Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
jo film volt.. sokat roohgtunk
zaki
A rettegés arénája

Egyszer nézhetõs atomos eksönfilm...

6/10

Narp 😊

Count Adyn
Yarp<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaba23
a hot fuzz-ban a legjobb az eredeti nyelv 😊
Sephi
Blades Of Glory -

Kellemes popcorn film. Sot szerintem igenis jo volt. Nem volt tele hulye klisekkel es meg jokat rohogtunk is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barnie1990
The Notebook 9/10
Hot Fuzz 6/10
Die Hard 4 8/10

A Hot Fuzz kicsit alulteljesített,de így se volt rossz.

Zene nélkül mit érek én?

grebber
Hm ez jól hangzik akkor szedem is!

Next PC upgrade: 2022

shaba23
Christy visszatér szülõvárosába, melyet évekkel ezelõtt egy autóbaleset miatt hagyott el. a baleset, melynek következtében nõvére iszonyatosan eltorzult, azóta is kísérti, hiszen õ volt a sofõr. Visszatérése után nemsokkal ráébred, hogy a legrosszabb rémálma várja, hogy valóra válhasson...

valami ilyesmi 😊

(több infót nem találtam, magyarul meg kb semmit)
Nincs Alku

Nem mai filmrõl van szó (1998), de csak most láttam elõször. Aki jó filmet szeretne látni az nehogy kihagyja. Kellemes esti szórakozás, kellõen fordulatos és kellõen izgalmas. Majdhogynem tökéletes, én csak pár pici jelenet miatt nem adom meg neki a tizest. 9/10

Mindenkinek ajánlom.

Számomra zavaró jelenetek egyike a végkifejletnél (-1 pont):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén ugyebár az ügyeletes gonoszunk a bõrtön elõl inkább a sírba menne és öngyilkosságot kisérel meg. A rendõrök ezt meg tudják akadályozni. Erre jön a hõsünk felkap egy fegyvert és megcélozza a fejét, hogy most szétlövi mert **rva ideges(persze az idegállapotában ez még érthetõ is lehet,de akkor is). Na ezt én máshogy oldottam volna meg. Egyébként szuper film.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

grebber
Beneath filmrõl tudna valaki leirást linkelni persze magyarul?? Mert sehol nem találom a tartalmát!

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Miert? Van Gone cimu jatek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

schrank
napoleon dynamit : <#eljen><#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

step up meg a stomp the yard mostanában nem votak rosszak

BUDA > miskolc.

akyyy
nem keresek semmit, csak olyan filmeket amit írtam😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
ööö talán u got served, lambada 😄, honey...és ööö kb ennyi jut eszembe 😛

Bazinga!

ffxi
Nem tudja vki hogy ez a játék alapján készült film-e?

Fákjúal!

DoctorJohnson
mit keresel, tán úgy hamarabb tudunk segíteni

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

akyyy
soroljatok nekem olyan filmeket amik a táncról szolnak, táncolnak benne...

mint pl dirty dance 1,2 illetve a szívem érted rappes.

az olynaokat amikbe a dance, és tánc van a címébe már átnézegettem, szal lehetõleg anélkülieket. thx

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sztem nem rémálom a 2. Csak 1 kicsit bonyolult és vannak értelmetlenségei. De persze sokkal jobb és értetõbb mint a 2. Bár ide is kell 1 kis figyelem.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

A masodik resz egy remalom. Jobb mint a masodik?

Ocean's thirteen

Danny Ocean és bandája ismét össze állt, ezúttal nem csak a lopás kedvéért akit érdekel az ok nézze meg. Nekem teccett a film. Nem volt unalmas, volt poén szép számmal, a stori jól kidolgozott, és qrva nagy a finálé.

8/10

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

DarkHorSe
Tetsuo: The Iron Man

Nekem nagyon bejott, igazi elmebajos cyberpunk film, akira utan kotelezo.

<#gonosz1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Bucser
Nem mert az új Rocky legalább 7-es. De inkább 8-as. Én imádom és nagyon jól hozza a Rocky 1 hangulatát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

shaba23
nem szeretem a focit, a forma 1et, scootert és a technot, sõt még a filmre is csak 5/10-et mondtam. Szeretsz? 😄
Na jó, meggyõztél, azt nézem 😉
Kmarha
imádom a filmet, no de egy laza estére, 1-2 sör mellé? Azért ehez a filmhez több kell, és nem elsõsorban elszántság, hogy végignéze 😊 Néhol elég elburult 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Japep
A The legend of Bagger Vance egy egész jó film!

#32487: A Rocky meg szerintem minimum 8/10... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Melyiket érdemes egy laza szerda estén 1-2 sör mellett nézni?

A halászkirály legendája vagy The legend of Bagger Vance ill. Jersey Girl order Idétlen idõkig, esetleg Thank you for smoking?
shaba23
Rocky Balboa

5/10

lapos sztori, lapos színészekkel. Azért az 5 pont, mert nem próbálkoztak a 80as-90es évek akciófilmjeinek kliséivel. (nem azért boxolt, mert bántották a családját stbstb). Viszont poénos volt, hogy a ferde szájú Stallone kapott egy ferde szájó fiút 😊
DoctorJohnson
nembaj

AntiHero
" kulttá vált elsõ részt" mer az?

Szerintem egy nagy szar az 1 is😞:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sephi
Detto. Lehetett volna jobb is.

DoctorJohnson
28 héttel késõbb - 5/10

roppantmód közepes alkotás, meg se közelíti a kulttá vált elsõ részt, van benne 1-2 jobb jelenet, de ennyi. a legvége, az utolsó 3-5mp kárpótolt valamelyest.

zaki
😄DDDD

Bandew
Mondjuk az eddigi részekben sem volt sok idejük gondolkodni a fõgenyáknak. Talán még az elsõ részben elmeditálhatott Gruber, amíg zuhant.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát igen a fõgonoszt legyõzése nagyon béna volt. Egy fõgonosz ne így haljon már meg! Egy fõgonosz szenvedjen! Verje sz*rá Bruce hogy legyen ideje felfogni hogy vesztet... de így... pf....
DoctorJohnson
pedig az egy alapmû 😉

Ráérsz... 😊
Sephi
<#eljen>

Bandew
Jah olyasmi, bár azt még nem láttam. Végülis a 28 nappal késõbbnek is ennyi idõ kellett, hogy megnézzem. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jajjaj, asszem elnéztem vmit, ez 28 héttel késõbb volt! Mármint a címe volt az. Akkor ez valami folytatásos teleregény vagy mi?!
Bandew
Pont tegnap néztem meg! (mármint a 28 nappal késõbb-et) <#smile>
Eddig kimaradt az életembõl, de egész jó kis éjjeli movie volt.

Na jó, ha már ilyen vita lett belõle megnézem a Big Fish-t is 😊

A corpse bride-on nagyokat röhögtem!

Kössz

Amúgy most néztem ezt a 28 nappal késõbb címû zombi-e vagy eposzt és hát eléggé para péntek volt, meg kell hagyni, meg kicsit fröcsögõs lett vérileg, de egyszóval horrornak sem volt rossz. 😊
DoctorJohnson
lol, büntess még plz!!! <#nyes>

Sephi
Nem kell kiforgatni a szavaimat. Direkt raktam """"" koze a meses szot.

Sephi
Nos mar ott baxtad el hogy ilyen stilusban szolsz hozzam.

bye

ProGabe
pedig xpress kell neked!ott van az azonosság is,csak nem a DVD szekciót kell nézni!

KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
Igen

ebay vagy amazon.com. aztán majd látod, hogy mit szállítanak Magyarországra.

Nem hiszem, hogy túl hamar lesz hazai komoly Blue Ray forgalmazás...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DoctorJohnson
Ja igen.

"vannak emberek akik fel tudgyak fogni mi is egy film igazi mondanivaloja"

mondja ezt egy olyan ember, aki a Big Fish-re azt mondja, hogy túl mesés...
<#wilting><#help><#taps>