Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon tetszett Adam Sandler új drámája. Jól alakít benne õ is meg Don Cheadle is. 8/10
nice legs. what time to open?
Jól sikerült, HHH talán jobb volt egy árnyalattal. Akad néhany nagy poén, azokért érdemes megnézni, van benne eredetiség! Jóak ezek az angolok. Vá, most nézem az imdb-n , nem is rossz, pedig 52000 szavazat az már nem kevés!
Polcon a helye! 10/8.5 - ha a Shaun 9-es
Bevallom én nem misztifikálom túl a befejezés-dolgot.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De azt hiszem ennyi elmélkedést az 1408 nem ér meg.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De a beszámolód alapján lehet, hogy nekifutok még egyszer. <#smile>#smile>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A film végén a diktafonon hallható hangokra gondolsz? Hogy a kislányának a hangját vette fel? Azt jelenti, hogy meg tudnak jelenni a szellemek a fizikai világban is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Napjainkban a horror mûfaj válságban van.Azt gondolom,ez nem titok.Van ugyan a mûfajnak egy-két jó próbálkozása,mint pl.a Fûrész.Általában azonban van egy klisékbõl építkezõ film lesz egy mai horrorból(végeláthatatlan sor...),vagy remake-elnek egy régi klasszikust..(Halloween,A texasi láncfûrészes gyilkos)Van azonban még egy ág,amelynek lényege a következõ:végy egy alapjából klisés,ám kidolgozott forgatókönyvet,rakd tele fura fazonokkal,rakj bele poénokat0 és ,jó sok vért...Ilyen volt a Slither címû egész jó horrorkomédia,és ilyen ez a film is.
A mû Magyarországon(!)játszódik.Angliából egy cég az alkalmazottait csapatépítõ tréningre küldi.Miután a buszsofõr nem hajlandó õket továbbvinni egy mellékúton(a fõutat lezárták..egy bazi nagy fával xD),hõseink úgy döntenek,gyalog mennek tovább.A villa azonban,ahová mentek,nem olyan,mint azt õk képzelték,sõt,valakik nagyon berágtak rájuk,mert a csapat egyre fogyni kezd,jó horrorhoz híven,hõseink pedig próbálnak menekülni a végzetük elõl.
A karakterek szerethetõek.Ez jó pont,én már sajnos elég rég láttam olyan horrort,ahol azért is szurkolok,hogy ez meg az az ember élje túl a filmet,nem csak azért,hogy valaki nyírja már ki azt az idegesítõ szõke libát.Kedvencem Gordon volt,eszméletlen karakter volt.Sajnos az õ végzete lett legrondább ./így próbáljon az ember szurkolni valakinek/
Rengeteg poén van a filmbe,van odamondós,pár nagyon nevetõs,és van pár magunkban mosolygós.(az a kedvencem,amikor a levágott lábat egyik hõsünk megpróbálja betuszkolni egy hûtõszekrénybe)
A filmben többször is magyarul beszélnek(a buszsofõr),az ember tényleg érzi,hogy ez Magyarország.Elkapták a hangulatát kicsiny országunknak.Szerencsére,bár a gyilkosok is magyarok,nem kapunk olyan fikázást,mint a Motellel a szlovákok,itt egy elszigetelt csoportról van szó,és nem egy egész ország sablonokba állításáról.
Kellemes horrorkomédia lett a Severance.Szórakoztató,ötletesnek is mondható,ez pedig már jóval több,amit egy mai horrorról általában el lehet mondani.
8.0/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Hát, az érzelmeim vegyesek. Volt rész, ahol megijedtem, de igy visszagondolva, egyik jelenet sem volt igazán ütös. Az özönvizek meg már majdnem hogy unalmasak, de mindenképpen feleslegesek voltak. A hangulata az megvolt a filmnek, meglepetéssel sehol sem tudott szolgáltatni.
Nem is tudom megéri e megnézni vagy nem..? Ijedõs kislánykák társaságában szerintem azért mindenképpen!
Kiváncsi lennék, ki hogy értelmezte a végét a filmnek?!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát, az elsõ rész után másra számítottam, persze Jim Carrey-t nem lehet utánozni, és ahogy a film halad elõre ez világossá is vált hogy nem is ezt akarták. Maga a történet tetszett, voltak vicces jelenetek, de nem annyi mint amire számítottam. Tévébe való délutáni mozi, semmi több.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elég érdekesre sikeredett ez a film. Bár ha belegondolok, hogy az a Joel Schumacher rendezte, aki olyan filmeket jegyez, mint a Fülke, a Rossz társaság, a 8MM, a A Batman és Robin, az Ügyfél, akkor nem nagyon lepõdök meg. Az elsõ fél óra után nem gonolná az ember, hogy ebbõl thriller lesz. És tessék: olyan (rémálom szerû) álom és valóság keveredésnek lehetünk szemtanui, hogy már magam sem tudtam, hogy most akkor ki-kivel van...
Sokan beskatulyázzák Jim Carrey-t az eddigi remek (kivévé a Grincs) vígjátékai alapján, így nekem is néha elõjött ez az érzésem, de meg kell mondjam thrillet kategoriában is megállta a helyét! Bár egy-két képkockán felfedezhetõ a régi Jim Carrey is...
Összességében 9/10
Miss Potter
Egyre jobban belopja magát a szívembe a Bridget Jones-ként elhíresült Miss Zellweger, így ennek a filmnek is optimistán fogtam hozzá. És nem csalódtam. Azt kaptam, amit vártam!
8/10
Elejen untam aztan bepordult es a vegeig meg sem alt az izgalom.
De erdemes megnezni mert naon jo.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Perverzék romantikáznak, Maggie Gyllenhaal pedig isteni!
Ritka jó film, sejtettem, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ilyen és ennyire.
+Angelo Badalamenti nagyjából Morricone kaliberen vezényeli a filmjeit.
tízpertíz
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Kicsit rókabõr érzésem volt, de azért nem volt annyira rossz. Érdekes volt látni, hogy az öreg Rockyban milyen érzések vannak még. A boxjelenet a végén nem igazán tetszett, de elment. 6/10.
A hatodik érzék
Nem is értem miért nem láttam még ezt a filmet. Az elejétõl a végéig tetszett. Bruce Willis játéka is jó volt, a sztori is, a zene, a legjobb pedig a "csattanó" a végén. Én legalábbis erre nem számítottam 😄 9/10.
Bazinga!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
BUDA > miskolc.
hát,mostmár megnézem.az elejének olyan a hangulata teljesen,mint annak idején az elsüllyedt világok-nak.fõleg,amikor a merkurt nézik.az mekkora depi egy rajzfilmsorozat volt.
szóval,ha végig megtartják ezt a hangulatot,és nem lesz benne semmi igazán látványos akció,akkor is tetszeni fog-sztem...majd utána megmondom.
BUDA > miskolc.
-az elsõ fél óra...tovább nem jutottam,ugyanis sikerült valami nagyon béna rilízt letölteni,és semmi nem játssza,csak az mplayer,de az is csak pár percig,aztán leáll,beletekerni meg nem lehet,azt sem engedi...de megöl a kíváncsiság,nagyon nagy filmnek ígérkezik...
keresek valamit,ami lejátsza...
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Agyament, de üt mint ááállat. Kegyetlen zombik, õrült akció, látványos jelenetek, géppuskalábú csajszi... mi kell még? <#vigyor>#vigyor>
(a másik a Death Proof is jó, de nekem nem teccett annyira mint ez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem valami nagy durranás bár egyszer-kétszer hangosan felröhögtem rajta.
A cápa nem kicsit volt túlzás...
Amélie csodálatos élete
igen,még csak most láttam.és bizony utolért az a közhely,miszerint sokat dícsért film már csak rossz lehet.najó,túloztam 😊
szóval a lényeg:óriási elvárásokkal kezdtem neki,és nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.kifejezetten szeretem az "életigenlõ" és a jó(!) szerelmes/romantikus filmeket,és ezekkel a részekkel nem is volt baj,de sokszor megfogalmaztam magamban a kérdést:"miért készült el ez a film egyáltalán?".most biztos sokan megdobálnak ezért,de én ezt éreztem,és egy filmnél ez nem jelent jót.biztos hogy benne van az is,hogy már millió hasonló filmet láttam,és hogy nem voltam a megfelelõ hangulatnál éppen.
sok már ez a 6 év,ami a premierjétõl telt el,az elvont dolgok(többek között ezek tették híressé) már koránt sem ütöttek akkorát,mint kellett volna,hiszen ezekhez már hozzá vagyok szokva,ellenben azokkal,akik a bemutatása idején látták a filmet,hiszen ezek a dolgok még jóval szokatlanabbak voltak akkor.
ötésfélpertíz :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Zene nélkül mit érek én?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Hát ezt a filmet még párszor meg fogom nézni asszem. 😊 Ahogy olvastam az értékeléseket, egyre magasabbra tettem a mércét, de szerencsére nem csalódtam. Látványos, izgalmas, humoros. (A filmek kb. 90%-át eredeti nyelven nézem, de itt úgy jött ki, hogy magyar verziót néztem, de szvsz. nagyon jó lett a szinkron!)
érdekes vikinges-indiános Rambo I. 8/10
A faun labirintusa
kicsit szomorú történetü beteg látványvilág 7/10
Vadidegen
Halle Berry rajongó vagyok ugyhogy 8/10,mondjuk sikerült csöbehuzniuk a történettel,pedig azt hittem tudom mi a vége...
A Simpson család
aki szereti tudja miért ennyi 9/10
Surfs Up
laza mese laza figurákkal 7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
vegyesek az érzelmeim, de nem csalódtam.......nekem nagyon bejött.
10/8
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
imádom, alapfilm, minden pillanata, minden szövege, minden karakterek Nr.1.
persze az élvezheti leginkább, aki pókerezik, de azért ajánlom bárkinek.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Szökj vissza, amíg nem lesz baj belõle<#felkialtas>#felkialtas>