Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A filmben alapból a zene az ami istentelenül megfogott. Utána meg a történet huh. Imádom azt a filmet 😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
"Nézd.... MENEDZSER!" 😄😄😄😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha szereted a Szõke filmjeit, akkor ajánlom a
HASUTASOK-at
Hétfõn néztem, végigröhögtem.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Scary Movienak az elso az egyetlen jo resze, masodikat 1-2x meg lehet nezni, 3-at haverral benyomva, 4-re kar volt penzt kolteni...
Szvsz a csupasz pisztoly az aminek mind a 3 resze jo lett, meg a hozza hasonlo sziki szokeveny is ut. de tobb ilyen 4 reszes sorozatot nem igazan lehet mondani aminek az osszes resze jo lett. Talan meg a Baratok kozt<#idiota>#idiota>
A "Szkeri Múvi"-ból pont az elsõ kettõ volt nagyon ratyi.
Egyébként itt mindegy hanyadik részrõl beszélünk mert mindig az újabb filmeket figurázzák ki.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Most belegondolva, egyetlen filmet nem ismerek, aminek a 4. része értékelhetõ lett volna.
-Halálos Fegyver 4, egy bárgyú hülyeség lett, közelébe nem ér az elõzõknek.
-Alien 4, szintén nem említhetõ egy lapon az elõzõkkel, gagyi akciófilmet csináltak belõle, még a 3. rész is simán tartotta a szinvonalat, de ez?!
-Batman&Robin, LOÁL 😄
-Na, talán a Rocky 4 még vállalható talán
-Szkeri Múvi 4 szintén agyatlan fasság lett, a sorozat legszarabb darabja
-Star Wars: ez ugyebár nehéz dió 😄 Mert a negyedik rész a New Hope, ami ugye igazából az elsõ és überallesz. A sorozatban készített 4. rész, az Episode I: The Fantom Menace, ami ugye már szintén megosztotta a társadalmat de még a rajongókat is
-Amerikai Pite 4 tudtommal szintén egy fosadék lett
-Különbözõ alacsonyköltségvetésû horrorfilmek sokadik folytatásairól már ne is beszéljek, igaz ezek közül keveset láttam, de tán a horrorrajongók sincsenek elámulva ezektõl.
Én mióta megnéztem, nem kívánom többször látni, kurvára sokkoló a film vége. De szó se róla, kiváló film.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na most értem haza a moziból. Nekem nagyon bejött, eléggé leamortizált. 😊
A film eleje annyira kemény tréning volt, hogy csak bambultam magam elé és még le is izzadtam 😊 De izgalmas film az tény! A végefelé elõ-elõfordulnak giccsek, de lenyelhetõ szinten. De tényleg nagyon feszült voltam alatta végig, szal emiatt sok plusz pontot kap.
8/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Crank: egy brutál videóklippnek elmegy. Talán az utolsó 5 percig még egész vicces kis akció baromság, csak valahogy a vége nagyon nem így kellett volna. Egyszer megnézhetõ.
Mulholland Drive: ehez még edzenem kell. Mind az egyszeri végignézéséhez, mint a megértéséhez. De azt hiszem ez jó 😊
Rekviem egy álomért: hát a film nagyrészéig tényleg azt hittem hogy valami kis füves, drogos kis hülyeség. A vége felé viszont csak markoltam a karfát. Durvás. Tényleg érdemes megnézni! Ha másért nem, legalább azért hogy soha ne gondolj arra hogy most tûért nyúlsz!
Én egyiket sem nézném meg újra. Mit ezért, mit azért. Jöjjön a Hannibal Rising, hátha megváltoztatja az eddigi tematikát! 😄 (bár hogy erre a reagra ki volt kiváncsi, azt nem tom, de már elfér itt 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Rekviem egy álomért,Mulholland Drive,Crank.
Taxi 4-et látta már valaki? Vélemény?
Zene nélkül mit érek én?
Mondjuk még azt sem értem, hogy miért pontozzák az egekig az összes ázsiai filmet, mint pl. ezt a szánalomhegy Hostot.
Nagyon jó kis film ajánlom mindenkinek!
Azért remélem,hogy Anthony Hopkins az életben jobban néz ki mint a filmben!
Pár napja néztem a Hostot (Gazdatest), szintén comedy volt kiírva mellé. A film iszonyat tré volt, de egy gramm komédiát nem akartak bele vinni, inkább csak a gügyûsége volt a vicces, nem pedig a direkt poénok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Jezus maria.
a film felénél kezdtem már érezni hogy ez vagy nagyon jo lesz a végén vagy mi a f***nak néztem meg.... inkább utobbi...nem nagyon lepett meg a történet vége...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elég különleges egy film, mivel francia-német-spanyol közös produkció! Eléggé mûvészfilm beütéssel, a zene nagyon jó, a színek szintén gyönyörûek! A felirat itt-ott pontosításra szorul, de azért nem annyira gáz!
mégegyszer bocs.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Mindenkinek kevesebb fáradtság és idõ, megelõlegezve elkönyveljük, hogy minden általad látott és értékelt film 10 (de legalább 9) pontos és mestermûvek a maguk nemében, kész, téma lezárva. 😊
Egy kérdésem lenne! Havertól hallottam, egy úgynevezett BÖRTÖNPALOTA c. filmrõl, azonban ha keresõbe beírom nem találok ilyen címû alkotást. Esetleg valaki tudja mirõl van szó, vagy mi a pontos neve/angol neve? Elõre is kösz a választ!
üdv
http://dsc.discovery.com/convergence/planet-earth/video/video.html?titleId=437679087