Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atya ég, Sandra mikor is alakított még NAGYOT???????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Rég láttam ennyire szívhez szóló romantikus filmet. Fõleg olyat, amiben a szerelmeseket az idõbeli távolság választja el egymástól! Nagyon tetszett benne az is, hogy a forgatókönyvíró és a rendzõ is figyelt a idõbeli dolgokra, amik a (film vége felé) úgy tûnt mintha összekuszálódnának, de ha jobban figyel az ember, akkor helyén van minden.
Sandra Bullock megint nagyot alakított! Mr. Reeves-el való párosítás már a Féktelenülben is nyerõ volt, itt meg egyenesen szupppper...
Ajánlom mindenkinek!
mekkora ratyi lett
Scary4:
szánalom...
ha esetleg nemtudnád az egy REMAKE!!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#violent>#violent>
Aki látta leirhatná mirõl is szólt mert a végét egyátalán nem értettem 😞
Next PC upgrade: 2022
amugy mindketto szar és ha van még ebben a témában film az is <#vigyor1>#vigyor1>
Penge trinity
über szar, nem is tudom minek nézek ilyeneket..
valami szintén wesley snipes film, Nine Lives nem tudom cimét magyarul de elsõ öt perc után kivettem a lejátszobol...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sokban emlékeztetett a játékokra, de sajnos nem volt elég még így sem a hangulat. Valahogy számomra az SH2 az etalon, és azt nem sikerült megközelíteni... Egyébként jó kis film, csak kár, hogy ennyire rohammunkában készült. Ha kicsit több idõt szánnak rá, lehetett volna sokkal jobb!
7/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Úristen, hogy ez mennyire beteg film volt! De az is igaz, hogy rég nevettem ennyit egy filmen. Ja és a színészek is jók voltak.
8/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a remake az jó lett, de ez, pffff
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aranyos kis film volt, bár a színészi játék egy-két helyen nagyon amatõrnek látszott...Tetszett, bár biztosan nem fogok tolongani a dvd-ért a boltban.
SPOILER/?/
viszont Tom Green abban a balf@sz parókában széthullott DJ-ként valami eszméletlen idióta 😄DDD
7/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez haveromnak megvan, elkezdtük nézni, de nem bírtuk. Annyira nem értettük a vicceket (vagy csak szimplán nem volt vicces) hogy az fájt.
kb 30 perc után filmet cseréltünk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Egész jó kis mese volt. Talán csak az volt a bajom vele, hogy felnõtteknek néhol túl gyerekes volt, a gyerekek meg majd besz@rtak ott mellettem a moziban. Bár nekem az a véleményem, hogy ez mégiscsak jó film a gyerekeknek, mert nagy élmény ám nekik a félelem, fõleg ha a szülei a széltõl is óvják. Egy-két poén meg kifejezetten jó volt. Ami nagyon nem tetszett az a vége, ott kicsit túlzásokba estek, persze ez lehet jó a gyerekek szemében, de nekem ez felborította a film által teremtett ritmust.
7/10
nemtom az eleje tetszett amikor fölszál a buszra és elöször megszolal 😄
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
még ekkora szart 😊 nulla történet, bár lehet kicsit elfogoult vagyok mert az ilyen menny pokol témát már nagyon unom mivel nem tudnak hozzá kitallálniu egy normális mesét.... meg amugy sincs pokol 😊 egy két poént kivéve ez egy nulla...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dettó, azon is csak néztünk egymásra a haverral, hogy "ezmost komoóly?"
A szezont nem láttam, de én pl. az Apám beájulnán szó szerint KIAKADTAM 😊
A 21 gramm viszont egyik kedvencem...
Ami még rettenet film az a 21 gramm.
Az egyik régi haverommal néztük meg és közösen okádtunk szineset a film alatt és végén. Majd hazafelé õszintén sajnáltuk a kidobott pénzünket...
Sajnos kihagytam, hogy MOZIS élményrõl van szó.
A Bad boys 2-nél gyengébb film amit moziban csak a Bosszúálltók volt. Aróól ki is jöttem...
De azért nézd majd meg a Miami Vice-t, kiváncsi vagyok, hogy hogy fog tetszeni, de ahogy írtad, otthon nézd meg, mert szerintem nem éri meg moziba menni miatta 😊
Minden esetre kiváncsi vagyok a Miani Vice-ra, de sztem csak PC-n fogom megnézni
Most értem haza nemrég a moziból. Unalmas, sablonos, erõltetett, rossz film. Röviden ennyi, alig vártam, hogy vége legyen 😄 Bad Boys 1-2 (bár tudom sokan rosszakat írtatok róla, fõleg a kettõrõl) ezerszer jobb, azokat szeretem is, de a Miami Vice a nyomában sincs egyik résznek sem. Szóval elég gyenge, remélem ebbõl nem lesz második rész, ha lesz tuti nem nézem meg 😊
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
2. nekem 2 cd-s verzióban volt meg a film és az elsõ cd VÉGÉNÉL kezdõdött a lakókocsis támadás, ergo tekinthetjük a film elsõ felét felvezetésnek, semmi különös nincs benne, de tökmind1
3. sztem nem veszek vissza az arcomból
Mellesleg a Hostel kritikáddal egyetértek, arra csak 1-et adtam
Ez az egyetlen film amire 1-est adtam magamban.
Egyébként, ha megnézed az elsõ felében van a lakókocsis támadás és az öreg fazon elkapása is.
Szerintem vegyél vissza az arcodbol ... Mindenkinek állandóan beszólsz.
Hátez érdekes, ugyanis a SZiklák Szemének elsõ felében SEMMI nem történik azon kívül, hogy a család letér a fõútról és lerobban a kocsijuk. A film lényege ezután jön, így egy ilyen trash filmet bejövõsnek értékelni úgy, hogy csak az elsõ fele tetszett, eléggé...khmm...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az már más tészta, hogy a kaja egy sz@r és nem tudom ki tud ott enni mindig jóízûen, de az is eléggé szélsõséges állítás, hogy plasztikkaja lenne.
Nem értem az imdb értékelését. Én végig röhögtem az egész filmet. Kategórián belül 8/0
The Pink Panther
Ez is nagyon jó vígjáték volt. Steve Martinnak nagyon jól állt a szerepe. 8/10
nice legs. what time to open?
Nagyon kellemes filmélmény volt. Egyetértek Csocso véleményével. A film legvége az ami kicsit talán erõltetettre sikerült, de az összkép nagyon rendben van. Nálam is 8/10.
Hostel
Na ez egy nagy baromság. A film második fele meg egyenesen undorító, beteg. Mostanában a durvább filmek közül a Sziklák szeme jött be, bár annak is csak az elsõ fele. De ez a szar... (bocs a rajongóktól, már ha vannak egyáltalán)
2/10 - de csak a wcben dugok fényképezem közben, villanás miatt. 😊