Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a pontozás fog az agyatokra menni. Ti mind valamilyen hivatalban dolgoztok, igaz? 😊
A saját kategóriájában 9/10!
A kakukkra adta volna 11/10-et is, de olyan nincs <#ejnye1>#ejnye1>
Sorry Again!
Szerintem odaírhattad volna hogy a Crank csak az akciófilm kategóriában 9/10 pontos.
10/10-es
Johhny Depp fantasztikusat alakít benne. Mindig is szerettem az igaz történetek alapján készült mozifilmeket. A hangulat, a zene, a fényképezés,nameg amilyen ruhákban feszített Depp, az nagyon tetszett.
Nagyon érdekes volt látni, hogy lesz egy szegény fiúból, USA legnagyobb drogdillere a 70es években. A vége nagyon tanulságos, és az apjának üzent monológban nagyon sok az üzenet mindenki számára. Állítólag, amikor levetítették az igazi George Jung-nak , a végén elsírta magát, annyira hitelesen játszotta Ray Liotta az édesapját.
Mindenkinek nagyon ajánlom!
Tudja valaki, hogy Depp eljátsza e valaha a Whyskis rabló történetét?
én a Commander vagyok én
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én a Commander vagyok én
10/10-et érdemel a Crank is!!!!!!!!
<#wilting>#wilting><#lama>#lama>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én még ilyen filmet nem láttam! És jó értelemben...<#taps>#taps>
Ugyanis valami (enyhén) pörgõs filmre számítottam, és erre mit kaptam? Hát a film 4-5. percében már teljes gõzerõvel pörgött a film, és pörög és pörög és teljes magával ragad ez a prögés! Egy idõ után rápillantottam a kijelzõre és még csak 30 perc telt el a filmbõl, én meg úgy éreztem, hogy már vagy egy órája megy a film...
A vége szerintem egy picit el lett rontva, de ennyit még lenyelek!!!
BRAVÓ <#worship>#worship> Jason Statham is the best<#worship>#worship>
Száll a kakukk fészkére - 10/10
Egy igazi klasszikus!!! És nagyon szégyellem, hogy még csak most láttam! Jack Nicholson nagyon nagyot alakít benne (Nem véletlen kapott érte Oscart<#taps>#taps>)!
Érdekesség képpen megemlítem, hogy egy-két ismerõs arc is feltûnik a filmben: Danny DeVito 31 évesen + Christopher Lloyd 37 évesen érdekesen festettek!
A történetben meg az volt számomra a legszebb, hogy Jack Nicholson a börtön helyett a diliházba viszik, és hogy próbálja számára jobbá tenni a benti légkört (elviszi a "betegeket" horgászni, bulit szervez nekik, stb.) Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett!!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem kurva jó film volt, csak két baj van vele... 1. nagyon rövid. 2. nagyon keveset látható a Ghost Rider. 😞
Amúgy kurvajó poénok vannak benne.
Számomra eddig az év filmje!
10/9
én a Commander vagyok én
es nemcsak en gondolom igy hanem a haverom. az anyam a baratnom es az ocsem is.
1/20!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A jay és Néma bob (btw az csendes bob) szar film. De a Dogmaban elég vesébe szóló kérdéseket boncolgatnak itt-ott mind a Clerks 1-2-ben és a a Jersey Girl bár nyálas, de legalább dráma. Sõt ha megnézed a comic Stripet az is romantikus film de kifejezetten kevin Smith stílusban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"FLAGS OF OUR FATHERS"
Nem bírtam kivárni míg moziban leadják és megnéztem. Nem rossz film csak nem az amit vártam. Igazából egy dráma úgy általában a háborúkról.
Kár, hogy nem egy pörgõs, csatajelenetekkel telerakott film ami bemutatta volna az igazi Iwo Jima-t a II.vh. legvéresebb csatáját. Ahhoz képest elég light-os volt, hogy több mint 28000 ember esett ott el.
Most elkezdem a "Letters from Iwo Jima"-t (a párját). Kíváncsi vagyok az milyen lett.
Összességében egy nagyon izgalmas és látványos akciófilm. A kígyók jól meg lettek csinálva, bár itt ott eléggé látszik, hogy nem valódiak, s a szokásos happy-end is kicsit más lehetett volna, mivel elég sok eseményt láthattunk már más repülõgépes filmekben is.....
9/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mint nõ rulez, de mint SZÍNÉSZ ultra sux, még egy tetves cyborgot sem tudott úgy eljátszani mint a nem éppen kiemelkedõ színészi teljesítményérõl híres Arnie. Grimaszolt jobbra balra, és úgy unblock nem illett a karaktere a terminator világába
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát, ha tényleg egy nõ keménykedett volna Arnie-val az tényleg vicces lett volna 😊 de itt két cyborg-ról van szó aminek csak nõi/férfi a külseje.