Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikegami
CRASH - Ütközések. Nagyon jó a film, és az hogy igazából mindenkiben van egy kis rasszizmus. Meg a film végére észrevesszük hogy a szereplõk ilyen láncolatba kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik szerpelõ kapcsolatba kerül a másikkal, és az a másikkal... és így körbe. <#smile>

CSOCSO
nekem bejott! erdekes volt.
Bandew
Szerintem õk inkább arról beszélnek, hogy bealszol egy múvin és utána adsz róla véleményt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
De most miert? En oszinten megmondtam a dolgot... nekem nem teccet a muvi. Mutkor is ki voltatok bukva hogy aszontam hogy a Keresztapa sem teccet... 😞 Ez van , en errol nem tehetek 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Hugo Weaving istenkirályul tud beszélni, erre már az elsõ Mátrixban felfigyeltem.
Amúgy a film nekem sem ütött különösebben, de nem is mondanám rá, hogy rossz. Igazából nekem pont az az egyszer nézhetõs film volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sil3nt
igen az elejen eleg odatette magat V 😊 , bar nekem vegig tetszett a hangja es fogalmazasa...nomeg nemutolsokepp szeressuk Natalie Portmant 😊
igen vannak jobb "eszmei" filmek...de kepregeny+hollywood...eddig ez volt a legjobb dobasuk szerintem.

Blasta
"de kepregeny adaptaciobol nekem eleg volt, mar amiket lattam, mert szinte mind pocsekok voltak."

meg tudlak érteni 😉

"talan azert mert szep kiejtes, valtozatos beszed volt"
Amit a film elején hallhattunk, az korrekt volt, de aztán elfogyott sztem a puskapor.
Vannak ennél jobb "eszmei" filmek sztem 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sil3nt
teszem hozza, hogy nem ismerem a kepregenyt, de kepregeny adaptaciobol nekem eleg volt, mar amiket lattam, mert szinte mind pocsekok voltak.
Lehet, hogy a kepregeny az akciora helyezte a sulyt, ezt nemtudom, es ugy gondolom, hogy a filmben nem az akcio volt a lenyeg, drama azert volt benne szerintem boven...parbeszedek nekem kulonosen tetszettek, nemtudom miert, pedig elhiheted, hogy annal nem gyulolok semmit joban, mint ertelmetlen parbeszedeket amik jo hosszuak...talan azert mert szep kiejtes, valtozatos beszed volt, amit hollywood-i produkciokban nemsurun veszek eszre...szemelyes velemeny, nekem bejott a film...szeressuk az ilyen "eszmei" filmeket😊

Blasta
"vegre nem egy tipikus hollywood-i adaptaciot latunk, hanem egy elgondolkodtato, jo filmet."

Ne haragudj, de ez a film egy igazi hálivudi adaptáció, minden stílusjegyét képviseli, nekem nagyon nem teccett, a képregény KÜLÖNÖSEN felszínes feldolgozása, a párbeszédek pedig sztem unalmasak, és csak a film elején érdekesek valamennyire. Akció szinte 0, dráma alig, stb. Ez az én kis véleményem 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sil3nt
V for Vendetta

Huhh mekkora film. Nem is gondoltam volna. Ami nagyon megcsapott az az angol fogalmazas es kiejtes...nagyon kellemes a fulnek es vegre nem egy tipikus hollywood-i adaptaciot latunk, hanem egy elgondolkodtato, jo filmet.
Szineszek rendkivul jok es engem nagyon lekotott, pedig sok szoveg es hosszu filmrol van szo. En hianyoltam egy kicsivel tobb zenet benne, de minimalis hiba szamomra. Egyszo mint szaz, csodalatos, lenyugozo film!

---> 9/10

Kojiro
ja eredeti angolban láttam magyar felirattal.
bár sexpírt angolul nem érteném meg, de magyarúl meg nem nézném meg <#worship>

Kojiro ergo sum.

Sir Quno Jedi
A Titus moziban olyannyira ütõs eredeti angolban, sötét teremben, hatalmas vásznon, tökéletes minõségben, durva hanggal... Áhhh, az ember csak néz ki a fejébõl! Pedig én nem vok Shakespeare mániás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kojiro
Ehhez a témához még annyit, ha lehet:

Kapcsolat 10/10 (egyik kedvenc filmem - csak moziban 2x láttam anno. sok mondanivalója van, föleg a papsrác szájából csusszannak ki ilyesmik. elgondolkodtató!
)
Titus 9/10 (ezt 1-2 éve láttam tévében, nagyon tetszett. a saturnius-t alakító csóka über benne. emléxem nagyon ismerös volt az a színész, aztán néhány napra rá újra <#finom>láttam az x-men 2-t és egyböl leesett, hogy csak el kellett volna képzelnem kék bõrrel <#zavart1>)

Kojiro ergo sum.

Bandew
Most ezt milyen apropóból írtad nekem?

Bandew
Nem éppen, hanem eszméletlen mód beteg voltam. :-)
De azután megnéztem mégeccer és nem igazán nyerte el a tetszésemet.

Mr Csé
a kapcsolta az asszem könyv scifi klasszikus az egy dolog hogy megfilmesitik

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

REALista
Remélem legalább 30 órája fent voltál mikor nézted a filmet, mert akkor megértem!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Én eddig csak a Ryan Közlegényen aludtam be. <#idiota>

Dynamic
LÁL😄
Ez az egyik "kedvenc" ellenérvem egy filmnél, mikor valaki azt írja, hogy "bealudtunk rajta".De amúgy meg hogy a pcsába csinálják, mert én az istennek sem bírok elaludni, ha a fülembe dübörög az 5.1, bármennyire szar is a film😊
Hát nekem se okozott egy nagy élményt. Bár pár részen jókat röhögtem, amikor sikítja a rázkódó ülésben, hogy "indíííthattok" 😄

Bandew
A Kapcsolat szerintem is nagyon jó film volt.

SPOILER
Amikor mutatja a biztonsági kamera azt az õrültet, ahogy megfordul, mielõtt felrobbantaná a kilövõállomást, azon olyan mód végigfutott a hátamon a hideg, hogy majd beszartam. Ez kb 1-2 másodperces jelenet és a Twin Peaks kivételével nem volt még olyan film, aminek egy jelenetétõl így levert volna a víz.

Amúgy a TP-ben az a jelenet volt még ilyen, amikor Laura Palmer anyja késõbb újra megálmodja azt a reggelt, amikor a lánya eltûnt és mutatják, ahogy álmában lassított felvétellel felmegy a lánya szobájába és keresi a lányát, majd ahogy lassan körbenéz a kamera, látszik Bob arca az ágy mögött, amit azon a reggelen még nem vett észre, csak tudat alatt. Na ezután kb 5 percig nem mertem megmozdulni sem, ráadásul ezt olyan 12-13 évesen láttam, egyedül az éjszaka közepén. :-)

Loál János
Inkább figyeld meg, hogy mit linkeltem Neked kedvenc rendezõd, Uwe Boll topikjában. <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sir Quno Jedi
Épp azon röhögök, hogy pl a Titus-nak azok adtak 1-es osztályzást, akik azt írják, hogy nem is értették a szöveget, még bekapcsolt angol feliratokkal sem!!! Áááááááá... Kész! 😄 Shakepeare nyelve nekik túl régimódi még ahhoz is, hogy megértsenek belõle egy büdõs szót is, EZÉRT szar a film! Értitek, ugye?! (az alkotók hibája, hogy nem hamisították meg Shakespeare szövegét a kedvükért, hogy õk is értsék, mint a "fuk", meg "hi"!)

ÉS az ilyenek írnak kritikát! Minek égetik magukat...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szerintem jobb, ha most is bealszol békében Szefikém... 😄DD

Sir Quno Jedi
IMDB-n lehet jól lemérni, hogy milyen az életútja egy komolyabb filmnek.

Az elején ennek is jönnek az 1 pontos beröfögések, akik szerint unalmas, elaludtak barátnõstõl/elfogyott az óvszer, kiszáradt a sör is alatta, mer túl hosszú, a legszarabb mozi amit valaha láttak, aztán ahogy tellik az idõ (egy év is akár) és már nem ez a "fõmûsorszám" a mozikban és nem az átlagparasztjózsika esik be rá (aki minden trendi szarra beül, ha reklámba látta), hanem aki érti/szereti a mûfajt, akkor elkezdenek hullani a 9-10-es ÉRTELMES kritikák százával. Furcsa nem... ÉS így jön ki egy jó 7.3-as pontozás (44303 szavazatból), annak ellenére, hogy mennyit fikázták a tahók, akik köztudomásúlag mindenhol felbukkannak kellõ számban!!!

Hmmmm...

Sephi
Ez van 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Profi a loufaxt semmi ertelme nem volt. Akkora hulyeseg. En meg dicserni ezt a filmet se lattam senkitol.

Loál János
Bazz, annyit alszol filmen, mint az állat, hogy a gyíkba' vagy még mindig ennyire álmos? :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ikegami
Szerintem is akiket jobban éredekelnek a sci-fi történetek, amiknek azért lehetne valóság alapja, azoknak tetszik a film. Még talán utána is jár, hogy télleg van-e olyan csillag, hogy Vega és télleg 25 fényévnyire van, meg ilyenek...<#wink>

ikegami
Igen.

Sir Quno Jedi
Ez nem a filmet minõsíti, azt ugye tudod?! Ez egy profi sci-fi azoknak, akik érdeklõdnek a mûfaj komolyabb vonala iránt is.

Sephi
Ez volt az egyetlen film amin harman egyszerre aludtunk el. Borzalmas volt.

ikegami
Kapcsolat - Contact. Most láttam ezt az 97'es filmet és nekem nagyon tetszett.
Jó nem?!

CSOCSO
nekem tetszett az AI...
ja amugy meglestem tegnap este az ICe Age2-t.
egesz ari volt, neha elofordult hogy nevettem egy picit😊

6.5/10 ( az ilyen mesekhez viszonyiva)

Mission Impossible III

nah ez egesz jo lett.
igaz neha mar felall a szor a hatamon hogy mindenre van valami ketyerentyu meg szerkentyu de azer jo film😄

8/10
Hát jah, de a Robotvárosban ez még inkább benne van. (Asszem három kötetes) Abban van, hogy robottá építik az embert, és õ meg beleõrül. Ahogy bemutatja Asimov a belsejében lejátszódó gondolatokat, az hihetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a legjobb regénye mind közül. Most jövök rá, hogy hat kötetetes, csak nekem három könyvben volt meg.

SASboy
nekem is bejött

nice legs. what time to open?

KeszthelyiPéter
Nem új film de nagyon jó!!
Grand Canyon ( Denny Glover , Kevin Kline, Steve Martin, stb.)
Mindenkinek nagyon ajánlom!!
Most sikerült megszereznem DVD-n szinkronnal.

Sir Quno Jedi
Ilyen furcsa dolog az emberré válás, még egy született ember számára is. 😄

Nem mondom hogy a szerelmi resz nem tetszett csak furcsa volt vegig

Sir Quno Jedi
Nem feltételnül. Õ emberré akart válni (bármi áron), egyedi volt és a teremtõ útját járta, értelmével megérintette a nõ értelmét (akinek már a nagymamája is a barátja/társa volt). A többi már csak kis programozás és némi kiberimplant kérdése. Közben meg eltelte sok-sok évtized kutatásokkal. ÉS mi tenne a legemberibbé, mint a szerelem (habár ugye az utódnemzést kénytelenek voltak kihagyni).

Galatea a jó példa, arra, hogy õ pl. mindvégig gép tudott maradni és elfogadta magát annak ami, még ha emberi külsõt is kapott végül. Õt nem zavarta az öröklét.

Szerintem se rossz, de ha beleogndolsz akkor is egy gep. A szerelmi resz baromsag.

Magoo
Engem a kétszáz éves ember nagyon megfog.
Gyönyörû történet. Sírhatnékom van a végén. 😞
Szerintem mesteri, hogy egy ilyen sztori hogy megy át totális érzelmi sávba.
Fenomenális!
Ezért is sajnálom, hogy nem hozta be a várt elismerést (anyagilag).
Viszont számomra ez a film 1 évban max 1szer fogyasztható! Túl felkavaró a többszöri nézéshez 😊

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi
Köhhh, az Én, a Robotból egy fos akciófilmet csináltak, az A.I. pedig Spielberg újabb agymenése és nagyon gáz (pedig ennyi erõvel lehetett volna jó is). Valszeg. Asimov forgott a sírjában mindkettõ forgatásakor. A 200 éves ember pedig jóak, sikerült eltalálni a lényeget, még ha kissé már-már túl érzelgõs is lett.

Bandew
Pedig az még tök frankó! :-)

A 200 éves embert még nem láttam, de Robin Williams mint színész fantasztikus! Akármelyik filmjében topalakítás! Pl. Holt költõk társasága, Patch Adams, Csodás álmok jönnek, és még sorolhatnám!
Ha a robot-emer kapcsolatot emlegetted, akkor mindenképpen ajánlom figyelmedbe a A.I-t és az Én a robotot (Ami szintén Asimov adaptáció).
Sceleton
Lány a vízbe
Annyira nem rossz film, csak vannak benne amit elrontottak. És vannak benne dolgok, amik nem tetszettek. A Hangefektek nagyon jók, attól néha tényleg be lehet sz..ni. Néhány dologgal be tudtak húzni a csõbe, voltak olyan dolgok, amikor meglepõdtem, hogy az, pedig az ember másra gondol. De azért egyszer érdemes megnézni. De vége az nagyon... Olyan béna...

Est Sularus oth Mithas!

Sephi
Baszki en a mai napig nem lattam az elso reszet annak...

CSOCSO
meglestem a da vinci kodot.

nemtom... erdekes volt. de nem zaklatott fel annyira. mar alig emlexem de szvsz elgondolkodtatobb volt a banderas a test c. filme. ahol szinten hasonlo dolgot feszegettel.

jo film volt csak sajna lekestem azt az osszejovetelt amit egy magyar pap hirdetett odekint... a filmrol es a benne levo esemenyekrol akart beszelni. hat sajna akkor meg nem lattam a filmet szal nem mentem el😞
desigo