Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csupán csak ennyi a titka. És még kockázat sincs mert az eredeti sikeres volt, ezt is meg fogják venni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez miért kellet? A kis gonosznál még a micimackó is félelmetesebbnek néz ki. Csak mert beatlesfizurát visel, és egy kis smink an kenve a szeme alá még nem lessz ördögi...
Szuánalom a köbön. Ezt a remakemániát sosem tudtam megérteni. Adva van egy zseniális eredti amobõl C kategóriás filmet forgatunk...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
utobbi idõk legnézhetõbb filmje pedig azt hittem gyerekeknek szol de szerencsére nem :I inyenceknek való
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
ez egyszerûen kib@szott jó film volt... Elgondolkodtató, pörgõs, életszagú... Nagyon tetszett, bár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
DiCapriot divat volt nem szeretni. Pedig jó szinész. arról nem tehet, hogy a Titanicban szar szerepet adtak neki😊
Ja ésa fenti filmek szerintem eléggé kotelezõek😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A történet szerintem nem volt valami jó.
Poénosabb is lehetett volna.
Az archív videó bevágások viszont elég súlyosak voltak😊
"The trees move. Do you not see it?"
A leírt történet megfogott és elhatároztam meg is kell néznem. A film elejét végig szenvedtem, nagyon nehezen indul be, de elengedhetetlen abból a szempontból, hogy kikerekedjen a történet. Bevallom 3 részletben tudtam csak megnézni és nem azért mert nem volt idõm rá. A végére már-már kezdett lekötni. Egy kicsit utánna néztem és kiderült 3 részbõl minimum áll. A felemás érzések ellenére, ha majd megtehetem megnézem a folytatásokat is. Az esély megvan a javulásra, ha a film ott folytatódik ahol abbamaradt. Most csak egy szerény 5/10-et adok rá.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
legutóbbi filmjei: Blood Diamond, The Departed, The Aviator, Catch Me If You can, Gangs of New York
Mindenki ráragasztja a nyálas jelzõt amióta szerepelt a Titanicban, azóta szinte csak komoly szerepekben szerepelt és nem is akárhogyan...Nagyon jó színészrõl van szó.
I love this game!
Szerintem érdemes megnézni, nekem nagyon bejött ez a film. Na nem miatta.
Mindenhol azt olvastam, hogy rettenetesen szar mese, de annyira nem volt az, mint vartam. 1-2x meg kacarasztam is rajta, bar a vegere mar poppet elkalandoztam...
5/10
Have fun with Dick and Jane
Ennek nem tudom mi a magyar cime, lenyeg az, hogy Jim Carrey, meg a noje rabolgatnak ossze-vissza.
Mondjuk Jimtol jobb vigjatekot vartam volna, sokszor nem nevettem, viszont amikor igen, akkor agyon rohogtem magam.
Kedvencem:
Jim es felesege mar teljesen kivan, nincs semmi penzuk, epp a medence helyen levo godorben ulnek es beszelgetnek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csaj: Jaj, mar tenyleg nem tudom mit tegyunk, mar mindent kiprobaltunk, de sehogy sincs penzunk.
Pasi: Meg nem mindent!
Csaj: ...
Pasi: Mi van a prostitucioval?
Csaj: Mi a fasz??!!
Pasi: Nem te! Hanem en!
Ez igy lehet ennyira nem humoros, de en szakadtam rajta.
Röviden: kicsit vontatott, kicsit hatásvadász... de azért tetszett...
10/6 körül
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
...hát más filmje nem igazán volt(mondjuk én speciel a Cs.Pisztoly szerepére sem emlékeztem).
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha meg megint ízlésekrõl akarsz vitatkozni akkor csak simán maradj csendben.😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
És a legjobb rövid jellemzés, szintén a SzE-ból: "Eragon: Fantasy a parasztfiúról, aki sárkánytojást talált, majd megülte a DÖGÖT, és megmentette az országot a gonosz királytól." (megjegyzem, se az országot nem mentette meg, se a királyt nem ölte meg egyébbként, de mindegy)
Azt hiszem nekem a mai napra elég volt a kutlúrából 😄