Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nagyon jó, többször nézhetõ akciófilm.A 3 rész közül talán ez a legsikerültebb.Várom a dvd-t.
7.5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik legjobb robotos film,és a legjobb Asinov adaptáció.Rengeteg mögöttes tartalma van,elgondolkodtató és a Robbin Williams játéka is nagyon tetszett.A megvalósítása, a robot-ember kapcsolat szemléletesen lett bemutatva.Szóval számomra ott van a Top 20as listámba.
9/10
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
nem voltak különleges igényeim a fimmel kapcsolatban, de a beharangozásból gondolva többet vártam... Maga az alapsztori akár jó is lenne, de maga a megvalósítás nagyon gyenge sztem/látványos jelenetek vannak persze/, nekem maga a "megfogalmazás" ami nem jön be igazán. A hõs is csak 20-25 percig hõs, utána nagyon laposodik a téma...
3/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem naon teccet a film de borzalmasan LASSU VOLT ES ITT BAXTA EL!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
8 db film 100/31
32 db film 100/41
80 db film 100/51
68 db film 100/61
40 db film 100/71
Alien 1-2, Vissza a jövöbe 1, Batman Kezdetek, Rettenthetetlen, Nemo nyomában, Forrest Gump, Halálsoron, Kill Bill 1-2,Gyûrûk Ura Trilógia, Millió Dolláros Bébi, Terminátor 2
Az Imdb szerint a következõ filmek a legrosszabbak 100/21 pont
A Maszk Fia, Félelem.Com, Halál alagútja, Boa Vs Piton
Én ezzel abszolút nem értek egyet <#gun>#gun><#gun>#gun> mert a Félelem.com és a Halál alagútja is szerintem 1x-szer nézhetõ jó kis horror film !!
Még ekkora barmokat, mint ez a Johnny Knoxville és a Steve-O, és a többiek!!!!
Iszonyat mekkorákat röhögtem rajtuk!
Egyedül csak azt a jelenetet nem bírtam végignézni, amikor papírlappal hasogatták a lábujjuk közét és a kézujjuk közét is, persze a barom Steve*O még ezt is fölözni tudta: a szája sarkait vágatta el... AAAAHHHH
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem nagyon jó film volt, bár egy két jelenetet nem simán ki kellett volna vágni. Én szeretem Tom filmjeit, mert látványosak, izgalmasak.
10/9
Tök jó film, sztem . 8/10
Hostel:
Ez is tetszett, kicsit nehezen indul de vmejest bejött... 7/10
Bloodrayne:
szar.......
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Tyhû, egyértelmûen jó Lynch film, talán kevesebb parával, kevesebb érthetetlenséggel,mint a késõbbiek, de annál jobb karakterekkel, képekkel, hangokkal, vágással. Nick Cage vadállat. Eh.
<#worship>#worship>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
gyonyoru autok.. xni valo japcsi csajok es duborgo zene.
nem volt rossz. de nem is volt olyan hudejo.
ha belegondolok mennyi manit es autot basztak el ra akkor inkabb hasbaszurnam magam ha en lennek a producer
Most nézem a Stigmata-t amit már milliószor láttam!
Most vettem észre, hogy a metrós jelenetben, amikor kívülrõl mutatják a metrót, az nem más mint a pénzvonatból a spéci metrószerelvény! 😊 Még a rúd is ott volt a amivel a kocsi hátramenetbe kapcsolt mikor neki ment az elõttük haladú szerelvénynek! (az eredeti filmben) 😊
Tehát fogták és átrakták azt a snittet a szerelvényrõl....vazeg...ilyet egy mozifilmnél! 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Te , most szanalom vagy nem szanalom , engem erdekelni fog.
😄DDD
2/10
nagyon gáz...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
BUDA > miskolc.
vagy:
Te(,) szanalom vagy nemaz engem erdekelni fog.
eloszor azt hittem hogy a Progabet akarja leszanalmasozni
amugy tenyleg nemtom minek kell okoskodni meg talalgatni.. ugyis kihoznak valami sztorit!
engem is erdekelni fog. jo volt az elso resz.
szánalom,és mégis hogy akarják folytatni azt a szorit?most férfinak öltözik be Williams?<#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szánalom,és mégis hogy akarják folytatni azt a szorit?most férfinak öltözik be Williams?<#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam