Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán nem izgalmas, klisékre építkezõ tucatfilm (kb. az elõzõek is azok voltak). Moziban 1x tán nézhetõ, de inkább nem költenék rá pénzt.
From Wiki:
"Az ultimátum (|latinul: az utolsó) olyan fenyegetéssel kísért követelés, amelynek teljesítését meghatározott idõhöz kötik. Általában több kérés utáni végsõ követelés szokott lenni és mint ilyen, a rendelkezésre álló idõ többnyire rövid, maga a követelés pedig nem lehet további tárgyalások témája."
Nos a filmben nincs SEMMI aminek köze lenne az "ultimátum" kifejezéshez. Semmi. Egyszerûen választottak egy eléggé ütõsen hangzó alcímet a sorozat 3. részéhez. Gáz.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
3/10
Hát nekem nagyon nem jött be a film, pedig sok jót hallottam róla...ha hamarabb megtudom, hogy a rendezõ másik filmje 'A forrás', akkor valószínûleg el sem kezdem nézni (mivel az egy *** volt, semmi történet, semmi értelem...legalábbis számomra, aki "normálisabb" filmeket szeret)!
Végülis még lehetett volna a "nézhetõ" kategória is, de engem idegesített, hogy állandóan az öregasszonyt mutatják meg hogy kapkodják a kamerát...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A fogatókönyv 0, a helyszín pocsék, kameramozgás snassz. A rendezés még csak csak elmegy, csak szereplõk is elvannak a saját szerepükben. Ezért sem a rendezõ, sem a színészek nemtudnak hozzátenni a filmhez.
sablonos és unalmas.
szerintem 10/2 ( mint írtam az alapötlet jó is lehetett volna )
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
gusztustalan,idióta és semmitmondó paródiafilm...
1/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
még szerencse , hogy a világomat nemtudtam amikor néztem ennyire rossz filmet én még nemláttam 😄 , hogy van arcuk ilyet kiadni az embereknek manapság + még tele is van filmes hibákkal
0/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
én így hasonlítom õket egymáshoz, így LOGIKUS.
nagy kalap szar a superman returns, és felõlem akárhányszor megnézed és áradozol róla, szóvá fogom tenni a nyamvatt ízlésed.
csá
Szándékosan írtam, hogy a hangulata óriási, mert az. És mert a színészi játék, dramaturgia stb stb már nem...
Kojiro ergo sum.
Tudod ez azért van, mert ezek teljesen más jellegü filmek...
Ha minden filmben ugyanazt keresed, akkor nézd meg ugyanazt a filmet 1000x
Amúgy emléxem, mikor legelõször megnéztem a Superman Returnst és jó kritikát írtam róla, te voltál az elsõ, aki belekötöttél. És most sem állod meg szó nélkül. A véleményedet már ismerem, köszi. Viszont én azóta láttam a filmet mégegyszer, úgyhogy lehet, hogy az enyém egy kicsit objektívebb.
Kojiro ergo sum.
Jujjj 😊 A karakterek hatalmasak, egyes jelenetek ott voltak a szeren (nagyot röhögõs), és egyes jelenetek pedig a régi sulis hangulatot képesek voltak hozni 😊 Na ennyit a pozitívumról. A hugival néztem és a film felénél megkérdezte, hogy olvastam-e a tartalmát a filmnek? Mondom nem, miért? Aszondja, mert kiváncsi lett volna mit írnak errõl a filmrõl. Igaza volt, mert eléggé semmitmondó kis történettel rendelkezik. Azonban az nagyobb baj, hogy a poénok amelyek ütnek is, eléggé ritkák voltak benne és leginkább csak a karaktereken lehetett mosolyogni, nem a párbeszédeken. Nem mondom végig lehetett nézni, de nem szándékozom megismételni az is valószínû 😊
Sajnos az a baj, hogy nem volt annyira sz*r, hogy már jó legyen 😊
4/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ezt is mindig megtudom nézni.....megunatatlan...nincs benne annyi jelent amin hangosan feltudok röhögni, de mégis szórakoztató 😄
10/7
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
10/3
... na persze😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Összességében nagyon szórakoztató volt, klisék tömkelege, de akkor is nagyon élveztem. Pár poénon viszont hangosan felröhögtem, így ezek megadták az alaphangulatát a filmnek. Teccett na, a végén a homár motorosrendõr felbukkanaását még vártam azért 😊))
Rég láttam, de akkor soxor. A véleményem nem változott meg róla.
9/10
Payback
Mel Gibson legjobb filmje ever. Én csak 4-5x láttam eddig, de van egy haverom aki vagy 30x. Az összes szereplõ 10/10: Lucy Alexis Liutól az öreg Coburnig mind.
"Három hétig foglak kínozni, ha kell vérátömlesztéssel tartalak majd életben!" <#wow1>#wow1><#hehe>#hehe><#worship>#worship>
10/10
Superman Returns
Kb év elején láttam és nekem nagyon tetszett, gondoltam megnézem mégegyszer, hátha rájövök miért utálják mások. Hát nem sikerült.
Ez a film jó! A hangulata óriási.
8/10
Kojiro ergo sum.
De alap!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Fõleg az elsõ háromnegyed óra,ami nagyon odavág.
http://videodrome.freeblog.hu/
Kellemes kis film. Szinte minden benne van ami a modern akciófilmeket jellemzi, hogy miért is? Véleményem szerint ez a film a divatos akciófilmekben(horror/thriller) használt kliséket eleveníti fel és próbálja azokat megmutatni egy görbe tükrön keresztül. Ezért nem szabad túl komolyan venni a filmet és jól fogunk szórakozni rajta 😊 Ilyen szemszögbõl vizsgálva minden barokkos túlzás ami megjelenik a "vásznon" érthetõ. Én csak ajánlani tudom. Nálam 7/10
😊
Nem sokat vártam ettõl a filmtõl, azok után, hogy Jim Carrey milyen alapokat tett le a Bruce Almighty-ban, mi nálam 10/10!
Hát azon a mai napi könnyesre tudom magam röhögni, pláne azon a jeleneten, amikor épp Evan-t szívatja az élõ híradóban <#vigyor>#vigyor>
De vissza Evan Almighty-hoz!
Szerintem elég jól sikerült rész lett ez is, és számomra még az elsõ résznél is több mondanivalója lett ennek a résznek!
Morgan Freeman egyenesen "isteni" <#papakacsint>#papakacsint> ebben a részben is...
Tetszett!
Na de hát ez a lényege nem? Nicholson is emlékezeteset alakított a Ragyogásban, mert (persze reméljük) eljátszotta. Ennek meg nem kell semmit sem színészkednie. <#smile>#smile>
Az ilyen emberek kellenek a filmiparba. Különben hogy csinálnának ilyen jó filmeket?!
(Szerinted kinek kellett volna Meehan-t játszania, Ben Affleck-nek?) 😄
bocs 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A tipikus botrányfilm, mely létét, és azt, hogy bárki is beszél róla, azt az elképesztõen naturális groteszk jeleneteinek köszönheti. Mert ha az nem lenne, bizony nincs ember aki beszélne róla.
Szerintem. Mert hogy egy divat lett dicsõiteni, meg szidni a film szidóit. Tiszta UB effektus, lehet hogy most kár is volt megszólalnom.
De örülök, hogy van aki ebben a "remekmûben" is látt értékelhetõt. Én a magam részérõl remélem hogy soha többet nem lesz hasonló, vagy ha igen, az nem a magyarok cimke alatt fog futni. Mert maradandót nem igy kell alkotni. Azt lehet úgy is, hogy értékelhetõt tesz bele a filmbe.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagyon lassú, de szép múvi. Nem egy többször nézhetõs film, de aki szereti Lynch filmjeit, az nézze meg.
7,5/10
Lucky Number Slevin
Kicsit lassan indul be, de a végén nagyon üt. Igaz BW-t már soxor láttuk ebben a szerepben, de nem volt vele gond, és a többiekkel sem, sõt... (M. Freeman, J. Hartnett, B. Kingsley, stb... Lucy Liu nem gyenge csajszi... :o). Ez viszont többször fogyaszható darab. Még csak most láttam elõször, de nagyon tetszett... 😊
8,5/10
Rengeteg rossz kritikát olvastam róla de szerintem komoly film lett nagyon!
Izgalmas,látványos,érthetõ...
Ha szer filmet akartok nézni akkor csak ajánlani tudom. A film dög unalom, a történet állítólag megtörtént eseményeken alapul, mégsincs se eleje se vége, tömény unalom a felénél be is aludtam vagy 5 perce aztán csak rábírtam magam, hogy "na mostmár csak megnézem mi lesz a vége" (bár már az elején lehet tudni ki éli túl) A vége meg egyszerûen nevetséges volt.
2/10 azért nem 1 mert vagy 2x szólt benne jó zene, meg a tolikocsis csóka jól mutatott 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
IPB Image
Darren Aronofsky-t nem véletlenül tartják napjaink egyik legjobb úgymond fiatal rendezõjének./bár az is igaz,hogy már 38 éves,de belefér/Mindezidáig 3 nagy filmet rendezett,a Pi-t,A Requiem for a dream-t,illetve a The Fountaint.Azt gondolom,mindegyik film egyedi,és zseniális,még ha sokaknak nem is tetszik egyik-másik.
Aronofsky egyik legnagyobb erõssége,mint ezen film után kiderült számomra,hogy egy olyan témából is remek filmet tud csinálni,mely abszólut nem érdekli az embert,vagy esetleg utálja...mint én a matematikát.
A film fõszereplõje egy beteg matematikus,aki mindenképp fel akar fedezni valami nagy dolgot,s ez a rogeszméjévé válik szinte.Segítségére van egy oreg matematikus is,õ egyfajta mestere hõsunknek.A fõszereplõ ,miután talál egy bizonyos számot,_bizonyos érdeklõdõk _keresztüzében találja magát...
A rendezõ fekete-fehérben forgatta le filmjét,amely alapból belerángatja a filmet egy depressziós hangulatba,amelyre a rendezés ,amely jelen esetben is kiváló,még rátesz egy lapáttal..a zenék nagyon eltaláltak,igazi hangulatot adnak a filmnek.A szereplõk szintén jól játszanak,ráéreztek arra,hogy ez a film milyen játékot vár el tõlük..
A Pi egyedi film.
A Pi jó film.
Sõt,a Pi kiváló.
9.0/10
http://videodrome.freeblog.hu/
7/10
Tegnap néztem meg moziban, nekem tetszett...nekem ez a legjobb a 3 rész közül. Mondjuk Al Pacino is ad egy kis pluszt a filmben... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB