Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Csé
x-men 3 végén mit mond a nõ?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

CSOCSO
sajna nem emlexem ilyenre
Sephi
Na faxom....

Ez se semmi.

LINK

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ch_Slater
nem tudjátok melyik vígjáték az, ami valamikor a középkorban játszódik (vagy legalábbis nem jelenkorban), van benne valami fõrangú ember (talán király), és van benne egy olyan jelenet, hogy egy hajóval csorognak a folyón lefelé, ez a fõember sz@rik egyet és a szolgáival nézeti meg a végterméket, a következõ szempontok szerint: színe, szaga, állaga...akik persze nagyban dícsérik..

kb. ennyire emlékszünk belõle, de senkinek nem jut eszébe a címe...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

DJ Bee18
na ezt megaszontam 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
a Góóól egész jó film, én tegnap láttam elõször, azt hittem valami dokumentumfilmes szerû valami

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sephi
😄DDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
értetted a lóf@szt... 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Count Adyn
mesélj😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sephi
Tegnap ujraneztem mar harmadjar a Matrix 2 es vegre megertettem mirol is beszelt a tervezo 😄

Blasta
A helyzet az, hogy énis már 3-szor kezdtem neki, de folyton elaludtam rajta...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandee1987
The Sentinel (20 perc megnézése után abbahagytam)

1/10

Az 1 is csak Kiefer Sutherland miatt van. Eccerûen szar. Vagy csak túl sok az akcióigényem? Ez semmi másból nem áll, mint unalmas párbeszédekbõl...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dynamic
Jó.Érdemes megnézni.Bár nem feltétlenül kis gyerekeknek való.Persze ezt nem rád értem😊
SASboy
moziünnep alkalmából megnéztem. egynek elment.

nice legs. what time to open?

REALista
Már leszedtem de még nem volt idõm megnézni!<#szomoru1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
A rém-romot látta már valaki?
Vélemény?
Sir Quno Jedi
ja

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Ép ideje 😊

precision
kár.

Bazinga!

Bandew
Ezek a filmek is lehetnek szórakoztatóak, csak hozzáállás kérdése.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sir Quno Jedi
Luc Besson visszavonul.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért, mert nekem nem jönnek be az olyan filmek:
- aminek nagyon gagyi az alaptörténete;
- amibõl teljes mértékben hiányzik a színészi játék;
- amirõl az elsõ 15 percben megmondja bárki, hogy nem egy nagy költségvetésû film (kis ktgvetéssel is lehet nagyon jó filmet csinálni lsd. Blair Witch Project)
- amibõl elõre kitalálható, hogy a kis védtelen áldozat szûz kislány merre fog szaladni, és hogy miéirt arra, azért mert egy horror filmben arra szokás;
fifi
és miért is volt ez olyan überszánalmas?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A halálos kitérõ az, amikor egy csaj állásinterjúra igyekezvén kocsjával dugóba kerül. Ekkor elhatározza, hogy kitérõt tesz egy elhagyott erdei útacskán. Az erdõben egy másik kocsival ütközik. A két söfõr kocsijuk tropa lévén gyalog indulnak útnak az erdõben. Találkoznak három emberkével, akiktõl segítséget kérnek. Csakhogy ez a három ember valami genetikai torzulás fojtán torzszüleöttek és nagyon felrdült személyiségûek, így elkezdik õket üldözni és szépen csöndben vadásznak is rájuk. A végére már nem is emlékszem, hogy ki éli túl...
Sephi
Halalos Kitero az az amikor azzal a csaldal es a fekete limuzinnal?

Holtak tava 0/10 - Ilyen übergagyi horror filmet már rég nem láttam! Egyszerûen minõsíthetetlen! Most, hogy megnéztem, visszagondolva a kölcsönzési díjat is tudtam volna másra költeni! Kb. akkora csalódás, mint a halálos kitérõ...
Iori
azért Eva ott van a szeren

I love this game!

Blasta
Ehhh, pedig ma sentinelt má lecibáltam vagy 2-3 hete, de csak most van hozzá sub. Na akkó nemvárok sokat

PetruZ
Csak így ömlesztve az elmúlt hét "termése":

The Sentinel (2006, http://imdb.com/title/tt0443632/)
Unalmas, lassú, vontatott, alig vártam, hogy vége legyen. Semmilyen elemében nem tudta felkelteni (pláne fenntartani) az érdeklõdésemet: 2/10.

Silent Hill (2006, http://imdb.com/title/tt0384537/)
A játékokat nem ismerem, így nem volt semmi elõzetes elvárásom, vagy bármiféle minimum fan-mércém vele szemben, jóformán csak Gans rendezése miatt érdekelt, és összességében tetszett a sztori is, a látvány is. Erõs 7/10.

Shanghai Grand (1996, http://imdb.com/title/tt0117619/)
Jó kis film, nekem tetszõ stílusban megrendezve és elég erõs sztorival: 8/10 (további infó itt).
Count Adyn
na megvan mégis^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

drobee
Meghoztátok a kedvemet hozzá 😊
Még jó hogy meg van eredetiben (nem nagyzolás, hanem a film istenítése 😊)

Szerintem is iszonyat nagy film😊 Most néztem meg mégegyszer😊

fifi
van külön kint csak maga a rendezõi befejezés
én csináltam hozzá feliratot anno

Nem is tudtam, de akkor a directors cut-ot, csak akkor tudom megszerezni ha megszerzem dvd-n? (esetleg le lehet tölteni?) Mer sztem én tuti a publikust láttam...

Count Adyn
u az nekem kéne csak nem találtam sehol😞

Valóban az egyik legjobb (ilyen témában készült) film. Szerintem 10/10! Én már vagy 5x láttam, de egyszerûen nem tudom megunni! Minden egyes alkalommal találok benne valami újat, amit addig nem vettem észre az elõzõ alkalommal!
Nagyon elgondolkodtató, ahogy a fõszereplõ (a múlt megváltoztatásával) próbálja jobbá tenni a dolgokat. Az igaz, hogy egy-két dolog jobb is lesz, de valamivel-valakivel mindig történik valami rossz, amivel elõre nem lehet számolni!
Érdekes, ahogy a végén rájön, hogy ahhoz, hogy joobá tegye a jövõjét, ahhoz a NÕvel való kapcsolatát kell gyökerestõl kiírtani!
Ezt már nagyapám is megmondta, hogy minden baj forrása a nõ! :o)
Kmarha
érdekes befejezés? kettõ verzió is van. Directors cut és a publicus. Spoilerben ird meg, hogyan végzödött az amit láttál.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ikegami
Pillangó hatás - Én még csak most néztem meg ezt a filmet, és szerintem nagyon jó. Fõleg azoknak akik szeretik az idõutazásos dolgokat, meg az érdekes befelyezésû történeteket.

Kmarha
még a TV2 jelet igen, bár ocska régi "poén".. de a szemüveget tényleg nem 😄D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

TheSuperMan
pedig nemrosz .I

Lex Luthor te kecie!!!!

Bandee1987
Freedom's fury-t (szabadság vihara) nem nézte meg valaki? Most megy a mozikban.

I.C.ram
Na azt a filmet nem fogom megnézni az tuti. World Trade Centerrel együtt 😛
Bandee1987
Távkapcs

9/10 Nagyon jó kis vígjáték volt, jót lehetett röhögni rajta 😊

Ja, és a zenék is jók voltak 😊

TheSuperMan
united 93 8/10

a vége elég okés :C

Lex Luthor te kecie!!!!

Sephi
Txh!

franc0
szavad nem lehet, a feka szexelt elõször 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Kojiro
Miami Vice - 9/10 - Michael Mann filmek rulez! Kicsit fehér zsaru centrikus volt a story, de nem rasszista szempontból, hiszen az 5 fõszereplõ mindegyike más bõrszínû 😄

Click - 9/10 - Nagyon szórakoztató, cseppet sem agyatlan, mondanivalótlan vígjáték. Walken a szeren 10/10 <#taps>

Kojiro ergo sum.

desigo
HBD
Sephi
Nema hogy nem vagod a lenyeget 😄

tv