj is jó, mondjuk furcsa belegondolni, hogy korban már az anyám lehetne (a filmben kb 25 lehet).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ultraviolet
No comment,... és nem azért mert olyan jó volt. Annyira nem rossz mint ahogy az IMDB értékeli. Mila Jovovic fanoknak kötelezõ darab, mert jól domborít benne. Nekem felejtõs film.

A 13. emelet
Hát ez viszont nagyon ott volt. Azt hittem valami misztikus horror lesz vagy ilyesmi, de közben egy nagyon jó misztikus krimi.

Belsõ ember
Szokásos minõségû Denzel Wasington film (azaz jó). Izgalmas, bár kitalálható történettel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wesker24
A film négy fiatalról szól akik eltüntek egy magán iskolából két csajról és két hapsiról van szó akik pár napra lemennek egy földalatti bunkerbe az elején még jó móka volt az egész de a végére kész rémálommá válik minden !!!!

Ja és elég sok mindent kivágtak a filmbõl egyrészt a hosszuság másrészt a durvaság miatt !!!

De az alternativ befejezése nagyon odabasz leesett az állam mikor megnéztem !!!
Ha arra a filmre gondolsz, amiben a fickó egy újságból hívta a házhoz a médiumot, akkor esetleg Besökarna lehet az. Ebben voltak olyan részek hogy csavarokkal volt lezárva a padláson egy kis rész és amikor fent voltak elkezdtek kicsavarodni a csavarok. Éjszakánként döngõ lépteket hallottak fentrõl, stb...
Végül is valami démon volt fent... Remélem erre a filmre gondoltál.

Sephi
Az melyik te? Kicsajal es azzal a bunkerrel?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wesker24
Tegnap volt a Gödör cimû film a Tv2-n hajnali 1:00-kor
szerintem egész jó film volt !!!! Nálam a film 10/7,5.
Mivel a film megvan Dvd-n is igy az alternativ befejezést is láttam !!!!
I.C.ram
Széftörõk:

Eleje kicsit lanyhán indul, aztán nagyon bedurvul. 😄 Vannak benne jó poénok, aminek nagyot lehet röhögni, de néha kicsit ritkásan vannak elszórva 😞. George Clooney bebizonyította, hogy vígjátékban is szar... :/ Egy dolog, ami még zavart, hogy a film végén még vártma a csattanót, de nem jött 😞 Befejezetlen volt.

De azért a hétköznapokra kitûnõ film 😊
Öhm, lenne egy kérdésem/kérésem! 2-3 éve láttam 1 filmet, a címe: Libiomfi
Jó pár éve meg akarom szerezni, de se videókazettán, se dvd-n nem adták ki, szóval a bárki tud vmi infóval segíteni honnan tudnám megszerezni, letölteni, azt nagyon megköszönném! 😊Libiomfi

STREEX
The little man
Én eddig a wayans testvérek összes vígjátékát imádtam, a white chicks-tõl a horrorra akadva kettõig.De errõl a filmrõl már nekem is be kell ismernem hogy egy istentelenül nagy szar lett.(Az imdb bottom 100-as listáján a 10. helyre ugrott a film a megjelenése óta)

2/10

Click

Ez viszont egész jó volt
8/10

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

hát én nem vagyok valami ikontörténész vagy mi, de bisztosss 😄