Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheaper
lol télleg 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Vacancy

Üdítõ, bár nagyon klisés thriller. Végre nem egy tini-thriller. Megérte megnézni. Ja és Nimród Antal rendezte!

AntiHero
Uhh micsidi hasonlat😄
U.I.: Figyelj jósolok. Az utánam szólónak majd ha összeadod a hozzászólásának a számait akkor az pont 23 lesz😊 csókolom...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Count Adyn
Number 23,
Egész jó kis mondanivaló kerekedett ki a végére, Carrey hozza a szokásoan remek komoly szerepet.

utána beléptem WoWozni 😮

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Highlander The Search For Vengeance

Király anime rajzfilm! Sok sok sok vér, akció, csöcsök, miegyébb! Remélem még csinálnak ilyen részeket!

10/10

AntiHero
Irreversible 10/8
3x nézem már meg a filmet és még mindig "tetszik". Szar már bele gondolni hogy ez akár meik nap elõfordúlhatna velem is😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nem láttam a filmet, esetleg Van Morrison:Marie's Wedding ( )http://us.imdb.com/title/tt0102598/soundtrack
DoctorJohnson
Transformers - 9/10

nem gondoltam volna, hogy vlaha azon fogok gondolkozni, hogy 10 pontot adjak-e egy látványmozinak, de most ez a helyzet állt elõ.
Tényleg MAXIMÁLISAN jól szórakoztam, a film A-tól Z-ig azt hozza amit a bemutatókból sejteni lehetett. Nem lassul le, nem bénázik, nem kavar, csak tisztán egy olyan akciófilmet tár a szemünk elé, ami az elejétõl a végéig tökéletesen szórakoztat. Ez pedig manapság nagy szó.
Pókember elmehet a sunyiba, akárcsak a karib tenger kalózai (bár a 3-at nem láttam, nem véletlenül).

EHHEZ A FILMHEZ KÉREM A 21.SZÁZAD KELLETT, minden elmehet a sunyiba, ekkora látványhoz és feelinghez kellett a 2007-es év technikája.

De hogy ne csak a látványt említsem, mert egyáltalán nem CSAK arról szólt a film. Van neki egy története, ami bár szûkölködik a fordulatokban, ettõl eltekintve izgalmasnak mondható. Láttam már izgisebb, fordulatosabb filmet is, de ezen a téren sem kell szégyenkeznie a transformersnek.
Aztán vannak itt még poénok is ám, mégpedig JÓCSKÁN! És ezek a poénok ülnek kellõképen. Jópár olyan poén zajlott a filmben, amit a mozi után egybõl felemlegetsz és újra röhögtök rajta a haverokkakl. Szóval itt sincs gáz.

A fõszereplõkkel minden ok, a kissrác sztem nagyon korrektül hozza amit neki kell, a nõje már halványabb, inkább szürke. John Turturo pedig über, mint mindig, dehát kellett egy SZÍNÉSZ is a filmbe, akárcsak az Independece Day-be...

Végül megemlíteném miért vontam le mégis azt az 1 pontot.
Engem kicsit zavartak az akciórészek túl közeli kameraállásai, érezhetõen minden apró részletet meg akartak mutatni, pedig semmi szükség nem volt rá, ugyanis a robotok közuelrõl szinte felismerhetetlenek, annyira sok részletbõl állnak, így a közeli felvételeken lényegében nem tudni, nem látni, hogy melyik végtagjával mit csinált az a robot. Képzeljétek el, ahogy ezek a millió részlettel bíró robotok egymásnak esnek, hát az egész egy nagy fém halmaznak tûnik, ráadásul még a mozgásuk is bitang gyors, ember legyen a talpán, aki pontosan látja, hogy mi történt.
Sokkal jobban örültem volna több, jóval több távoli kameraállásnak, így egy rakás akciórész egybõl érthetõ lett volna. És persze a kötelezõ patriotizmus is elvett kicsit a kedvembõl a végefelé, azt jó lett volna mellõzni végre.

Ettõl eltekintve kiemelkedõ moziélményben volt részem, az utóbbi idõk legjobb mozifilmjét láttam, minden részlete korrekt volt, a látvány már-már forradalminak minõsül (nálam).

Szóval 9/10, de majdnem 10 pont!!! 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

gercse
most ment(megy) az rtl-n a Mama pici fia c. film, az eskûvõ elõtt a templomban szólt egy zene, annak tudja vki a címét (azt hiszem valami klasszikus lehetett, híres szám, csak nem tudom a nevét fejbõl)?
(gondolom veszett fejsze nyele, de megkérdem😊)

Pheaper
sztem sem volt rossz film

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Rég láttam már, de egetrengetõ hibát nem találtam, legalább is nem volt olyan szemet kibökõ. Visszanéztem nálam 8/10-es értékelést kapott, aztán megnéztem és mindenki 8-9 pontot adott rá.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
Deja Vu

Hát. Ezt nagyon elszúrták. Pedig annyi jó dolog van a filmben, de ha már az, amire épít, teljes egészében hibás, akkor hogyan merjem megdicsérni? Sajnos, már ha nincs valami ami nagyon elkerülte a figyelmemet, akkor nagy bakot lõtt a készítõje ezzel a filmmel.

Pedig van hangulata, van elég mennyiségû akció (kettõs "üldözés", robbanások, lövöldözés) is a filmben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs idõm kifejteni a bajokat vele. Valahogy röviden összefoglalva, idegesítõ az egész idõgép, és a meghosszabítása, az átküldés-nem átküldés probléma, az hogy a megváltozott jövõ egyik fele mindkét idõsíkban (már ha létezik két idõsík) látszodik, megvan, a másik fele viszont már csak az egyikben, pedig nincs olyan megkülönböztet pont más, mint az idõugrás és a visszatérési pont. Nos a felezésnél egyik pont sem játszik szerepet.

Többször nem fogom megnézni, nem éri meg.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DoctorJohnson
olvasd el a Shooter alapjául szolgáló könyvet, ha érdekel a téma! Sokkal faszább a filmnél!!

Kedvencek Temetõje - a halálos klasszikuss <#eplus2> 7/10
PetruZ
Shooter
Szódával elmegy kategória, erõs közepes. Az egész film hullámzó teljesítményû, elég jó (pl. sznájpolás 😊 ) és elég rossz (pl. a fényképek mutogatása) részek váltakoznak benne. Pedig az alapsztori nem olyan rossz, hogy ne lehetett volna valami feszesebb, tempósabb cuccot kihozni belõle. A miértekre adott magyarázatok is baromi suták és súlytalanok. A Sniper és Tom Berenger továbbra is egyeduralkodó a kategóriában. 😊
6/10

44 Minutes - The North Hollywood Shootout
Dokumentalista jellegû és érzõdik rajta, hogy tévés cucc (a pici oldalvágások a médiának és a közvéleménynek elég haloványak), de azért elég jó. Az utcai részek, amikor a két csákó élõ tankot játszik, nagyon ütõsek.
7/10

Night At The Museum
Simán bevállalható, nem csak egyszer nézhetõ látványos vígjáték és még a karakterek is jópofák benne (minden "kötelezõ" nyál nélküliek). Esti családi szórakozásra kitûnõ.
8/10
Egyszer vki írta, hogy a kedvenc filmje a Széttört szívek háza, vagyis legalább azt, hogy nagyon tetszik neki. Szóval gondoltam,ha esetleg nem tudná, vagy másoknak ajánlva, hogy ma este 21:15 kor lesz a TV2-n.
Simon Says

Megaüber Crispin Glover horror film, szétgyilkolok mindenkit style! Aki kedveli ezt a szinészt, és az ilyen filmeket, annak kötelezõ! 😊

10/10

Csekkolom, köszi a tippet 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Najó, az túlzás, inkább "majdnem egy gyenge dvdrip minõség"!

Tökéletes a TELESYNC.XviD-UNiVERSAL cucc, majdnem DVD minõség!

na erre kiváncsi vagyok. ha lesz normális rip, akkor feltétlen megsasolom!

1408

Nagyon jó kis filmecske, kellemes váratlan fordulatokkal.

A harmadik egyáltalán nem votl gyenge, sõt. Sztem hatalmas volt az is! Imho mind3 Die hard ( a 4-et nem láttam még) egy tökéletes akcióorgia, de ha már a kákán is csomót kéne keresni akkor azt mondanám, hogy a legkevésbé sikerült a 2. rész volt.

CSOCSO
szvsz a harmadik resz kozelsem a legszarabb..sot
mrzed001
Na akkor egy kicsit én is írok a Die Hard 4-rõl:
A leggyenguszabb a 3 volt egyértelmûen (az általános iskolás rész übergagyi volt).
Az 1-2 lényegében arról szólt, hogy veszélyben van az asszony és meg kell menteni mindenáron ... szóval amit kb minden értelmes és tökös legénynek tennie kellene a családjáért.
Itt bár elég lightosan, de próbálták ezt visszahozni (na jó, überlightos volt, de kellett).
Amit viszont titkon csempésztek a filmbe a készítõk, az a hõsiesség bemutatása (amcsiknak titkon, mi tengeren innen szerintem szájbarágósnak vesszük), hogy mégis miért csinálja az öreg McClane.
Az elmúlt 2-3 év akciófilmjei (mié volt olyan is?) közül azt kell mondanom, hogy ez kimagaslóan a legjobb volt. Aki kihagyja magára vessen 😛
Talán a Rambo képes lesz lenyomni 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Loál János
Na ja, sajnos jó sokan meg is eszik. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
De Te nem nyomtá rá 11/10-et, éted, Robot?
Képes vagy függetleníteni magát a filmet a nagy vászontól, a nagy hangerõtõl.

Tikal
valamivel el kell nyomni az ürességet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Navazeg! NagyMESTER! Én szeretem az überfaszályosan mondanivalós ándegránd megagigadrámákat, de azé szívesen hipnotizáltatom néha magamat a nagyvászonhangerõvel! 😄 Evvan, silány fércpolgár vagyok... 😄

LOÁL mindhalálig!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Már akinek.
Ahogy elnézem, sokaknak a mai napig túl nagy élményt jelent a nagy vászon, és hangerõ.

Szerintem pont annyi poén volt amit még elbírt a film. Véleményem szerint nagyon összerakták ezt a filmet 😊 Azt nem vitatom, hogy egy kicsit más, de nekem pozitív irányba lendítette a mérleg nyelvét.

Kiváncsi leszek a 4. részre. Majd úgy fogok leülni, hogy nagyon nem fog tetszeni és akkor mindig kellemesen csalódom 😊

Dynamic
"attól változik a múlt és a jövõ, mert annak idején vmi kiesett, de most eszembe jutott, illetve minden alkalommal vmi más jut eszembe?"

Bevallom, ezt nem egészen értem...
Mindenesetre annyit tudok mondani, hogy a srácnak azért voltak emlékezetkiesései, mert akkor azokban a pillanatokban nem önmaga, nem a saját tudata volt, hanem a jövõbeli énje "szállta meg".Mint ahogy láthattad is késõbb valóban visszament azokba az idõkbe.Persze, ezenkívül is voltak logikátlanságok benne, de minden idõutazós filmben vannak paradoxonok(nem tudsz olyat mondani amiben nincs) és vitatott pontok, már csak azért is mert nem tudjuk milyen hatása lehet egy idõutazásnak.Szal ilyen erõvel a Terminátorba is bele lehetne kötni, mert abban is vannak hasonló "blõdségek" az idõutazós résznél, de nem teszem, mert ezekneknél a filmeknél nem arra kell figyelni, amin te fennakadsz.A BE-nek sem az idõutazás volt a lényege, nem errõl szólt.Mint a címbõl is következik, arra próbált rávilágítani, hogy egy apró, lényegtelennek tûnõ cselekedetnek milyen komoly következményei lehetnek a jövõ alakulására nézve, hogy a kisujjad mozdításából akár világháború is lehet.
Csak azért mondom, mert a 3-at mocskos sokszor láttam és nem utáltam meg. Egyébiránt mind a három rész nagyon tetszett.

zaki
Hát jah, sajnos... 😄

Kmarha
hát talán egy akció filmen azért nincs sok minden emészteni 2-3 napig. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Loál János
Gyakran kommenteltek egybõl a moziból kijövet?

Szerintem sok embernek kellene egy kis idõ, míg "feldolgozza" a filmet, függetlenül attól, hogy szar, vagy épp jó volt neki az élmény. Mindjárt reálisabb értékelések lennének, trászt mí. -.-

Én is nagyon szeretem a DIE HARD-ot,de míg a 3.részt vagy 10* láttam,az elsõ 2-t csak 2*..igaz,ezeket most szereztem be karácsonykor,de mégis..a 3 a legjobb akciófilm szerintem.😊Zeusz nagyon király.Persze John még jobb<#vigyor>

http://videodrome.freeblog.hu/

hellnight
És? Nem hagyhatott fel a piával? 😄
Bár most a valóságban is felhagyott az itallal szóval...😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Sephi
Hat oszinten nekem is a harmas volt a legmaradandobb 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

REALista
Úgyan már???Az elsõ résznél nehogymár jobb legyen...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sir Quno Jedi
Akcióban és technikában így is van. De már túlzottan elhülyülték. Nem a Halálos fegyver ez, hiába is próbálkoztak. Nem véletlen lett utána ilyen csend szvsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Legjobb rész volt.

REALista
Mi volt benne gázos?<#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sir Quno Jedi
Nekem tetszett a 3 is, de tény hogy egy kicsit már gázos volt.

Sir Quno Jedi
Itt meg már másik pasihoz ment, a lánya meg leszarja, élete romokban és enyhénszólva is kiábrándult, csóró, vén faszinger. Szal. ha itt nem lecsúszott alkoholista, akkor hol?!! Csak ugye ma már nem divat cigizni, anyázni, vedelni, kefélni, csak vérengzeni szabad 16-os karikával...

Ezé nézek Clint Eastwood-ot... <#worship>

ProGabe
DH fanatikus és szerinte a 3-as a legrosszabb?ejnye-bejnye 😊

a lain-ezés az ugye direkt vót?mert az ugyebár McClane,mádáfákö...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Talán azért lett piás a 3. részben, mert a felesége elhagyta. Elsõ 2 részben még úgy-ahogy jó volt a kapcsolatuk.

DoctorJohnson
"A Die Hard feeling igaz,hogy nemvolt a régi"

ettõl eltekintve is 10/10...

Die Hard 4.0:
Nagyon bejött! Szeritnem sokkal jobb mint az elõzõ részek! Sokkal akciódúsabb és látványosabb! Bruce Willis hozza a formáját.A Die Hard feeling igaz,hogy nemvolt a régi. A szinkron a félrefordításoktól eltekintve nemvolt rossz! A történet nemtúl bonyolult de jó! 16 os korhatárú volt és beszéltek benne rendesen"csúnyán"!!
Nállam az év legjobb filmje lett(igaz még nemláttam a Transformerst).
Tutkó megnézem mégegyszer vamikor, mert ahol néztem a felénél filmszakadás volt és az uccsó 8 percben nemvolt szinkron hang)

Simán:10/10

10/10

DoctorJohnson
tökjogos