Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De k*rvajó géped van istenem....
Szvsz Uwe Boll "filmjei" meggyalázzák az amúgy igen jó játékokat. Jó persze a House of The Dead játék olyannyira nem túl jó, viszont a belõle készült film hát hogy is mondjam, LOL
Teljesen értelmetlen. Aztán ott van az Alone filmje. Szintén ugyanaz a helyzet. A Bloodrayne-t már meg sem említem 😄 Jaj középkori Bloodrayne-t 😄
Én csak Uwe Boll filmjeit szoktam szarozni 😄
És hát aki ezekre a filmekre 3 pontnál nagyobbat mer adni, háááát nyomós okot kell leírnia miért is tetszett neki annyira.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BUDA > miskolc.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jo , termeszetesen sok jo ember van az SG-en akik kivetelek.
Egyszoval velemenyem szerint most mar csakazert sem fog senki roszat mondani a csodalatos Blood Diamon filmrol mert jonnek az ilyenek mint ti es letamadjatok , hogy miert mondta igy a velemenyet.
Amugy pisz! 😄DD
Mármint miért?
Én csak azt nem tudom megérteni, miért nem képes az ember elfogadni más véleményét egy adott filmrõl? Komolyan ez a dolog egyszerûen nem hagy nyugodni. Milliószor láttam már, hogy ilyesmikért leszóltak szó szerint embereket, merthogy egy Bud Spencer & Terence Hill filmre 10/10-et ad. Most miért olyan hihetetlen ez? A filmnek számomra az a lényege, hogy szórakoztasson. Ha szórakoztat akkor miért ne adnék rá akár 100 pontot is. Most csak azért nem fogok pl egy Ûrodüsszeia-ra 10 pontot adni, mert a "nagyközönség" szerint egy baromi jó Sci-fi mély mondanivalóval. 1x megnéztem a végén majdnem elaludtam ezt tény. Számomra kurva lassú volt. Viszont azért elismerem, hogy nagyfilm meg minden, de többször én SOHA nem fogom megnézni. Vagy ott van másik Kubrick mû a Ragyogás. Hát komolyan egyesek olyanokat írnak, hogy talán mostmár meg merik nézni O.o
Hát számomra az is dög unalmas film volt. És HORROR a kategóriája. Egyáltalán nem féltem rajta.
Szóval valahogy nem értem miért kell kiakadni egy-egy ilyen értékelésen.
Megértem ha a House of The Dead filmre ad valaki 10 pontot. Akkor szvsz jogos a felháborodás.
Nah mind1, valszeg sosem fogom megérteni. Már jó ideje nem is pontozok egy filmet sem 😊
Sorolnál fel jó pár filmet azok közül amikre Te mondjuk lazán adsz 9 vagy 10 pontot?
Remélem írsz egy párat, csakhogy tudjam mik a kedvenc filmjeid 😉
Amúgy mondom tök nem érdekel mennyire valóságos, mert ezeken nem szoktam fennakadni. Csak megemlítettem, hogy elvileg nem az.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lehet,hogy nem tükrözi a valóságot teljes mértékben de legalább valami elképzelése lehet a nézõnak arról,hogy milyen állapotok uralkodnak ott.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A lényeg, hogy fiktív, ám véleményem szerint nincs azzal semmi baj.
Sot mondhatom hogy nekem a Caprio nev mar mustsee kategoriaba rakja a filmeket.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
És tudjuk, hogy neki jó szeme van (volt) hisz Robert de Nirot vagy Joe Pescit is az õ filmjei juttatták a csúcsra.
Most leulhetnek es irhatnam a oldalas leirast hogy velemenyem szerint mi volt a baj , de van jobb dolgom is.
Nezzetek meg ti is es gyozodjetek meg rola!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Díjak és jelölések(-et):
Golden Globe díj (2007) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Leonardo DiCaprio
Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi mellékszereplõ jelölés: Djimon Hounsou
Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio
biztos, hogy megnézem.
Infók alapján nem várok tõle sokat, legalábbis a történettõl: halász õslakos talál egy bazinagy gyémántot, és páran azt akarják magukénak. A háttérben pedig a szokásos Afrikai pokol.
Csak azért leszólsz valakit, mert egy számodra "szar" film másnak tetszik. Kicsit sem szánalmas, ááááááááááá
Blood Diamond sztem is kurva jó film, lazán 9 vagy 10/10 😉 (SZÁMOMRA)
Sztem nagyon jó film. Persze ehhez az kell, hogy az ember mutasson fogékonyságot a távol-keleti filmek iránt 😊
BUDA > miskolc.
Az Alone in The Dark-al pont az az egyik baj, hogy az a címe, ami. Uwe olyan videójátékokhoz nyúlt, amiknek azért volt egy nem elhanyagolható "elõéletük", kiválóak és népszerûek voltak, és ma már igazi klasszikusnak számítanak. Ezek után a célközönség teljesen jogosan elvár egy bizonyos minõséget, színvonalat, amit Uwe Boll nemhogy nem tudott teljesítani, de filmjének a színvonala önmagában is kritikán aluli. De amúgy is, ezeknek a filmeknek a megítélésénél szerintem figyelembe kell venni azt is, hogy hol kezdõdött az egész.
Miért? A "Resident Evil"-lel mi a gond?
Ha az Alone in the dark c. filmének nem az lett volna a címe, mint ami, akkor szerintem sokan jobb filmnek tartanák azt, mint pl. Resident Evilt.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
-by Sephi-
😄😄😄
Nagyon tetszett. Zenéjét nagyon eltalálták. Színészek is ott voltak. Jó story. 9/10
nice legs. what time to open?
I love this game!
De nézd meg, ha nem hiszed. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.