Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de dúrva, nem is tudtam, hogy a rambonak van alternatív befejezése
hát az a nyomi gyerek szerintem nem vicces :I
pláne nyomikon nevetni sem sztem
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Egyszer nézhetõ de jó. Kissé rövid volt nekem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Látványos meg minden de nem gondoltam volna hogy ennyire egyvonalas leegyszerûsített story lesz belõle.😞 Az 1-2 után sokkal többet vártam. de nyitott a vége. Reméljük lesz rendezõi változat dvd-n mert ez így biza csakis 6/10 és a 6-ot a látványra kapta nem a storyra.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyönyörû képek, fantasztikus zene és kitûnõ megvalósítás. Rég nem láttam olyan természetfilmet, ami megközelítette volna. Csak és kizárólag az eredeti FRANCIA KOMMENTÁRRAL. Az angol kommentárral az egyik lényegét veszíti el a film.
Eredeti kommentár: A pingvinek maguk mesélik el életük legnehezebb és legszebb szakaszának történetét, ezáltal sokkal személyesebbé válik a film.
valami hiányzott az elsõ rész hangulatából, annyira nem sikerült elkapni azt a morbid humort ami ott jelen volt (na azért nem panaszkodhat senki), de látszik hogy Kevin Smith és csapata megdolgozott érte, hogy megtartsák az elsõ rész "dicsõségét". nem elengedhetetlen, de sokat javít a filmen az elsõ rész ismerete, sok poént és utalást nem vesz észre az ember ha nem látta.
"The trees move. Do you not see it?"
ÁZ!
9/10 Remek film, Kevin Spacey megint nagyot alakított.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért a kiscsajt az õ helyében úgy megheggesztettem volna, hogy csak öröm lett volna nézni 😊 dehát ez én vagyok 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ÁZ!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ÁZ!
"The trees move. Do you not see it?"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ne tessenek megijedni,mikor Entert nyomnak.
amugy annyira nem rossz de nem is uber filme.
mondom.. szvsz 6/10es
Bloodrayne - 1/10 - szánalmas, hogy ilyet kiadtak...
16 blocks - 8/10 - Bruce papa mostanában jó filmeket csinál 😊
Lucky Number Slevin - 8/10 - -||- 😊
Csak egy kis pánik - 6/10
Még egy kis pánik - 6/10
V for Vendetta - 7/10
Scary Movie 4 - 4/10
28 days later - 5/10
X-Men 3 - 7/10
Bazinga!
1. Omen 10/6
2. Tokiói hajsza 10/4 : Csak a kocsik miatt, mert történet az nuku.
3. Poseidon 10/5 : Szokásos katasztrófafilm semmi egyéb, hozzáteszem a Titanicnál jobb volt. 😊
4. Harag napja 10/3 : Semmi jót nem tudok elmondani, bugyuta egy film. Egyik- másik komolyabb jelenetnél rámtört a kacagás.
5. Túl a sövényen 10/7 : Egy másfél órás kikapcsolódásnak tökéletes volt számomra, de semmi extra.
6. Holtak napja 1985-ös változat 10/8 : Elfogult vagyok, jobban tetszett mint az új változat.
7. 16 utca 10/9 : Ezek közül ez a film szórakoztatott el a legjobban. Ezt talán másodszor is megnézem 😊
8. Bloodrayne 10/2 : Nem játszottam a játékkal film, se annyira vonzott. 1-2 Xena epizód viszont sokkal színvonalasabb mint ez a film.
de mondom az alone in the darknal jobb mindenkeppen
Vagy ami eléggé hasonlít, az a Sírhely kilátással.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nemrgé láttam az eltakarítónõ c. angol fekte komédiát és nagyon tetszett!!
tudnátok nekem még ajánlani hasonló kaliberû angol vígjátékokat?
nem is kell hogy annyira hasonló legyen, csak vmi jó kis angol vígjáték esetleg fekete komédia. köszi elõre is a tippeket😉
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy hamarosan induló mozis weblaphoz keresek olyan valakit ,aki szívesen ír filmkritikát hobbiból.
Jelezzetek ha van kedvetek hozzá.