Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://videodrome.freeblog.hu/
(bazz, remélem senkinek sem esik le...)
Pá.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Naon kellemes muvi 😄 jokat rohogtem es nem volt benne unalmas perc. Sot meg klisek sem voltak. Naon teccet 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én rengeteg filmre adok 9/10-et,vagy 10/10-et...Ponyvaregényre csakúgy,mint egy Bad Boys 2-re..és megmondom miért.Ponyva az kibaszott nagy alap,ezt nem kell mondanom.A BB2 meg egy oylan film,amibe nincs semmi új,vagy eredeti,de kapunk 2 óra felhõtlen szórakozást,egy nagy poénhalmazt és akciót...és kell az ilyen film is.Félreértés ne essék,a BB2 soha nem érhet fel egy Keresztapával,vagy Zongoristával,vagy Kill Billel,de ha egyszer minden perce leköt és tökéletesen szórakozom rajta,miért ne????
Az osztályozás külünben is szubjektív.A Szárnyas fejvadász rengeteg embernek alap film,meg klasszikus,én viszont ki nem állhatom,megmondom õszintén,minden perce dögünalmas volt számomra..értettem a mondanivalót,meg azegész filmet,de nem tetszett a tálalás..nekem olyan 3/10...Vagy vegyük az Ember a Holdon-t.Ez is egy remek film,elismerem,de szintén nem jött be,a végén már imádkoztam,hogy legyen vége..ezt is lehúztam.
Szóval mindezzel csak azt akarom mondani,hogy:
1.A véleményét fogadjuk el mindenkinek.Nem kell vele egyetérteni.Persze az is más,ha mondjuk:'Schindler listája:ez egy szar"értékeléssel állunk szembe.Ilyenkor kell érveket kérni,de ha nem ír,hát legyen.Lelke rajta,mi tudjuk,hogy jó😊
2,A véleményezés szubjektív.Mondom,és sok filmre adok 9/10,10/10et,ha úgy érzem,megérdemli.(persze 10/10 és 10/10 között is nagy külünbségek vannak,de ezt írtam)IMDB-n is úgy jönnek ki az átlagok,hogy a sok eltérõ pontozási forma adja ki az egészet.
Szerintem.
(Nálam Taxi 1:8/10,Taxi 2 7/10,Taxi 3 7/10 amúgy,4-et nem láttam)
Bocs a hosszúságért.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
EZT A RENDEZÕ NYILATKOZTA. NA KB EZÉRT ÖKÖRSÉG A TAXIT ÉS A DIE HARDOT EGY SZINTRE HOZNI... HÁT ERRÕL ENNYIT PROFESSZOR ÚR...
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
PSN ID.: Beegabor
A Sztori pocsék, unalmas, kiszámítható.
A végén a verekedés eltúlzott.
Azért egy 3/10-et megér, de nem ajánlom senkinek
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Rendezõ: Zak Synder
Fõszereplõ: Gerald Butler
Sokan emlegették a 300 címû filmet. És azt is halllottam hogy az egyik legjobbra sikerült "szandálos" film meg hogy tarolt a kasszáknál. Na én is megnéztem ezt a filmet. Az eleje a Spártai hagyományok néhány részével ismertet meg minket... Ez a történelem hûségre utal (megjegyzem nem nagy a történelem hûsége). Nade lényeg a bélyeg, azt megmutatja Leonidász és a hõs 300 milyen borzalmakat kínokat élhetett át... Sztem a csata arculata kb ilyen lehetett, persze a hangulatra utalok mert azért elég sok túlzás volt benne, nem véletlenül hiszen képregény adaptáció... Színészekkel semmi bajom fõleg a fõszereplõ nagyon beleélte magát a szerepbe és a film is vitt magával és minden percében lekötött... Nem tudom ismeri-e valaki az Atilla isten ostora címû filmet, ott is Gerald Butler a fõszereplõ. Jól kidolgozott látványvilággal van dolgunk. Az oeratõrök munkáját elismerés illeti. Szal összegésszében egy látványos, kidolgozott akció-háborús filmet kaptunk, ami mindenképpen megéri a pénzét...
Értékelés: 9/10
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Haggyátok másik fórumon is ezt csinálja... Azt hiszi hogy õ a Mr. überfilmkritikusúr és az õ véleménye a szent... Nekem ezzel semmi bajom nem volt elõször, ezért is jöttem át másik fórumra, de ittlégyszives ne oszd az észt... Én csak leírtam a véleményem és az érveid: pl die hard meg taxi egy kategóriabán na kérlek szépen ez a marhaság... Persze én hülye vagyok mert nem értek ezzel egyet.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
A topic címe meg nem "fikázd a másik értékelését" hanem "Filmek, amiket most láttunk".
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Choke off
Na megnéztem a T4xi et a véleményem : sok jó poén van benne akár többször is nézhetõ hangulatos,nekme ez a taxi tetszett eddig a legjobban 😊 9/10
sziatok
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Azt pedig kijelenteni április elején, hogy az év vígjátéka, kell-e mondanom: badarság.
Az egész amúgy szóra sem lenne érdemes, csak lehet, hogy feltötyög ide vmi fogalmatlan emberke, aki ki akarja választani, hogy mi legyen az aznapesti örömködés oka, aztán negyed órával a film kezdete után páros lábbal kivitelezett vándámmrúgással zúzza le a szgépet az asztalról, túlzott dühében...
Szal ha vki annyira kajak emberke, hogy a -szûk- nyilvánosság elé tárja értelmetlen kis mondandóját, legalább tegye azt úgy, hogy az esetleges válaszreakciókat is állja.
Pl.: elmondanád Sawyer, hogy MI volt olyan jó a filmben?
Olyan elemi erõvel üti agyon a film még az értelmes embert is -mármint azt, akinek tartalmilag semmi újat nem mondd-, hogy nem merek belegondolni, milyen hatással lenne vkire, aki nyitott mindenre, de kissé felszínes. Az ilyen jobb, ha úgy nézi, hogy nincs körülötte semmi, ami gyerek kezébe nem való (kés,villa, olló...)
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
taxi4: 2/10 nem nagy pukkanás, nem kellett volna
Stranger Than Fiction: 8/10 valami értelmeset is lehet csinálni a rendezõi székbõl, nem csk szemetet...............
Day Break( sori ):7/10 befejezett 13 részes cseppesenemrossz sori, nomeg be van fejezve, de ezt már mondtam
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Hajnali 4-kor kezdtem el nézni, gondoltam jó lesz még itt egy kacarászásnak elalvás elõtt, de ez bazmeg, ez... Van olyan filmstúdió aki a forgatókönyv elolvasása után azt mondja, hogy ok, csináljuk meg? Hát a laptopot majdnem a földhöz basztam olyan idegesítõ, unalmas, sablonos, szar!
Egyszerûen leírni nem tudom a hibáit, mer felidegesít ha csak rágondolok...
2/10
A plusz egy pont a csaj mellei miatt van. Kapott volna még egyet, ha van a filmben szúrás.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Rendezõ: Gerald Krawchik
Fõszereplõk: Sami Naceri, Frederic Difental,
Moziban volt szerncsém a Taxi 4-hez... Sztem ez a rész ráver a 2. 3. részre is.. Asszem végre megütötte a Taxi színvonalát, és van néhány változtatás is rajta melyek szintén jól sikerültek... Én már most kijelentem hogy 2007 legjobb vígjátéka..
Értékelés: 8/10
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Az alapötlet nem rossz de a megvalósítás nemigazán tetszett...
Hét év Tibetben 10/10
Már vagy 3 hónapja megvan a film de csak most jutottam el oda hogy megnézzem!Mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon jó film!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ja én Rambo 2-t néztem tegnap ,ezt nem lehet megunni ^^<#violent>#violent>
PSN ID.: Beegabor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt hittem lesz "tavasz". De nem lett.
10/10
(Aki látta, az érti, aki meg még nem, az nézze meg.)
Tudtok mondani TOP5-ös filmlistákat?--> vmi jó filmet néznék 😄
Nem volt beharangozva ez a rész, ezért is kissé fenntartásokkal kezdtem el nézni, de végeredményben jóvolt. MacLeod elérte a végzetét, és ezzel elvileg le is zárult az egész. Nézze meg mindenki aki eddigi 4 részt is nézte és élvezte.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerelmi szál, hazafias szál, kitartás, erény, bátorság, hõsiesség, stb, stb. Azért van sztorija, csak semmivel nem nagyobb dobás, mint ami a Braveheartban vagy a Gladiátorban volt.
A medve nem játék.
Aki szereti a történelmi "kosztümös" filmeket, annak erõsen ajánlom. Sajna nincs nagy sztori, de az, hogy spanyolul lehet megnézni itthon felirattal a moziban, az baromira dob a film hangulatán, az ugyanis már alapból nagyon jó.
Fsz: Viggo Mortensen
A film zenéje szintén hihetetlenül ott van.
Amúgy ez minden idõk legdrágább spanyol filmje. Sajnos itthon jelenleg érdektelenség kiséri, talán pont a forgalmazó miatt (Mokép), mert a reklámjával csak az találkozhat, aki moziba jár. Ha csak így olvasok róla, én is elmegyek mellette, mondván semmitmondó név, stb., stb..
Amúgy a film a németalföldi valamint a francia háborúba enged betekintést spanyol oldalról (!), 1622-1643 között.
Közelezõen mozis darab, kötelezõen szinkron nélkül!
A film Arturo Pérez-Reverte öt kötetes regénye alapján készült (Las aventuras del capitán Alatriste).
Egy problémám volt úgy igazán. A fõszereplõ életkora. Megemlítik, hogy már harcolt a török ellen - 13 évesen - Lepantónál (1571), a végén, 1643-ban a rocro-csatában meg még mindig úgy harcol, mint egy negyvenes, pedig már jóval 80 felett jár (85 éves). 😊
Érdemes némileg átnézni a film miatt a spanyol történelem idevágó részeit, mert különben pár dolog nem feltétlenül lesz érthetõ. Bár aki látta a Braveheartot, az sem elõtte, hanem megtekintése után olvasott William Wallaceról ...
A medve nem játék.