Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szemfüles <#eljen>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
annyira nem vicces. TV rippelt na, és akkor mi van?

a szemüveget meg nem értem, de majd megnézem hogy hol és mikor esett az esõ. nekem fényes napsütésnek tünt a dolog

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
Jah azt a TV2 jelet igazan kivehetek volna mar a jelenetbol...naon szembetuno.
Es a csak szemuveget is mivel esett kint az eso...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
😊
Kmarha
12 majom. Egyszerüen imádom. Nekem 10/10.

Hja, egy kis érdekesség, mely feltünt miközben néztem:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sati84
Bizonybizony, 9/10!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

KeszthelyiPéter
Frequency (Dennis Quaid)
Nagyon jó film!!!

Ha érdekel valamilyen moziplakát, írj!

[email protected]

www.moziplakat.fw.hu
Kmarha
Egy hulla egy falafel es a tobbiek.

jo kis film volt. eleg elvont, kicsit beteg egyes reszein. hasonlitani semmihez sem tudom, de mindenkinek ajanlom, ha talalkozik a tekintete ezzel a cimmel.

van benne sirva rohogos, es megkonnyezos resz. es a vegen nem lesz jo minden, de legalabb jobb mint elotte.

precision
Jókat röhögtünk mi? 😊
Nekem is tetszett! De 9 -et nem adnék neki, max egy 8ast. De tényleg nagyon jó volt, rég röhögtem ennyit 😊

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Elhitetni???! Ez nem hit, hanem ténykérdés kérlek! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

10/7.5
<#rinya><#gun><#gonosz3><#conf><#violent><#taps>
Lucky Number Sleven

Röviden a film:
[Jakuza]
Es attol lennenek hihetetlenul jo szinesznok, ahogy alattad nyogdecselve elhitetnek veled, hogy a tiede a legnagyobb a vilagon ? 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
De végülis nem abban egyetünk meg, hogy Sandra-t és Demi-t is meghúznánk, hiába az élemedett koruk?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Na ezaz. Igazad van természetesen, de azért 1-2 kivételt találunk!
És az ilyen 1-2 színész kivételek miatt érdemes egy-egy filmet megnézni (akár többször is).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
Az az idézet Sandra Bullock-ra vonatkozott, #27570. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Véletlenül most nem az Osment srácról votl szó, hanem Bullock kisasszonyról...

Az lehet, hogy jól kinézõ próbaba, de akkor is 2000-ben 12 évesen (A jövõ kezdetében) és 2001-ben 13 évesen a Mesterséges értelemben szerintem nagyot alakított!
Az 1999-es Hatodik érzékrõl nem is beszélve, amely filmért Oscarra is jelölték 11 évesen!!!
De ez csak az én véleményem...
1-2 kivételt lehet találni, de az nagyon kevés és igazad van.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

"Õ egy jól kinézõ próbababa, kb. 20 filmjébõl 19-ben azonos stílusú szerepet alakít."

Épp ezen gondolkodtam el a multkor. A mostani nagy színészek a filmjeikben is kb ugyanazt a karaktert adják.

Cáfoljátok meg ha tévedek.

A jövõ kezdete - Kevin Spacey+Helen Hunt+Haley Joel Osment 11/10! Még csak most láttam, pedig 2000-es film!
Életemben nem látam még csak ehhez hasonló filmet sem! Annyira eredeti, annyira ötletes, annyira jó színészek játszanak benne... Egyszerûen fantasztikus!!!

Ne legyen a nevem Lipi1980, ha ez a Haley Joel Osment nem fog Oscart kapni elõbb vagy utóbb!!!
Sceleton
Lúzer Sc. A hétvégén néztem meg. Nagyon komoly. Mindenkinek ajánlani tudom. 😊
9/10 😊

Est Sularus oth Mithas!

Sephi
Cinemagix

10/10 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Na volt moziünnep:

Sentinel: Hát nem volt egy nagy eresztés. Többet vártam, kevesebbet kaptam... jóval. Nagyon primkó sztori a kategóriához képest. Annyira nem jött be, de egyszer nézhetõ. 5/10

Bandidas: Ettõl meg jóval kevesebbet vártam, de többet kaptam. Egész kedves kis film volt. hozta a kategória szinvonalát, és Penelopé Cruz meg... hát nyam-nyam 😄 Volt benne egy kis politikai töltet is, végre nem az volt, hogy mikor kijöttem a filmrõl +1%kal amcsibb vagyok. Poénok kissé bugyuták, de kedvesek. Jól összehozták, hogy ez a 2 leányzó játszotta a fõszerepet. 6.5/10
REALista
Agassi meccs!!!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fifi
Fekete vipera

lejátszóban... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
Lehet választani

Shrek vs Tolvajtempó 😊
Sati84
Click

Szinte ugyanez. Ízléstelen poénok, erõltetett moralizálás...

5/10

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

JonDavis
Scary Movie 4
4/10

Már uncsik a fingós ,büfögõs,hasmenéses poénok...Újakat nem tudnak kitalálni?
A Túl a barátságon film parodizálása az egyetlen amin fetrengtem😄

Kandurex
United 93

hm, hm, mint film szerintem pocsék, 09.11 események tükrében viszont jó alkotás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

desigo
Miami Vice 5/10

Nem volt egy nagy durranás.
Egyszer meg lehet nézni.
Voltan
Most néztem meg a Desperation filmet. (Stephen King, TV) Az elsõ fele nagyon-nagyon jó, de aztán kicsit leül a dolog, a vége meg nem valami katarktikus. Midenesetre, aki olvasta a könyvet az nézze meg, ha tudja, mert azért nem rossz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

I.C.ram
Nincs még magyar címe.

Amúgy www.port.hu
CSOCSO
jo film volt anno..
Mr Csé
sentinel 0/10

kiszámitható vacak altatonak jo

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

fifi
A közellenség

Húúú, nem szeretem Will Smith-t, de ez nagyon-nagyon jó film, és van pár eléggé elgondolkodtató dolog benne az ember privát szférájával kapcsolatban...

10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Vin Diesel filmjének a Find Me Guilty-nek mi a magyar cime?

Next PC upgrade: 2022

nem az egész csúszik el. Nem tudsz ajánlani egy programot ami jól venne fel?
Bandew
Valszeg rossz a felvevõd, ha nincs a kép szinkronban a hanggal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hi. Tudom, hogy ez a kérdés nagyon nem ide való, de az lenne a problémám, hogy tv-bõl mikor felveszek filmet elcsúszik a hang. Ezzel nem lehetne vmit csinálni, hogy jó legyen?
Tatyla
ha ez tetszett,akkor nézd meg a Vándorló palotát is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jó ez a moziünnep!

Karib 2-õt néztem csak most, mert annyira nem csigázott fel, meg az elsõt sem néztem végig, de ez határozottan szórakoztató volt.

Tipikus "jók-voltak-az-effektek" film.
A maga kategóriájában:
10/7
desigo
Ma este az M2-n 21:50-kor lesz a Fahrenheit 9/11 .
Aki szeretné nézze😊 port
Chichiro Szellemországban

10/10

mert filmen(animén) ilyen jókat rég nevettem, ilyen szépet rég láttam és ilyen fantáziát soha nem tapasztaltam.
Blasta
Lehet az amerikai szépséget nem szeretni, azt meg tudom érteni. 😊

Bandew
Ezen a listán számomra a Fight Club és a Ponyvaregény van a best topon. A Trainspotting-ot és a Seven-t nagyon szeretem. Az Amerikai História X, a Memento és a Snatch nekem olyan egyszer nézhetõs jó filmek, de annyira nem vágott hanyatt. Az Amerikai szépséget viszont NAGYON nem szeretem. A Szakaszt és a Közönséges Bûnözõket nem láttam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

franc0
néhány villámértékelés

Fûrész 2
Igen, még csak most :c
Nem sikerült akkorát dobni a filmen az elsõ részhez képest mint amit vártam, akárhogy csavarták a végét.
Önmagában nézve viszont nagyonis tetszett.
8/10

Silent Hill
Nem ismertem a játékot, ennek ellenére baromira lekötött a film.
Még akkor is ha közben egy ijedõs barátnõ szemét kellett eltakarnom egyfolytában...
A vége nekem picit túlzás.
9/10

Ház a tónál
Ma néztem meg barátnõvel.
Ha nincs ott akkor tuti untam volna magam a film alatt.
6/10

Scary Movie 4
Hátezért még a 350-et is sajnálnám...
2/10

Tokyo Drift
Jó zenék, jó nõk, tûrhetõ verdák, nem is vártam többet, jól szórakoztam.
7/10

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

CSOCSO
a felet nem lattam masik fele meg nem izgatott fel tulkeppen.. bar a seven jo volt..