Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#32713 -> Ja, az nagyon gáz. Ott volt az a pont, hogy nem nézem tovább...de mégis végignéztem, ha már elkezdtem! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kiváncsi vagyok, egy 30 éves házasság után milyen érzésed lesz! 😄
9/10
Mindig azt hallottam, hogy ez egy alapfilm...rászántam magam, megnéztem és tényleg! Nekem nagyon tetszett, hogy összekapcsolódnak a "fejezetek", a szövegek is jók, nem eröltetett, olyan spontán.
Tudom ajánlani mindenkinek, aki még nem látta!
Szemtõl szemben
9/10
Ez egy nagyon jó film, Al Pacino és Robert de Niro fõszereplésével. Azért nem 10/10, mert néha felesleges párbeszédek vannak benne.
Mondjuk én legjobban a maffiafilmeket szeretem, és ez a két színész alap ezekben...lehet ezért tetszik ennyire.
xXx 2
2/10
A Vin Dieseles xXx egy jó film, nem kellett volna hozzányúlni... A 2. rész egy nagy kalap sz*r. Nagyon régen láttam már ilyen sz*r filmet. Az a 2 pont is csak azért, mert Samuel L. Jackson jól játssza a szerepét!
A film után az volt az érzésem, hogy elpocsékoltam 1 1/2 órát az életembõl... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sokak szerint hatalmas film sztem kalap f[]s .D
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Nekem tetszett.....én végig röhögtem....voltak üresjáratok, de sokat lehetett röhögni 😄
10/7.5...a 8 túlzás lenne talán, de a 7 meg kevés 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
UI: Egy bunyós filmrõl van szó elvégre <#hehe>#hehe>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler!
Pl. azon a részen szétröhögtem magam, amikor a ferdeszemû csóka nekikoppantotta a távcsövet az üvegnek. Persze maga a szitu nem volt annyira ötletes, pár filmben már láttunk hasonlót, de jól játszott a srác. Meg fõszereplõ csajszink is jól játszott szvsz., és mellékesen nem rossz bõr. 😊
Nyaralás alatt megnéztem pár másik filmet is.
Fargo: nekem ez nem igazán jött be, egy-két karakter nagyon irritáló volt benne, (spoiler?)->azt a rendõrnõt legszivesebben én nyírtam volna ki. 😊
Domino: ez sem valami nagy durr, egyedül Keira Knightly emelt a film színvonalán valamelyest.
Green mile: na ez viszont nagyon jó volt, talán a meseszerûség vett le kicsit az összképbõl, de Tom Hanks továbra is a kedvencek közt van.
The fastest Indian: spoiler?
Annak ellenére, hogy végül elérte célját fõhõsünk, mégis olyan szomorú hangulata volt a filnek, de tetszett.
Bram Stroker's Dracula:
Annyira nem volt parás, de egész jó vámpíros film, jó színész gárdával. Számomra az volt érdekes benne, hogy régen a '90-es években elég sokat játszottam a Dracula fliperrel, a filmet meg csak most láttam, de nagyon összhangban van a kettõ egymással, a játékban a filmbõl kivágott szövegek vannak. Poén volt így nézni a filmet, hogy a játékkal játszottam elõbb. 😊
Aki a cím olvastán a Miss Daisy-re tippel, nem téved olyan nagyot, bár mivel orosz filmrõl van szó, inkább csak áthallásokról lehet beszélni, semmint koppintásról.
Hõsünk Victor, a jóképû, délceg, szép szál szovjet õrmester, aki a múlt század 60-as éveinek elején Moszkvában egy csillogó, szénfekete luxusjárgánnyal fuvarozza a Kreml tábornokait. Amikor a városba érkezõ Serov tábornok mellé rendelik, az egész élete gyökeres fordulatot vesz. Serov a krími körzet parancsnoka, és magával viszi a fiatal legényt, aki úgy érzi, a Paradicsomba csöppent. Szikrázóan mélykék tenger, kellemes idõ, csinos csevocskák, a várostól (Szevasztopol) távolabb álló tábornoki kúria, ahol alig van tennivaló... kell-e ennél több?
Victor feladata a tábornok, és lánya, a járási hibás Vera fuvarozgatása a városban. Na, itt jön a Miss Daisy-s áthallás, mivel Vera eleinte ki nem állhatja a fiatalembert aztán késõbb lassan csak megkedveli. Sõt, mivel a lázadó lányról kiderül, hogy terhes, ráadásul már túl késõ elvetetni a babát, a tábornoknak az a gondolat formálódik meg az eszében, hogy valahogy összehozza a két fiatalt: így egyrészt megszûnnének a lányról a pletykák, másrészt az õrmester pályafutása is biztosítva lenne.
Csakhogy... csakhogy ez egy orosz film a szovjet idõkbõl. Sztálin már halott, Hruscsov a legfõbb vezetõ, aki valamelyest nyitottabb az USA felé, de a tábornokok között zajló titkos hatalmi játszmák még mindig sok gyanús halálesettel járnak. Serov és egy KGB tábornok pár évvel ezelõtt részese volt egy csúnya esetnek, amelynek során egy hajó elsüllyedt és a teljes legénység borzalmas kínok között pusztult el, senki nem segített nekik. Az ügyet elsimították, de most újra felbukkan az USA miatt, Hruscsov pedig felelõst akar prezentálni, de nagyon hamar. A két történet lassan összefonódik, és tragédiák sorozatát indítja el...
8/10
Csak a drámai filmek kedvelõinek ajánlom, mivel sem vicces, sem akciódús elemek nincsenek benne (csak itt-ott, jelentéktelen adagokban). De azért nem kell súlyos monológokkal megterhelt mûvészfilmre sem gondolni, a film azért ennél sokkal szabadabb. 😊 Igaz, a vége sem éppen hollywoodi...
6/10 A film látványvilágával azonosulni tudtam, csípem a hasonló stílusú filmeket. Azonban nekem nem állt össze egy teljes filmmé, csak egy film részletének láttam. Sok információt hiányoltam. Sok jelenetet máshogy csináltam volna, esetleg ki is hagytam volna belõle. A végére pedig már erõssen kellett figyelnem, hogy hol zajlanak az események (melyik hajón, annak melyik részén..stb). Persze nem azt mondom, hogy követhetetlen volt. Egyszer nézhetõ, de lehetett volna jobb is.
4/10
brutálisan rossz film, ami csak a fight miatt kapott 4est. azért nem 5 mert túl sok pofon ment látványosan mellé...a sztorira meg nem érdemes szót vesztegetni
7/10
én jókat röhögtem rajta, minden tekintetben olyan mint a sorozat részei, csak hosszabb, de pont ezért készült
Éjszaka a múzeumban szintû film. Nem kell nagy cuccra számítani. Kellemes kikapcsolódást nyújtott. 6/10
nice legs. what time to open?
egész kellemes kis thrillerke, nagy vásznon talán még izgisebb, de monitoron sem volt unalmas. talán kicsit kevés benne a para, lényegében az uccsó 20 percben van csak eksön, addig csak megy a megfigyelés. jó film, meglehet nézni bnõvel moziban úgy, hogy nem kezdesz el kényelmestlenül feszengeni és a film utáni eksönre koncentrálni és még a csajod sem fog a film alatt összevissza karmolászni ilyedtében, viszont 99% hogy tecceni fog neki. kb. ennyi.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
fõleg hogy pl: Kutyaszorítóban, Ponyvaregény mind a két film issé lasan, gördül elõre, nem teng úl benne az akció, igaz nem állít görbe tükröt de nem is ez volt a feladata.
Ellenben a képtelen párbeszédek, az öszeválogatott zene,a story fordulatai, ezek miatt szeniális. És az is biztos õt senki sem kéeps utánozni.
Oliver Stone is remek rendezõ, látam már több filmjét, de a Született Gyilkosokat még pont nem de majd pótolom.
Viszont mivel a hétvégén meg éztem megint a Kutyaszorítóbant, meg Ponyvaregényt, meg a Halálbiztost, a következõre jöttem rá, Tarantino tényleg õrült, de zseni is. Mert ilyen dolgkoat kitálni, hát...nem is lehet erre mit mondani.
/off
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én tudom. az übergagyi triciklis "autósülözésért" 😄
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Bazinga!
9/10 és igazán nem is tudom miért nem tizes 😊 Most láttam elõször és kielégítette az elvárásaimat. Jól kidolgozott, szépen koreografált harci jelenetekbe itt ott sikerült egy kis pluszt belecsempészni és egyes jeleneteknél gondoltam magamban - ez igen.
UI: Ajánlom barnie1990 anyukájának (ha még nem láttátok), nem fog csalódni (bár sok robbanás az nincs benne, de kárpótolnak érte) <#vigyor3>#vigyor3>
Kellemes meglepetés volt a film, néha igazán poénos, izgalmas, látványos, jó volt a zene (azért nem mindig...) és Matthew McConaughey se volt olyan rossz benne (kivételes eset 😛). Az az egyetlen baj a filmmel, hogy nem túl reális... 😄 Pl: szélben, a sivatagban vitorlázni egy világháborús repülõgép ronccsal, meg az, amikor a fél kocsit magukkal rántják, de az elrablók észre sem veszik (ezt valszeg csak az érti, aki látta). Ezért lett... --->
8/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Akkor most kié végülis? Mert Tarantino nem vállalta fel...
Forrás
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Meg lehet nézni Tarantino munkásságát. Nem erõssége semmilyen mondanivaló sem. Akciórendezõnek okés meg sok a vér. De hogy bármiben is görbe tükröt mutatnának a világra az egyik filmjére sem jellemzõ.
ellenben nézd meg Oliver Stone bármely komolyabb munkáját. (Szakasz, Összeomlás, Született Gyilkosok, Született július Negyedikén, Minden héten háború)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy kicsit se jött be.
Choke off
Choke off
Jobb mint bármelyik tarantino által készített pillanatnyi sikerfilm.
Oliver Stone filmjei nem csak szórakoztatnak meg látványban jók, hanem a végén elgondolkodsz, hogy hûû bazzeg van benne valami amit mondtak...
lellemes kis kikapcsolódás minden korosztálynak,igaz én föleg a technikai megvalósitásra figyeltem,és a Pixar egyre tökéletesebb munkákat ad ki a kezéböl...
7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Choke off
Egyszer mindeképp megnézhetõ film, bár hiányoltam az igazán jó poénokat. Azért egy 6ost megérdemel. 6/10
Bazinga!