Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
a szemüveget meg nem értem, de majd megnézem hogy hol és mikor esett az esõ. nekem fényes napsütésnek tünt a dolog
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Es a csak szemuveget is mivel esett kint az eso...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hja, egy kis érdekesség, mely feltünt miközben néztem:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
jo kis film volt. eleg elvont, kicsit beteg egyes reszein. hasonlitani semmihez sem tudom, de mindenkinek ajanlom, ha talalkozik a tekintete ezzel a cimmel.
van benne sirva rohogos, es megkonnyezos resz. es a vegen nem lesz jo minden, de legalabb jobb mint elotte.
Nekem is tetszett! De 9 -et nem adnék neki, max egy 8ast. De tényleg nagyon jó volt, rég röhögtem ennyit 😊
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Röviden a film:
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És az ilyen 1-2 színész kivételek miatt érdemes egy-egy filmet megnézni (akár többször is).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az 1999-es Hatodik érzékrõl nem is beszélve, amely filmért Oscarra is jelölték 11 évesen!!!
De ez csak az én véleményem...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Õ egy jól kinézõ próbababa, kb. 20 filmjébõl 19-ben azonos stílusú szerepet alakít."
Épp ezen gondolkodtam el a multkor. A mostani nagy színészek a filmjeikben is kb ugyanazt a karaktert adják.
Cáfoljátok meg ha tévedek.
Életemben nem látam még csak ehhez hasonló filmet sem! Annyira eredeti, annyira ötletes, annyira jó színészek játszanak benne... Egyszerûen fantasztikus!!!
Ne legyen a nevem Lipi1980, ha ez a Haley Joel Osment nem fog Oscart kapni elõbb vagy utóbb!!!
9/10 😊
Est Sularus oth Mithas!
10/10 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sentinel: Hát nem volt egy nagy eresztés. Többet vártam, kevesebbet kaptam... jóval. Nagyon primkó sztori a kategóriához képest. Annyira nem jött be, de egyszer nézhetõ. 5/10
Bandidas: Ettõl meg jóval kevesebbet vártam, de többet kaptam. Egész kedves kis film volt. hozta a kategória szinvonalát, és Penelopé Cruz meg... hát nyam-nyam 😄 Volt benne egy kis politikai töltet is, végre nem az volt, hogy mikor kijöttem a filmrõl +1%kal amcsibb vagyok. Poénok kissé bugyuták, de kedvesek. Jól összehozták, hogy ez a 2 leányzó játszotta a fõszerepet. 6.5/10
lejátszóban... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szinte ugyanez. Ízléstelen poénok, erõltetett moralizálás...
5/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
4/10
Már uncsik a fingós ,büfögõs,hasmenéses poénok...Újakat nem tudnak kitalálni?
A Túl a barátságon film parodizálása az egyetlen amin fetrengtem😄
hm, hm, mint film szerintem pocsék, 09.11 események tükrében viszont jó alkotás
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
kiszámitható vacak altatonak jo
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Húúú, nem szeretem Will Smith-t, de ez nagyon-nagyon jó film, és van pár eléggé elgondolkodtató dolog benne az ember privát szférájával kapcsolatban...
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Karib 2-õt néztem csak most, mert annyira nem csigázott fel, meg az elsõt sem néztem végig, de ez határozottan szórakoztató volt.
Tipikus "jók-voltak-az-effektek" film.
A maga kategóriájában:
10/7
Aki szeretné nézze😊 port
10/10
mert filmen(animén) ilyen jókat rég nevettem, ilyen szépet rég láttam és ilyen fantáziát soha nem tapasztaltam.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Fûrész 2
Igen, még csak most :c
Nem sikerült akkorát dobni a filmen az elsõ részhez képest mint amit vártam, akárhogy csavarták a végét.
Önmagában nézve viszont nagyonis tetszett.
8/10
Silent Hill
Nem ismertem a játékot, ennek ellenére baromira lekötött a film.
Még akkor is ha közben egy ijedõs barátnõ szemét kellett eltakarnom egyfolytában...
A vége nekem picit túlzás.
9/10
Ház a tónál
Ma néztem meg barátnõvel.
Ha nincs ott akkor tuti untam volna magam a film alatt.
6/10
Scary Movie 4
Hátezért még a 350-et is sajnálnám...
2/10
Tokyo Drift
Jó zenék, jó nõk, tûrhetõ verdák, nem is vártam többet, jól szórakoztam.
7/10
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014