Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
kérdésedben ott a válasz ++cd

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Köszönjük a rekordméretû spoilert.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Fülüke
Most láttam nemrég azt a kész átverést amikor Vágó Istvánt "vágják" át és hogy megtudnátok-e nekem mondani hogy honnan lehet leszedni. Pl dc++ vagy vmi linket adjon már vki. Köszi.

De k*rvajó géped van istenem....

hellnight
Hát kéremszépen lehet hogy ezzel tényleg magamat hozom kellemetlen helyzetben, de mostmár mind1 😄
Szvsz Uwe Boll "filmjei" meggyalázzák az amúgy igen jó játékokat. Jó persze a House of The Dead játék olyannyira nem túl jó, viszont a belõle készült film hát hogy is mondjam, LOL
Teljesen értelmetlen. Aztán ott van az Alone filmje. Szintén ugyanaz a helyzet. A Bloodrayne-t már meg sem említem 😄 Jaj középkori Bloodrayne-t 😄
Én csak Uwe Boll filmjeit szoktam szarozni 😄

És hát aki ezekre a filmekre 3 pontnál nagyobbat mer adni, háááát nyomós okot kell leírnia miért is tetszett neki annyira.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Sephi
<#rolleyes>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ahahah, tényleg vicces volt.

BUDA > miskolc.

Blasta
Akkor nemcsak nekem tûnt fel 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Blood Diamond temahoz. Az ok hogy az eleje rendes mukodokepes , sot kellemes muvit igert. De az egesz el lett baszodva a nagy rambo jelenetektol. A "halhatattlan" katona tulzott eroltetese. Aztan ott van meg az a par dolog ami nelkul is szepet lehetett volna alkotni. Es vegul az a kinhalal Leonal.... hat ott kiakadtam 😄DD

Sephi
Ez azert van pl mert az SG megszokott teny hogy senki nem mer mar kialni egy negativ velemeny melle mert jona a nagyokos es belekot. Es valjuk be amikor mar valaki belekot valakibe akkor a masik eszkombany alig varja hogy o is bepofazzon.

Jo , termeszetesen sok jo ember van az SG-en akik kivetelek.

Egyszoval velemenyem szerint most mar csakazert sem fog senki roszat mondani a csodalatos Blood Diamon filmrol mert jonnek az ilyenek mint ti es letamadjatok , hogy miert mondta igy a velemenyet.

Amugy pisz! 😄DD

Nahát, sikerül szép kis ellentmondásokba keverned magad 😊

Blasta
"Megértem ha a House of The Dead filmre ad valaki 10 pontot. Akkor szvsz jogos a felháborodás."

Mármint miért?

hellnight
Upsz ez lemaradt.
Én csak azt nem tudom megérteni, miért nem képes az ember elfogadni más véleményét egy adott filmrõl? Komolyan ez a dolog egyszerûen nem hagy nyugodni. Milliószor láttam már, hogy ilyesmikért leszóltak szó szerint embereket, merthogy egy Bud Spencer & Terence Hill filmre 10/10-et ad. Most miért olyan hihetetlen ez? A filmnek számomra az a lényege, hogy szórakoztasson. Ha szórakoztat akkor miért ne adnék rá akár 100 pontot is. Most csak azért nem fogok pl egy Ûrodüsszeia-ra 10 pontot adni, mert a "nagyközönség" szerint egy baromi jó Sci-fi mély mondanivalóval. 1x megnéztem a végén majdnem elaludtam ezt tény. Számomra kurva lassú volt. Viszont azért elismerem, hogy nagyfilm meg minden, de többször én SOHA nem fogom megnézni. Vagy ott van másik Kubrick mû a Ragyogás. Hát komolyan egyesek olyanokat írnak, hogy talán mostmár meg merik nézni O.o
Hát számomra az is dög unalmas film volt. És HORROR a kategóriája. Egyáltalán nem féltem rajta.
Szóval valahogy nem értem miért kell kiakadni egy-egy ilyen értékelésen.
Megértem ha a House of The Dead filmre ad valaki 10 pontot. Akkor szvsz jogos a felháborodás.
Nah mind1, valszeg sosem fogom megérteni. Már jó ideje nem is pontozok egy filmet sem 😊

hellnight
Most semmi szemétség vagy egyéb hátsó szándék nélkül.
Sorolnál fel jó pár filmet azok közül amikre Te mondjuk lazán adsz 9 vagy 10 pontot?
Remélem írsz egy párat, csakhogy tudjam mik a kedvenc filmjeid 😉

Bandew
A gyémántkereskedelem az egész világon egy egységet alkot, nagyon szigorú ellenõrzésekkel és regisztrációval. Mondom már nem emlékszem mit mondott pontosan, annyira nem érdekelt, de úgy gondolom, hogy jobban vágja a témát mint mi.
Amúgy mondom tök nem érdekel mennyire valóságos, mert ezeken nem szoktam fennakadni. Csak megemlítettem, hogy elvileg nem az.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

desigo
Az ismerõsöd Afrikából csepészi a gyémántokat?Vagy honnan tudja,hogy hogy mennek ott a dolgok?
Lehet,hogy nem tükrözi a valóságot teljes mértékben de legalább valami elképzelése lehet a nézõnak arról,hogy milyen állapotok uralkodnak ott.
Bandew
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ezt én hol írtam?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

desigo
lol
ez nem dokumentumfilm...
Bandew
Ha a realitását nézzük, akkor elvileg téyleg az. Én jómagam nem láttam még a filmet, de egy ismerõsöm, aki gyémántokra specializálódott és ezzel is foglalkozik elmagyarázta, hogy a film alapja eleve hibás (hogy pontosan mit mondott arra már nem emlékszem <#smile>), és hogy a gyémántkereskedelem olyan alapokon mûködik, hogy nem történhet meg az, ami a filmen látható. Na ez most így gáz, mert már nem tudom mit mondott, mivel nem láttam a filmet és így nem maradt meg bennem a magyarázata(pontosabban nem is értettem <#smile>), de ha akarjátok megkérdezem mégegyszer.
A lényeg, hogy fiktív, ám véleményem szerint nincs azzal semmi baj.

desigo
Azt,hogy baromság volt a film csak te állítod teljesen egyedül...
Sephi
En nem aszontam hogy rosz szinesz. En azon akadtam ki hogy mennyire egy baromsag volt a film.

Sot mondhatom hogy nekem a Caprio nev mar mustsee kategoriaba rakja a filmeket.

REALista
Ezt most úgy mondod mintha szar szinész lenne?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Nem csak õ lát. DiCaprio sokak szerint (szerintem is) jó színész.

Bandew
A filmek igen nagy százalékára jellemzõ az irrealitás. Ez szvsz inkább csak akkor gáz, ha egy film dokumentarista vonalat akar követni. Na de egy Véres Gyémánt? Ezen nem fogok fennakadni.

Az érdekes az, hogy Martin Scorsese lát valamit Caprio-ban, ha tehetõ õt teszi filmjei fõhõsévé.
És tudjuk, hogy neki jó szeme van (volt) hisz Robert de Nirot vagy Joe Pescit is az õ filmjei juttatták a csúcsra.

Sephi
En egyszeruen nem terek magamhoz. Hogy a francba tud valaki elvezni egy ilyen filmet aminek az irrealitas a fo foka. Caprio alakitasa meg rohelyes volt (nem mondom hogy en jobban csinaltam volna) , olyan szinten hogy a vehen amikor liheg akkor aszitem leesek a szekrol ugy rohogtem.

Most leulhetnek es irhatnam a oldalas leirast hogy velemenyem szerint mi volt a baj , de van jobb dolgom is.

Nezzetek meg ti is es gyozodjetek meg rola!

Kmarha
Khmm.. láttunk mi már jó pár pocsék filmet Oscarra és Globe díjra nem hogy csak jelölve, de meg is nyerve 😄D De én is kiváncsi vagyok rá, remélem játszák nálunk a mozikban is

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hellnight
Talán akkor úgy írj, hogy az egyértelmû legyen 😉

Még nem láttam a Véres gyémántot de látva a
Díjak és jelölések(-et):
Golden Globe díj (2007) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Leonardo DiCaprio
Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi mellékszereplõ jelölés: Djimon Hounsou
Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio

biztos, hogy megnézem.

Infók alapján nem várok tõle sokat, legalábbis a történettõl: halász õslakos talál egy bazinagy gyémántot, és páran azt akarják magukénak. A háttérben pedig a szokásos Afrikai pokol.

Sephi
Ne forgasd ki a szavaimat.

hellnight
Már bocs, de Te sem voltál túl udvarias azzal az "IGÉNYTELEN" jelzõvel 😉
Csak azért leszólsz valakit, mert egy számodra "szar" film másnak tetszik. Kicsit sem szánalmas, ááááááááááá
Blood Diamond sztem is kurva jó film, lazán 9 vagy 10/10 😉 (SZÁMOMRA)

Sephi
Szemelyeskedunk semmi ok nelkul? Javaslom lapozd fel a "Humorerzek" szot a konyvtarba te "balfasz".

CSOCSO
ezt azer kicsit eltuloztad szvsz.. ha veszettbolha ketto lenne a cime is uberfosadek film lenne.
hellnight
A feliratban "Az Aranyvirág Átka" volt, gondolom majd a magyar címe is ez lesz.
Sztem nagyon jó film. Persze ehhez az kell, hogy az ember mutasson fogékonyságot a távol-keleti filmek iránt 😊

vagy lehet te vagy a balfasz? ;|

BUDA > miskolc.

Sephi
Amugy nyugi van 😄

Sephi
9 pontot adni...JEZUSOM HOVA LETT A VILAG! IGENYTELEN NEPEK!

Sephi
/elajul

Olyan rengeteg azért nincs 😊

Az Alone in The Dark-al pont az az egyik baj, hogy az a címe, ami. Uwe olyan videójátékokhoz nyúlt, amiknek azért volt egy nem elhanyagolható "elõéletük", kiválóak és népszerûek voltak, és ma már igazi klasszikusnak számítanak. Ezek után a célközönség teljesen jogosan elvár egy bizonyos minõséget, színvonalat, amit Uwe Boll nemhogy nem tudott teljesítani, de filmjének a színvonala önmagában is kritikán aluli. De amúgy is, ezeknek a filmeknek a megítélésénél szerintem figyelembe kell venni azt is, hogy hol kezdõdött az egész.

Miért? A "Resident Evil"-lel mi a gond?

RaveAir
Rengeteg film van, ami az Uwe Boll filmek alatt van színvonalban.

Ha az Alone in the dark c. filmének nem az lett volna a címe, mint ami, akkor szerintem sokan jobb filmnek tartanák azt, mint pl. Resident Evilt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Blasta
"Nnnna most akkor bogaram, hallgatlak, fejtsd már ki plz, hogy mi volt ebben olyan jó??!!!"
-by Sephi-

😄😄😄

SASboy
Blood Diamond

Nagyon tetszett. Zenéjét nagyon eltalálták. Színészek is ott voltak. Jó story. 9/10

nice legs. what time to open?

Iori
sztem nincs még magyar címe, a jelmezek nagyon odab*sznak de a film nem valami nagy szám (2x is elaludtam rajta)

I love this game!

grebber
Ennek a filnek :Curse of the Golden Flower van magyar cime ? Ha igen mi?

Next PC upgrade: 2022

ikegami
Válasz
1.)elhiszem.
3.)köszi 😊. Valószínüleg nem bírnám végig nézni.

PetruZ
Vacak CGI-giccsparádé, nagyon "méj", "komoj" mondanivalóval, meg filozofálgatással és hiper-high technológiával. Ja, meg vámpírokkal. Csak hogy legyen valami darkos is benne... 😞 A pénztáraknál, a kritikusoknál, az imdb-n is rendesen elhasalt - teljesen okkal.
De nézd meg, ha nem hiszed. 😊
Végülis van akinek bejön, nem vagyunk egyformák. Bár Milla nem mutat túl sokat a bájaiból, ha esetleg csak emiatt néznéd meg, akkor szvsz nem érdemes 😊

Kmarha
deeee nézd meg! 😉 Kiváncsi vagyok végigbirod-e!?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ikegami
Gondoltam rá, hogy megnézem az UV-t, mert Milla Jovovich, meg sci-fi...
de akkor inkább ne?