Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1x meg lehet nézni, kicsit unatkoztam, de a családért mindent!
Ja és a London felett seprüvel részek ANNYIRA gagyik és szánalmasak voltak, hogy belül sikítoztam a fejemben... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem ugy volt hogy John fel a repulestol?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
háát többet vártam a filmtõl 1-2 poén volt benne (a csóknál-.-)más nem igen van alig ovlt mozgalmas nekem legalább is nem nézem meg mmég1er az tuti
10/4
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
7/10 Tökéletes filmet hozhattak volna össze megint, ha a hiperszuperlehetetlen dolgokat kihagyták volna belõle. Ebbõl látszik, hogy a kevesebb néha több.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Last = utolsó
Sin = bûn/vétek
Eater = evõ
😊)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
0/10
Aki a negyedik rész után ezt eltudja nekem magyarázni, annak megköszönném!!
Magának a film poszterének a nézegetése nagyobb élményt nyújt, úgyhogy belinkelem és a filmet meg tessék elkerülni:
Kép
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Lotr egy bizonyos magas szintig visszadta a konyv fiilinget. A HP viszont nekem totalisan atadja az egesz mindeseget.
Mivel elobb lattam az elso reszt filmen mint ovlastam volna , ezert nem sikerult egy sajat fantazia vilagot meglakossak rola, igy mindig ugy kepzeltem el a HP-et mint az elso filmben.
A Lotr-t vissoznt 3x olvastam el es nem volt annyira fiilinges a film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Végig lekötött,jó kis film volt.
Plusz pont a zenékért.
Nagyon rendben volt összességében.
A Potter lehetne jó film és lehetne belõle jó adaptációt csinálni, de mivel ez egy biztos pénzforrás, a forgatókönyvírók nem fogják magukat halálra dolgozni. Nem beszélve arról, hogy a marketing fõként a gyerekeket célozza meg, amivel persze semmi bajom, de én szívesebben fogadtam volna más jellegû filmfeldolgozásokat.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Magát a KÖNYV"-et soha nem fogják visszaadni egy filmen, hiába is várod!
(az egyiket azért is hívják könyvnek a másikat meg filmnek! 😊
Amit olvastam rola, hogy mindenkinek jobban tetszett az 1. Igen ezzel egyet ertek, de szerintem rossznak nem mondhato. Termeszetesen sok helyen unalmas reszek, kiszamithatosag es raadaskent a szineszek nevetsegesek voltak. Ettol fuggetlenul ha az egesz filmet nezem egy felejtos egyszer nezos filmet kaptam. Nem jo, de nem is rossz.
---> 3/10
Fantastic 4: Rise Of The Silver Surfer
Szinten az elso resz jobban tetszett, mivel sokkal tobb humort lattam benne. Ebben viszont 2-3 mondatnal nincs tobb humor, illetve a tortenet vege siralmas. Komolyan nevetnem kellett hogy mekkora sz*r vege lett. Sokkal otletesebben is vegzodhetett volna. Tenyleg szornyu. Ami pozitivum az Jessica Alba😊, illetve az effektek is nagyon szepen meg lettek csinalva.
---> 2/10
Where The Buffalo Roam
Nos gondolom nem sokan lattak. Aki latta a Fear and Loathing in Las Vegas
---> 9/10
Nademindegy,úgyis írok a filmrõl elehet ,el lehet dönteni,milyen az a movie.
http://videodrome.freeblog.hu/
Szóval ha már százalékolsz (amit gondolom a finomabb megkülönböztetés érdekében teszel) akkor használd is ki és ne egész 10-re végzõdjön az a százalék😊
De bocsi az offért😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mondom,a számos értékelés az az én egyéni értékelésem,itt sok 10/10-es film van,amiben sok van,ami alapból a büdös életbe nem érne annyit,pl.Wedding Crashers.Viszont nekem nagyon tetszettek,így ,vagy etalonnak tartom õket a kategóriájukba,vagy végletekig kidolgozott mûnek,melyre úgyérzem,meg kell adni a 10-est.Mivel így túl sok 10/10,tehát sokak szemében ez tökéletes filmet jelent,lenne,így van az én kis gyönyörû %os módszerem,melyben a kritikai énem alkot.Így például a Wedding Crashers szimpla 70% ,mert érdekes,értékes romantikus film,melyben megfelelõ poénok,remek hangulat van,és még nekem is nagyon tetszett.De nem ér többet annál,mint a 70%
10/10 és 100 % csak nagyon kevés filmnek adok,legutóbb ez a Titokzatos folyó,és a Grindhouse volt,ezek nagyon beütöttek számomra.Érthetõ?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A második érték a kritikusi énem,ott azért jelentõs lehúzások vannak,ott úgy figyelem a filmeket,ahogy egy kritikus,legalábbis próbálom.A black snake moanban nemigen találtam hibát,ezért 90%,Grindhouse megérdemli a 100 %ot tõlem,300 szintén 90%,Karib 3 70%,Transformers 60%,Die Hard 4 nálam 90%.Black Snake szintén 90%..na,kábé így.Tudom naggyából objektívan nézni a filmeket,de ami így bejön,az 10/10...(mondjuk egy B kateges horror akármennyire is bejö,nem gog 7/10nél többet kapni egyéniben sem)
HP5:Mikor emelkedtek már felül azon,ogy kimaradnak részek?Nem lehet mindent belerakni,mert 5 órás film lenne.A 3ból is sok minden kimaradt,mégis magasan a legjobb POtter film,és min FILM is a legerõsebb a 4 közül.
hát nemtom... abban a filmben sokminden kurvajó volt, de hogy különösebben kidolgozott sZtori lett volna????
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Choke off
..no comment. Siralmasra sikeredett a könyvhöz képest. Egy csomó érdekes és lényeges jelenet kimaradt. Látványban nincs hiány de ez édeskevés. 10-bõl 3at adok neki.
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
10,1%-20% 2/10
a filmre 90,1%-ot adott, lefele kerekítve 90%, de 10/10
😄
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
IPB Image
Ez a film számomra az év egyik legjobbja.Egszerûen ez egy olyan film,ami nyomot hagy az
emberben..Elgondolkoztatja,megnevetteti,elszomorítja,és közben annyira élvezi a filmet...A filmnek 5
igencsak erõs pontja van:
1,Hangulat
Hihetetlen szép tájak,gyönyörû kisváros,és a ház,ahol szinte az egész film játszódik,igazán
szerethetõ,érdekes,és nagyon nagyon hangulatos..évek óta nem láttam tán ilyen szép tájakon játszodó
filmet,amely ennyire magához köti az embert...
2,Zenék
Egy másik remek pont ....Annyira de annyira illik ehhez a hangulathoz,amit a film áraszt
magából,tulajdonképen a zene a hangulat..remélem van a filmnek OST-je,mert szeretném szarrá
hallgatni..(sorry..)Bár igaz,beleillik a hangulatba,mert a filmben rengeteget káromkodnak,de ez nagyon is
hozzáillik a hangulathoz...
3,Samuel L.Jackson
Élete egyik legjobb alakítását nyújta...A Ponyvaregényben láthattuk talán utoljára ennyire markánsan
szerepelni..Hihetelen jól csinálja a pali,minden mozdulatán,a mimikáján látszik egy egész hatalmas
pályafutás minden rutinja..
4,Christina Ricci
Ez a csaj meg véresen,összeverve is annyira sexi,hogy az hihetetlen,és emelett õ is nagyon jól
alakít..Leborulok elõtte......De komolyan,ennyire sexi talán Elisha Cuthbert volt utoljára a Girl Next
Doorba...
5,Történet
Az istenfélõ Lazarus egyik nap a szemétkivitel után egy alaposan helybenhagyott fiatal hölgyet talál az út
szélén. A nimfomán Rae képtelen gyermekkori traumájától szabadulni, folyamatosan rosszabbnál rosszabb
férfiak ágyában találja magát. Közben ideggyenge barátjáról se feledkezzünk meg, aki hazafias
kötelességeinek ellátására nem a legalkalmasabb. Gyönyörû páros, azt meg kell hagyni. Ezt a remek családi
idillt zavarja meg Rae váratlan balesete, ami után Lazarus magához veszi a védtelen lányt.(copy by
Brumi,Mozinet fórum,szépen írta le,ezért használom,gondoltam,mármint a történet részét a többi az én írásom)
10/10
90%
Izgalmas akció sci-fi film, kidolgozott storival, tini szerelemmel... a vége annyira nem teccett túl beszámítható volt (mármint az akció jelenet). korrekt volt a látványvilág. Izgalmas kis Popcorn mozi. 1x még biztosan meg fogom nézni.
7/10
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
hát volt benne egy két túlzás de poénok is jók voltak ezért
10/9
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Második rész az most kiesett nálam, semmire nem emlékszem, pedig sztem láttam. Asszem akkor felejthetõ alkotás 😊
Harmadik rész nekem nem tetszett. Az alapkoncepcióval volt problémám. Ez az irány nem jött be 😞
Nem is volt olyan rossz,mint amilyenre a rossz kritikák alapján számítottam.A történetet próbálták megcsavarni,de annyira nem jött össze a dolog,viszont Sharon Stone elképesztõ,milyen jól néz ki még most is (azaz tavaly).Nem kiemelkedõ film,de nálam még bõven a nézhetõ kategóriába tartozik.
Zene nélkül mit érek én?
Return of the living dead
Kéééész. biggrin.gif Ennyi.Ez a film ez jó. biggrin.gif Nem egy Planet Terror,de a neevtés garantált,a szórakozás pedig jeles. cool.gif
7/10
40%
Return of the living dead 2
Kéremszépen,ebben a filmben megvan minden,ami egy B filmhez kell. biggrin.gif Zombik,rosszul alakító karakterek,akik jelentõsen rájátszanak a szerepükre,olyan párbeszédek,amelyekhez képest Gyõzike beszéde egy irodalmi mûremek biggrin.gif Rengeteg utalás az elsõ részre,olyan szinten szar poénok,hogy az ember már behal rajtuk laugh.gif A zombik jobban kidolgozottabbak,tobbet beszélnek,de kedvencük még mindig a Brain,I eat Brain biggrin.gif Rengeteg hülyeség,B filmes fordulat,a megoldás is hatalmas /láttatok már zombikat elektromos árammal kiütni,de jó nagy csoportban? biggrin.gif /
Szóval ,aki igazi szar B filmet akar nézni,amely még szórakoztató is,ezt nyugodtan ajánlom biggrin.gif
5/10
20%
Return of the living dead 3
Itt elszakadtak az elsõ két rész hagyományaitól,csak egyes dolgok maradtak benne,de ez kérem egy egész jó kis horror lett smile.gif A poénokból visszavettek,szinte csak pár van benne,viszont az utolsó fél óra talán a legütõsebb a sorozatban smile.gif Ott szabadulnak el a zombik,addig csak bemelegítés és felvezetés van,igaz,már ott is megjelenik pár zombi smile.gif Jobb film,mint a kettõ,de az talán szórakoztatóbb,mert annyira rossz huh.gif De ez a 3 rész ez nézhetõ,ügyis kis horrork,paródiák,igazi B filmek.Szóval fun smile.gif
6/10
50%<#idiota>#idiota>
Kezdeném a pontozással: 4/10
A gagyi filmek tábora növekedett ezzel az alkotással, de...!!!
Nem magával a filmmel lenne a baj, hanem leginkább a készítõkkel, mert:
-Tetszik, hogy a film az alapokhoz próbál hozzányúlni (értsd. eredeti régi film).
- A filmeknek az alapja ugyebár a történet, én ezt nem tartom olyan rossznak. Nevezhetnénk szokásosnak is, hisz titkos katonai kísérlet megfûszerezve szoros érzelmi szálakkal (nem szerelem!).
- Az effektek a filmhez képest kiválóak. pl.: akit fejbelõnek annak repül az agyveleje is 😊
A bosszantó az egészben, hogy amiért a filmre nem lehet 6-os osztályzatot adni az a józan paraszti ész hiánya a rendezõben. Nagyságrendekkel lehetett volna jobb film és nem a pénz hiánya miatt nem lett.
Egy-két esztelenség SPOILER veszély, annak aki mégiscsak rá akarja kényszeríteni magát a filmre. Aki 1x megnézi annak még maradandó sérülése nem lesz (hisz 4 pontot kapott) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Van olyan is, hogy a zombikkal foglalkozó orvos!!!! egyszerûen elfelejti, hogy azokat bizony fejbe kell lõni 😮OOOoo Vagy csak nem tud lõni 😞
- Van benne egy 10 év körüli gyerek is akinek a szerepe teljesen felesleges. A legbosszantóbb, hogy az elején mutatják, hogy otthon kísérletezget ezzel-azzal, bütyköl, ennek elennére SEMMI!!! 😮OOoo
- Harapás utána a zombivá válás, hol 1-2 m,ásodperc, hol pedig egy fél film!! 😮OOOoo
- Azzal még nem is lenne baj, hogy a statiszták lelövésük után szépen lassan lefekszenek a betonra nehogy megüssék magukat (nem mindegyik!!), de ezt ne mutassuk már premierplánban!!! 😮oOo
- És igen az utolsó harc, a jóbarátból lett zombival. Röhely. Verekedés közben egymást küldik még a szövegükkel pfff.
Teljeség igénye nélkül készült a felsorolás, csak szemléltetésnek. Mindez egy kis ésszel elkerülhetõ lett volna és mennyivel emészthetõbb filmet kaptunk volna.
Összeségében a 3. rész után pozitív irányú elõrelépés megvolt, de ez kevésnek bizonyult.
UI: sz*r filmrõl ennyit írni 😊 Most jön majd az 5. rész 😮OOOoooooOO
Ronda ugy / Very Bad Things
Nekem nagyon ott van a toppon.Igazi fekete humor.
Ot jo barat Las Vegasba megy legenybucsura mielott az egyikuk megnosul,es ott belekerulnek egy " ronda ugybe"
Nezze meg aki meg nem latta! <#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
FilmWise
nem mellesleg photoshop-ban is ott van az oldal,az egy dolog hogy ilyen kicsi képeken nem jönnek ki a hibák,de az bõven látszik hogy nagyon profik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez egy marhaság volt sztem, örülök, hogy nem adtam ki pénzt érte, de nem carrey-n múlt a film, egyszerûen hülyeség az egész sztori...
enyhe spoiler:
mondjuk a kõkemény detektív "szerepében" nekem nem mûködött Jim, egyszerûen nem olyan az arca mint Bruce-nak vagy másoknak akiknek ez jól áll...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...