Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Összességében egy nagyon izgalmas és látványos akciófilm. A kígyók jól meg lettek csinálva, bár itt ott eléggé látszik, hogy nem valódiak, s a szokásos happy-end is kicsit más lehetett volna, mivel elég sok eseményt láthattunk már más repülõgépes filmekben is.....
9/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mint nõ rulez, de mint SZÍNÉSZ ultra sux, még egy tetves cyborgot sem tudott úgy eljátszani mint a nem éppen kiemelkedõ színészi teljesítményérõl híres Arnie. Grimaszolt jobbra balra, és úgy unblock nem illett a karaktere a terminator világába
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát, ha tényleg egy nõ keménykedett volna Arnie-val az tényleg vicces lett volna 😊 de itt két cyborg-ról van szó aminek csak nõi/férfi a külseje.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kristanna Loken helyett másik színészt?
Akkor te vagy nõ vagy, vagy a másik csapatban játszol. 😊
re-wacsing 😊
Nem is lenne ez annyira szar film, ha a TX helyett valam teljesen más ellenfet (és fõleg SZÍNÉSZT) alkalmaztak volna.
Ja és John Connor-t játszó Nick Stahl helyett is találhattak volna vki mást. Kár, h elQrták, thx to Andy Vajna
(a másik rész mikor megtudja a haver hogy a másik kefélt a fõnök asszonnyal, és ijedtébben eldobja a kártyákat a kezébõl, feldöntve a vendéget! 😄 És létezik ember, aki se az 1-et se a 2-öt, nem szereti, sõt, utálja 😄 van még olyan akit soha nem fogok megérteni. Shop Stop simán Top 5 film!)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
mikor fikázza a gyûrûk urát, azon beszartam 😄DD
hozzáadás a kedvencekhez, az elsõ rész mellé 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
jók a szinészeink
ha a dialógusok szarok, mesterkéltek, arról nem a szinész tehet hanem a dramaturg és a rendezõ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de az abszurdban jók vagyunk
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azért azt tudod, hogy ez a film egy képregény-adaptáció?!
Haaat... Nem az en stilusom a film. Kicsit ilyen Underground style. Mikor eloszor hallottam a sztorirol, akkor azt mondtam, hogy tuti nem nezem meg, mert hulyeseg. Aztan meg megneztem a bemutatot, ami kicsit igenyesnek tunt, meg mondom Cage jatszik benne, annyira rossz nem lehet. De. Pont olyan melyenszanto film, mint ami a cimebol is sejtheto.
Ami tetszett benne, az a siraso (?) hangja, a CGI nagyon durvan jo, bar kivancsi vagyok mikor sikerul mar kifejleszteni egy normalis blue/green box technikat. Na meg a legeslegjobb a csaj cickoi.
3.5/10
unalmas, am latvanyos.
U.i.: az elozo postban elirtam. Nem unseeNable, hanem unseeable. Bar imdb a helytelent is megtalalta.
Tegnap elmentunk a Ghost Rider ejfeli vetitesere, de hogy-hogy nem, nem volt mar ra jegy, de ha mar annyit kocsikaztunk miatta, gondoltuk megnezunk valamit.
kivalasztottuk ezt a remeket, akirol senki semmit nem hallott meg.
Beulunk, kiderul, hogy egy Thai film. Na fasza. Ja, es elmeletileg horror lenne. A parbeszedek kb. ilyen magasroptuek voltak:
-Szeretlek.
-Sajnalom, most el kell mennem.
-Ne!
-De...
Aztan a filmbol megtudhatjuk, hogy egy no tobb mint 1 evig terhes. Csaj beszelget a baratnojevel, kerdezi igy a baratno:
-A ferjedtol estel teherbe?
-Igen, de ez is mar egy eve volt...
Es a csaj meg mindig terhes😄 Ahoz kepest, hogy 3 honappal tulhordta a gyereket, meg rohangalni is tudott utana. Mondjuk ebben a parbeszedben nem vagyok biztos, mert epp aludni probaltam, csak annyit lattam, hogy a csaj mondja, hogy mar egy eve elment uzleti utra a ferje. Na mind1.
A horrorisztikus reszek kimerultek abban, hogy mutatjak a csajt elolrol, kicsit alrebb csuszik a kamera, es lathatjuk, hogy mogotte all egy szellem. Itt meg alanyomtak egy ijesztos hangot, azt kesz.
Szanalmas volt az egesz, na...
Mind1, most megyek, megnezem a Ghost Ridert. Eredetileg azt is faszsagnak tartottam, de a bemutatoja egesz tetszik.
A film 0/10
Lol, viszont latom imdb-n 7.9-et kapott a film. Haha...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
viszont lehet nekem újra meg kell néznem, mert úgy rémlik egy perc sem volt, amin behaltam volna, az egész tetszett. Igaz jó pár üveg sör után volt. No teszünk egy újabb probát, azt max annyit mondok hogy rossz az ízlésed 😉
Oké egy-két részen nevettem, de amúgy nagyon lefárasztott.
A stílusa másolt, erõltetett és elmondhatatlanul fellengzõs.
A legjobban a szatyros "Soha nem láttam még ilyen szépet!" jeleneten akadtam ki, meg a "Verem a farkam a zuhanyzóban, húúú de durva!!!" képsor is ledöntött. Nem tom, egyszerûen csak nem szeretem ha egy film ennyire magyarázós, okoskodó, lelkizõs, meg látni rajta, hogy "Igen, ez a film oscar díjat fog kapni!". Kb úgy vagyok ezekkel, mint a tini-vígjátékok nélkülözhetetlen kaki poénjaival. Persze nem akarok megsérteni senkit, tudom, hogy sokan szeretik, meg tényleg voltak jó részei a filmnek! Csak én egyszerûen nem bírom az ilyet. A K-Pax volt a másik hasonló élményem, bár az egy fokkal jobb volt. Szegény Kevin Spacey nem mindig éri el nálam a kívánt hatást. <#smile>#smile>
THE PRESTIGE
Tök jó volt! Kb ennyi! <#smile>#smile>
Tényleg tetszett, nem is nagyon róhatok fel neki hibát, de nem az a film amit mégegyszer megnéznék, pedig azt már ennél jóval rosszabb filmek is elérték. Nem tom... Pedig tényleg tök jó! <#smile>#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8/10
THE PARFUME
Évek óta vártam már ezt a filmet és az igazat megvallva kicsit féltem megnézni. De nagy megkönnyebülésemre a film nagyon is jól sikerült! Sõt a Gyûrûk Ura óta nem láttam ilyen jó adaptációt! Tetszett, hogy a színek élességével voltak kihangsúlyozva a szagok, szinte már én is éreztem, igazán szép film lett. A vége viszont nem tetszett, de ez még nem teszi tönkre az összképet. A fõhõs csóka egész jó volt, de az arca sztem túl "jóindulatú" volt, ami nem egészen passzolt a képbe, de hát sebaj, a mai világban tök alap, hogy nem alkalmaznak ronda színészeket, max elcsúfítják a szépeket. Ez tök gáz, de ez van!
8/10
Hát én spec olyannyira kibuktam azon a filmen, hogy ihajj. <#smile>#smile>
Õszintén megvallva halvány gõzöm sincs, mit szeretnek rajta annyira az emberek.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hmmm... lehet olyasmit mondani egy filmre hogy szanalmas? Plane hogy Oscar dij? Leonardo legnagyobb alakitasa? Mi...? Hogy o a rambo? A halhatattlan? Es a vegen ugy liheg mintha egy rekedt kecske lenne? Az a teny hogy a meghato jeleneteknel , a klisek miatt konnyekkel rohogtunk? 143 perc?
Egy szo. ELSZOMORITO 1/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
5/10
A film maga eléggé gáz, nem szól szinte semmirõl. A színészek kitették magukat és a kosztümök, harcjelenetek, képi világ egyszerûen 😮.
I love this game!
bar az is igaz, hogy az azsiaik nagyon amerikaiak akarnak lenni. szoval kinezem beloluk, hogy a sok kis kinai/japan telinyomta 10-essel, hogy az o filmjuk is az amerikai filmek kozott legyen.
Hát igen! Ezen filmen nagyon érezhetõ, hogy Matthew Vaughn-nak igen sok köze volt a Ravasz, az agy, és a két füstölgõ puskacsõ-höz, és a Blöffhöz! Legalábbis produceri szinten! És hogy érdemes volt-e külön rendezésbe fognia? Szerintem igen!
Rendesen összekutyult történet, frappáns szövegek, drogügylet...
Egyetlen hibáját tudnám megemlíteni a filmnek, hogy nagyon hiányoztak belõle azok az arcok, akik a Blöffben és a Ravasz...-ban szerepeltek (Jason Statham, Vinnie Jones, stb.)
Az ázsiai film mániások dícsérni fogják, de szerintem harmatgyenge.
repulon az azsiai filmek reszen talaltam ra, megneztem. Azt hittem vmi kis B kategoris csak kinaban vetitett film. Annyira nem volt rossz. Na, de hogy nemzetkozileg is menjen mindenhol, az szerintem kicsit tulzas.
szentem olyan 3-4/10
Ha tavaly látom, sztem nálam ez az év mainstream filmje... Az egészben kábé három perc lelassulás/nem üresjárat!/ van. Jason Statham meg eleve a szívem csücske, mert egyrészt pont úgy néz ki mint az öcsém, másrészt szerintem egy igazán szuggesztív figura. Ezt a szerepet is szinte rá írták, bár a szinkronszínészeket kiválogató emberrel azért elbeszélgetnék...
A film befejezése gagyi/látvány/, de a történet szempontjából így jó...
9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...