Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Zene nélkül mit érek én?
Ja. Csak a magyarok lehetnek olyan hülyék, hogy ugyanazt a címet két különbözõ filmnek adják. 😊
Az eredeti címük különbözik, csak a magyarok voltak ilyen ügyesek...
A "Pénz beszél (Money Talks)" nem Chris Tucker, Charlie Sheen film?
Kellemes kis film. Nem rohogtem de mosolyogtam. Szodaval elmegyen 😄
Taxi 4 -
Mint mindig , nekem eddig osszes Taxi ressz teccet mert naon megszerettem a szereploket es most sem csalodatam. Az elso az etalon es ez mar egy kicsit talan tul "gyerekes" de amugy ho volt 😄 Viszont Lilly hianyzott 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azért kapott 8-at, mert próbáltam elvonatkoztatni az elsõ résztõl, s úgy nézni, hogy ez nem egy folytatás...A nem közelíti meg, az pedig nem azt jelenti, hogy sokkal rosszabb, hanem bizonyos szempontok alapján nem volt annyira jó...A legfontosabb az, hogy egy film összességében milyen és ez nem volt rossz, sõt...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Most láttam csak elõször, hát még mindig félelmetes, pedig már több, mint 30 éves film... 😊
8/10
Ha nem közelíti meg, azaz jóval az elsõ rész alatt van, akkor ezexerint az elsõ rész minimum 10/10-es film?
- Bárki bármit mondjon, de ez egy jó kis film. Mindazt tudja, mint amit egy erõsen közepes horrornak tudnia kell. Persze nem közelíti meg az elsõ részt, de így is izgalmas volt, s a helyszín miatt talán méginkább. Voltak dolgok, amiket ismét elsütöttek, na meg ökörségek is, de tetszett...Mégegyszer talán megnézném 1-2 év múlva, bár remélem, akkor már annyi új és kiváló horror lesz, hogy nem lesz szükség arra, hogy újra megnézzem...
8/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyon tetszett a film. Kíválóak voltak a színészek. Ez a Paul Giamatti qrva jó színész. Simán kaphatott volna legalább egy jelölést ezért az alakításért, mint ahogy az sok helyen írták.
8.5/10
Nem vót rossz....a vége egy kicsit lapos volt nekem, de azon kívül télleg fenntartotta az érdeklõdésem....de a vége kicsit unalmas volt....csak azt nem értem mitõl lett olyan hatalmas siker oda kinn az amcsiknál....
10/7
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Meglepett a "humorzsák" kicsit.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
katt
nekem 10/2
A csaj egész dögös benne a fegyõr cuccban ( fetish ) 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Szódával elmegy kategória. Szegény Al Pacinonak már évek óta nem volt egy jó filmje... :o
6/10
Helyes magyar cím: Alakváltó
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Zene nélkül mit érek én?
Jaj, de rossz, viszont ritkán mulatok ilyen jót.
Spoiler veszély!?!
Én röhögõgörcsöt kaptam amikor kiderült, hogy a szörnyet a román maffia küldte :ASADDDSD
Egyszer nézhetõs szandálos film. A jeges jelenet ott volt azért. Szerintem CO-hez nem nagyon illett ez a szerep...
6/10
Transformers
Ezen már jól szórakoztam, kib@szott látványos eksönfilm, alig várom már, hogy a polcomon lehessen DVD-n.
8.5/10
Zene nélkül mit érek én?
Bejött, jó kis anim film a Pixar zsenialításában tálalva.
8/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kellemes popcorn film. Sot szerintem igenis jo volt. Nem volt tele hulye klisekkel es meg jokat rohogtunk is.
Hot Fuzz 6/10
Die Hard 4 8/10
A Hot Fuzz kicsit alulteljesített,de így se volt rossz.
Zene nélkül mit érek én?
valami ilyesmi 😊
(több infót nem találtam, magyarul meg kb semmit)
Nem mai filmrõl van szó (1998), de csak most láttam elõször. Aki jó filmet szeretne látni az nehogy kihagyja. Kellemes esti szórakozás, kellõen fordulatos és kellõen izgalmas. Majdhogynem tökéletes, én csak pár pici jelenet miatt nem adom meg neki a tizest. 9/10
Mindenkinek ajánlom.
Számomra zavaró jelenetek egyike a végkifejletnél (-1 pont):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022