Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
visszavonva, ez ugy tünik mégsem az.. vagy csak ilyen szar az eleje 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
ohh, most megy az M1-en az Õrültek háza. Ahogy nézem ez az a ruszki vagy hasonló remekmû, melynek a végét volt szerencsém láttni. A kicsit szokatlan filmek kedvelõinek ajánlom, ha éppen olvassa ezt!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Jégkorszak

Mind sok-sok filmre, mesére, itt is ott az igazság: az elsõ a legjobb. Szinte minden pillanata arany 😊

Lesz ez még igy se...

Nos, ezt megitélni már nehezebb dió. Lényegében 3 stilusból áll össze a film. Vígjáték, dráma, és szerelmes összejönnek-szétmennek-összejönnek hajcihõ. A színészi játék sem rossz, bár nekem igy sokadszori nézésre, valahogy kevésbé hiteles. Nem is tudom, talán csak a nosztalgia kedvéért tetszik még mindig annyira. No meg egy-két beszóláson. ("Örizd meg nõiességedet!" 😄)

Evita

Madonna feat. Banderas 😊 Most mit irjak? Kihagyhatatlan, utánozhatatlan. Kár hogy Madonnának kell a hátán cipelnie a filmet, nem Banderasnak, de hát így van a történet.

Végül is jó hétvége volt 😊

A Hotel Ruanda-t még nem láttam, de hallottam róla, ismerem a történetet, valahogy nem birtam rászánni magam, hogy ezek után megnézzem. Majd valamelyik depis napomon, egy plussz löketnek 😛

CSOCSO
Simpsons movie

hat.. rohogtem vagy 5 szor... de azert elvezheto volt..

6/10
LasDen
Number 23

Nem is volt olyan rossz, mint mondták....nekem bejött....lehet hogy kicsit erõltetett volt, de én nem vettem észre....

10/7.5

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Az elmúlt két hét termése:

Orosz sarok:
Zvezda (2002, http://imdb.com/title/tt0326450/)
1944 nyarán a szovjetek már lengyel földön harcoltak és készültek a Bagratyinov hadmûveletre, ami után - kisebb zökkenõkkel - meg sem álltak Berlinig. A film még a hadmûvelet elõtt játszódik és egy olyan szovjet felderítõosztagról szól, akiket a német vonalak mögé küldenek, hogy derítsék fel az ellenség mozgását és jelentsék a központnak. A küldetésük sikeres, de még mielõtt visszatérnének, olyan információ birtokába jutnak, amelynek ellenõrzése nem tûr halasztást, hiszen a hadmûvelet sikerét is veszélyeztetheti, ha igaz.
Modern orosz háborús film korhû stílusban forgatva. Nem akciófilm, nem "Piszkos tizenkettõ" orosz módra, hanem egy megtörtént eseményeken alapuló feldolgozás. 7/10

The Wolfhound (2006, http://imdb.com/title/tt0416316/)
Orosz fantasy, sajnos a rosszabbik fajtából. Sztoriban nagyon erõteljes Conan-koppintás (fõleg az elsõ filmbõl nyúltak rengeteget), karakterekben kevésbé. A fõszereplõ teljesen hiteltelenül és bénán adja a kardozós figurát, a kamerakezelés és rendezés pedig csapnivaló. PEdig biztosan volt pénz a filmre, hiszen van jópár nagyszabású CGI effekt, meg grandiózus mûtermi helyszín. 3/10

Egyéb:
Inside Man
Tetszett. 😊 Nem volt olyan trükkös-csavaros, mint azt vártam, de volt benne egy-két jó fordulat. Fõleg a megtervezettség és a következetesség jött be, nem éreztem sehol, hogy valamilyen logikai baki miatt megbicsaklana a történet. 8/10

The Illusionist
A The Prestige mellett/után hamar kedvencemmé vált. Érdekes, hogy egy évben két ennyire hasonló témájú film is készült, bár nyilván a másik kapott nagyobb felhajtást a nagyobb sztárparádé miatt. Viszont az Illusionist a monarchista-bécsi sztorival talán közelebb áll hozzánk. Mindenesetre nekem mindkettõ egyformán tetszett: 9/10.
Mondjuk volt egy kisebb bug, bugocska a sztoriban, ami vidéki gyerekként azért zavart egy kicsit (bár kimagyarázható):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az istállókat gyakrabban szokás takarítani. 😊

Johnny Was (2006, http://imdb.com/title/tt0426501/)
A fene se hitte volna, hogy Vinnie Jones képes eljátszani egy komolyabb szerepet is, pedig itt most ez történt. Oké, sosem fog Shakespeare-t játszani, de képzettlensége ellenére elég jól eljátszotta ezt a szerepet.
A karaktere, Johnny valaha tagja volt az IRA-nak, de már régóta leszámolt velük és London egyik, fõleg jamaikai és más karibi bevándorlók lakta külvárosában húzta meg magát, és próbál a legális üzletekbõl megélni. Nincs is semmi baj addig, amíg a közeli Brixton börtönbõl ki nem szabadul régi haverja, mentora, Flynn, és menekülés közben össze nem találkoznak. Kiderül, hogy Flynn nem véletlenül került börtönbe, Johnny-nak is köze volt az ügyhöz, és Flynn most törleszteni akar: hogy elsimítsák a dolgot, Johnny-nak segítenie kell kijutnia a városból. Nehezíti még a helyzetet Julius, egy jamaikai drogdíler, aki pont ugyanabban a házban tartja a szénné heroinozott nõjét és a pénzét, ahol Johnny lakik...
Jó film, fanyar ír humorral és Lennox Lewis-szel (egy kalózrádiót üzemeltet és õ a király a környéken 😊 ) megspékelve. 7/10
Viszont a vége nem tetszett, szerintem lehetett volna más is úgy, hogy nem borítja fel a filmben követett gondolatmenetet és Johnny elhatározását.
PetruZ
Nézz végig az imdb-n és csodálkozz (vagyis nem csak a magyarok hülyék). 😊
barnie1990
Én se úgy értettem.

Zene nélkül mit érek én?

Bandew
Csak mondom, hogy egy rosszul fordított cím még nem a világ vége.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

barnie1990
Amúgy most néztem meg a Good Will Hunting-ot.Nagyon ajánlatos film,egy percig sem unatkoztam,pedig az akciótól távol áll.
Azt hiszem Matt Damon,Ben Affleck és Robin Williams triója garancia a szórakozásra.

Zene nélkül mit érek én?

barnie1990
Az engem csak akkor,ha egy jó poént annyira elferdítenek,hogy pl. egy angolul nem tudó embernek egyáltalán nem esik le,hogy az egy vicc akart lenni,de akinek megvan a szókincse,az észreveszi mögötte a poént,és ilyenkor nem tudja,hogy sírjon vagy nevessen.

Zene nélkül mit érek én?

Bandew
Engem jobban dühít ha a filmet fordítják rosszul. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

barnie1990
A magyar címfordítás igazán akkor idegesít fel,amikor egy viszonylag jó eredeti címet valami egész másra fordítanak.Ha mindig az eredeti címet fordítanák,akkor nem lenne ilyen zûr,csak akkor meg a marketing szó ismeretlen lenne.

Zene nélkül mit érek én?

Ja. Csak a magyarok lehetnek olyan hülyék, hogy ugyanazt a címet két különbözõ filmnek adják. 😊

zaki
A part

Nem voltam elszállva ettõl a filmtõl sem. Egyszer nézhetõs múvi...

6/10

zaki
Én erre a filmre gondoltam.

Challanger
De volt egy olyan verzió is (akció-vígjáték). Az a régebbi.
Az eredeti címük különbözik, csak a magyarok voltak ilyen ügyesek...
barnie1990
www.filmkatalógus.hu vagy www.imdb.com.Ennyire 1szerû! 😊

Zene nélkül mit érek én?

A "Pénz beszél (Money Talks)" nem Chris Tucker, Charlie Sheen film?

Sephi
Wild Hogs -

Kellemes kis film. Nem rohogtem de mosolyogtam. Szodaval elmegyen 😄

Taxi 4 -

Mint mindig , nekem eddig osszes Taxi ressz teccet mert naon megszerettem a szereploket es most sem csalodatam. Az elso az etalon es ez mar egy kicsit talan tul "gyerekes" de amugy ho volt 😄 Viszont Lilly hianyzott 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Harly18
Az elsõ rész nálam olyan 9/10...

Azért kapott 8-at, mert próbáltam elvonatkoztatni az elsõ résztõl, s úgy nézni, hogy ez nem egy folytatás...A nem közelíti meg, az pedig nem azt jelenti, hogy sokkal rosszabb, hanem bizonyos szempontok alapján nem volt annyira jó...A legfontosabb az, hogy egy film összességében milyen és ez nem volt rossz, sõt...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

zaki
Cápa

Most láttam csak elõször, hát még mindig félelmetes, pedig már több, mint 30 éves film... 😊

8/10

Dynamic
"Persze nem közelíti meg az elsõ részt...8/10"

Ha nem közelíti meg, azaz jóval az elsõ rész alatt van, akkor ezexerint az elsõ rész minimum 10/10-es film?
Harly18
Sziklák Szeme 2 (The Hills Have Eyes 2)

- Bárki bármit mondjon, de ez egy jó kis film. Mindazt tudja, mint amit egy erõsen közepes horrornak tudnia kell. Persze nem közelíti meg az elsõ részt, de így is izgalmas volt, s a helyszín miatt talán méginkább. Voltak dolgok, amiket ismét elsütöttek, na meg ökörségek is, de tetszett...Mégegyszer talán megnézném 1-2 év múlva, bár remélem, akkor már annyi új és kiváló horror lesz, hogy nem lesz szükség arra, hogy újra megnézzem...

8/10

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Bandew
Megnéztem az Ami sok az sokk címû Tom Hanks filmet. Már jó régen láttam, de akkor tetszett. Most is. Jó nagy baromság! <#smile>

zaki
Kerülõutak (Sidaways)

Nagyon tetszett a film. Kíválóak voltak a színészek. Ez a Paul Giamatti qrva jó színész. Simán kaphatott volna legalább egy jelölést ezért az alakításért, mint ahogy az sok helyen írták.

8.5/10

zaki
Nincs mit.

LasDen
Disturbia

Nem vót rossz....a vége egy kicsit lapos volt nekem, de azon kívül télleg fenntartotta az érdeklõdésem....de a vége kicsit unalmas volt....csak azt nem értem mitõl lett olyan hatalmas siker oda kinn az amcsiknál....

10/7

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fifi
köszönöm!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
jó poén volt, gondolom sokat agyaltál rajta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

otrosinka
Én pont most végeztem vele a minap. Dzson goodman a film végén naon korrekt alakítást hoz.( mindenki megnézi és tudja mirõl beszélek ).
Meglepett a "humorzsák" kicsit.

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

zaki
Sephi
A zsaru es a szellem

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
milyen címmel nyomatták ezt itthon?
katt

otrosinka
jesszus azt én is megnéztem, a sztori kidolgozására fordíthattak volna ídõt. Nameg túl hamar ment a szörnyeteg felfedése....ha már kevés pénzbõl kellet csinálni, akkor okosabban is megoszthaták volna a zseton hova kerüljön..
nekem 10/2
A csaj egész dögös benne a fegyõr cuccban ( fetish ) 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

zaki
Pénz beszél

Szódával elmegy kategória. Szegény Al Pacinonak már évek óta nem volt egy jó filmje... :o

6/10

Az angol címét írták már, én rontottam el. Egy k- val többet írtam.

Helyes magyar cím: Alakváltó

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
khm.. ez egy kõkemény horrorfilmnek van ám elkészítve. Az más tészta, hogy végül csak egy röhögésre vagy egyes esetekben sírásra ingerelõ rakás.. nos az lett 😊 Szóval úgy akard megnézni.

sweech
shapeshifter

Sephi
Mi annak a angol cime?

zaki
Na még azt sem láttam, de valamelyik nap megnézem...

barnie1990
Én meg kifejezetten szeretem,és nem a Nancy Meier-féle bohóckodásokat,hanem azokat,amelyek valódi érzelmeket mutatnak be.Sok eksön között nagyon üdítõen tud hatni egy ilyen film.

Zene nélkül mit érek én?

Alakváltók

Jaj, de rossz, viszont ritkán mulatok ilyen jót.

Spoiler veszély!?!

Én röhögõgörcsöt kaptam amikor kiderült, hogy a szörnyet a román maffia küldte :ASADDDSD

A lényeg, hogy Arthur a Trójánál jobb volt, legalább is az én szememben 😛

KIfejezetten utálom a romantikus filmeket,de ez tetszett 😊

zaki
Arthur király

Egyszer nézhetõs szandálos film. A jeges jelenet ott volt azért. Szerintem CO-hez nem nagyon illett ez a szerep...

6/10

Transformers

Ezen már jól szórakoztam, kib@szott látványos eksönfilm, alig várom már, hogy a polcomon lehessen DVD-n.

8.5/10

barnie1990
Pearl Harbor - 9/10 a néhol túl csöpögõs részek miatt,amúgy még mindig lehengerlõ érzés volt látni így másodjára is.

Zene nélkül mit érek én?

otrosinka
az atom jó filmecske, megyek is leveszem a polcról..............

Kandurex
L'ecsó

Bejött, jó kis anim film a Pixar zsenialításában tálalva.

8/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
jo film volt.. sokat roohgtunk