Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kb. ennyire emlékszünk belõle, de senkinek nem jut eszébe a címe...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
1/10
Az 1 is csak Kiefer Sutherland miatt van. Eccerûen szar. Vagy csak túl sok az akcióigényem? Ez semmi másból nem áll, mint unalmas párbeszédekbõl...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- aminek nagyon gagyi az alaptörténete;
- amibõl teljes mértékben hiányzik a színészi játék;
- amirõl az elsõ 15 percben megmondja bárki, hogy nem egy nagy költségvetésû film (kis ktgvetéssel is lehet nagyon jó filmet csinálni lsd. Blair Witch Project)
- amibõl elõre kitalálható, hogy a kis védtelen áldozat szûz kislány merre fog szaladni, és hogy miéirt arra, azért mert egy horror filmben arra szokás;
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
The Sentinel (2006, http://imdb.com/title/tt0443632/)
Unalmas, lassú, vontatott, alig vártam, hogy vége legyen. Semmilyen elemében nem tudta felkelteni (pláne fenntartani) az érdeklõdésemet: 2/10.
Silent Hill (2006, http://imdb.com/title/tt0384537/)
A játékokat nem ismerem, így nem volt semmi elõzetes elvárásom, vagy bármiféle minimum fan-mércém vele szemben, jóformán csak Gans rendezése miatt érdekelt, és összességében tetszett a sztori is, a látvány is. Erõs 7/10.
Shanghai Grand (1996, http://imdb.com/title/tt0117619/)
Jó kis film, nekem tetszõ stílusban megrendezve és elég erõs sztorival: 8/10 (további infó itt).
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még jó hogy meg van eredetiben (nem nagyzolás, hanem a film istenítése 😊)
én csináltam hozzá feliratot anno
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nagyon elgondolkodtató, ahogy a fõszereplõ (a múlt megváltoztatásával) próbálja jobbá tenni a dolgokat. Az igaz, hogy egy-két dolog jobb is lesz, de valamivel-valakivel mindig történik valami rossz, amivel elõre nem lehet számolni!
Érdekes, ahogy a végén rájön, hogy ahhoz, hogy joobá tegye a jövõjét, ahhoz a NÕvel való kapcsolatát kell gyökerestõl kiírtani!
Ezt már nagyapám is megmondta, hogy minden baj forrása a nõ! :o)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
9/10 Nagyon jó kis vígjáték volt, jót lehetett röhögni rajta 😊
Ja, és a zenék is jók voltak 😊
Click - 9/10 - Nagyon szórakoztató, cseppet sem agyatlan, mondanivalótlan vígjáték. Walken a szeren 10/10 <#taps>#taps>
Kojiro ergo sum.