Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank Miller nagysikerû képregényébõl készült szóval az ókori harcászathoz nem sok köze lessz. Még annyi se mint a Trójának. (Mert Görögországban a spártai harcosok egy szál tökfödõben harcoltak mi? 😊 )
Ez inkább egyfajta töreténelmi fantasy lessz. Példa erre a trailerben feltünõ lények stb...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
huu, némi elõitélettel ultem le megnézni mert tom cruise nem épp kedvenc, de ez a film nagyon jo lett, és még mondanivaloja is van. érdemes megnézni.
A Falu
szép kis mese, ez is tetszett 😊
A sziget
ez már annyira nem tetszett, de végulis akcio filmnek elég jo....
A Fiók
kurvajo film, nem tudtam semmit a filmrol ugy ultem le elé, és szépen leragadtam rajta, ajánlom...
A part
megnézhettem volna régebben is vmiért kimaradt az életembõl.. de ugy látszik ezt most kellett megnéznem... nagyon jo film
Alien vs predator
mivel nagyon szeretem az alien filmeket kicsit nagy volt az elvárásom, ennek sajnos nem felelt meg a film, nagyon hollywoodi lett szerintem, nem volt olyan parás mint a régi filmek, kár érte, persze azért jo szorakozás volt...
A kis buddha
ezen a filmen tök véletlenul akadt meg a szemem a tékában, levettem a polcrol és nocsak, keanu reeves játszik benne buddha szerepében... hazavittem megnézem, nagyon jo film akit érdekel a kelet, a buddhizmus feltétlen nézze meg...
A belsõ ember / Inside Man
tényleg okos kis bankrablás, bár szerintem kivitelezhetetlen, pláne hogy a végén egy kocsiban ul mindenki... gondolom a zsaruk a rablás után egy héttel nem figyeltek már senkit 😄 na mindegy amugy megnézheto
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyon tetszett a film, szórakoztató volt, a végén megható és tulajdonképpen tanulságos is 😊 Ajánlom mindenkinek.
6/10 : Az "egyszer nézhetõs, de jól szórakozós" vígjátékok közé sorolnám. Talán az volt a baj, hogy a Kidobóssal próbáltam összehasonlítani, ami talán nem volt szerencsés (véleményem szerint annál gyengébre sikeredett). Aki nem vár semmit a filmtõl annak kellemes másfél órát jósolok 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Átlagos vígjáték semmi extrával.2x ha felnevettem raja... 5/10
nice legs. what time to open?
Nagyon király volt, csak a vége volt kicsit összecsapott.
10/10
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Talán kicsit jobban kéne figyelni töriórán. 😊
Miért nem lehet pl. a fõhõs neve a film címe?
Vagy úgy már kitalálható a történet, és senki nem menne el megnézni?
A trailer alapján nekem tetszik... NEkem mintha LOTR jellegû fantasy filmnek tûnne! ÉS az nagyon tetszett :o)
De ez, hogy 300! Ez kiábrándító...
Aki tudja, hogy mi az alaptörténet, és hogy miért 300 a címe, az írja már le, hadd világosodjak meg :o)
ez tuti moziban fogom megnézni
(és elõtte szólok nekik,hogy hangosítsák fel <#nyes>#nyes>)
Felkeltette az érdeklõdésemet ez a trailer, de ha a film úgy lesz 2 órás, hogy ebbõl 45 perc lassítás, akkor nem fogok örülni. 😮)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Csak a Harrison Ford kitûnõ alakítása menti meg a filmet. Nagyon jól játssza a kiszolgáltatottat.
Nekem tetszett a film !!!
10/7
300 trailer
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
a montyek meg nyomjak mostansag is amugy vagy ez valami fiatalabb garda akik csinaljak az oregek musorait? nomeg spamelot nev de kb az a kep volt kirakva ami a holy grail plakatjan is van.. a kehely meg benne a sok ember vagy micsoda
már pár éve megjelent, de én csak most látta, de valami iszonyatosan jo film..
sao paoloi gyüjtõfogház börtönorvosa visszaemlékezései alapján készült film
9/10!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Amúgy tényleg jó film...
Nos dokumentum film. Olyan formaban hogy nem igzan lehet rajta unatkozni. Azt meg elszeretnem mondani hogy az utolso 5 percben az egesz terem bogott koztuk en is. Igen bevallom nem szegyelem. Annyira meghatoan volt megcsinalva a vege...
Naon jo.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A tó szelleme
Egész jó film volt mindkettõ nekem tetszettek !!
Ezek után az ember 2x-szer is meggondolja hogy Rotweiler kutyát tartson <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Az IMDB meg szakadjon meg hogy csak 3-at ad rá a 10-bõl szerintem jobb volt annál de ez csak az én véleményem
hat az elso se volt nagy cucc.. es ez se.
ari meg minden..de...a filmtol nem valnek garfield rajongova
5/10
sanyi
Bazinga!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
egy arccal végigjátszott 20 évet.
de hozzáteszem,ha neked tetszett,akkor az már jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy átlagos vígjátéknak indult. Volt unalomig ismert poén, volt olyan amit rendesen megmosolyogtam. A film elsõ felére szóval egy lazulós, röhögös feeling a jellemzõ. viszont onnan elkezdett bedurvulni. A vígjáték részben megmaradt, de olyan drámai lett, hogy tényleg, volt pillanat mikor már majdnem elsirtam magam. Lehet csak rossz pillanatomban kapott el a film, de a végére teljesen megfeledkeztem arról, hogy ez vígjáték.
Aztán egy éles váltás, majd a leglegvégén a magyarázat.. hát ezt a filmet kár lett volna kihagyni.
plüss-kacsa-baszó kutyatömeg rulezz! 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.