Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bagger Vance legendája - 9/10 - eredeti sztem, jók a színésszek, szépek a képek. A zene meg pont akkor szólal meg és pont jól.
Buliszervíz 2:
Hát szerintem nagyon rossz film! Ahoz képest,hogy vígjáték semmi vicces nemvolt az egész filmben!Untam az egészet!
1/10

DoctorJohnson
mit javasolsz, aki eddig egyetlen simpsons sorozatrészt sem látott, illetve south parkon nõtt fel annak érdemes megnéznie a simspons movie-t?

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

grebber
1408 nagyon jó film volt!

Next PC upgrade: 2022

SASboy
Reno 911: Miami
Hát ez szar volt. 2/10

nice legs. what time to open?

Dynamic
The Simpsons Movie

Ugyanazt a szintet hozta, mint a normál Simpsons epizódok, csak ez 80 perces, így igazából nincs is értelme pontozni.
PetruZ
A hivatalos track lista. Nem tudom, melyik az a szám, de kiindulásnak biztos elég. 😊
fifi
emberek!

óriási kérésem lenne! mi annak a számnak a címe ami akkor megy a Manhunterben, amikor a vörös sárkány meg a vak nõ szeretkeznek? vagy mi módja van az ilyen számcímek felkutatásának?

elõre is köszi.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

barnie1990
Én anyámmal voltam így,csak neki a verekedés meg a robbanás a fontos. 😄

Zene nélkül mit érek én?

Megfigyelhetõ ez a tendencia sajnos. Pedig mindkét színésznek voltak ütõs filmjei. Apámmal néztük neki meg mindegy csak lövöldözzenek benne <#vigyor1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

barnie1990
Végig se néztem.
Wesley Snipes ma már egyenlõ lett Steven Segal-lal.
Magyarul futószalagon nyomatja a szarabbnál szarabb filmjeit.

Zene nélkül mit érek én?

A mesterlövész - The Contractor

Semmi eredetiség. Gyenge. 4/10

zaki
Karib-tenger kalózai 1-2

Egyformán tetszett mind2 rész, 8,5/10.
2. részben marha jü volt a CGI... 😊

precision
Pathfinder - 5,5/10

Bazinga!

LasDen
ezt is remakelik... 😄
csak nem áldoku film lesz......hanem rendes..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shaba23
Kannibál holokauszt

haverok felkészítettek anno, hogy ez egy mekkora brutális film, karóbahúzás meg ilyenek...csak nem vettem figyelembe, hogy ezt 15 évvel ezelõtt mesélték 😊 így 2/10, de azt a 2õt nem tudom mire adtam...
SASboy
Dead Silence
Egynek elmegy. 5/10

Magnumrolcsi
666: A gyermek
Valami iszonyat gyenge!

zaki
Hát ez nagyon jól hangzik... 😄DDDD

precision
Jack Black rlz 😄 Megnézem majd mindenképp

Bazinga!

PetruZ
Nem tudom, ki hogyan van vele, de szerintem ez lesz az év vígjátéka. 😉
Kmarha
érdekes 😄 tényleg izlések és pofonok. Nálam az elmúlt év vígjátéka (igaz sokat ezen évben nem nagyon láttam).

Sokszor úgy döltem a röhögéstõl (hajnali 4 órakor) hogy nem csak a család, de még a szomszédok is mérgesen dörömböltek. Mondjuk én sokat nem is vártam a filmtõl, kb pont ezt a gagyiságot! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

shaba23
Ocean's 13
Élvezetes, szórakoztató film, azt adta, amit kapni szerettem volna, mikor leültem megnézni 9/10
Hulk

Na ezen is túl vagyok 😊 Sokan szídták,hozzáteszem némi okkal, de talán ezért se vártam tõle túl sokat. Az egyik legnagyobb negatívum, hogy nagyon sok az unalmas rész a filmben. Piszok nehezen indul be. Az akciójelenetek kellõen ki vannak dolgozva és nekem tetszettek is (az idióta ugrálástól eltekintve - az nekem nem tetszett). A történet olyan amilyen, legalább van és emészthetõ. A fõszereplõ csajszi nagyon bejött, emeli a film értékét 😛 Egy szolíd 6/10 -et megér nálam, ha nem szemléljük kritikusan a filmet.

zaki
Meg akarom nézni ezt is. Elsõ rész nagyon jó volt, állítólag a folytatás lett minden idõk legdrágább vígjátéka... Lehet másra kellett volna a pénzt költeni... 😛

desigo
Evan, a minden6ó 5/10

Hát ez elég gyenge lett.
Az utolsó 15 perc húzta le nálam a filmet...
zaki
Apocalypto

Pörgõs, izgalmas, látványos kalandfilm. Nekem bejött. Nagyon hamar elreppent az idõ... De ez így volt pl a Remény rabjainál is pl... Pedig az majdnem 3 órás...

8/10

zaki
Jah, mikor elõször láttam én is ledöbbentem, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megszökött
. Nekem is az 1ik kedvenc filmem.

Bandee1987
A remény rabjai

10/10

Remekmû. Nehéz szavakat találni rá. Tim Robbins és Morgan Freeman nagyot alakított. Bevallom nem is számítottam rá, hogy
Andy meg fog szökni. Hihetetlen, hogy a remény mennyire késztette arra, hogy közel 20 évig azzal a kis eszközzel ássa ki az alagutot. És hogy egy vén reményvesztett börtönbeli rókának képes volt megmutatni, hogy igenis van remény.A befejezés talán kicsit túl szép is lett.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CSOCSO
jaja... marmint arra ertem hogy konkretan utalnak arra hogy ki a gyilkos
PetruZ
Wandering Swordsman (1970, http://imdb.com/title/tt0066594/)
Überf*sza klasszik kínai kardozós wuxia. Shaw Brothers, a rendezõ Cheh Chang, fõszerepben az örökmosoly-tejfelesszájú David Chiang, no meg a(z ekkor még nem éppen) nagy Bolo Yeung elsõ filmkockái... ennyi már elég kell legyen a korszak ismerõinek. 😊
7/10
SASboy
Music and Lyrics
Könnyed, szerethetõ romantikus film. Mindenkinek ajánlom.

A film elég konkrétan állást foglal,hogy ki volt a gyilkos...Szerintem a Zodiac az év egyik legjobbja😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Elõ van már készítve, de van egy 2005-ös változat is, és azon gondolkozom talán azt meg kéne lesni elõtte. Aztán össze lehet hasonlítani a két filmet 😊

En utana olvastam a tortenetnek es tudom hogy soha nem talaltak meg a gyilkost. Tehat nezzek meg egy filmet amirol tudom hogy nincs vegkifejlet. Hat nem. Mondjuk elkezdtem de a felenel mar nagyon untam.

CSOCSO
Zodiac

eddig meg senki sem leste meg ezt a filmet??? (kereso nem talal semmit.. nah mindegy)

a filmc sak azert erdekes mert megtortent eset.. amugy hosszu es vontatott de alig birtam mar hogy vegre megmondjak ki volt a gyilkos...

de amugy egy dolog zavart igazan..... : vagy 20 nev hangzik el a film alatt amibol kb 15 ot soha nem tudtam hova tenni..........

6/10
VAncancy - 10/3 -- sablonos, unalmas

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

hellnight
Bocs, de sztem az xpress-es tartalom elég jól tükrözi a filmet 😊
Mondjuk ízlések és pofonok, sztem zseniális a film. Az ember eltöprenghet a film végén, hogy akkor most mit is látott és, hogy amit a filmben kerestek, vagyis a halál "ellenszerét" azt valóban érdemes-e keresnünk?
Requiem meg számomra igen elõkelõ helyet foglal el. Imádom azt a filmet. Aronofsky nem egy hagyományos rendezõ, szerencsére 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Kojiro
21 gramm
9/10

Kojiro ergo sum.

zaki
Az illúzionista

Hát ez qrva jó volt. A színészek, a fényképezés, a kosztümök, a hangulat, minden... Ráadásul az osztrák-magyar monarchiában játszódik a történet, ami még rátesz egy lapáttal. Jessica Biel jõ bõr... 😊Story jóval egyszerûbb, nem kell agyalni rajta, mint a Prestige-n, de nagyon tetszett ez is... A csattanó a végén jó volt... 😊
Az az egy negatívuma a filmnek, hogy a trükkök megmagyarázatlanok maradtak, és hihetetlenek.

9/10

Megnéztem a Forrást is, hát biztos bennem van a hiba, de nekem ez már nagyon elvont, talán máskor jobban fog tetszeni, most azonban nem voltam elszállva tõle. Hangulat kell ehhez a filmhez. Inkább nem is értékelem most, majd legközelebb. Xpressen meg olyan oltári nagy baromságot írtak a tartalomhoz, hogy az valami hihetetlen. A rendezõtõl a Rekviem egy álomért c. mûvét láttam még, az sem lett a kedvenc filmem, szóval Aronofsky nem az én emberem.

LasDen
TMNT

Jó volt 😄 Tetszett, hogy nem vette magát túl komolyan, de még is azért nem ment át röhelybe az egész....az animáció is jó volt...örülök hogy nem volt olyan, mint több animációs filmben, hogy van egy szõrös lény v vmi és arra verik magukat hogy minden egyes szörszála mozog....még akkor is mikor nem kéne....ezt annyira utálom 😄
Jó volt bár talán egy picit rövid....de talán a storyból ennyit lehetett kihozni, de az se volt szar 😄

10/7

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bandew
SUNSHINE

Tyûûû hát ez remek kis film volt! Rég volt már, hogy valamiben ilyen kellemesen csalódjak.
Hát igen, habár A MAG-hoz hasonló történettel rendelkezik, mégis egészen más (pl nem egy marhaság). Most nem a fizikai realitásról beszélek, hanem hogy ennek volt valami "lényege" is. A megszokott boyle-os stílusváltás itt is meg van, de amúgy egészen más "érzésû" film mint a többi. Kicsit hiányoltam a történet heroikus vonalát, de csak mert már túlontúl hozzá vagyok szokva. <#smile>

8/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sir Quno Jedi
Ja dual audiós, de ezt még én is MagyaruL néztem, mert annyira parádésan jól sikerült a szinkron és a régi szép idõket eleveníti fel. Hogy szerettem ezt anno.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
"Miért vagytok Gyengék?

Játszatok!"

Még a magyar szinkron is király vele😊 Wesley Snipes meg iszonyat állat választás volt a sorozatgyilkos szociopata személyére😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Demolition Man HD

EZ még mindig üt, végig vigyorogtam az egészet, annyira jók a színészek, meg a script.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Errõl van szó azok a régi szép idõk😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

barnie1990
Na végre én is meglestem az igazit,az egyetlent: RAMBO-T! 😊
Ahhoz képest,hogy még abból az idõbõl való,amikor én még lehet tervbe se voltam véve,nagyon korrekt kis film lett.Szépek voltak a robbanások.Az összképet csak a korra jellemzõ fakó színvilág meg Stallone fapofája rontotta.

Amúgy nekem mai szemmel nézve is megér egy 6/10-et.

Zene nélkül mit érek én?

Istencsászár
És lehetne sorolni ezer évig😊 Ezek olyan filmek amik megismételhetelenek, manapság már ritka az ilyen de van azért, régebben ez 1szerûbb volt de nagyobb 5letek is voltak, nomeg a megvalósítások...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandew
Ezek mind az újdonságukkal tûntek ki. Ha nem lettek volna akkor és egészen mostanáig sem lett volna ilyen, akkor nagy valószínûséggel, ma is sikeresek lennének.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

sweech
ahogy a star wars se =)