Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Én még most is félek megnézni.Utálom a buzikat,de együtt tudok élni velük.Biztos jó a film,de nem tudnám elviselni,ahogy két csávó szerelmesen ölelkezik.

Zene nélkül mit érek én?

Deja vu

Mikor leültem megnézni azt mondtam, hogy ha olyan izgis és mozgalmas lesz, mint az Idõzavarban akkor tetszeni fog. Szerencsére nem kellett csalódnom. Nem bántam meg, hogy ezt a filmet választottam. 8/10 Több is lehetett volna, ha Eva Mendes játsza a nõi szerepet <#buck>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

desigo
Cellular (mobil) 7/10

Kim Basingernek az az elgyütürt feje ami a filmben van nem semmi.
Egész jó kis film volt.A Porschét azért lezúzhatták volna😊

Brokeback Mountain 8/10

Hát félve ültem le nézni a filmet de nem bántam meg,hogy megnéztem.
A tájak lenyûgözöek benne.A történet is frankó.Jogos az oscar...
Ombika
Ahhh koszi infot,kibaxott nagy film volt!! Plane ugy,hogy Amercian Armyval nyomom es fegyverek ..,minden topon volt!!

Sephi
Hannibal Risingm Voros Sarkany , BH es Hannibal

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
ertettem kapiten!
AntiHero
Smokin' Aces (Füstölgõ Ászok)

A történet egyszerû és nagyszerû a maffia vérdijat tûzki egy bizonyos Buddy "Ásszok" Israelre.
1 Millió dollár a védíj. Ezen sok bérgyilkos kapva kap és mindenki Israelre pályázik. Közeben pedig az FBI is megakarja keresni Israelt a bérgyilkosok elõtt.

Kocsit fura a vége, de összeségébe tetszet jó kis akciófilm, sok vérrel, nem is annyira unalmas jelenetekkel. Az tetszik a legjobban benne, hogy minden bérgyilkos sajátos módon, taktikával akarja kinyírni Israelt. Nekem nagyon tetszet, bár nem szoktam nézni ilyen filmeket ezt mégis megnéztem mert aszittem pókerezni is fognak benne,(hát nem<#beka2>) de ahoz képest kellemeset csalódtam.

10/8

- 1 pont mert kicsit fora volt a vége
- 1 pont mert nem vagyok egy filmkritikus😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
én is most néztem meg ezeket,természetesen a készítés sorrendjében

A Tégla

hát ez nálam simán 9/10,kicsit talán benne van hogy Scorsesevel elfogult vagyok,és gondolom az is hogy nem láttam az eredetit,de a lényeg:ez nálam ütött!A színészi gárda fenomenális,Matt Damon ilyen karaktert még nem játszott és bizony 5-re vizsgázott belõle,DiCaprio is nagyon jó volt,Nicholson meg kisujjából kirázta,talán egy kicsit néhol el is könnyelmûsködte,ha lehet ilyet mondani színészi játékra egyáltalán.A sztorivezetés fenomenális volt,persze ilyen történetnél nehéz lenne elcseszni,és Scorsese megint megmutatta milyen jó színészvezetésben.A pici negatívum talán az volt,(most egy kis SPOILER)hogy már az elsõ 30 perc után biztos voltam benne hogy itt nem lesznek nagy ölelkezések a végén,lévén nem lesz kinek-kivel,és ha már egy kis érdekes narrációval indított,amihez jött a "sötétben maradás",akkor ezekbõl a plusszokból lehetett volna a film további részében is,ha már Scorsese,akkor legyen végig önmaga,nem? 😊
szóval mégegyszer leírom,ez nálam 9/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
szerintem nézd sorrendbe ahogy kijöttek. BH-->H-->VS

PSN ID.: Beegabor

barnie1990
A szitu a következõ:nemrég néztem meg a Bárányok hallgatnak címû alapmûvet,majd ezek után megszereztem a Hannibal-t és a Vörös sárkány-t is,de nem tudom melyikkel kéne kezdeni,hogy a hatás tökéletes legyen.Aki már látta,segíthetne.Kösz!

Zene nélkül mit érek én?

ProGabe
"Donnie Darko:
Mi a franc volt ez? Meg kell néznem újra 😊"

és újra,és újra,és újra,és... 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Cukorfalat - Hard Candy 4/10

Hát sokkal jobbra (és durvábbra) számítottam, bár Ellen Page színészi játéka néha értékelhetõ volt, alapjában véve nem sokat ért!
Riddick21
The Last King of Scotland

Forest Whitaker beteríti a vásznat, ami jót tesz a filmnek. Kegyetlenül megijesztett a viselkedése néha, elég pontosan hozta a megtört diktátort. A fõszereplõ srác sem volt rossz (lusta vok imdb-re menni, amúgy meg ismerõs az arca...), sõt, csak hát ugye a szerepe...
Mert ezzel aztán ki is merültek a pozitívumok, valahogy déja vu érzés uralkodik el az emberen: ezt a fordulatot láttam már valahol, ez az érzés nem most kerít hatalmába elõször, ésígytovább. Pedig a film megtörtént esetet dolgoz fel, csak teszi mindezt olyan szájbarágósan, hogy ráértem közben egy csomó mindenen gondolkozni. Egyszerûen a fantázia által szült történetek csapból folyó kliséi köszöntek vissza minden kulcsjelenetben, ami nem a történet, hanem kifejezetten az elõadásmód és a rendezés gyermekbetegsége.
Nem tudtam izgulni, délután a Die Hard 3mon szerintem magasabbra szökött a vérnyomásom az iskolából menekülõs résznél. Az összes pontszám a színészeket illeti, a lusta rendezés miatt lemaradtunk az igazi drámáról és izgalmakról.

5/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Bazd+ most nincs 2 oras hogy leujjel es megnezd a kedvemert? Hidd mar el nekem hogy nem egy politikai film hanem igenis egy KURVAEROS story tele izgalmas es szomoru jelenetekkel. Az ELET SZEP meg az egyetlen film ami megrohogtettet es megsiratott egyszerre. A Pianista is egy nagyon izgalmas film.

MOREH NEZD MEG OKET DE NE EGYMASUTAN VAGY LEMEGYEK HOZZAD ES SZIJELRUGOM A PICSAD! 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike at home
nájt rájder

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Last King of Scotland.

A filmet néhány ponton lehet kritizálni, de Forest Whitaker hihetelen korunk Robert de Niroja. Megérdemelten kapta az Oscart.

otrosinka
azz télleg jó film tetszik nekem iss, mármint a Kávé és Cigaretta.

The Lost Room ( sci-fi channel mini series 270min )

nagyon fasza film, érdekes történettel egy szobárol ami nincs is, tárgyakról amik különlegesek, emberekrõl akik megváltoznak hatásukra....
nekem bejött.
10/7

Napfény :

A 28 nappal késõbb rendezõjétõl kap az ember 1 baromi jó sci-fit.
A mûfaj igen is él, ezt bizonyítja a film. Pesze kell hozzá 1 jó rendezõ is, meg szinészbrigád.

10/7

Donnie Darko:
Mi a franc volt ez? Meg kell néznem újra 😊

10/8

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Kmarha
Hát igen, a Halott ember nekem is tetszett, de most jöjjön egy kicsit könnyebben emészthetõ popcorn mozi, Jack Blacktõl:

Nagyon nagy õ

JB-tõl elvárható a maga nevében szinvonalas vígjáték. Ebben a mûfajban tökéletes egy esti kikapcsolódáshoz. Én legalábbis jókat nevettem rajta. A legnagyobb jelenet mikor a lányt keresve belép a házba és lekapja a cseléd asszonyságot 😊

Megkapó kis történet arról, hogy tényleg nem a külsõ számít, az elhagyhatatlan Happy Enddel megfûszerezve természetesen! Egyszeri nézésre simán elmegy 😄

Talán elõ kéne kaparni valahonnan most akkor a Kávé és cigarettát, valahol itt van a gyüjteményemben!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kávé és cigaretta is jó. De a Halott ember Jim Jarmush talán legjobb filmje, egyszerûen mágikus élmény. Viszont csak ínyenceknek! Aki a mai popcorn mozikhoz szokott kerülje el, biztos, hogy nem fog neki tetszeni.

Kávé és cigaretta - Jim Jarmusch

T-online Tékából választottam, igen jó hangulat árad a filmbõl, nagyon nagy színészekkel, még nagyobb humorral.Szvsz az egyik legjobb rendezõ ez a J. J. , jónéhány filmje alapján. Ajánlott, már aki szereti a rétegfilmeket.
CSOCSO
szvsz borzalom film..
CSOCSO
de ezt tegnap neztem... a zorgok nagyon kemenyek benne!

a buzulas norbival meg nagyon unalmas film....

😄
CSOCSO
de ha visszaolvasnal akkor megertened miert mondtam..
Bandew
A filmben egyre gyorsulnak a vágások, az egész olyan mint egy lejtõ. Ne add be a kulcsot, csak mert nem gyors az eleje, annál erõsebben hat a vége.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

SASboy
Idõzavarban

Korrekt kis krimi Danzel bácsival és a kedvenc színésznõmmel, Eva Mendessel a fõszerepben. 7/10

nice legs. what time to open?

desigo
The Departed ( A tégla)

Elég hosszú film lett és szerintem nehezen indult is be.
A történet jó volt bár kitalálhattak volna valami komolyabb üzletet is Costellonak mint mikroprocesszor meg sok kiló liszt eladását😊
Összességében soha rosszabbat

8/10
Kmarha
😄 A film nagy része ilyen lesz.. szépen lassan vánszorog a végkifejlet felé. Aztán az utolsó 20 percben egy olyan pofon sorozatot kapsz a filmtõl az arcodba, hogy levegõt venni is alig tudsz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

barnie1990
10-15 percet néztem a Requiem-bõl.Lehet,hogy nem vártam,míg beindul a film,vagy ilyesmik,mert halál unalmas addig.Nem azért,mert egy ilyen témájú filmtõl akciót várok,de azért ez elég gyenge volt így elsõre.Biztos neki fogok rugaszkodni még 1x,de az nem mostanában lesz,mert nekem egy ilyen filmre gyúrni kell.

Zene nélkül mit érek én?

desigo
ez kemény sorozat volt😊))))
És most "tartva a színvonalat" elmegyek barátnõmmel megnézni a Mr. Bean nyaralt <#wilting>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Requiem for a Dream...

Hát, elég kemény film. Zene, képvilág, történet, nagyon ott volt. Kultfilm szerintem.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sir Quno Jedi
Csocso? Ezt sem nézed meg?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
De, csak én is beírhatnám, hogy NEM fogom pl. megnézni a Hétvégi Buzulás Norbi-val címû filmet. Legalábbis nem hinném... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
most mivan... nem szabad?

Sir Quno Jedi
Ha nem nézed meg, minek linkeled/írsz róla?! <#wilting>

CSOCSO
sindler listaja....

hat nemtom.. nemhiszem hogy meg fogom nezni...

a pianist meg ugyancsak war/drama/music, etc... mondjuk inkabb neznem meg a zongoristat mint a sindlert
CSOCSO
ezt most komolyan gondolod??? FnF a tuner verdakrol szolt.. abbol nem volt sok film elotte.. ne hozd mar fela bullitot baze
NINCS MEG VALAKINEK A TÁNCOLÓ TALPAK DVD BORITÓJA KÖSZIKE

Mivel se moziba se dvd nem jelent meg maradt a torrent.(dvdrip-dvdscreener)
Remekül játszott benne Hugh Jackman, sajnos ritkán látni õt drámai szerepben pedig jó szinész. Remélem leveti Rozsomák karmait, és végre ehhez hasonló értékes filmekben is láthatjuk.

Riddick21
Fountain-t hol nézted?

Riddick21
A filmeket nem láttam, de az Empire magazin írása alapján én mindenképpen a Shooter-re voksolnék, bár lehet, hogy a kissé kései reakcióidõm miatt már döntöttél...

"nem volt igazan ilyen film"

Tényleg nem volt, csal ott volt a Magnum, a Knájt Rájder, a Cannonball Run 1-2, The Dukes of Hazzard, stb... kicsit gondolkozzál már!

én a Commander vagyok én

Dynamic
Azért valljuk be, ez a hasonlat eléggé sántít.
Aki "autókról beszél"(értsd: autómániás), pusztán azért nem ült SLR-ben, mert nincs rá x millája, de valószínûleg szívesen kipróbálná.
Little Miss Sunshine

IMDB User Rating: 8.1/10 (49,841 votes)
(2 Oscar, további 31 díj & 34 jelölés)
"nem rétegfilm, nem családi film, nem mûvészfilm, nem besorolni kell, csak megnézni. Üdítõ."

Fountain

IMDB User Rating: 7.8/10
Nálunk sajnos nem mutatták be, mert külföldön anyagilag megbukott.
Nehéz film, remek zenével a Requiem egy álomért rendezõjétõl.
Muszály még1x megnéznem mert nem áll össze teljesen a történet - utoljára a Prestige-en kellett gondolkodnom -.

Kmarha
Na jól van elég! Bocsánat hogy hiányoltam a számomra müvészet kategóriába sorolható filmeket a sok tucat film helyére, de ennek a "vitának" már rég nincs értelme! Jöjjenek a filmélmények most már!

Mike at home
most nem azért, de ha azt veszszük hogy ez a topik az SLR merci tulajoké lenne, akkor bizony szóba kerülne az, hogy minek szól bele az aki ilyet még nem látott, illetve nem ült benne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kmarha
pontosítok, 6 filmet soroltam fel, ebbõl 3 van a holokauszt témájában 😊 de ha csak azt a 4-et nézed akkor rendben, igazad van

Jano
Hogy mer autókról beszélni, aki még nem ült SLR Merciben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Hagyjuk már az ilyen kijelentéseket.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano

Az élet szép, Schindler listája, A zongorista, A jövõ kezdete

A 4-bõl 3 film holokauszt témájú. Csak arra utaltam, hogy jóból is megárt a sok. Azt nemtom hol látsz ebben flémet.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

desigo
én Viv Thomas filmjeit jobban szeretem <#hehe>