Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zene nélkül mit érek én?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De szvsz hülyeség, hogy a Vörös Sárkáénnyal kezdje. Kezdje csak szépen a Bárányok Hallgatnakkal, majd Hannibal végül Vörös Sárkány ahogyan kijöttek. Esetleg utolsóként jöhet a Hannibal rising.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
Amúgy most néztem a Fûrész 3-at,és nem értem,miért kapott sok helyen negatív kritikát.Szerintem nagyon izgalmas és klassz film volt.Nálam mindenképp 5-ös.
Zene nélkül mit érek én?
<#papakacsint>#papakacsint>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Zene nélkül mit érek én?
Addig meg talán egyszer mosolyodtam el.. Pedig a hármat végighahotáztam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zene nélkül mit érek én?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azért hogy baszós nincs azt nem mondanám. 😊 Plusz hányós, buzulós, gusztustalan, kaszabolós. A MP is felhasználja ezeket, csak õ ért is hozzá. Nem a kakapoénokkal van a baj, hanem a tálalásukkal, ami enyhén szólva is gyermeteg. A South Park is tele van fingós, szarós poénokkal, de olyan ironikus a bemutatásuk, hogy már vicces tud lenni. Bármit újra lehet hasznosítani. 😊
"Nagyon szomoru hogy ilyeneket eggyesek rohognek."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mikor jön a banán?😊
Tényleg kurvajó film, nekem az elsõ csatában lévõ vágatlan kaszabalós rész tetszett kurvára.
10/9
én a Commander vagyok én
nem jött át az üzenete, nem értem h egyeseknek mi tetszik benne
se eleje se vége, amolyan in medias res az egész
I love this game!
jó volt. csak az igazságszolgáltatás közben elkövetett gyilkosságok körítése nem tetszett. hol van az a lehengerlõen intelligens, modoroskodó, perverz állat???
amúgy 8/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
The Pursuit of Happyness 6/10
The Holiday 8/10
John Tucker Must Die 7/10
Szabadság, Szerelem 8/10
My Super ExGirlfriend 5/10
Egész jó filmek voltak.
nice legs. what time to open?
A Scary Movie 4 pedig nagyon ütött.Ha valakinek azok a poénok nem voltak jók,akkor nagy fakalap lehet.
Zene nélkül mit érek én?
"- Chili, ez a járgányod?
- Igen a hibridek Cadillacje.
- Nem kicsi neked?
- Környezetvédõ vagyok.
- 3 litert fogyaszt százon.
- És hogy gyorsul?
- Aki fontos, megvárják."
"- Helló! Mit hoztál?
- Pizzát.
- Az urnában, te zseni.
- Ja, ez Tommy."
"-Tommy gyilkosa látott téged.Aztán a képedet az újságban, és|ide küldte babahajút, hogy kinyírjon.
- Míg várt, depresszióba zuhant, és|hátba lõtte magát?
- Mondasz valamit."
"-Van olyan, amit vágsz?
-Oké.
-Kopj le.
-Minden zsír?Megdumáztuk, Durca Joe Lecsó.Te vagy a császár.Tisztellek azért, hogy nem tisztelsz. Becsszó.
-Soha nem szólíts Durca Joe Lecsónak.
-Csak becézlek...
-Nem tetszik.
-Találkozunk a Mayanban, Loop.Bírlak, pókerarcú pusztító!
-Legközelebb pirosban gyere."
"-Vadiúj szerkóm van, és hozzá csillogó piros cowboycsizma...
-Új fotókat is csináltattam.
-Tudok egy monológot a "Hajrá csajok"-ból.
-Hát akkor halljuk.
-Irány az országos hajrálány bajnokság!
-Mi ez, kenõpénz?
-Hogy lehetsz ilyen genya?
-Csak kiállok a csajokért.
-Én pedig csak jót akarok.
-Igazán?|Ha jót akarsz,bizonyítsd be!
-Bebizonyítom, nyugi!
-Nyugis vagyok.
-Vége.
-Más monológot is tudsz?
-Nem volt rossz, de ne feledd,a monológban nincs párbeszéd, csak egy szereplõ beszél.
-És összefüggõ szöveget mond.|Az se ártana, ha férfit alakítanál.
-Énekelsz is, ugye?
-Ja, Raji rendezte a klippet.
-A helyedben azért egy kicsit férfiasabb dalt választanék."
-Értem. Jó, kösz.
-Lássuk a szemöldök-dolgot!
-Nézz oda.- Nahát, ügyes!
-Mikor hívsz?
-Majd, ha csörög a telefonod.
-Itt hagyom a kazit.|Van otthon másik.
-Kösz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
de mondtam, nem vagyunk egyformák oszt annyi...nekem tetszett neked,nektek nem...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Tetszett Neki, Neked nem, slussz. Tovább. htx
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.