Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
te ezt honnan gondolod? btw mindegyik filmben volt olyan ami igenis fasza volt.
Schindler listája, A zongorista, A jövõ kezdete filmet sem. Elképzelhetetlen.
egyiket se lattam.. nem is erdekel...
Csak én érzek enyhe ellentmondást?😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Moziba keszulok es nemtok donteni ,kivancsi lennek velemenyetekre,aki esetleg mar latta!
1. Orvlövész
2. Vadidegen
THX <#worship>#worship>
egyiket se lattam.. nem is erdekel...
Az a három film csak egy-egy példa volt. Még lehetne ide sorolni nagyon sokat.
Most képzelj el egy gyereket, aki csak egy 300-hoz hasonló, cselekmény szempontjából müanyag filmhez jutt hozzá, és úgy nõ fel. Sosem látt egy Az élet szép, Schindler listája, A zongorista, A jövõ kezdete filmet sem. Elképzelhetetlen.
Remélhetõleg viszont ha leül egy Faun Labirintusához, és valahogy sikerül magát beleélnie, az biztos, még ha nem is sok, de legalább egy picikét hatással lesz rá, rá és a szépérzékére. Szerintem.
Képzeld el a világot versek, mesék nélkül (és itt nem a Dragon Ballra gondolok). Készülnének normális filmek? Vagy ha igen, ki értékelne normális filmeket? ÉS csak a videóklippekben látott, a tucat nagy dudás jó kocsis, mindenkit lekaszabolos filmek hódítanának.
te ezt honnan gondolod? btw mindegyik filmben volt olyan ami igenis fasza volt.
fast fouris (????) ban pl az autok.. a hangok.. stb.. mivel elotte nem volt igazan ilyen film ezert a film a kocsi rajongoknak tetszett... de ahogy a needforpseed jatek a 8-9 resz korul mar kibaszott unalmas... igy a film is az mar... mar a 3. resznel..
Na, ezt nevezem én alkotásnak. Bár egyre inkább úgy tünik, hogy a mai fiatalságnak csak a Crank, Fast Fouris és 300 féle felturbozott akció és látványfilm kell, lehetõleg minnél kevesebb mondanivalóval, gondolkodás és érzelem nélkül végigülhetõ történettel. Öröm láttni, hogy néha egy-egy igaz film is születik. (nem, nem lesúlytás az említett filmekhez, csak kritika, és kritikából sem minden pont az összes említettre szól 😛. Azokra is szükség van, kell néha olyasfajta kikapcsolódás is.. csak nem szabadna túlzásba vinni)
Nem elemzem a filmet, ahhoz én kevés vagyok. Aki kicsit is nézi, és nem csak láttja a filmet, annak ugyis lesz min gondolkodnia, merengenie, lesz mit megvitatnia magában, vagy esetleg másokkal. A többiek meg ócsárolják, max sajnálni vagy megnemérteni tudom õket.
10-bõl sok pontot elért dráma volt ez nálam, és vigyázat annak aki csak ezek után nézi meg: nagyon lehangoló, és néhol brutálisan realisztikus. A második világháború vége felé, a fasiszták álltal birtokba vett tanya, az ott élõ háznép, az ellenállók és szimpatizánsai, a kegyetlen kapitány, a számára csak terhet jelentõ, de a fiát a szíve alatt hordó asszony, és a tündérmeséken felcseperedõ, de a felnõt világtól messzire menekülõ leány története.
És, még ha depresszív hangulatot árasztó, de a maga nemében mégis csodálatos környezet is rányomta a bélyegét a filmre. A bogarakkal teletüzdelt sáros odú, a mohás, sötét régi labirintus, a sûrû erdõ és a korhadó, ódon faház, mint egy-egy kitünõ színpada a film jeleneteinek.
(egyes trükk készítésére azért kiváncsi lennék. Biztos hogy számítógép, de nagyon élethûre sikeredett: a szétvert orr, és fõleg a felszabdalt száj, és annak összevarása. Borzongató)
A lényeg, ezt is csak ajánlani tudom. És nem csak egyszeri megnézésre!
A képzelet-valóság dologhoz meg az én véleményem (azért spoilerben, mert még lelõhetném a történet végét annak aki még nem látta):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hihetetlen gagyi lett szerintem
A rendõrök kb idióták gyülekezete
a belgákról nem is beszélve
én a Commander vagyok én
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem elsõre nem esett le pl., hogy az gyerekevõ szörny és fõleg a mögötte lévõ kemence koncentrációs táborok krematóriumát szimbolizálta.
(Bár neki nem kellett a saját bõrén megtapasztalni a haláltábort, de biztos hallott róla és mélyen a tudatallatijába véste)
én a Commander vagyok én
0,2/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ma attól mávész egy magyar film, hogy abszurd és gusztustalan?
Nem tudtam átélni a történetet, a szereplõk mind ellenszenvesek voltak, igazából csak találgatok mit akart ezzel elmondani Pálfi
Nem tudom kinek tudnám ajánlani, kell egy adag kiváncsiság meg egy adag sznobság 😊 hogy egy ilyet megnézz
pontot nem adok
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
9/10
csak kicsit szomoru lettem a végére...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Zene nélkül mit érek én?
BUDA > miskolc.
Elöször azt hittem hogy valami gusztustalan vígjáték amiben viccet csinálnak az értelmi fogyatékosokból, de szerencsére a film hamar rácáfolt erre (kb úgyanagyit lehet mosolyogni rajtuk, mint röhögni velük együtt) 😊 A történet néhány South Park nézõnek ismerös lesz. 😊 Fõszerepben Johnny Knoxville, egy szeretni való kis édes vígjátékban 😊
Szerencsétlen fõhõsünknek ki kell rúgnia a cég régi alkalmazottját. Megesik rajta a szíve, így hát foglalkoztatja a kertben, házimunkára. No ,de a szerencsétlen rosszkor nyúl be a fûnyíróba, így pár ujját levágja a gép, és bizony biztosítás és pénz nélkül, nehezen lehetne visszavaratni. Így hát Johnny mindent megtesz, hogy összeszedje a súlyos dollár tizezreseket.
Ekkor jön a szerencsejátékos nagybácsinak az ötlet: bundázzuk meg a paraolimpiát, azokat bárki normális könnyedén leveri. Hát nagyot tévednek. 😊 (és semmilyen értelemben sem az lesz a gyõztes, akire számítanánk 😄)
A vége Happy End, ahogy az itt el is várható. Csak ajánlani tudom, jó volt!
vagy nem...
vigyázz, veszélyes talajra tévedtél, amibõl igen könnyen flém alakulhat itt ki...
ON
Torrente 2. - A Marbella küldetés (Torrente 2: Misión en Marbella) - 8/10
már másodszorra, de most magyar szinkronnal, még mindig fergeteges és roppantul morbid film. <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Ebben részben nincs igazad. Aki már kokaint/heroint fogyaszt, az valahogy odáig eljutott, és nem máshogy, mint a könnyûdrogok útján (pl. marihuána).
ON
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana