Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a felet nem lattam masik fele meg nem izgatott fel tulkeppen.. bar a seven jo volt..
Editthy
"Fight Club-Edward Nortont amúgy is bírom,csak a végével nemvoltam kibékülve"

<#conf>ez alatt mit értesz???
A vége hatalmasat üt... legalábbis szerintem...

www.koleszafoto.hu

Blasta
Így van. Nagy film az is, mégnagyobb ZENÉVEl!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tegnap este láttam a Élet szép c. fimet (nagy sokára)! 10/10!!!
Bár én egy kicsit elfogult vagyok a Holocaust témájú filmekkel...
PetruZ
Norton most szerepel egy komolyabb filmben, ami a békebeli osztrák-magyar monarchiában játszódik, és egy illúzionista / hipnotizõrt alakít benne (The Illusionist).
Kevin Spacey karakterszínészként meg a K-Pax-ban is kitûnõ volt. 😊
Blasta
Jah, és Edward Norton a másik über arc, csak tõle hiányolom mostanság a komolyabb filmeket, komolyabb szerepeket.
De ha színész és felejthetetlen alakítás, akkor pl. Pacino sátán szerepe sokszor az eszembe jut csak úgy, az Ördög Ügyvédje után. Pacino is utánozhatatlan.

Blasta
"Meg külön kellene az igazi szórakozást a tényleg jó szinészi alakitásokkal telitûzdelt filmeket venni."

Igen, ez nem butaság, hisz magam is a kedvencek között tartok még pl. jópár pixar filmet, komolyabb háborús drámát és mást, amikben nem mindegy, hogy a komolyabb filmes, színészi, rendezõi, történetmesélési értékek miatt kedvelem, vagy csak simán a szórakoztató értékei miatt szerepel elõkelõ helyen.
Ilyen film a Dumb és Dumber, a megunhatatlan poénjaival, vagy az Alien Saga, a Star Wars, a Veszedelmes viszonyok és egyebek...

Amúgy nem az Oscar díj miatt tetszik az a két film (+1 alakítás).
Asszem lehet látni, hogy Kevin Spacey a best számomra, Õ TÉNYLEG emlékezetes alakításokat nyújtott abban a három filmben ami a listámon van. Olyan alakításokat, amiket kétséges, hogy más színész ennyire jól tudta volna elõadni akár John Doe elmebeteg alakját, akár Kaiser Soze (azaz Klint) tökéletes kripli-spiclijét. Kurvajó karakterszínésznek tartom. 😊

És akkor ezek után jönnek a Sandra Bullock feleljthetetlen alakításával, hát csodálkoztok hogy kinyílik a bicska????? <#eplus2><#beka2><#nevetes1>

MrSpock
Ohh akkor azt lehet átugrottam:-)
Nemrossz felsorolás,Oscaros lista:-)
Az top 5-bõl az elsõ kettõ az nekem is azért ottvan.
a Seven..hmmm..elsõre sem jött be nekem annyira,bár többször is láttam.De végülis nemtudom mi volt a gondom vele.Lehet túllet kicsit lihegve,úgy mint a 6.érzék.
A szakasz háborús alap.
Közönséges bûnözõk is jó volt,fõleg elsõre,de nálam nincs ott a top közelében
Memento,az érdekes volt.
Fight Club-Edward Nortont amúgy is bírom,csak a végével nemvoltam kibékülve.
Snatch-ez tényleg jó,jobban bejött mint a Trainspotting
Pulp Fiction-no comment:-)
Tényleg jó kis lista,érdekes sehol esetleg egy pörgõsebb akció van kosztümös,esetleg szolidabb alkotás.
Ha nemkem kellene leírnom..hmm..mûfajok keveredése miatt nagyon nehéz.Meg külön kellene az igazi szórakozást a tényleg jó szinészi alakitásokkal telitûzdelt filmeket venni.

Go Jeff Go!!!!

Blasta
Nem tudom, bírom a public enemy szerepet 😊)))

"Mert ép érveket még sosem olvastam tõled"
Én elég sok ép érvet látok a #27583-ban, tán átugrottad.

Ám legyen, bár nem könnyû:
1. American beauty
2. American history X (a filmek címeiben látott hasonlóság a véletlen mûve)
3. Seven
4. Platoon
5. The Usual Suspects

grátisz
6. Memento
7. Fight Club
8. Snatch
9. Pulp Fiction
10. Trainspotting

MrSpock
"Amit én történetesen körbeszarok, és bírom a kritikát is."

Elég érdekes a te filozófiád mindennel kapcsolatban. Mert ép érveket még sosem olvastam tõled.csak nyomod a szöveget,ha velaki nemért enyet esetleg,és miért is,akkor a fenti dolog lép érvénybe.
Egyébként ha leírnád az általad legjobb filmeknek a listáját,mondjuk egy top 5-öt.Köszi,és szerintem többen is kíváncsian fogják olvasni.

Go Jeff Go!!!!

Blasta
Én korábban kezdtem nézni, de túlnyomó részt énis vártam már a végét 😊

Dynamic
Karib 2.
Ettõl sem voltam úgy elájulva, akárcsak az elsõ résztõl.Látványos, de semmi extra.Egyszer nézõs múvi.Jó, mondjuk 5 sör után néztem, este fél 11-es elõadást, szal már eléggé vártam a végét.
5/10
A Gépész/The Machinist

Nagyon tetszett a képi világa, imádom az ilyen típusú filmeket, pölö Memento.
Izgis volt, meg kell mondjam.Christia Balet az Amerikai Psycho óta kedvelem, ebben talán kicsit jobban is tetszett a játéka.

10/9
Tegnap a Felejtés bérétnéztem meg, ma meg Az ördög magacímû thrillert. Imádom az ilyen filmeket!<#eljen> A felejtés bérében az tetszett, hogy lehetett rajta gondolkodni.

Ja.

Bandew
Érdekes gondolatok fogannak meg a fejedben.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
A prütyköléssel egyet kell értsek 😉

Blasta és Bandew két jóbarát... Meleg a pite!

Amúgy -szerintem- szart sem érnek az amerikai "szakmai" díjak, amiket blasta emleget. Összeségében lehet, hogy nem egy nagy kiválóság Sandra néni, de azért voltak jó kis alakításai.

Most kívételesen valóban nem mondtál, de szoktál... 😊
Ezt vg valóban túlreagálta.

Sir Quno Jedi
Jóak az. Demit még így, hogy lassan anyámkorabeli is megprütykölném. Sandra-t meg megkértem, hogy röhögjön olyan hülyén röfögve, mint a Bszépség 1-ben és közben õt is megprüty. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
De én nem mondtam véleményt senkirõl.
Minben jogom megvan furcsállni vagy nem érteni egy-egy véleményt.
Így volt ez most is. Olvastam egy -számomra- nonszensz kommentet és rákérdeztem mire alapozza.
Sokmindenki mond véleményt a másikról, én nem szoktam senkirõl sem. Max furcsállom azokat.
vg barátunknak pl. az a véleménye RÓLAM, hogy senki nem kiváncsi a véleményemre. 😊)) Amit én történetesen körbeszarok, és bírom a kritikát is.

Szerintem azzal van a gond, hogy Te nem csak a filmekrõl mondasz itt véleményt. Hanem emberekrõl... A filmes ízlésük vagy néha csak egy-egy rosszul megfogalmazott hozzászólás alapján. És néha talán túl durvákat. Bár ez a fórumoknál már kezd megszokott lenni.

Egyébként általában egyetértek a véleményeddel a filmek terén. Mint pl. a mostani Sandra Bullock esetnél is. 😊

Blasta
Igen, így van.
ELMEGY.
Ennyi és nem több.
De kissé túlzónak tartottam a "Sandra Bullock megint nagyot alakított" rígmusokat. Még ha esetleg bármiylen szakmai díjjal elismerték volna a színésznõ alakítását, de SEMMI.
Még a sokat emlegetett Crash-ben is a legutolsó alakítást nyújtotta a többi színészhez képest. Ami részérõl még így is kiugró volt, de bármelyik hasonló kategóriás hálivudi színésznõcske megütötte volna azt a szintet. Szal nem értem miért kéne hasradobnom magam a crash-beli alakításáért. Azért mert nem volt rossz??? 😊

Ken Park

ööö....nem tetszett...na jó elég gané....2/10...a 2 pont az anyu bimbójáé 😄
Blasta
Ezt nem te fogod eldönteni.

Sir Quno Jedi
Amúgy 64-es modell, szal. nem egy mai csirke már, akárcsak Demi Moore (sõt õ már 62-es kiadás). De Demi a Stritease-ben bebizonyította nekem, hogy baromi jó bige még, lám nem korfüggõ (csak pénzfüggõ 😄).

Node már mindketten kimentek a diavtból, mint ahogy az öreg Stallone is, pedig õ a nagy kedvencek egyike. Mostanában mindkét színésznõ inkább producerkedik, komolyabb filmekben játszik, akár mellékszereplõként is. Túl a csúcson váltani kell idõben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én elõször nagyon nem bírtam ezt a buldog kiccssajt, de a Beépített szépség-ben és a Demolition Man-ben karakterszínészként bejött. Más filmjeiben sem találtam azóta kivetnivalót benne, úgyhogy elmegy. Persze nem egy Clint Eastwood 😄!

Bandew
Úgy érzem felesleges másolnod az írásaimat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

"Te mit keresel itt egyáltalán? Mi a célod a fórumozással?"

Ami neked... mellesleg ez egy teljesen felesleges, szánalmas hsz volt a részedrõl!
Bandew
Oksa bepótolom. Tényleg nem láttam még igazán játék közben, de attól még nem skatulyázom be.

Sati84
Az Ütközésekben tényleg tök más karaktere volt. Szerintem jó színésznõ, csak állandóan typecastolják (már ha ez egy szó :-)). Az Ütközések ezért is volt kiemelkedõ pillanat a karrierjében. Vagy lehet, hogy nem láttam elég filmjét, és máshol is volt ilyen. Na, mindegy, nézd meg a Crasht, ez a lényeg :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Épp most akartam róla véleményt írni, de megspóroltad nekem... :-) A Ház a tónál szerintem is nagyon jó film, én 9/10-et adtam rá. És tényleg stimmel minden, legalábbis azt kivéve, hogy

SPOILER!

... hogyan tud levelet küldeni a múltba, plusz szokásos paradoxon (nem ment volna el a házhoz, ha nem lett volna szomorú a halála miatt...). Dehát attól még esztelen jó film!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Bandew
Te mit keresel itt egyáltalán? Mi a célod a fórumozással?

"kispatak"
Szánalmas...

Bandew
Én nem tartom se rossz se kiemelkedõ színésznõnek Sandra Bullockot. A Pusztítóban bírtam, meg ilyenek, de nem vágódtam hagyatt rajta sosem. Bár lehet csak azért mert nem volt még olyan szerepe ahol tényleg megmutathatja mit tud (Ütközéseket nem láttam)

Az a baj, hogy a TE véleményed, és kritikád már senkit sem érdekel itt, kispatak...
Blasta
KÖNYÖRGÖM, MIVAN ITT? OVISOK LEPTÉK EL A FÓRUMOT????????

Tökömbe már, megkérdeztem, hogy miben alakított nagyot Miss Bullock szerinted.
Csak azért, mert ha leírod - ahogy meg is tetted- kissé jobban rálátok az értékítéletedre, ízlésedre, és el tudom dönteni, hogy mennyire passzol az enyémmel.
Kb. semennyire, egy Sandra Bullock-ot sosem fogok színésznõnek tekinteni. Õ egy jól kinézõ próbababa, kb. 20 filmjébõl 19-ben azonos stílusú szerepet alakít. Köszi, ettõl had ne essek már hanyatt.

Namost ha valakit zavar, ha megkérdezem egy filmet vagy színésznõt miért istenít, akkor el lehet innen húzni, mert a továbbiakban is ezt fogom csinálni, a mellett, hogy leírom pár filmrõl a véleményem.

A továbbiakban ovisoknak pedig lehet priviben vagy a mélcímemen panaszkodni.

Blasta
Elkussolsz kisfiam

Romper Stomper-elég brutál film volt.Ausztrál skinhedek-röl szólt.9\10

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

ddomi87
Ház a tó szélén-
Elsõre elég jónak mondhatom...nekem teccett...kicsit bele lehet kavarodni ha nem figyelsz, de nem kell hozzá oan hatalmas IQ sztm...
szvl nekem teccet szép kis szerelemes történet...vmijen end-el a végén<#bee1>

ööö...retekegér...!

Bandew
Mondanivaló? Ugyanmár...

Tavasz,nyár,õsz,tél és tavasz

Német-koreai kooprodukció, szép látvánnyal, valakinek biztos tanulságos történettel. Tetszett, h nem voltak neveik, csak a két zsarunak, akik nem buddhisták. Szép.Egyszerû.Más világ. Ezért jók a koreai filmek. Chan-wook Park izdibeszt.
Písz
Calver
Brick - 9/10
nagyon eltalált sötét hangulat az egész film alatt, durva csattanó a végén. üt. mindenkinek merem ajánlani, lassan indul be de nagyon mókás lesz...

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
hüüü de nem tok még irni ilyen korán reggel <#vigyor1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mindenki azért ir hogy mehhozza a másik kedvét 😊
na de tényleg sandra jo volt a féktelenulben mega beépitett széségben??? B kategoriás filmek, kérem szépen, nulla, azaz nulla szinvonal mondanivalo ha nem készulnek el nagyobb hasznot hoznak az emberiségnek mint igy... 21gramm meg azért nem összhasonlithato ezekkel a sanrás filmekkel, ne vicceljunk már 😊

hogy meghozzam a kedved, tegnap elkezdtem nézni az underworld evoluciot, mivel m,ár az elsõ rész is kimaradt az életembõl, gondolhatod meddig birtam nézni ezt, hát 10 percig, aztán turn off PC, meghoztam a kedved? Remélem nem, ne is nézd meg mert egy szar <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Mondjuk asszem ezt tök feleslegesen írtam ide... <#smile>

Bandew
Csillapodjunk emberek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ha a levégére gondolsz, ott a kiscsaj annya is rájön a történetbõl ahogy végig olvassa a levelet hogy az õ lányát is kúrogatja az apja csak már túl késõn.

Remélem jó lessz ez a Spoileres szar most csináltam elõször.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Köszi vg!
SZVSZ: A Féktelenül, a Hálózat csapdájában, Beépített Szépség 1-2, Két hét múlva örökké, Crash c. filmekben elég jó volt! És ez a ház a tónál is az elég jó kategóriába tartozik!

Nem is várom el tõled, hogy te is kedveld Sandra Bullockot, de ez a fórum azért van, hogy mindenki leírja a véleményét.
Én speciel azért írom le a véleményem egy filmrõl, hogy valakinek meghozzam a kedvét az adott filmhez, és nem azért, hogy FIKÁZZÁK a véleményem!!!!

Én is lehúzhatnám a 21 gramm-ot, de nem teszem..
Napoleon Dynamite: Tegnap volt az HBO-n. Regen lattam mar de most ahogy ment ujra lekotott. Beszaras minnyire beteg az a film 😄