Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
EZT lessetek meg! csak termeszetfilm lesz ( bar en remenykedtem hogy min moziban de inkabb IMAX ban nyomjak de ugylatszik csak tv ben elsz.. nagyon kircsi video. tv ben lattam.. az allam leesett egy ket felvetelnel
Kmarha
Ópium.. 😄 az a maga nevében tényleg jó volt! 😄 (vagy nagyon keverem valamivel?)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tikal
akinek tetszett a parfüm: Ópium - egy elmebeteg no vallomásai <#ravasz1><#banplz> virágzik a téma😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sil3nt
ok, megertem, en annyit mondtam, hogy kb. a bemutatoban minden fantasy resze benne van illetve en nem szeretem a haborus feelinget es ebben a filmben a haborus feeling joval eroteljesebb mint a fantasy resze...ennyi

SASboy
egyetértek

nice legs. what time to open?

I.C.ram
Én direkt azért néztem meg, mert rühellem a mai fantasy filmeket, és ebben nagyon jól eltalálták az arányokat, amire számítottam.
I.C.ram
Nem maradsz le sokról szerintem.
CSOCSO
nah hat azert ilyen csacskasagot nem fogok megtenni.😄
Dynamic
Hát ja, én is roppantul örültem.
Azt hiszem a Téglát már nem fogom megnézni:/
CSOCSO
kurvajol kezdted az elso mondatodat BA*MEG! kosz!
Sil3nt
nem a haborus jelenetekre gondolok... az egesznek haborus "szaga" van es nem olyan szep fantazia orszag amilyet a bemutato mutat. sajnos minden jo resz benne van a bemutatoba mar amire en vagytam... nekem nagyon nemjott be

Calver
Denis Leary - No Cure for Cancer
végre rátettem mocskos kis mancsomat a "The Complete Denis Leary" elnevezésû dvdre, gondoltam akkor kapásból megnézem tõle az 1992-es stand up comedyjét. pontozni nem pontozom mert végülis nem film, a lényeg legyen annyi h fetrengtem a röhögéstõl... "Leary atya" megveszi kilóra az embert a stílusával, pont.

"Heavy Metal fans are buying Heavy Metal records, taking the records home, listening to the records and then blowing their heads off with shotguns? Where's the problem? That's an unemployment solution right there, folks! It's called natural selection."

"The trees move. Do you not see it?"

Aha akkor a film mondanivalója, hogy miket képesek elkövetni az ember a saját bõrükért. Kb hasonló Maffiafilm mint a Keresztapa.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Tikal
ja hogy bizonygatni probalja hogy nem bomlott meg? 😄 még a végén milyen rendes ember hogy medvecsapdát tett a picsa fejére meg stb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
"El laberinto del Fauno

Guillermo Del Toro munkassagat imadom, bar ez a film so-so. Ott kezdem, hogy nem szeretem a haborus filmeket, bemutato alapjan bennem egyaltalan nem fordult meg, hogy nagyreszt egy haborus filmrol lesz szo. Kb. a bemutatoban minden fantasztikus resz benne van, ami osszesitve 20perc, a maradek 100perc meg szamomra unalmas haborus film. Maga a fantasztikus reszek nagyon jokvoltak, de nemtobb nalam a film.

---> 3/10"

Nem tudom, hogy te mit láttál, de ezt a filmet biztosan nem. Volt benne összesen talán 1 háborús jelenet, az is inkább lövöldözés volt. 3 pontot adni erre a filmre..... Ezt a filmet nagyon félreértékelted.
Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Costello Védett FBI besúgó volt. De ez nem garantál neki védettséget gyilkosságok drogkereskedelem és ami több hazaárulás esetén!! Ugyanis a kínaiakkal kötött üzlet hazaárulásnak is számíthatott.

Damon azért öli meg Costellot mert rájött, hogyha Costellot elkapják akkor az a szabadulás érdekében feldobja a tégláit. Damonnak jól kialakult egzisztenciája volt. A másik téglát azért nyírta ki a végén, hogy biztos semmi nyom ne maradjon utána. Dehát ugye Wahlberg csak elkapta a végén😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sil3nt
The Painted Veil

Edward Norton mar-mar szokasos jo alakitasa miatt hatalmas film lett szerintem. Bar nekem kicsit tul "nyúlós" volt mint a retesteszta, de az alakitasok es a taj ezt is karpotolta. Sok felesleges parbeszed illetve a vege sem lett a legjobb, valami nagyobbal kellett volna befejezni szerintem. De ha megteheti az ember, akkor nezze meg, mert szep, szomoru filmrol van szo.

---> 7/10

Hannibal Rising

Hannibal filmeket nagyon szeretem, de ez nemjott be. A szinesszel nem is lett volna gond, de talan tul sokat vartam. Vartam, hogy hasonlo hangulatu legyen mint az elozo reszek, es legyen bennuk meg az a feszultseg is, de itt majd elaludtam. Sajnos nekem nagy csalodas, lehet hogy sajat hibabol.

---> 2/10

El laberinto del Fauno

Guillermo Del Toro munkassagat imadom, bar ez a film so-so. Ott kezdem, hogy nem szeretem a haborus filmeket, bemutato alapjan bennem egyaltalan nem fordult meg, hogy nagyreszt egy haborus filmrol lesz szo. Kb. a bemutatoban minden fantasztikus resz benne van, ami osszesitve 20perc, a maradek 100perc meg szamomra unalmas haborus film. Maga a fantasztikus reszek nagyon jokvoltak, de nemtobb nalam a film.

---> 3/10

Perfume The Story Of A Murderer

Sajnos csak tobb reszben tudtam megnezni a filmet, tehat nem egy ulesre tudtam megnezni, de szemely szerint tetszett. Kellokepp hatasos, nehol undorito es ertelmes film. Szereplok nagyon jok, hatalmas zene. Talan annyi negativum, hogy ebben is sok unalmas resz volt, de tobbet nemtudnek felsorolni. Erdemes megnezni, nem mindennapi film.

---> 8/10

Gladiator
Costello a Jack Nicholson, nem?
hat o nem volt tegla...

Spoiler

Ja még annyi lejött hogy Damon volt a fõkolompos nem pedig Costello. Õ irányított, õ akart karriert még ha ez mások életébe került is.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Nah újra néztem a Téglát. ( a követezõk SPOILERT TARTALMAZHATNAK ! )

Addig értem hogy a Téglák egymásról nem tudva vezetik rá egymást a megoldásra. Arra hogy Costello a tégla. De akkor nem értem hogy õ miért küldött beépített embert, mivel õ maga is az. A másik: Damon miért lõtte le a másik Téglát? Meg az volt még furcsa hogy aztán a saját embere lõtte le Costellot ami végülis érthetõ.

Ehhez várnék vmi féle magyarázatot. KÖSZÖNÖM!

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

"De amit már eddig is mondtam, ÍZLÉSEK ÉS POFONOK. Neked nem tetszett mert te Mann-hoz képest viszonyítva mást vártál, nekem meg tetszett mert én félretettem Mann korábbi munkásságát, és pontosan egy ilyen zsarufilmet vártam. Meg is kaptam."

Akkor asszem egyezzünk meg ebben. Ez egy elfogadható kompromisszum.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

PetruZ
A véleményedet el tudom fogadni. A 10 pontot nem. 😊
Hát van vmi abban amit mondasz. De ez egy zsarufilm. Egy zsarupárosról szól. Attól zsarufilm hogy róluk szól. Végigkíséri egy akciójukat igen részletesen (vszínû ezért tartottad lassúnak) és még a magánéletükkel is foglalkozik. Zehát ha azt nézzük, hogy ez egy zsarufilm, akkor az egyik legjobbra sikeredett. Évekóta nem volt rendes zsarufilm, ani télleg a zsaruról szól meg arról hogy éli meg az egészet. És valahol errõl szólt a sorozat.

De amit már eddig is mondtam, ÍZLÉSEK ÉS POFONOK. Neked nem tetszett mert te Mann-hoz képest viszonyítva mást vártál, nekem meg tetszett mert én félretettem Mann korábbi munkásságát, és pontosan egy ilyen zsarufilmet vártam. Meg is kaptam.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

CSOCSO
😄
dobd at.. teszek bele masik mjuzikot
Hi!

Én is marha sok, rossz kritikát olvastam Miami Viceról, de általában addig nem érdekelenek, amíg nem láttam a filmet! Filmhez pozitívan álltam hozzá, mivel Michael Mann az egyik kedvenc rendezõm! DE ez film, hát valami eszméltelen egy sz*r! Most nem azért, de hogy az utolsó 10 perces akció nem volt rossz, meg élethû.... Jah, fõleg az rész mikor japán csaj odarohan a Farrellhez, és sírva kérdi tõle, hogy ki vagy te, miközben éppen kõkemény harc folyik! Hát az valami gyönyörû jelenet, majdnem könnyeztem rajta! Szörnyû! De nem baj, mindkinek vannak "félrenyúlásai", én bízok még Michael Mannba, biztos csinál még jó filmeket!
Kmarha
jaj ne is mond.. megvan a Teletabi Dance 56 perces film 😄 valami hatalmas de most tényleg! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PetruZ
Élethû és kidolgozott akciót nagyjából csak az utolsó tíz percben lehet látni, ha a többi az elõkészítés, akkor köszönöm, én nem kérek belõle. Az a "fergeteges tempó", meg "lamúros jelenet" egyszerûen nevetséges, nem is értem, hová tettétek a szemeteket, hiszen a filmben semmi sem történik. Ehhez képest egy háromórás film a meztelencsigák párzásáról kifejezetten akciódús és féktelen szexuális töltettel rendelkezõ blockbuster... <#whatever>
A rendõrségi akciók elõkészítésérõl nem akarok két órás filmet nézni, mert nem érdekel. Érdekes, pl. a Heat-ben mûködött ez a dolog, itt meg nem. Az utolsó tíz perccel tkp. semmi gond, de az már a Heat-ben, meg a Collateral-ban is megvolt (ráadásul jobb minõségben is), és azok mégis feszesebb, pergõbb filmek. Nézd meg a Children of Men-t, abban a végefelé a vágás nélkül felvett többemeletes házostrom jelenetet, és utána lehet beszélni a "fergeteges tempó"-ról, meg a székkarfát morzsoló adrenalinlöketrõl.
Crockett a sorozatban egy vagány, kissé hûvös, de karizmatikus fickó volt, aki állandóan napszemüben virított, és úgy általában imádta a kemény, magányos zsrut játszani, aki száguldozik a sportkocsikkal, és inkább õ lép elsõnek, mint kérdez. A Farrell-féle karakter egy unott képû pali, aki csak sodródik az eseményekkel. Totál hiteltelen, Foxx - abban a kevés jelenetben, amikor játszik - legalább próbált valamit erõlködni, de roppant kevés.
Nem az irreális, "James Bond"-os (hogy õ hogy jön ide, nem tudom) akciót vártam volna el, hanem egy következetesen végigvitt történetet. Igen, ez nem olyan film, mint Mann korábbi munkái. De ilyen szinten akármelyik másodvonalas rendezõ megcsinálta volna, ez Mann-hoz egyszerûen méltatlan.
CSOCSO
szar volt a film de mar irtam. a japanos reszt meg neznem kulon filmkent.
CSOCSO
LOOOOL nahne!!!!!!!! huszadszor is leirom: a teletabi jobb reggeli musor mint ez a film. jol ujraelesztette??? hangulatilag se volt semmi koze az egeszhez az eredeti sorozathoz
"Michael Mann korábbi filmjeit eléggé csíptem (amiket láttam: Heat, The Insider, Collateral, Aviator (ez még nem teljesen)), szóval az FD3 okozta sokk után teljesen természetes volt számomra, hogy egy Miami Vice az õ feldolgozásában biztosan nem lehet rossz. Hát... tévedtem...
Anno a sorozatból elég sok részt láttam (nem, nem voltam függõ, csak nézhetõnek találtam és ha elcsíptem vmelyik adón, nem kapcsoltam el róla), úgyhogy volt némi elképzelésem arról, mit is kellene látnom, de totál más kaptam. Ez a film nem egyenlõ a sorozat feldolgozásával nagyvászonra, hanem az alapötlet egy átírt, átvariált változata. Én a rendezõi változatot láttam, ami nem tudom, mivel bõvebb a moziban bemutatotthoz képest, bár nem hiszem, hogy érdemes lenne sok értékelhetõ különbséget keresni közöttük.
Akciófilmnek rohadt lassú, vontatott (a Heat-ban látott bankrablásos utcai lövöldözés egyszeri és megismételhetetlen csúcstartó, itt még a töredéke sincs), keménykedõs, bûnszövetkezetbe beépülõs filmnek ott van a két Bad Boys (ha már Miami-ról van szó), krimi... az nincs, minden cselekmény olyan kiszámíthatóan halad, mint a villanyvasút a körpályán, a drámaiság meg... nem tudok visszaemlékezni rá, volt-e ilyen jelenet benne.
Ez nem a Miami Vice, ez a film csupán két zsaruról szól, akiket véletlenül pont úgy hívnak, mint a sorozat hõseit, és ennyi. Külön szót kell emelnem Colin Farrell földbedöngölõ "színészi" alakítása mellett, egyszerûen hihetetlennek tartom, hogy ezért még valaki pénzt is markoljon fel (nem is keveset, bár õ nem egy "A" kategóriás színész). Jamie Foxx-ról nincs mit mondani, annyira eltûnik, hogy csak idõnként kapja fel az ember a fejét arra, ha fel-felbukkan valahol, hogy "jé, õ is játszik ebben a filmben?"
Aki a sorozat hangulatát várná, az ne nézze meg, mert csak csalódni fog. Ez egy lassan hömpölygõ, sötét, és elviselhetetlenül hosszúra nyújtott szenvedõs... valami.
Értékelés: 3/10 (igen, rosszabb, mint az FD3)"

Azt mondja hogy: Én pont ezt mondtam, hogy sokan a korábbi munkásságával hasonlítja össze. De mint mondtam, ez más film mint a többi. (akkor nézd meg Lee Tamahori-t õ a lehetõ legeltérõbb filmeket készíti, akkor mind filmje szar?) A sorozat egy zsaru film. Ez is egy zsaru film, és én nemrég láttam a sorozatból néhány részt, és a színészek kb hasonló stílusban viselkednek. Ami a hangulatot illeti, 30 évvel ezelõtt még jobb meló volt a rendõri állás. Azért mert az utóbbi évtizedekben rohamosan nõtt a bûnözés és a terrorizmus. Sajnos. (2001 szeptember 9.) "Akciófilmnek rohadt lassú" Hát szerintem ha tudnád hogy meddig tart egy rendõrségi akció elõkészítése és végrehajtása akkor nem mondanál ilyet. Ma a nyomozók akik tûzharcokba csöppenek bele, azoknak az életük a legfontosabb és bennük van a félelem. És egy esetleges akció ahol igen messze vannak a felek egymástól, nem biztos hogy James Bond módra lõ a levegõbe és naná hogy fejbelövi az illetõt. Ezek a filmben mind megvoltak, tehát szerintem egy élethû és KIDOLGOZOTT akciót kaptunk. Alapötlet átírása: Nekem tetszett ez a megoldás is mert szerintem folytatja a 2 zsaru történetét. Farell nem volt rossz mert visszaadta Sony Crokett figuráját. És pont azért ilyen mert ez egy ZSARUFILM. Szerintem Mann nem is akart mást. Mint mondtam az utóbbi évek egyik legjobb zsrufilmje.

Abban viszont egyetértek hogy egy kicsit lassú volt és voltak fölösleges jelenetek (hajóút, kefélések, zuhanyzások,) de összességében egy korrekt élethû zsarufilmet kaptunk. Szerintem Mann is ezt akarta.

Várom a folytatást....

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

PetruZ
Ízlések és pofonok!

Nekem tetszett a film vkinek meg nem. Ez van. Én leírtam a véleményem.( sorry ha egy kicsit tartalmasra sikeredett ).

Mondjuk kíváncsi lennék azoknak egy hosszabb értékelésére hogy miért nem tetszett, vagy hogy õ milyen szemmel látta a filmet.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

SASboy
lol. erre a mondatra akartam én is írni vmi ilyesmit 😄

nice legs. what time to open?

Bucser
Nekem is tetszett a Miami Vice... Aztán a sok "tapasztalt filmguru" a szokásos toleranciával leugatott😊

Én meg feleslegesen vitázni nem szoktam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hellnight
Végre másnak is tetszik a film nemcsak nekem <#worship>

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

PetruZ
"...egy fergeteges tempójú, látványos mozifilm formájában élesztette újra a 80-as évek talán legsikeresebb TV-sorozatát, a Miami Vice-t..."
Hogy micsoda? <#wilting>
Miami Vice

Amikor meghallottam hogy egyik kedvenc sorozatomból mozifilm készül,
nagyon megörültem. Sok negatív kritikát hallottam róla. Pl azt hogy
Michael Mann eddigi munkásságához képest nem a legjobb. Én azt mondom
nem feltétlen ahhoz kell hasonlítani. Más szemmel kell nézni, és így
lehet jobb/olyan jó mint az eddigi filmek. Inkább a 80-as évek beli
sorozathoz ( amelynek Mann írója és producere volt) kellene
hasonlítani. A sorozatban Don Johnson volt a fõszereplõ. Ennek a
hangulata kicsit másabb volt, amit a mozinak nem sikerült visszaadni.
Viszont a szokásos elemek )ezekrõl majd késõbb) mind ott voltak a
filmben is sorozatban is egyaránt. Akiknek kedvence a sorozat az nézze
meg mindenképpen. Mann azt nyilatkozta, hogy a film a sorozat Re-make
je lesz. Szerintem inkább a folytatása lett, átültetve a 21. századba.
Gyors kocsik, még gyorsabb motorcsónakok, méregdrága zakók, divatos
zenék – a napfényes Florida két legmenõbb zsaruja, Sonny Crockett és
Ricardo Tubbs visszatértek, és jobbak, mint valaha!

A páros ezúttal egy kubai kábítószer-terjesztõ hálózat felszámolására
készül: Tubbs megpróbál beépülni a bandába, kábítószer-csempésznek
adja ki magát, miközben Crockett a beszállítók bizalmát próbálja
elnyerni. Az akció során Sonny megismerkedik a szépséges Isabellával,
de ezzel a gengszterek közé beépült zsaru vékony jégre téved. Igen sok
lamúros jelenet volt benne. Ami önmagában nem is baj.

A filmben tökéletesek a vágások és maga a felvétel. Minden elismerésem
az operatõrnek! Így kell ezt csinálni. Mann az aki eddig a legjobban
vette fel az akció jeleneteket. A storival nincs semmi baj. Egy kicsit
talán sablonos, de ez nembaj mert nincsenek benne elrugaszkodott
akciók. Ez egy zsarufilm, aki mást akar az nézzen James Bondot. Az
utóbbi évek egyik legjobb, legmehhatározóbb zsaru filmje. A zene is
csodálatos volt. A lehetõ legjobban megkomponált filmzene, John
Murphytõl. Hangulatos, ütemes és mindig a filmhez illõ.

Összegzés: A Szemtõl szemben és a Collateral rendezõje, Michael Mann
egy fergeteges tempójú, látványos mozifilm formájában élesztette újra
a 80-as évek talán legsikeresebb TV-sorozatát, a Miami Vice-t,
amelynek akkoriban Mann producere és írója is volt!

Értékelés: 10/10

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Bandew
Nekem tetszett a film, mert olvastam a könyvet és tisztában voltam a szereplõ érzéseivel, de ezek szerint mégsem sikerült jól, hisz neked nem jött le belõle a lényeg. A film végét szerintem nagyon rosszul csinálták meg, de a többivel igencsak elégedett voltam.
Lehet, hogy a film egy életre elvette a kedved a könyvtõl, de én akkor is azt ajánlom, hogy olvasd el. Nem hosszú és igencsak jó kis irodalom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

REALista
Használj BSplayert....

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Dynamic
"automatikusan hozzárakja a filmet amint megnyitod a feliratot"

azaz hogy automatikusan hozzárakja a feliratot amint megnyitod a filmet😊
Dynamic
Rakjál fel a egy feliratozó programot, mondjuk a DirectVobSub-ot.
A felirat neve pontosan ugyanaz legyen, mint a filmé(a kiterjesztés természetesen marad .srt .sub stb.), mert akkor automatikusan hozzárakja a filmet amint megnyitod a feliratot.Mondjuk, ha eltér a file név az sem baj, csak akkor neked kell kézzel betalózni a vobsub-ba a feliratot.
Hello, szval bocs, hogy ideirom de nem tom máshovba, hogy lehet egy felirarattott ugye leszedek és van egy 1,4 gigás filmet(DIVX) ami angol hogy tegyembe a feliratott, hogy jó legyen mondjuk: Media Playerbe?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Kmarha
Children of Men

No, ez viszont tetszett. Nincs mit írni róla, meg kell nézni! Nem egy egetrengetõ alkotás, de itt végigizgulhatjuk, sirhatjuk, szomorkodhatjuk az egész filmet. Mikor jönnek le a lépcsön, ahogy arra a percre megáll még a lázadás, az ellencsapás is.. az a jelenet kegyetlenül jól sikerült. Kár hogy nem tudhatjuk meg, hogy volt e értelme a gyermek születésének.

Sötét egy jövõkép, az már biztos.

Kmarha
tudom mi a káosz elmélet. Én azt mondtam a BE-hez hasonlítani nem szabad. Akkor már az összes filmre rásüthetnénk hogy olyan mint a Butterfly Effect. Pl a Hé haver, hol a kocsim. Mert csak képzeljük el mi van ha a két srác nem megy el inni az este?! Vagy ha már az elsõ csoportnak odaadják a kütyüt, teljesen máshogy alakult volna a jövõ. Mi lett volna szegény szexbombázó ufocsajszikkal? Vagy a Földdel. Érted? 😊 Most azért mert egy elajándékozott puskából a kölykök kilõtek egy golyót, az egy drámai szituáció, balszerencsés történet. Melynek igen is köze van a pillangó effektushoz, de semmi képpen sem lehet egy lapon megemlíteni vele a BE-t 😊

Én is látom hogy a fõszál miért ez lett a rendezõnél, én csak azt nem értem, hogy köré miért ilyen szar filmet csinált, mikor lehetett volna többet is kihozni a dologból. Sõt, õszintén megvallva, csak többet lehetett volna.

Blasta
"kínázos" = KÍNZÁSOK
sry

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Saw3

Ekkora beteg fasságot, már elnézést!
Marhaság, marhaság hátán, értelmetlen kínázos, extrém halálesetek, egyértelmûen hatásvadász szándékkal túlspirázott jelenetek, ok-okozat összefüggések, melyek józan ésszel átgondolva egyáltalán nincsenek ok-okozati viszonyban (már ha abból indulunk ki, hogy Jigsaw elméje nem bomlott meg, mint ahogy azt bizonyítani próbálja).
Egy marhaság, az elsõ rész NYOMÁBA sem ér.
A rajongók persze gondolom imádták, de ezt a filmet (a még ratyibb második résszel egyetemben) senkinek sem ajánlanám. Shift+del

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dynamic
már megint szóismétlések<#idiota>
Dynamic
"csávó elmegy kirándulni és ajándékoz egy puskát melyel késöbb kiscsávók lelõnek egy nõt, kinek a gyermekeit a mexikói elviszi buliba."

Ott pontosítanék, hogy azért viszi el a gyerekeket a lakodalomba, mert Brad Pitték a baleset miatt maradni kényszerülnek.

Egyébként a Pillangó-hatásnak, vagy káoszelméletnek pont a fent vázolt dolgok a lényege.Szerintem nézz utána.Pont errõl szólt a BE is.
Kmarha
csávó elmegy kirándulni és ajándékoz egy puskát melyel késöbb kiscsávók lelõnek egy nõt, kinek a gyermekeit a mexikói elviszi buliba. No én ez alapján még csak messzirõl sem hasonlítanám a BE-hez 😄 A puska eladásából pedig látthajtuk a mexikói nõcike taknyos-nyálas sivalkodását, a japán ajándékozó lányának szexuális kicsapongásait, a két gyermek bünét, meg a csajt vérzõ vállal és férjének gyötrödését a koszos kis faluba. Pff. Ilyen ok-okozat szálat minden 2. filmbe látthatunk már jobban kidolgozva. Ez szerintem egyeltalán nem plusz pont a Babelhez 😊

De mint korábban írtam tényleg volt értékelhetõ része is a filmnek. 😊

Dynamic
Pont, hogy nem laza szálon kapcsólódnak egymáshoz.Akárcsak a Butterfly Effectben láthattuk, a kisujjunk mozdulatával emberek sorsait változtatjuk meg.Szóval ha végig gondolod az "apró események"(ezeket hadd ne kelljen leírom) elég erõsen kihatottak a 4 történetben szereplõ emberek sorsára.
Ettõl függetlenül én sem dícsértem a filmet.Egyszer megnéztem, de semmi több.