Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 8/10 mert egy kcisit azért már megfakította az idõ.
tipikus Terry Gilliam ahogy eddig megfigyeltem. szürrealisztikus, ködös, elvont, elcseszett poénokkal, de nekem spec bejön a stílusa "
Az érdekes, merthogy köze sincs Gilliamhez. Talán Terry Jonesra gondoltál, nem?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
10/7
Kútfejek - erre csak ennyi: jesszusom. Hányszor lehet még ellõni a villanyt leoltjuk és röhögünk utána poént.
10/1
Erik a Viking - 6/10
tipikus Terry Gilliam ahogy eddig megfigyeltem. szürrealisztikus, ködös, elvont, elcseszett poénokkal, de nekem spec bejön a stílusa <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Ûrgolyhók (Spaceballs) - 5/10
az újranézés ötlete grízestésztáról és a rárakott eperdzsemrõl jutott eszembe, mégpedig mert van egy ilyen magyarra lefordíthatatlan poén a filmben, ez persze úgy a legjobb ha az ember szinkronosban nézi... <#nyes>#nyes> pocsék szinkron, lefordíthatatlan szóviccek, és bár maga a film egy mókás baromság, de semmi extra.
Ford Fairlane kalandjai - 9/10
"Zozouval társalogni olyan volt mint sajtreszelõvel rejszolni... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
kegyetlen. röviden és tömören.
Monty Python: Az Élet Értelme - 9.5/10
kb huszadszorra. egyszerûen mindig végigröhögöm, annyira morbid az egész film. "Every sperm is sacred, every sperm is good..." <#nyes>#nyes> sztem Monty Pythonék messze legjobb filmje.
Igen, végül is annyira balfasz film, hogy lehetetlen nem röhögni rajta.
Azért azt említsük meg: Benchwarmers = Lúzer SC
Kellemes csalódás.A könyv után rosszabbat vártam. Néhol jobban is részletezhetett volna, pl a hegy gyomrában, de alapjában véve jól sikerült.
10/8
Hat ez jo volt😄 rohogtem jo sokat, bar a sztori nem a legjobb de ennyi idiota sizneszt egy helyen!!😄 lol!! kircsi volt
Még ez sem volt elég hogy megszeressem a filmjeit.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amit béldául Bereményi a Hídemberrel csinált, az szégyen.
És akkor a Honfoglalásról ne is beszéljünk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az "puritánság" pedig elsõsorban annak köszönhetõ, hogy a itthon egy film NAGYSÁGRENDEKKEL kevesebb pénzbõl készül, mint külföldön, és ez sok dologra hatással van, egyrészt érinti az utómunkálatokat, másrészt nincsenek meg a szükséges eszközök. Nyilván sokkal több pénzbõl sokkal "amerikaiasabb" filmeket lehetne készíteni, ami úgy látom sokak ízlésének jobban megfelelne. Dehát kis ország vagyunk, kevés a filmekhez adott támogatás (örüljenek a filmkészítõk, hogy egyáltalán van!), a befektetõk pedig nem feccolnak túl sok pénzt a magyar filmbe, figyelembevéve a magyar lakosság számát és filmnézési "kultúráját". A rendszerváltozás után igencsak válságba került a magyar film, nemcsak anyagilag, de a filmszakma értékrendje is igencsak megingott, ezért készült egyre több szar film. Szerencsére ma már épp ellenkezõ a tendencia, egyre több pénzt tudnak fordítani egy-egy filmre, valamint egyre igényesebb alkotások készülnek. Persze, ahogy már írtam, az akciódús amerikai filmeken nevelkedett fiatal ízlését már nem igazán lehet befolyásolni, de szerencsére azért így is egyre több fiatal ül be magyar filmre.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Csak gondolj bele hány millió dollárba kerül egy olyan b kategóriás amerikai film, ami meg sem közelíti a Star Warst vagy a Gyûrûk Urát.Az a pár millió dollár is Forintban milliárdos nagyságrendû, ehhez képest egy magyar filmre max. párszor 10millió Forintot tudnak költeni.Na jó, kevés kivételtõl eltekintve(Hídember,Sorstalanság stb.), de az már tényleg nagy szó, ha itt milliárdos filmrõl beszélünk, miközben kint egy Chuck Norrisos filmre sem elég.
PSN ID.: Beegabor
Szerintem ez attól van hogy a színészek elsõsorban nálunk színházi elõadásra tanítják meg és nem filmezésre, ami teljessen más színészi játékot igényel. Ettõl olyan..."szomszédos" és mesterkét a magyar színészi játék. Tiszetlet a kivételnek. Meg nálunk nem nagyon végeznek utólagos hangkeveréseket, meg a képpel sem foglalkoznak olyan szinten mint külföldön ezért van egy amolyan puritán volta a magyar filmeknek. Az Üvegtigrisben ezt alig lehet észervenni azt azért is bírtam megnézni.
Amúgy a magyar csúcs számomra Az indul a bakterház <#eljen>#eljen>
Nyugodtan elomdhatjátok a véleményeteket, leírhatjátok a kedvenc filmjeiteket, leszarozhatjátok az én kedvenc filmjeimet, én nem fogom személyes sértésnek venni, mint ahogy itt egyesek teszik.
Én azért is belekötök: Lehetett volna még hosszabb! 😊
Elég hangulatos lett, na! Egyértelmûen az elsõ rész sikereire épít, sztem joggal és ésszerûen. Most megy ez a nagy retro-zás mindenhol, miért ne használta volna ki ezt Sly! Mondjuk nem lehetett rendkívüli kihívás neki, mint író-rendezõ-fõszereplõ, dehát megteheti 😊.
Pont egy 7est érdemel. Respekt Sly, várom a Rambo-t!
ha fikázol és kötekszel arra bizony a válasz is hasonló lesz. ostobaságokat írsz, paraszt stílusban, én a helyedben nem lennék meglepõdve.
Amerikai Szépség - 10/10
kerestem indokot h ne osszak ki rá ilyen magas pontszámot, de nem bírtam semmit kitalálni. ez a film egyszerûen tökéletes.
nyugi, én se adok a te véleményedre, mert ugy látszik már csak a fikázás meg a kötekedés megy, akármit is írok.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
A Fehér tenyér pedig az egyik legsikeresebb magyar film külföldön, imdb-n is 8.1-et kapott, ami azért eleve soknak számít, magyar film meg pláne nem szokott ennyit kapni.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
De semmi gond, ugysem akarunk rábeszélni semmire. Ha nem akkor nem
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kútfejek, egy szoknya egy nadrág, konyec, sos szerelem most nem jut több eszembe 😊
én konkrétan ezekre mondom h szar, igaz, ez csak az én véleményem (meg szinte az összes ismerõsömé) biztos én vagyok izlésficamos, mert a konyec pl közönségdíjas lett a filmszemlén...
szal ez csak az én véleményem, és leszarom ha egyedül vagyok ezzel 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Abban a hibában vagytok, hogy azt hiszitek: vannak jó filmek (meg rossz filmek). Hülyeség. Lehet készíteni egy filmet ami sokaknak tetszik, de MINDENKINEK NEM FOG TETSZENI!
A "rosszakra" meg ugyanez áll visszafelé. 😊
Nem érzed az ellentmondást?Mindenkinek tetszik, csak neked nem, de bátran kijelented, hogy szarok a magyar filmek.Egyébként meg nem a kommersz selejteket kéne alapul venni.Az a baj, hogy sokan ezek alapján ítélik meg a magyar filmeket, meg azt hiszik, csak Kontroll meg bakterház létezik, miközben fingjuk sincs az olyan remekmûvek mint az Ötödik pecsét, Panelkapcsolat, Dögkeselyû, A nagy generáció, Eldorádó, Sztálin mennyasszonya stb.Ezek speciel, javarészt dráma.Kíváncsi vagyok ezekbõl mennyit láttál...