Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként pont a Fehér tenyér volt az egyik, ami nagyon tetszett. Vagy említhetném még a Kontroll-t, a Sztornót, vagy a Presszót, de még sorolhatnám. Az esetleg más kérdés, hogy az agyatokba beleégetett halivúdi klisés filmektõl ezek igencsak messze állnak, mind stílusban, mind tartalmilag. Dehát ez van, akik rambón meg sztártreken nevelkedtek, azoknak a magyar film igencsak bonyolult.
De vehetjük a régieket: Tanu összes része? Indul a bakterház? Ábel a rengetegben? Tesó? Moszkva tér? Csini baba?
És még biztos sok mindent kihagytam. A magyar filmpalleta is elég színes és lehet, ha nem is gyöngyszemeket, de jó filmeket találni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Pár jó film még:
-Indul a bakterház
-Legényanya
-Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
tudod a magyar filmgyártás nem ott kezdõdik és végzõdik, hogy Üvegtigris, Csak szex és más semmi és egyéb hülyeségek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
pont hogy elkezdtek már egy ideje jó magyar filmeket csinálni.
sõt, régen is volt pár mintadarabb. De tények nélkül ez is csak flame. Ha felsorolod azt a halom hú de szar magyar filmet visszakontrázok a rengetek jóval vagy elmegy kategóriással, oks?!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
csupán csak ennyi a titka. És még kockázat sincs mert az eredeti sikeres volt, ezt is meg fogják venni.
Ez miért kellet? A kis gonosznál még a micimackó is félelmetesebbnek néz ki. Csak mert beatlesfizurát visel, és egy kis smink an kenve a szeme alá még nem lessz ördögi...
Szuánalom a köbön. Ezt a remakemániát sosem tudtam megérteni. Adva van egy zseniális eredti amobõl C kategóriás filmet forgatunk...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
utobbi idõk legnézhetõbb filmje pedig azt hittem gyerekeknek szol de szerencsére nem :I inyenceknek való
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
ez egyszerûen kib@szott jó film volt... Elgondolkodtató, pörgõs, életszagú... Nagyon tetszett, bár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9/10
DiCapriot divat volt nem szeretni. Pedig jó szinész. arról nem tehet, hogy a Titanicban szar szerepet adtak neki😊
Ja ésa fenti filmek szerintem eléggé kotelezõek😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A történet szerintem nem volt valami jó.
Poénosabb is lehetett volna.
Az archív videó bevágások viszont elég súlyosak voltak😊
"The trees move. Do you not see it?"
A leírt történet megfogott és elhatároztam meg is kell néznem. A film elejét végig szenvedtem, nagyon nehezen indul be, de elengedhetetlen abból a szempontból, hogy kikerekedjen a történet. Bevallom 3 részletben tudtam csak megnézni és nem azért mert nem volt idõm rá. A végére már-már kezdett lekötni. Egy kicsit utánna néztem és kiderült 3 részbõl minimum áll. A felemás érzések ellenére, ha majd megtehetem megnézem a folytatásokat is. Az esély megvan a javulásra, ha a film ott folytatódik ahol abbamaradt. Most csak egy szerény 5/10-et adok rá.
legutóbbi filmjei: Blood Diamond, The Departed, The Aviator, Catch Me If You can, Gangs of New York
Mindenki ráragasztja a nyálas jelzõt amióta szerepelt a Titanicban, azóta szinte csak komoly szerepekben szerepelt és nem is akárhogyan...Nagyon jó színészrõl van szó.
I love this game!
Szerintem érdemes megnézni, nekem nagyon bejött ez a film. Na nem miatta.
Mindenhol azt olvastam, hogy rettenetesen szar mese, de annyira nem volt az, mint vartam. 1-2x meg kacarasztam is rajta, bar a vegere mar poppet elkalandoztam...
5/10
Have fun with Dick and Jane
Ennek nem tudom mi a magyar cime, lenyeg az, hogy Jim Carrey, meg a noje rabolgatnak ossze-vissza.
Mondjuk Jimtol jobb vigjatekot vartam volna, sokszor nem nevettem, viszont amikor igen, akkor agyon rohogtem magam.
Kedvencem:
Jim es felesege mar teljesen kivan, nincs semmi penzuk, epp a medence helyen levo godorben ulnek es beszelgetnek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csaj: Jaj, mar tenyleg nem tudom mit tegyunk, mar mindent kiprobaltunk, de sehogy sincs penzunk.
Pasi: Meg nem mindent!
Csaj: ...
Pasi: Mi van a prostitucioval?
Csaj: Mi a fasz??!!
Pasi: Nem te! Hanem en!
Ez igy lehet ennyira nem humoros, de en szakadtam rajta.
Röviden: kicsit vontatott, kicsit hatásvadász... de azért tetszett...
10/6 körül
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
...hát más filmje nem igazán volt(mondjuk én speciel a Cs.Pisztoly szerepére sem emlékeztem).
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha meg megint ízlésekrõl akarsz vitatkozni akkor csak simán maradj csendben.😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3