Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
A Crank egyszerû, mint a faék, és pont ezért jó. Nem követi a kommersz forgatókönyv-sémákat, megállás nélkül száguld, akár egy adrenlinlöket, és még vicces is. Természetesen szvsz. 😊

Nálam a(z akciófilm) kategória legalja az éppen tegnap látott Doom film. Mérhetetlen nagy csalódás volt... 😞 Pedig attól aztán tényleg nem vártam valami hûdesokat, csak a játék hangulatát (és alapsztoriját), vagy valami olyasmit, de csak valami übergyenge kommandós-macsós-majomkodás az egész.
A másik ilyen az Ultraviolet. A rendezõ korábbi filmje (Equilibrium) felállított már egy stabil, elvárható mércét, de az UV-nek sikerült akkorát taknyolnia, mint egy télikabát. Kíváncsi lennék, hogy ha a Crank-ra az a vélemény, mint ami a #29500-ban lett megfogalmazva, akkor mit mondanátok az UV-re? 😊
Sil3nt
nalam is a crank botranyos film... nemertem hogy mi a jo benne, tenyleg egy nagy tulzas a film, amivel nemlenne oly nagy baj, de nevetseges is. nalam is citromdij...0/10

Sephi
Na ebben pedig 100% eggyetertek. Amig nem volt az a sex jelenet addig meg aszontam hogy na... de onnantol eros tulzasnak veltem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jó, ez csak az én véleményem. Túl vagyok már milliónyi filmen, és én aztán tényleg megnézek minden szart, és ami a maga nemében értékelhetõ, azzal nincs is semi bajom, még ha nem is tetszik. És persze egy akciófilmet nem fogok egy Bergman filmhez hasonlítani (merthogy én ilyeneket is szoktam nézni), de számomra a Crank a kategóriájában is a legalja... Újdonság meg pörgés ide vagy oda...

Én alig bírtam ki. Hiába volt a pörgés, halálosan untam, egyszerûen értelmetlen baromságok reklámfilmszerû öszemixelése volt az egész. Mintha egy béna videóklipet néznél 90 percen keresztül.

SASboy
érdekes...

nice legs. what time to open?

Gladiator
szerintem egynek jo film volt. erdekes ez az uj "mufaj". ez a 90 percen keresztul full porges. emiatt erdekes volt, am tenyleg voltak benne orias baromsagok neha, de ki lehetett birni.

Crank
Ez a film egy nagy NULLA! (Na jó nem, a nullák az Uwe Boll filmek, de ennek sikerült alaposan megközelítenie Uwe mester színvonalát...) Ebben jó poénok? Egyszer vagy kétszer haloványan elmosolyodtam rajta... Akciófilm? Láttam már egészen remek akciófilmeket, nem idegenkedem a mûfajtól, de ez egy végnélküli, teljesen agyatlan és értelmetlen GAGYIZÁS. Ez nem akciófilm.

Jason Statham egyébként jó színész, markáns, karakteres, minden adottsága megvan hozzá, hogy kiváló akcióhõs (vagy akár antihõs) legyen, de ebben a szánalmas filmben még õ is szánalmas volt! Nagy kár. Csak õmiatta néztem meg, de úgy a 10 percnél rohadtul eluntam, rájöttem, hogy nagy kár volt elkezdeni a filmet, és úgy 15 percnél már alig vártam hogy vége legyen...

Eddig nálam az idei év elsõ helyezettje, Citrom kategóriában.

0/10

Ne kérj elnézést, csak lépjünk már túl ezen.

Sir Quno Jedi
Nem. SZéjjeltépik ha rosszul pontoz, ez egy ilyen kockázatos foglalatosság! Inkább ment volna mérgeskígyósmárolni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Jaj de erzekeny vagy. En kerek elnezest.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
jaj anyam, hagyjatok mar ezt a roahdt pontozast. nem kurva mind1, mennyit adott?

Ez a pontozás fog az agyatokra menni. Ti mind valamilyen hivatalban dolgoztok, igaz? 😊

Ha ez nem egyértelmû, akkor sorry!
A saját kategóriájában 9/10!
A kakukkra adta volna 11/10-et is, de olyan nincs <#ejnye1>
Sorry Again!
Egy akkora klasszikus mint a Száll a kakukk.. csak 1 árva ponttal tud lenyomni egy szimpla akciófilmet.??

Szerintem odaírhattad volna hogy a Crank csak az akciófilm kategóriában 9/10 pontos.

Gladiator
shrek 3 mikor megy a mozikban? itt mar agyon van plakatolva minden, csak datum nincs...

Szal taps a hozzáállásért...

Nem akarok errõl vitatkozni. Különben is ízlésekrõl van szó, és ilyenkor nincs objektív és abszolút "igazság", csak szubjektív magánvélemény, épp ezért nem kell rögtön leharapni a másik fejét, csak mert más a véleménye.

matrix666
Betépve

10/10-es

Johhny Depp fantasztikusat alakít benne. Mindig is szerettem az igaz történetek alapján készült mozifilmeket. A hangulat, a zene, a fényképezés,nameg amilyen ruhákban feszített Depp, az nagyon tetszett.
Nagyon érdekes volt látni, hogy lesz egy szegény fiúból, USA legnagyobb drogdillere a 70es években. A vége nagyon tanulságos, és az apjának üzent monológban nagyon sok az üzenet mindenki számára. Állítólag, amikor levetítették az igazi George Jung-nak , a végén elsírta magát, annyira hitelesen játszotta Ray Liotta az édesapját.

Mindenkinek nagyon ajánlom!

Tudja valaki, hogy Depp eljátsza e valaha a Whyskis rabló történetét?

Ja... <#vigyor3>

én a Commander vagyok én

Sephi
Nem kene. Taps a felfogasert. A lenyeg az hogy ha most elkezdenek KS teoriakat akkor itt elszabadulna a pokol mert velemenyem szerinte kevesen vallanak igy rola. Szal szerintem <#zavart1>

Sir Quno Jedi
Õ is azt mondta, azért van ott a LÁMA! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Crank szerintem egy nagyon gyenge film.

én a Commander vagyok én

Blasta
Indokolatlannak és felháborítónak tartom az 1 pont levonást!
10/10-et érdemel a Crank is!!!!!!!!
<#wilting><#lama>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hú de sejtelmes duma. Gondolom most be kéne szarnom vagy ilyesmi...

Crank - Felpörögve - 9/10
Én még ilyen filmet nem láttam! És jó értelemben...<#taps>
Ugyanis valami (enyhén) pörgõs filmre számítottam, és erre mit kaptam? Hát a film 4-5. percében már teljes gõzerõvel pörgött a film, és pörög és pörög és teljes magával ragad ez a prögés! Egy idõ után rápillantottam a kijelzõre és még csak 30 perc telt el a filmbõl, én meg úgy éreztem, hogy már vagy egy órája megy a film...
A vége szerintem egy picit el lett rontva, de ennyit még lenyelek!!!
BRAVÓ <#worship> Jason Statham is the best<#worship>

Száll a kakukk fészkére - 10/10
Egy igazi klasszikus!!! És nagyon szégyellem, hogy még csak most láttam! Jack Nicholson nagyon nagyot alakít benne (Nem véletlen kapott érte Oscart<#taps>)!
Érdekesség képpen megemlítem, hogy egy-két ismerõs arc is feltûnik a filmben: Danny DeVito 31 évesen + Christopher Lloyd 37 évesen érdekesen festettek!
A történetben meg az volt számomra a legszebb, hogy Jack Nicholson a börtön helyett a diliházba viszik, és hogy próbálja számára jobbá tenni a benti légkört (elviszi a "betegeket" horgászni, bulit szervez nekik, stb.) Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett!!!!
Sir Quno Jedi
90grammos könnyített wiiicc kontrollert-e?! 😄

Sephi
Bisztos mert mar 90-enet emelek!

Blasta
Miért Sephikém, mit gondolsz, tán fél tõled?

Sephi
Szerintem nem szeretned ha lereagalnam a KS beszolasod.

zaki
Az 22, nem?

desigo
thx

és a 300?
SASboy
2007. március 1.

nice legs. what time to open?

desigo
Nah ezt én is várom
mikortól lesz mozikban nálunk?
Jó, elnéztem, azt hittem a Shop Stop-ra reagáltál, így jön ide KS... De vedd úgy, hogy nem szóltam hozzád.

Ghost Rider

Szerintem kurva jó film volt, csak két baj van vele... 1. nagyon rövid. 2. nagyon keveset látható a Ghost Rider. 😞

Amúgy kurvajó poénok vannak benne.
Számomra eddig az év filmje!

10/9

én a Commander vagyok én

CSOCSO
izgalmas??? inkabb szanalmas-nevetseges kategoriaba sorolnam.
es nemcsak en gondolom igy hanem a haverom. az anyam a baratnom es az ocsem is.
1/20!
Sephi
Ember. Eloszor is a Blood Diamond-rol volt szo. Most ez a KS-es dolog hogy jon ide?

Egy szóval se beszéltem senki ízlésérõl, csak a filmrõl mondtam el a _saját_ véleményem 😊

Bucser
Ízlésekrõl és pofonokról vitatkozni a világ legnagyobb butasága😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A magyar címben a Néma Bob nevet kapta, bár végülis tökmindegy. Azt nem tagadom, hogy a filmjei legalább nem öncélú ökörködések, hanem azért van némi mondanivaló is mögötte - bár a tálalás speciel nekem annyira nem jön be. Én valamiért úgy érzem, hogy kicsit túl van lihegve mindegyik filmje.

Bandew
Véleményem szerint Smith bácsi állandóan lead a színvonalból. A Clerks elsõ része a mai napig az egyik nagy kedvencem, na de a második...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

REALista
A Jay és Néma Bob szar film???Én szétröhögöm rajta a fejem akárhányszor látom!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bucser
Pedig manapság kevés amerikai film van Woody Allen és Kevin Smith filmjein kívül amin a film megnézése után is lehet gondolkodni, és nem feltétlenül azon, hogy most éppenkit hogyan cseréltek össze hanem hogy mirõl beszéltek benne. a párbeszédeken.. nem a poén vagy a vicces szohaszálata lényeg. Hanm amit megpróbálnak kifejezni.

A jay és Néma bob (btw az csendes bob) szar film. De a Dogmaban elég vesébe szóló kérdéseket boncolgatnak itt-ott mind a Clerks 1-2-ben és a a Jersey Girl bár nyálas, de legalább dráma. Sõt ha megnézed a comic Stripet az is romantikus film de kifejezetten kevin Smith stílusban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gladiator
ezt aze nem kene😄

Lehet flémelni nyugodtan, már megszoktam hogy az ilyen véleményemért kapok hideget-meleget... ^^

Sir Quno Jedi
Dogma-t legagyizni húzós... DE elfogadjuk, mint szélsõséges magánvéleményt.

"FLAGS OF OUR FATHERS"

Nem bírtam kivárni míg moziban leadják és megnéztem. Nem rossz film csak nem az amit vártam. Igazából egy dráma úgy általában a háborúkról.
Kár, hogy nem egy pörgõs, csatajelenetekkel telerakott film ami bemutatta volna az igazi Iwo Jima-t a II.vh. legvéresebb csatáját. Ahhoz képest elég light-os volt, hogy több mint 28000 ember esett ott el.

Most elkezdem a "Letters from Iwo Jima"-t (a párját). Kíváncsi vagyok az milyen lett.

Blasta
Te csak emlékezz Szemi Dzsenkiszre!!! 😄