Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam a(z akciófilm) kategória legalja az éppen tegnap látott Doom film. Mérhetetlen nagy csalódás volt... 😞 Pedig attól aztán tényleg nem vártam valami hûdesokat, csak a játék hangulatát (és alapsztoriját), vagy valami olyasmit, de csak valami übergyenge kommandós-macsós-majomkodás az egész.
A másik ilyen az Ultraviolet. A rendezõ korábbi filmje (Equilibrium) felállított már egy stabil, elvárható mércét, de az UV-nek sikerült akkorát taknyolnia, mint egy télikabát. Kíváncsi lennék, hogy ha a Crank-ra az a vélemény, mint ami a #29500-ban lett megfogalmazva, akkor mit mondanátok az UV-re? 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a film egy nagy NULLA! (Na jó nem, a nullák az Uwe Boll filmek, de ennek sikerült alaposan megközelítenie Uwe mester színvonalát...) Ebben jó poénok? Egyszer vagy kétszer haloványan elmosolyodtam rajta... Akciófilm? Láttam már egészen remek akciófilmeket, nem idegenkedem a mûfajtól, de ez egy végnélküli, teljesen agyatlan és értelmetlen GAGYIZÁS. Ez nem akciófilm.
Jason Statham egyébként jó színész, markáns, karakteres, minden adottsága megvan hozzá, hogy kiváló akcióhõs (vagy akár antihõs) legyen, de ebben a szánalmas filmben még õ is szánalmas volt! Nagy kár. Csak õmiatta néztem meg, de úgy a 10 percnél rohadtul eluntam, rájöttem, hogy nagy kár volt elkezdeni a filmet, és úgy 15 percnél már alig vártam hogy vége legyen...
Eddig nálam az idei év elsõ helyezettje, Citrom kategóriában.
0/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a pontozás fog az agyatokra menni. Ti mind valamilyen hivatalban dolgoztok, igaz? 😊
A saját kategóriájában 9/10!
A kakukkra adta volna 11/10-et is, de olyan nincs <#ejnye1>#ejnye1>
Sorry Again!
Szerintem odaírhattad volna hogy a Crank csak az akciófilm kategóriában 9/10 pontos.
10/10-es
Johhny Depp fantasztikusat alakít benne. Mindig is szerettem az igaz történetek alapján készült mozifilmeket. A hangulat, a zene, a fényképezés,nameg amilyen ruhákban feszített Depp, az nagyon tetszett.
Nagyon érdekes volt látni, hogy lesz egy szegény fiúból, USA legnagyobb drogdillere a 70es években. A vége nagyon tanulságos, és az apjának üzent monológban nagyon sok az üzenet mindenki számára. Állítólag, amikor levetítették az igazi George Jung-nak , a végén elsírta magát, annyira hitelesen játszotta Ray Liotta az édesapját.
Mindenkinek nagyon ajánlom!
Tudja valaki, hogy Depp eljátsza e valaha a Whyskis rabló történetét?
én a Commander vagyok én
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én a Commander vagyok én
10/10-et érdemel a Crank is!!!!!!!!
<#wilting>#wilting><#lama>#lama>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én még ilyen filmet nem láttam! És jó értelemben...<#taps>#taps>
Ugyanis valami (enyhén) pörgõs filmre számítottam, és erre mit kaptam? Hát a film 4-5. percében már teljes gõzerõvel pörgött a film, és pörög és pörög és teljes magával ragad ez a prögés! Egy idõ után rápillantottam a kijelzõre és még csak 30 perc telt el a filmbõl, én meg úgy éreztem, hogy már vagy egy órája megy a film...
A vége szerintem egy picit el lett rontva, de ennyit még lenyelek!!!
BRAVÓ <#worship>#worship> Jason Statham is the best<#worship>#worship>
Száll a kakukk fészkére - 10/10
Egy igazi klasszikus!!! És nagyon szégyellem, hogy még csak most láttam! Jack Nicholson nagyon nagyot alakít benne (Nem véletlen kapott érte Oscart<#taps>#taps>)!
Érdekesség képpen megemlítem, hogy egy-két ismerõs arc is feltûnik a filmben: Danny DeVito 31 évesen + Christopher Lloyd 37 évesen érdekesen festettek!
A történetben meg az volt számomra a legszebb, hogy Jack Nicholson a börtön helyett a diliházba viszik, és hogy próbálja számára jobbá tenni a benti légkört (elviszi a "betegeket" horgászni, bulit szervez nekik, stb.) Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem kurva jó film volt, csak két baj van vele... 1. nagyon rövid. 2. nagyon keveset látható a Ghost Rider. 😞
Amúgy kurvajó poénok vannak benne.
Számomra eddig az év filmje!
10/9
én a Commander vagyok én
es nemcsak en gondolom igy hanem a haverom. az anyam a baratnom es az ocsem is.
1/20!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A jay és Néma bob (btw az csendes bob) szar film. De a Dogmaban elég vesébe szóló kérdéseket boncolgatnak itt-ott mind a Clerks 1-2-ben és a a Jersey Girl bár nyálas, de legalább dráma. Sõt ha megnézed a comic Stripet az is romantikus film de kifejezetten kevin Smith stílusban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"FLAGS OF OUR FATHERS"
Nem bírtam kivárni míg moziban leadják és megnéztem. Nem rossz film csak nem az amit vártam. Igazából egy dráma úgy általában a háborúkról.
Kár, hogy nem egy pörgõs, csatajelenetekkel telerakott film ami bemutatta volna az igazi Iwo Jima-t a II.vh. legvéresebb csatáját. Ahhoz képest elég light-os volt, hogy több mint 28000 ember esett ott el.
Most elkezdem a "Letters from Iwo Jima"-t (a párját). Kíváncsi vagyok az milyen lett.