Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az meg ki?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

desigo
nem élt valami sokáig😞
Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kmarha
Kedvhozó a Székesfehérvári Estbõl: "Túl a sövényen: Történet a mosómedvérõl, amely mindenkit átver, de végül jól jön ki a sztoriból."

És a legjobb rövid jellemzés, szintén a SzE-ból: "Eragon: Fantasy a parasztfiúról, aki sárkánytojást talált, majd megülte a DÖGÖT, és megmentette az országot a gonosz királytól." (megjegyzem, se az országot nem mentette meg, se a királyt nem ölte meg egyébbként, de mindegy)

Azt hiszem nekem a mai napra elég volt a kutlúrából 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dynamic
A Hal neve Vanda annak ellenére, hogy ismertebb, szerintem nem olyan nagy film.A Fészkes fenevadak nagy kedvencem, mert sokkal "John Cleese-esebb".Mondjuk Michael Palin kicsit csalódás volt abban az okoskodó, szürke egér szerepében, de a JC poénok sokkal jobban elõjöttek ebben a filmben, mint a Vandában.
Gladiator
nekem is kene egy kis segitseg.
el tudnad nekem mondani, hogy ezt miert itt kerdezted meg?

miert nem tudok letolteni semmit? azt irja a lap nem jelenitheto meg, a letoltesnel.
kellene 1 kis segitseg
hali van itt valaki?
PetruZ
No meg Jamie Lee Curtis. 😊 (És ld. még a Hal neve Wanda c. hasonló ökörséget, ugyanezzel a gárdával. 😊 )
Calver
Fészkes Fenevadak (Fierce Creatures) - 9/10
röviden és tömören: könnyesre röhögtem magam rajta. Monty Python társulat 2 tagja kapásból már kegyetlen, de ehhez sikerült egy roppantul elvadult és mókás történetet összehozni <#nyes>
musthave kategória, rég röhögtem ennyit filmen

"The trees move. Do you not see it?"

nekem tetszett a fûrész 3 😊 még vacsoráztam is közben 😊
nagyon ritka az ilyen film, aminek jobb a folytatása, mint az 1. rész...
talán a terminátor 2 ilyen még, meg ez. a 2. és a 3. is jobb mint az 1.rész
már aki szereti az ilyesmit 😊
remélem nem csinálnak 4. részt, sztem már mindent kihoztak a témából, bár 1-2 véres halálnemet még ki lehet találni, csak gagyi lenne ha vmelyik fõszereplõ újra felbukkanna...
szóval a fûrész 3 fasza film 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

desigo
Én addig se jutottam el
a sok negatív hozzászólás miatt el se kezdtem nézni...
Mike
Sonatine - Takeshi Kitano

Nagyon tetszett. A szokásos stílust hozta a film, lassú, mégsem unalmas, afféle elmélázó film volt, egy-egy agressziv fellángolással.
többször meg fogom nézni, egészen biztos

10/9

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Blasta
Baze öregszem 😊

Tegnap a SAW 3-ból csak az elsõ 3 percet bírtam nézni aztán kikapcs... 😄 Az elõzõ részekkel nem volt ilyen gondom 😄

Na majd nekiugrom újra esetleg 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Nos, tán azért mert a GD nem puszta vígjáték, hanem egy romantikus filmbe oltott misztikus-fantázia, amin persze szakadni lehet a röhögéstõl. Egy agyas, megható sztori, ami nyomot hagy az emberben. Tényleg 10 pontos. Ríszpekt!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
Prestige

kircsi film volt, sajnos a legnagyobb helyzetekben siman kiszamithato, hogy mi fog tortenni.

8,5/10
SASboy
ezt most miért?

nice legs. what time to open?

Sephi
<#wilting>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Mivel spanyolpolgárhábú után vagyunk spanyolországban, ezért szerintem csak jót tett a filmnek a spanyol "szinkron".
I.C.ram
Szerintem annyira nem volt nagy szám. Sõt néha kifejezetten unalmas volt.
Bucser
The Departed - A Tégla

Hihetetlen jó film Scorsese-tõl Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Martin Sheen, Alec Baldwin, Mark Wahlberg tolmácsolásában.

Abszolút javaslom megnézni

9/10

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bigfoot
Megszólít az éjszaka
most ment rtl klubon,nekem nagyon tetszett!!jó kis film!nem is gondoltam volna hogy kedd este ilyen faja filmet adnak😄

hellnight
Inkább Spanyol, mint magyar szinkron -_-
Sztem tök jó nyelv a spanyol is így filmen nézve 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

[Jakuza]
Pan's Labyrinth 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Pan's Labirynth
8/10
Nagyon jo kis film, annak ellenere, hogy nem amerikai film.
Hihetetlenul el van benne talalva az erzes, hogy almodozni probalunk a rideg valosag ellenere.
Bar spanyolul hanggal kicsit erdekes volt nezni a filmet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

erdekes veletlenek 😊

amugy itthon neztem
desigo
lol
majdnem egyszerre írtuk be

csak nem most jössz a moziból te is?
desigo
Véres Gyémánt

jó kis múvi Leonardóval😊

8/10

Most majd mindig meg fogok gyõzõdni a gyémánt eredetiségérõl mielõtt megveszem😊
Blood Diamond jo volt igaz neha kicsit Hotel Rwanda erzesem volt
az Ak -val rohangalo es gyilkolaszo 12 eves kissracokon mindig elszornyulkodom de hat az Afrika
terminator 3,,fasza

Calver
Shrek 2 az nálam is top, már jópárszor rommá röhögtem magam rajta <#nyes>
valaki látta innen Monty Python - Az Élet Értelme c. okosságot? na nálam talán az 10/10. ("every sperm is sacred, every sperm is good..." <#nyes>)

"The trees move. Do you not see it?"

Sephi
Night At The Museum -

Igenis kellemes vigjatek. Sot reg nem rohogtem ilyen jol. Fantaziadus es nem is annyira nyalas. Meleg szivvel ajanlom mindenkinek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hellnight
Batman: Begins

Christopher Nolan és Christian Bale. No comment -_-

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

SASboy
szerintem is.

nice legs. what time to open?

Ezek ám az érvek <#vigyor3>

Vígjátékoknál mindenki kihagyta magyarok közül --> Indul a bakterház. Pár embert ismerek aki kívûlrõl fújja a szöveget 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

6-os simán van. Bele kell gondolni abba is, hogy gyerekek a célközönség. Egy estés mesének nem is volt olyan borzasztó.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Gladiator
hat, szerintem top 5 vigjatek shrek 1-2, csupasz pisztoly sorozatok, nagy durranas sorozatok, top secret, tanu.
ezek azok, amiket akarhanyszor megnezem, meg mindig halalra tudom magam rohogni, de ez az ejszaka a muzeumban... otlet meg annyira nem is gaz, de nagyon keveset hoztak ki belole es tele volt hulyeseggel. pl, hogy a taviranyitos kocsi gyorsabban megy, mint a T-rex. Tudom, szobrok elednek fel benne, szal akar ez is megtortenhet, de akkor is. ja, meg hogy taviranyitos kocsit lehet vezetni, meg, hogy egy cowboy, aki eleteben nem latott kocsit elvezeti a havas-jeges uton... fogtam a fejem, de nem a nevetestol.

Gladiator
pont most neztem meg.
hat, hogy erre miert irtak az SG-n, hogy nem rossz film... Rettenetesen ratyi! 2x kuncogtam rajta, bar most igy belegondolva nem is tudom min, de kb 2x.
A vegen az a apukam a legjobb fej, es szeretlek es...
Es megtapsoljak, hogy ejjeli or, es o a kiraly.
borzalmas

2.5/10

Blasta
Próbálom, de újraolvasni vmiért már nem lehet 😄😄😄

Loál János
Olvasd át mégegyszer, vagy 15-ször javítottam. 😄

Blasta
Jól szóltál nagy fehér baktérítõ! 😊

Loál János
Szerintem egy vígjáték pontozása eléggé bajos.
Én nagyon csípem a ZAZ-trió filmjeit (Airplane, Hot Shots, Top Secret mind-mind óriásiak), Jim Carrey-t, Pythonékat, nagyon kedvelem a magyar klasszikusokat is (Csapd le csacsi!, Roncsfilm), de mégis csak egyetlen vígjátékra adnék 10-est az eddig látottak közül, az pedig a Groundhog Day (Idétlen Idõkig).
A történet nagyon jó ötlet (pedig elsõre hülyén hangzik), perfekt figurák, remek színészek, kiváló poénok, és még el is lehet gondolkozni rajta. A többi film is remek, már csak azért is nagy pontszámot érnek, mert fogalmam sincs hányezerszer láttam õket, pl. a Top Secret akkora baromság, hogy a mai napig szétröhögöm magam rajta, ami igaz a Groundhog Day-re is, csak utóbbi film egyszerûen TÖBB bármelyiknél. Ezért kap 10-est.

Blasta
Ez lemaradt:

Te emlékezni fogsz évek múlva is az "éjszaka a múzeumban" jobb poénjaira???

Blasta
Felesleges és nem is tudom fejbõl a top 5-öt.
De az ilyen családi, "bensztíleres" ökörségeket meg sem nézem.
A lényeg, hogy a MINÕSÉGI humort kedvelem.
Dynamic ízlésvilága áll a legközlelebb hozzám, de Kmarha is okosságokat írt. Én talán egyedül a Brian életére tudnék 10/10-et adni, de bitos akad még 1-2 olyan "vígjáték" ami megközelíti azt a szinvonalat. Jim Carrey-t nagyon szeretem, de neki is van jópár "marketing" vígjátéka, amik nem túl emlékezetesek. Ace Ventura alap. Üvegtigris is alap. Némely Pixar animációs film is elõkelõ helyen figyel, pl. Toy Story 2, Szörny Rt, amik olyan poénokkal vannak tele, amiket nem kimondottan gyerekeknek szántak és évekig emlékszem rájuk.

Kmarha
hát igen. Tanu szintén megérdemli. Monty Python egyes müvei is (Holy Grail és a Brien élete). Az Üvegtigrisnél azért vacilálok kicsikét. 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dynamic
10/10-es vígjátéknak nekem szinte magyar filmek szerepelnek: A Tanú, Üvegtigris,Tizedes meg a többiek, Isten hozta õrnagy úr stb.
A külföldiek közül talán csak az Ace Ventura fogott meg anno az újszerû stílusával, hogy rámerjem adni a 10/10-et.No meg persze a Monty Python és egyéb "tartozékai"(Holy Grail, Waczak Szálló stb.) a gyengéim.
Kmarha
talán csak a Truman Show (jól irtam a címet?) Ez egyedülálló mü a vígjátékok terén, mert bizony az. Akkor is, ha erõsen húz a dráma felé. Elsõosztályú vígjáték, dráma és életérzés, hatalmas ötletek, jó színészek, elképesztõ életképek. Erre én mernék 10-bõl 10-et adni.

De egy középosztálybeli "Egy éjszaka a múzeumban"-ra? Mondjuk a te érzésed nem szólok bele, de ez szerintem egy tipikus, gyerekkel, családdal, asszonnyal a moziba beülös egy estét végigröhögös film. Láttunk már ilyent sokszor. Nem sok vagy tán semmi mondanivalóval, szokszor ellöt poénokkal, kevés meglepetéssel. Ráadásul sokszor voltam úgy hogy: jó.. jó.. de jöhetne már a következõ jelenet, unom már az õsemberek kiabálását és dobálását.

De fogadt meg a tanácsomat: ne pontozz! Mert frissen megnézve tetszik a film, feljösz és adsz rá 10 pontot, még szép hogy beléd fognak kötni. Én sem szoktam pontozni. Leírom hogy film, tetszett, kiknek ajánlanám, és hogy rég ez volt a legjobb amit láttam. Ennyi és kész, nem kellenek ide azok a vacak pontszámok!

(még azt is irtad hogy tipikusan Ben Stiller mozi. Tipikusan! Remélem érzed ezt a tipikus tucat film jelzõ és a 10/10 közötti hatalmas feszültséget és ellentmondást?! Attól hogy nem 10/10 egy film, attól még lehet jó. Mondjuk lehet a legjobb is a tipikus Ben Stiller mozik között. De több.. semmiképpen 😄)

Vígjáték kategóriában igen is jó!
Hogy neked is jó napod legyen legyen 7/10!
De ez az utolsó szavam!
Szerinted melyik azok a vígjátékok amelyek nálad 10/10-et kaptak? Elég ha a TOP 5-öt megadod...
Harly18
The Descent (2005)

Végre sikerült megnéznem és tényleg nagyon jó film 😊 Bár több dolgot nem értettem teljesen, hátha valaki tud rá válaszolni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Az autó balesetben meghalt a szõke csaj, azt hiszem Sarah kislánya is?
2. Ez a Juno kavart Sarah férjével? Azért mondták, hogy ne bízzon meg benne?
3. Nekem úgy tûnt, mintha Juno direkt ebbe a barlangba vitte volna õket. Ez, hogy nem jelentette, hogy hol barlangásznak, nem vitte magával azt a könyvet,.....Lehet, hogy Sahah-t okolta a balesetért, s azért mert meghalt a szeretõje? Vagy csak belemagyarázom? 😊
4. Végül nem jutott ki a Sarah, ugye? Én rá tippeltem még a film elején, hogy õ éli túl, de.....

Összességében nagyon izgalmas film volt. A legnagyobb hibája talán az, hogy a film elsõ órájában szinte nem történt semmi, s az is olyan sötét képernyõ mellett, hogy alig láttam valamit. Ok, hogy egy sötét barlangról volt szó, de kitalálhattak volna valamit.....

9/10

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/