Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kellemes popcorn film. Sot szerintem igenis jo volt. Nem volt tele hulye klisekkel es meg jokat rohogtunk is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hot Fuzz 6/10
Die Hard 4 8/10
A Hot Fuzz kicsit alulteljesített,de így se volt rossz.
Zene nélkül mit érek én?
valami ilyesmi 😊
(több infót nem találtam, magyarul meg kb semmit)
Nem mai filmrõl van szó (1998), de csak most láttam elõször. Aki jó filmet szeretne látni az nehogy kihagyja. Kellemes esti szórakozás, kellõen fordulatos és kellõen izgalmas. Majdhogynem tökéletes, én csak pár pici jelenet miatt nem adom meg neki a tizest. 9/10
Mindenkinek ajánlom.
Számomra zavaró jelenetek egyike a végkifejletnél (-1 pont):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Next PC upgrade: 2022
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BUDA > miskolc.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fákjúal!
mint pl dirty dance 1,2 illetve a szívem érted rappes.
az olynaokat amikbe a dance, és tánc van a címébe már átnézegettem, szal lehetõleg anélkülieket. thx
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Danny Ocean és bandája ismét össze állt, ezúttal nem csak a lopás kedvéért akit érdekel az ok nézze meg. Nekem teccett a film. Nem volt unalmas, volt poén szép számmal, a stori jól kidolgozott, és qrva nagy a finálé.
8/10
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Nekem nagyon bejott, igazi elmebajos cyberpunk film, akira utan kotelezo.
<#gonosz1>#gonosz1>
Swedish people are albino monkeys
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
#32487: A Rocky meg szerintem minimum 8/10... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A halászkirály legendája vagy The legend of Bagger Vance ill. Jersey Girl order Idétlen idõkig, esetleg Thank you for smoking?
5/10
lapos sztori, lapos színészekkel. Azért az 5 pont, mert nem próbálkoztak a 80as-90es évek akciófilmjeinek kliséivel. (nem azért boxolt, mert bántották a családját stbstb). Viszont poénos volt, hogy a ferde szájú Stallone kapott egy ferde szájó fiút 😊
Szerintem egy nagy szar az 1 is😞:S
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
roppantmód közepes alkotás, meg se közelíti a kulttá vált elsõ részt, van benne 1-2 jobb jelenet, de ennyi. a legvége, az utolsó 3-5mp kárpótolt valamelyest.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Eddig kimaradt az életembõl, de egész jó kis éjjeli movie volt.
A corpse bride-on nagyokat röhögtem!
Kössz
Amúgy most néztem ezt a 28 nappal késõbb címû zombi-e vagy eposzt és hát eléggé para péntek volt, meg kell hagyni, meg kicsit fröcsögõs lett vérileg, de egyszóval horrornak sem volt rossz. 😊
bye
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ebay vagy amazon.com. aztán majd látod, hogy mit szállítanak Magyarországra.
Nem hiszem, hogy túl hamar lesz hazai komoly Blue Ray forgalmazás...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF