Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Szellemhajó meg egy kalap fekália volt - ahogy emlékszem - , uh annál mindenképpen jobb volt.
Számomra a maga kategóriájában ez a sorrend most: Aliens, Alien ....stb. és utána vmikor az Event Horizon. Sz'al mindegy, ma este is jól szórakoztam egy az általam kedvelt sci-fi-horror kategóriába sorolható filmen. Ennyi.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rész egy kicsit erõs volt.
7/10
és köszi a válaszokat
Érdekes mese volt, tetszettek a karakterek, fõleg PG, kezdem a palit egyre jobban megkedvelni... 😊
Kicsit elüt a film a rendezõ korábbi munkáitól, de nem volt rossz próbálkozás.
7/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
szerintem.
14 évesen meg megfelelõ ismertség vagy pénz nélkül, egyelõre felejtsd csak el a filmrendezést, forgatókönyv írást. Irogass regényt, novellát, azt finomitsd addig, ameddig kell.
megint csak szerintem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagyon komoly film! Végig lekötött! Sokkal rosszabra számítottam de nagyon bejött!
9/10
fogalmam sincs hol kaphatnék segítséget, remélem itt vki tud segíteni..
14 éves vagyok, és nagyon foglalkoztat a filmrendezés, és forgatókönyv írás, sõt már konkrét ötleteim is vannak, és jelenleg írok egy könyvet, amit már sok ismerõsömnek elküldtem, és elég nagy sikere van...^^
tudom, hogy ennek semmi köze ehhez a fórumhoz, de máshol ennyit sem találtam mint itt.. na mind1
ha vkit v vmit megsértettem ezzel sajnálom
de aki tud segíteni annak nagyon hálás lennék..😊
email címem: [email protected]
ha most ezzel megsértettem vmilyen szabályt, sajnálom, csak segítséget szeretnék
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát, ez nem volt valami nagy szám. Egy erõs közepes max.
A rendezõ korábbi filmjei nagyon bejöttek (6. érzék 10es, Sebezhetetlen 9es, Jelek 8as). A "csavar" a végén gyenge volt. Persze lehet, hogy nem ebben volt a hangsúly a filmben.
6.5/10
Lány a vízbent még nem láttam, most kezdem el mindjárt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem vút szar....ha a tegnapi 28 hónappal késõbbhöz hasonlítom fényévekkel jobb volt 😄
Bár ebben is volt sok baromság....pl.: nem értem, hogy minek érzelgõs szarság egy horror filmbe?
Nah de mind1.... 10/6
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
8/10
Nem volt rossz, télleg fasza volt, de talán picit túlzottan is hihetetlen volt a sok eksönjelenet, meg Rambó sérülései.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tetszett ahogy Edward Norton lassan tagoltan beszélt benne.
Jó volt a történet bár néha elég levágós volt.
Már harmadszor áll meg 99.9 %-on.
Tudnak ezek valamit <#szomoru1>#szomoru1>
Ebbõl 4et a dagi csajszi, 4et eddie kap, vittek mindent. Az egész film olyan, mintha egy sima filmet akartak volna dalbetétekkel aztán a felénél meggondolnák magukat és musicalt akartak volna csinálni. Néhol az ének-párbeszéd nagyon erõltetett volt.
De tetszett! Walk the Line meg Ray jobb.
Simpsons - 7/10
Jó, dehát minden része az a sorozatnak, szal kb annyi értelme van mint egy Rém rendes család mozifilmnek lenne.
Az elején az nagyon tetszett, hogy Bart azt írja 100x a táblára, hogy "megígérem, nem fogom a filmet netrõl letölteni". <#hehe>#hehe>
Túl az sövényennél sokkal jobb.
Matchstick man - 9/10
Már láttam régen 2x, megnéztem újra. Nem nagyon lóg ki a hasonló kaliberü filmek sorából, de nekem valamiért nagyon tetszik.
Transformers - 8/10
Ennek úgy álltam neki, hogy nem fogok semmibe belekötni. És ilyen szemmel a film jó. Suspension of disbelief!
Tango & Cash - 9/10
Már soxor láttam csak régen. Végre megvan! A film elsõ 3/4-e 10/10, csak az utolsó akcióturmix nem kéne vagy nem így kéne. Persze annak idején sokkal jobbnak számított.
Ekkora hatalmas poénokat, mint pl a "rakás szar lófarokkal" rég hallottam már, a magyar fordítás 100/100 <#worship>#worship>.
Isten nem ver Bobbal - 9/10
Nyihaha <#zavart1>#zavart1>
Kojiro ergo sum.
Azon kívül hogy szar nincs vele semmi bajom....unalmas és hülyeség...
Az életben nincs az a hülye aki ilyen után ilyen rövid idõ eltelte után csak úgy vissza menne (én biztos nem, inkább várok 100 évet).....nah meg ez a gyilkoljunk le mindenkit aki él és mozog....sztem ez is baromság....az oké hogy nagy tömegben (vagyis talán nem) lezúznak mindenkit, de mikor elég lenne megkérdezni, hogy mivan velük inkább kinyírják....nah meg a vége....pff, de szar... 😄
10/3
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Már vagy 100x láttam, de megunhatatlan....azok a poénok zseniálisak... 😄
10/9...simán.... 😄
Jó hír, hogy szeptemberben megjelenik mind2 rész SZINKONIZÁLTAN! 😄
Nade most bepótolom 😊
Evan Almighty - Evan a Minden6ó
Hát mit mondjak, valami hihetetlenül gagyi a történet, de bazz, én ekkorákat már nagyon régen röhögtem. Fõszerepben kedvenc 40 éves szûzünk. Tényleg fájdalmas volt (kedvenc részek egyértelmûen az állatos jelenetek). A történet tényleg nem semmi. Az új kormányzó, új házba, új feladatok elé állítva érkezik meg Washington külvárosába, hogy megváltsa a világot. Mivel Isten is hasonlót tervez, pont kapóra jön neki a fickó, nosza meg is parancsolja, hogy épitsen bárkát, amolyan Noe módjára. És bizony, gondoskodik róla, hogy a fõhös ne lógjon meg a munka elõl.
A levághatatlan szakál kinõ, az állatok párosával megjelennek, és látszólag a világ kifordul magából. És hogy mi lesz a vége, jön e az özönvíz, vagy az egész csak örült látomás a megzakkant kormányzó fejében? A végén kiderül.
Ezt tényleg kár kihagyni. És a stáblista alá berakott klipp sem semmi 😊 Jó láttni, hogy Morgan Freeman ilyen öreg korára is megmaradt egy hatalmas gyereknek 😊
9/10
Hát ez marha jó volt, jobb mint az elõzõ.
Kedvencem az a rész, amikor
Elõre is kösz a segítésget!
8/10
Bevallom férfiasan, még nem láttam, de most bepótolom az összeset. Elsõ rész: Gecijó! 😊 Eksön, meg rambózás (😊 ) minden mennyiségben, ez kell nekem. Hamarosan nézem a második részt. 😊
Na ez megérte a mozijegyet.Sokkal jobban bejött mint a második rész.
A moziterem kb 70 %-a csaj volt.Nem is értem,hogy miért😊
Jó volt a történet a zene is tetszett.
Ratatouille 9/10
Ezt viszont bánom,hogy itthon néztem.
Iszonyat nagy komolyság a film.Egy percig se vettem le a tekintetem róla,végig lekötött.Azt éreztem olykor-olykor,hogy tudom elõre mi fog töténni és nem.Mindig mutatott újat valami érdekeset.
Fõzni támadt kedvem 😊