Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jaj de erzekeny vagy. En kerek elnezest.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
jaj anyam, hagyjatok mar ezt a roahdt pontozast. nem kurva mind1, mennyit adott?

Ez a pontozás fog az agyatokra menni. Ti mind valamilyen hivatalban dolgoztok, igaz? 😊

Ha ez nem egyértelmû, akkor sorry!
A saját kategóriájában 9/10!
A kakukkra adta volna 11/10-et is, de olyan nincs <#ejnye1>
Sorry Again!
Egy akkora klasszikus mint a Száll a kakukk.. csak 1 árva ponttal tud lenyomni egy szimpla akciófilmet.??

Szerintem odaírhattad volna hogy a Crank csak az akciófilm kategóriában 9/10 pontos.

Gladiator
shrek 3 mikor megy a mozikban? itt mar agyon van plakatolva minden, csak datum nincs...

Szal taps a hozzáállásért...

Nem akarok errõl vitatkozni. Különben is ízlésekrõl van szó, és ilyenkor nincs objektív és abszolút "igazság", csak szubjektív magánvélemény, épp ezért nem kell rögtön leharapni a másik fejét, csak mert más a véleménye.

matrix666
Betépve

10/10-es

Johhny Depp fantasztikusat alakít benne. Mindig is szerettem az igaz történetek alapján készült mozifilmeket. A hangulat, a zene, a fényképezés,nameg amilyen ruhákban feszített Depp, az nagyon tetszett.
Nagyon érdekes volt látni, hogy lesz egy szegény fiúból, USA legnagyobb drogdillere a 70es években. A vége nagyon tanulságos, és az apjának üzent monológban nagyon sok az üzenet mindenki számára. Állítólag, amikor levetítették az igazi George Jung-nak , a végén elsírta magát, annyira hitelesen játszotta Ray Liotta az édesapját.

Mindenkinek nagyon ajánlom!

Tudja valaki, hogy Depp eljátsza e valaha a Whyskis rabló történetét?

Ja... <#vigyor3>

én a Commander vagyok én

Sephi
Nem kene. Taps a felfogasert. A lenyeg az hogy ha most elkezdenek KS teoriakat akkor itt elszabadulna a pokol mert velemenyem szerinte kevesen vallanak igy rola. Szal szerintem <#zavart1>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Õ is azt mondta, azért van ott a LÁMA! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Crank szerintem egy nagyon gyenge film.

én a Commander vagyok én

Blasta
Indokolatlannak és felháborítónak tartom az 1 pont levonást!
10/10-et érdemel a Crank is!!!!!!!!
<#wilting><#lama>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hú de sejtelmes duma. Gondolom most be kéne szarnom vagy ilyesmi...

Crank - Felpörögve - 9/10
Én még ilyen filmet nem láttam! És jó értelemben...<#taps>
Ugyanis valami (enyhén) pörgõs filmre számítottam, és erre mit kaptam? Hát a film 4-5. percében már teljes gõzerõvel pörgött a film, és pörög és pörög és teljes magával ragad ez a prögés! Egy idõ után rápillantottam a kijelzõre és még csak 30 perc telt el a filmbõl, én meg úgy éreztem, hogy már vagy egy órája megy a film...
A vége szerintem egy picit el lett rontva, de ennyit még lenyelek!!!
BRAVÓ <#worship> Jason Statham is the best<#worship>

Száll a kakukk fészkére - 10/10
Egy igazi klasszikus!!! És nagyon szégyellem, hogy még csak most láttam! Jack Nicholson nagyon nagyot alakít benne (Nem véletlen kapott érte Oscart<#taps>)!
Érdekesség képpen megemlítem, hogy egy-két ismerõs arc is feltûnik a filmben: Danny DeVito 31 évesen + Christopher Lloyd 37 évesen érdekesen festettek!
A történetben meg az volt számomra a legszebb, hogy Jack Nicholson a börtön helyett a diliházba viszik, és hogy próbálja számára jobbá tenni a benti légkört (elviszi a "betegeket" horgászni, bulit szervez nekik, stb.) Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett!!!!
Sir Quno Jedi
90grammos könnyített wiiicc kontrollert-e?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Bisztos mert mar 90-enet emelek!

Blasta
Miért Sephikém, mit gondolsz, tán fél tõled?

Sephi
Szerintem nem szeretned ha lereagalnam a KS beszolasod.

zaki
Az 22, nem?

desigo
thx

és a 300?
SASboy
2007. március 1.

nice legs. what time to open?

desigo
Nah ezt én is várom
mikortól lesz mozikban nálunk?
Jó, elnéztem, azt hittem a Shop Stop-ra reagáltál, így jön ide KS... De vedd úgy, hogy nem szóltam hozzád.

Ghost Rider

Szerintem kurva jó film volt, csak két baj van vele... 1. nagyon rövid. 2. nagyon keveset látható a Ghost Rider. 😞

Amúgy kurvajó poénok vannak benne.
Számomra eddig az év filmje!

10/9

én a Commander vagyok én

CSOCSO
izgalmas??? inkabb szanalmas-nevetseges kategoriaba sorolnam.
es nemcsak en gondolom igy hanem a haverom. az anyam a baratnom es az ocsem is.
1/20!
Sephi
Ember. Eloszor is a Blood Diamond-rol volt szo. Most ez a KS-es dolog hogy jon ide?

Egy szóval se beszéltem senki ízlésérõl, csak a filmrõl mondtam el a _saját_ véleményem 😊

Bucser
Ízlésekrõl és pofonokról vitatkozni a világ legnagyobb butasága😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A magyar címben a Néma Bob nevet kapta, bár végülis tökmindegy. Azt nem tagadom, hogy a filmjei legalább nem öncélú ökörködések, hanem azért van némi mondanivaló is mögötte - bár a tálalás speciel nekem annyira nem jön be. Én valamiért úgy érzem, hogy kicsit túl van lihegve mindegyik filmje.

Bandew
Véleményem szerint Smith bácsi állandóan lead a színvonalból. A Clerks elsõ része a mai napig az egyik nagy kedvencem, na de a második...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

REALista
A Jay és Néma Bob szar film???Én szétröhögöm rajta a fejem akárhányszor látom!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bucser
Pedig manapság kevés amerikai film van Woody Allen és Kevin Smith filmjein kívül amin a film megnézése után is lehet gondolkodni, és nem feltétlenül azon, hogy most éppenkit hogyan cseréltek össze hanem hogy mirõl beszéltek benne. a párbeszédeken.. nem a poén vagy a vicces szohaszálata lényeg. Hanm amit megpróbálnak kifejezni.

A jay és Néma bob (btw az csendes bob) szar film. De a Dogmaban elég vesébe szóló kérdéseket boncolgatnak itt-ott mind a Clerks 1-2-ben és a a Jersey Girl bár nyálas, de legalább dráma. Sõt ha megnézed a comic Stripet az is romantikus film de kifejezetten kevin Smith stílusban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gladiator
ezt aze nem kene😄

Lehet flémelni nyugodtan, már megszoktam hogy az ilyen véleményemért kapok hideget-meleget... ^^

Sir Quno Jedi
Dogma-t legagyizni húzós... DE elfogadjuk, mint szélsõséges magánvéleményt.

"FLAGS OF OUR FATHERS"

Nem bírtam kivárni míg moziban leadják és megnéztem. Nem rossz film csak nem az amit vártam. Igazából egy dráma úgy általában a háborúkról.
Kár, hogy nem egy pörgõs, csatajelenetekkel telerakott film ami bemutatta volna az igazi Iwo Jima-t a II.vh. legvéresebb csatáját. Ahhoz képest elég light-os volt, hogy több mint 28000 ember esett ott el.

Most elkezdem a "Letters from Iwo Jima"-t (a párját). Kíváncsi vagyok az milyen lett.

Blasta
Te csak emlékezz Szemi Dzsenkiszre!!! 😄

Én csak le vagyok döbbenve, hogy micsoda "kultusz" övezi a Kevin Smith filmeket. Érthetetlen. Az összes filmje a Dogmától kezdve a Jay és Néma Bob visszavágon át a Shop Stop-okig borzalmasan fárasztó, tele van közhelyes és közönséges buta "poénokkal". Gagyizás az egész, ilyen poénokon óvodás vagy kisiskolás koromban röhögtem utoljára.

Jano
Nem "unblock", hanem "en bloc". D:

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Nnnna, ismét egy 9 pontos akciófilm 😄DDDD

Harly18
Kígyók a fedélzeten (Snakes on a plane)

Összességében egy nagyon izgalmas és látványos akciófilm. A kígyók jól meg lettek csinálva, bár itt ott eléggé látszik, hogy nem valódiak, s a szokásos happy-end is kicsit más lehetett volna, mivel elég sok eseményt láthattunk már más repülõgépes filmekben is.....

9/10

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Bandew
Nálam az se segített volna a filmen, ha más játssza a TX-t.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Quno barátom mondja az igazságot
Mint nõ rulez, de mint SZÍNÉSZ ultra sux, még egy tetves cyborgot sem tudott úgy eljátszani mint a nem éppen kiemelkedõ színészi teljesítményérõl híres Arnie. Grimaszolt jobbra balra, és úgy unblock nem illett a karaktere a terminator világába

Kmarha
figyelhetsz, aztán olvashatsz újra. Annyit irtam, tõled hallottam elöször negativ kritikát a filmrõl. Nem irom le újra, olvasd el megint. Hol szerepel itt az hogy én láttam és tetszik, és nem értem miért az a véleményed ami?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sir Quno Jedi
Azt is el lehet adni máshogy, hidd el. Annyira nem volt amúgy rossz, de jó sem.

Hát, ha tényleg egy nõ keménykedett volna Arnie-val az tényleg vicces lett volna 😊 de itt két cyborg-ról van szó aminek csak nõi/férfi a külseje.

Sephi
Igen? Magyarazd el nekem akkor mi volt jo eben a filmben. Figyelek!