Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
1/10
Az 1 is csak Kiefer Sutherland miatt van. Eccerûen szar. Vagy csak túl sok az akcióigényem? Ez semmi másból nem áll, mint unalmas párbeszédekbõl...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- aminek nagyon gagyi az alaptörténete;
- amibõl teljes mértékben hiányzik a színészi játék;
- amirõl az elsõ 15 percben megmondja bárki, hogy nem egy nagy költségvetésû film (kis ktgvetéssel is lehet nagyon jó filmet csinálni lsd. Blair Witch Project)
- amibõl elõre kitalálható, hogy a kis védtelen áldozat szûz kislány merre fog szaladni, és hogy miéirt arra, azért mert egy horror filmben arra szokás;
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
The Sentinel (2006, http://imdb.com/title/tt0443632/)
Unalmas, lassú, vontatott, alig vártam, hogy vége legyen. Semmilyen elemében nem tudta felkelteni (pláne fenntartani) az érdeklõdésemet: 2/10.
Silent Hill (2006, http://imdb.com/title/tt0384537/)
A játékokat nem ismerem, így nem volt semmi elõzetes elvárásom, vagy bármiféle minimum fan-mércém vele szemben, jóformán csak Gans rendezése miatt érdekelt, és összességében tetszett a sztori is, a látvány is. Erõs 7/10.
Shanghai Grand (1996, http://imdb.com/title/tt0117619/)
Jó kis film, nekem tetszõ stílusban megrendezve és elég erõs sztorival: 8/10 (további infó itt).
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még jó hogy meg van eredetiben (nem nagyzolás, hanem a film istenítése 😊)
én csináltam hozzá feliratot anno
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nagyon elgondolkodtató, ahogy a fõszereplõ (a múlt megváltoztatásával) próbálja jobbá tenni a dolgokat. Az igaz, hogy egy-két dolog jobb is lesz, de valamivel-valakivel mindig történik valami rossz, amivel elõre nem lehet számolni!
Érdekes, ahogy a végén rájön, hogy ahhoz, hogy joobá tegye a jövõjét, ahhoz a NÕvel való kapcsolatát kell gyökerestõl kiírtani!
Ezt már nagyapám is megmondta, hogy minden baj forrása a nõ! :o)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
9/10 Nagyon jó kis vígjáték volt, jót lehetett röhögni rajta 😊
Ja, és a zenék is jók voltak 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Click - 9/10 - Nagyon szórakoztató, cseppet sem agyatlan, mondanivalótlan vígjáték. Walken a szeren 10/10 <#taps>#taps>
Kojiro ergo sum.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
a szemüveget meg nem értem, de majd megnézem hogy hol és mikor esett az esõ. nekem fényes napsütésnek tünt a dolog
Es a csak szemuveget is mivel esett kint az eso...
Hja, egy kis érdekesség, mely feltünt miközben néztem:

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
jo kis film volt. eleg elvont, kicsit beteg egyes reszein. hasonlitani semmihez sem tudom, de mindenkinek ajanlom, ha talalkozik a tekintete ezzel a cimmel.
van benne sirva rohogos, es megkonnyezos resz. es a vegen nem lesz jo minden, de legalabb jobb mint elotte.