Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Engem jobban dühít ha a filmet fordítják rosszul. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

barnie1990
A magyar címfordítás igazán akkor idegesít fel,amikor egy viszonylag jó eredeti címet valami egész másra fordítanak.Ha mindig az eredeti címet fordítanák,akkor nem lenne ilyen zûr,csak akkor meg a marketing szó ismeretlen lenne.

Zene nélkül mit érek én?

Ja. Csak a magyarok lehetnek olyan hülyék, hogy ugyanazt a címet két különbözõ filmnek adják. 😊

zaki
A part

Nem voltam elszállva ettõl a filmtõl sem. Egyszer nézhetõs múvi...

6/10

zaki
Én erre a filmre gondoltam.

Challanger
De volt egy olyan verzió is (akció-vígjáték). Az a régebbi.
Az eredeti címük különbözik, csak a magyarok voltak ilyen ügyesek...
barnie1990
www.filmkatalógus.hu vagy www.imdb.com.Ennyire 1szerû! 😊

Zene nélkül mit érek én?

A "Pénz beszél (Money Talks)" nem Chris Tucker, Charlie Sheen film?

Sephi
Wild Hogs -

Kellemes kis film. Nem rohogtem de mosolyogtam. Szodaval elmegyen 😄

Taxi 4 -

Mint mindig , nekem eddig osszes Taxi ressz teccet mert naon megszerettem a szereploket es most sem csalodatam. Az elso az etalon es ez mar egy kicsit talan tul "gyerekes" de amugy ho volt 😄 Viszont Lilly hianyzott 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Harly18
Az elsõ rész nálam olyan 9/10...

Azért kapott 8-at, mert próbáltam elvonatkoztatni az elsõ résztõl, s úgy nézni, hogy ez nem egy folytatás...A nem közelíti meg, az pedig nem azt jelenti, hogy sokkal rosszabb, hanem bizonyos szempontok alapján nem volt annyira jó...A legfontosabb az, hogy egy film összességében milyen és ez nem volt rossz, sõt...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

zaki
Cápa

Most láttam csak elõször, hát még mindig félelmetes, pedig már több, mint 30 éves film... 😊

8/10

Dynamic
"Persze nem közelíti meg az elsõ részt...8/10"

Ha nem közelíti meg, azaz jóval az elsõ rész alatt van, akkor ezexerint az elsõ rész minimum 10/10-es film?
Harly18
Sziklák Szeme 2 (The Hills Have Eyes 2)

- Bárki bármit mondjon, de ez egy jó kis film. Mindazt tudja, mint amit egy erõsen közepes horrornak tudnia kell. Persze nem közelíti meg az elsõ részt, de így is izgalmas volt, s a helyszín miatt talán méginkább. Voltak dolgok, amiket ismét elsütöttek, na meg ökörségek is, de tetszett...Mégegyszer talán megnézném 1-2 év múlva, bár remélem, akkor már annyi új és kiváló horror lesz, hogy nem lesz szükség arra, hogy újra megnézzem...

8/10

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Bandew
Megnéztem az Ami sok az sokk címû Tom Hanks filmet. Már jó régen láttam, de akkor tetszett. Most is. Jó nagy baromság! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
Kerülõutak (Sidaways)

Nagyon tetszett a film. Kíválóak voltak a színészek. Ez a Paul Giamatti qrva jó színész. Simán kaphatott volna legalább egy jelölést ezért az alakításért, mint ahogy az sok helyen írták.

8.5/10

zaki
Nincs mit.

LasDen
Disturbia

Nem vót rossz....a vége egy kicsit lapos volt nekem, de azon kívül télleg fenntartotta az érdeklõdésem....de a vége kicsit unalmas volt....csak azt nem értem mitõl lett olyan hatalmas siker oda kinn az amcsiknál....

10/7

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fifi
köszönöm!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
jó poén volt, gondolom sokat agyaltál rajta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

otrosinka
Én pont most végeztem vele a minap. Dzson goodman a film végén naon korrekt alakítást hoz.( mindenki megnézi és tudja mirõl beszélek ).
Meglepett a "humorzsák" kicsit.

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

zaki
Sephi
A zsaru es a szellem

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
milyen címmel nyomatták ezt itthon?
katt

otrosinka
jesszus azt én is megnéztem, a sztori kidolgozására fordíthattak volna ídõt. Nameg túl hamar ment a szörnyeteg felfedése....ha már kevés pénzbõl kellet csinálni, akkor okosabban is megoszthaták volna a zseton hova kerüljön..
nekem 10/2
A csaj egész dögös benne a fegyõr cuccban ( fetish ) 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

zaki
Pénz beszél

Szódával elmegy kategória. Szegény Al Pacinonak már évek óta nem volt egy jó filmje... :o

6/10

Az angol címét írták már, én rontottam el. Egy k- val többet írtam.

Helyes magyar cím: Alakváltó

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
khm.. ez egy kõkemény horrorfilmnek van ám elkészítve. Az más tészta, hogy végül csak egy röhögésre vagy egyes esetekben sírásra ingerelõ rakás.. nos az lett 😊 Szóval úgy akard megnézni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sweech
shapeshifter

Sephi
Mi annak a angol cime?

zaki
Na még azt sem láttam, de valamelyik nap megnézem...

barnie1990
Én meg kifejezetten szeretem,és nem a Nancy Meier-féle bohóckodásokat,hanem azokat,amelyek valódi érzelmeket mutatnak be.Sok eksön között nagyon üdítõen tud hatni egy ilyen film.

Zene nélkül mit érek én?

Alakváltók

Jaj, de rossz, viszont ritkán mulatok ilyen jót.

Spoiler veszély!?!

Én röhögõgörcsöt kaptam amikor kiderült, hogy a szörnyet a román maffia küldte :ASADDDSD

A lényeg, hogy Arthur a Trójánál jobb volt, legalább is az én szememben 😛

KIfejezetten utálom a romantikus filmeket,de ez tetszett 😊

zaki
Arthur király

Egyszer nézhetõs szandálos film. A jeges jelenet ott volt azért. Szerintem CO-hez nem nagyon illett ez a szerep...

6/10

Transformers

Ezen már jól szórakoztam, kib@szott látványos eksönfilm, alig várom már, hogy a polcomon lehessen DVD-n.

8.5/10

barnie1990
Pearl Harbor - 9/10 a néhol túl csöpögõs részek miatt,amúgy még mindig lehengerlõ érzés volt látni így másodjára is.

Zene nélkül mit érek én?

otrosinka
az atom jó filmecske, megyek is leveszem a polcról..............

Kandurex
L'ecsó

Bejött, jó kis anim film a Pixar zsenialításában tálalva.

8/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
jo film volt.. sokat roohgtunk
zaki
A rettegés arénája

Egyszer nézhetõs atomos eksönfilm...

6/10

Narp 😊

Count Adyn
Yarp<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaba23
a hot fuzz-ban a legjobb az eredeti nyelv 😊
Sephi
Blades Of Glory -

Kellemes popcorn film. Sot szerintem igenis jo volt. Nem volt tele hulye klisekkel es meg jokat rohogtunk is.

barnie1990
The Notebook 9/10
Hot Fuzz 6/10
Die Hard 4 8/10

A Hot Fuzz kicsit alulteljesített,de így se volt rossz.

Zene nélkül mit érek én?

grebber
Hm ez jól hangzik akkor szedem is!

Next PC upgrade: 2022

shaba23
Christy visszatér szülõvárosába, melyet évekkel ezelõtt egy autóbaleset miatt hagyott el. a baleset, melynek következtében nõvére iszonyatosan eltorzult, azóta is kísérti, hiszen õ volt a sofõr. Visszatérése után nemsokkal ráébred, hogy a legrosszabb rémálma várja, hogy valóra válhasson...

valami ilyesmi 😊

(több infót nem találtam, magyarul meg kb semmit)
Nincs Alku

Nem mai filmrõl van szó (1998), de csak most láttam elõször. Aki jó filmet szeretne látni az nehogy kihagyja. Kellemes esti szórakozás, kellõen fordulatos és kellõen izgalmas. Majdhogynem tökéletes, én csak pár pici jelenet miatt nem adom meg neki a tizest. 9/10

Mindenkinek ajánlom.

Számomra zavaró jelenetek egyike a végkifejletnél (-1 pont):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén ugyebár az ügyeletes gonoszunk a bõrtön elõl inkább a sírba menne és öngyilkosságot kisérel meg. A rendõrök ezt meg tudják akadályozni. Erre jön a hõsünk felkap egy fegyvert és megcélozza a fejét, hogy most szétlövi mert **rva ideges(persze az idegállapotában ez még érthetõ is lehet,de akkor is). Na ezt én máshogy oldottam volna meg. Egyébként szuper film.

grebber
Beneath filmrõl tudna valaki leirást linkelni persze magyarul?? Mert sehol nem találom a tartalmát!

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Miert? Van Gone cimu jatek?