Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mondom az alone in the darknal jobb mindenkeppen
Vagy ami eléggé hasonlít, az a Sírhely kilátással.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nemrgé láttam az eltakarítónõ c. angol fekte komédiát és nagyon tetszett!!
tudnátok nekem még ajánlani hasonló kaliberû angol vígjátékokat?
nem is kell hogy annyira hasonló legyen, csak vmi jó kis angol vígjáték esetleg fekete komédia. köszi elõre is a tippeket😉
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy hamarosan induló mozis weblaphoz keresek olyan valakit ,aki szívesen ír filmkritikát hobbiból.
Jelezzetek ha van kedvetek hozzá.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
hat.. rohogtem 3 szor a film alatt... szal nem is meselnek tobbet.
4/10
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
jo film volt, akinek lehetosege van ra az nyugodtan lesse meg! 7/10
16 blocks
ez sem volt rossz, ez egy tipikus olyan film amit egy unalmas hetfoi napon erdemes meglesni a HBO-n. 6/10
erdekes film volt.
4/10
ha meghulyulok se jut eszembe a masik uberszar horror film ami egyben jatekadaptacio is volt.. de annal a filmnel ez egy hangyafaxnyit jobb.
valami darkness vagy mittom en..
nem értem, mire dícsérték annyian anno ezt a filmet...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Utalom a horrort, de a The Things a kedvenc filmjeim egyike.
Meg egy betamaxos videon lattam anno vagy 1983-ban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
😄DDD
különben csak mi nem bírjuk... TE meg kemény csávó vagy azért bírod... 😊
Hát mondjuk a Thing-ben az ember hasfalának óriási fogakkal rendelkezõ azonnali karamputációt végzõ szájat, továbbá a saját magát leszakajtott fejbõl pókszerû lénnyé fejlõdõ torzót, illetve a kutya orrát négyfelé széjjelnyitó bélszörnyet nem igazán a romantikus családi komédia kategóriába sorolnám, de még a nem is a thrillerrel jellemezném. Szerintem borzalom a javából. -.-
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Akkor lehet a Predator is horror, mert volt benne trancsir ? <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Meg az IMDB-n is ezt irjak, pedig, nagyon raeroszakolt kijelentes, ha a horrormufajt egy lapon emlitjuk vele.
Teszem hozza gyorsan, hala istennek.
A Thing inkabb egy Sci-fi/thriller/akcio, mint Scifi/thriller/horror csak abban az idoben amikor keszitettek, kimagasodott a latvanyi megvalositasaban, az akkori filmek kozul.Pontosabban nem csak latvanyilag, hanem egeszeben is, pedig akkor volt igazan a horror mufaj viragzasa.
Alien, The Thing... Ilyen színvonalú sci-fi horror nem ugrik be. Persze rengeteg B-kategóriás (vagy attól lejjebb) próbálkozás volt, ami szórakoztató, de ezeket a mûveket nem igazán tudták megközelíteni sem. Esetleg az Event Horizon-t lesd meg, ha még nem láttad.
Én más irányba fordultam, és keleten leltem rá a nekem tetszõ vonalra (pl. Miike ugyebár 😊), de ilyen szörnyes horrorokat arra se nagyon lelni. :-| Más jellegûek viszont akadnak tömkelegével. Jó színészekkel, jó effektekkel, sok izgalommal, esetleg undorítóságokkal. 😮))
De cáfolj meg, örülnék neki, ha mégse lenne igazam abban, hogy ma már nincsenek horrorfilmek...
Persze bárki megcáfolhat :-)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Te hányast adnál rá?
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Nekem ennél jobban tetszett, a zsákos jelenet überjó. 😮)
Valaki azt írta az IMDb-n, hogy egy filmet látott, ami a The Thingnél brutálisabb horror, és az ez. Most megóvok mindenkit: nem az, sõt. Egyáltalán nem brutális a film,
SPOILER
van benne összvissz egy fejlevágás (amit nem is mutatnak rendesen), némi tûszurkodás, láblevágás (szintén nem mutatják rendesen) meg egy gyomorforgatónak szánt jelenet. Ennyi.
SPOILER vége
Egyébként meg elég szokványos kis thriller néhol egész jó lynches megoldásokkal, de nagyon felejthetõ.
A lynches megoldások miatt +1 pont, úgyhogy 6/10
BUDA > miskolc.
Megvettem mert egy kis 5.1 ijesztgetésre vágytam és mert ócsó volt(590 Ft).Hát többet nem is ér.Christina Riccis horror/thriller-szerûség.Nem csokiztam össze magam tõle és a vége is totál kitalálható.
4/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ÁÁ, kész vagyok. Egyik felirat sem passzol a filmhez, mindegyik siet. Még az angol is. : (
Tarantíno sokat emlegetett Véreshó Úrnõ-je. Nem egy mai film, de érthetõen kult. Annak idején biztos nagyot ütött. Nekem tetszett. Az emeberek leszurkodása nagyon jól megvan benne csinálva. A csaj is jó, mondjuk furcsa belegondolni, hogy korban már az anyám lehetne (a filmben kb 25 lehet).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
No comment,... és nem azért mert olyan jó volt. Annyira nem rossz mint ahogy az IMDB értékeli. Mila Jovovic fanoknak kötelezõ darab, mert jól domborít benne. Nekem felejtõs film.
A 13. emelet
Hát ez viszont nagyon ott volt. Azt hittem valami misztikus horror lesz vagy ilyesmi, de közben egy nagyon jó misztikus krimi.
Belsõ ember
Szokásos minõségû Denzel Wasington film (azaz jó). Izgalmas, bár kitalálható történettel.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja és elég sok mindent kivágtak a filmbõl egyrészt a hosszuság másrészt a durvaság miatt !!!
De az alternativ befejezése nagyon odabasz leesett az állam mikor megnéztem !!!
Végül is valami démon volt fent... Remélem erre a filmre gondoltál.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerintem egész jó film volt !!!! Nálam a film 10/7,5.
Mivel a film megvan Dvd-n is igy az alternativ befejezést is láttam !!!!
Eleje kicsit lanyhán indul, aztán nagyon bedurvul. 😄 Vannak benne jó poénok, aminek nagyot lehet röhögni, de néha kicsit ritkásan vannak elszórva 😞. George Clooney bebizonyította, hogy vígjátékban is szar... :/ Egy dolog, ami még zavart, hogy a film végén még vártma a csattanót, de nem jött 😞 Befejezetlen volt.
De azért a hétköznapokra kitûnõ film 😊
Én eddig a wayans testvérek összes vígjátékát imádtam, a white chicks-tõl a horrorra akadva kettõig.De errõl a filmrõl már nekem is be kell ismernem hogy egy istentelenül nagy szar lett.(Az imdb bottom 100-as listáján a 10. helyre ugrott a film a megjelenése óta)
2/10
Click
Ez viszont egész jó volt
8/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036