Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elejen untam aztan bepordult es a vegeig meg sem alt az izgalom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De erdemes megnezni mert naon jo.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Perverzék romantikáznak, Maggie Gyllenhaal pedig isteni!
Ritka jó film, sejtettem, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ilyen és ennyire.
+Angelo Badalamenti nagyjából Morricone kaliberen vezényeli a filmjeit.
tízpertíz
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Kicsit rókabõr érzésem volt, de azért nem volt annyira rossz. Érdekes volt látni, hogy az öreg Rockyban milyen érzések vannak még. A boxjelenet a végén nem igazán tetszett, de elment. 6/10.
A hatodik érzék
Nem is értem miért nem láttam még ezt a filmet. Az elejétõl a végéig tetszett. Bruce Willis játéka is jó volt, a sztori is, a zene, a legjobb pedig a "csattanó" a végén. Én legalábbis erre nem számítottam 😄 9/10.
Bazinga!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
BUDA > miskolc.
hát,mostmár megnézem.az elejének olyan a hangulata teljesen,mint annak idején az elsüllyedt világok-nak.fõleg,amikor a merkurt nézik.az mekkora depi egy rajzfilmsorozat volt.
szóval,ha végig megtartják ezt a hangulatot,és nem lesz benne semmi igazán látványos akció,akkor is tetszeni fog-sztem...majd utána megmondom.
BUDA > miskolc.
-az elsõ fél óra...tovább nem jutottam,ugyanis sikerült valami nagyon béna rilízt letölteni,és semmi nem játssza,csak az mplayer,de az is csak pár percig,aztán leáll,beletekerni meg nem lehet,azt sem engedi...de megöl a kíváncsiság,nagyon nagy filmnek ígérkezik...
keresek valamit,ami lejátsza...
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Agyament, de üt mint ááállat. Kegyetlen zombik, õrült akció, látványos jelenetek, géppuskalábú csajszi... mi kell még? <#vigyor>#vigyor>
(a másik a Death Proof is jó, de nekem nem teccett annyira mint ez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem valami nagy durranás bár egyszer-kétszer hangosan felröhögtem rajta.
A cápa nem kicsit volt túlzás...
Amélie csodálatos élete
igen,még csak most láttam.és bizony utolért az a közhely,miszerint sokat dícsért film már csak rossz lehet.najó,túloztam 😊
szóval a lényeg:óriási elvárásokkal kezdtem neki,és nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.kifejezetten szeretem az "életigenlõ" és a jó(!) szerelmes/romantikus filmeket,és ezekkel a részekkel nem is volt baj,de sokszor megfogalmaztam magamban a kérdést:"miért készült el ez a film egyáltalán?".most biztos sokan megdobálnak ezért,de én ezt éreztem,és egy filmnél ez nem jelent jót.biztos hogy benne van az is,hogy már millió hasonló filmet láttam,és hogy nem voltam a megfelelõ hangulatnál éppen.
sok már ez a 6 év,ami a premierjétõl telt el,az elvont dolgok(többek között ezek tették híressé) már koránt sem ütöttek akkorát,mint kellett volna,hiszen ezekhez már hozzá vagyok szokva,ellenben azokkal,akik a bemutatása idején látták a filmet,hiszen ezek a dolgok még jóval szokatlanabbak voltak akkor.
ötésfélpertíz :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Zene nélkül mit érek én?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Hát ezt a filmet még párszor meg fogom nézni asszem. 😊 Ahogy olvastam az értékeléseket, egyre magasabbra tettem a mércét, de szerencsére nem csalódtam. Látványos, izgalmas, humoros. (A filmek kb. 90%-át eredeti nyelven nézem, de itt úgy jött ki, hogy magyar verziót néztem, de szvsz. nagyon jó lett a szinkron!)
érdekes vikinges-indiános Rambo I. 8/10
A faun labirintusa
kicsit szomorú történetü beteg látványvilág 7/10
Vadidegen
Halle Berry rajongó vagyok ugyhogy 8/10,mondjuk sikerült csöbehuzniuk a történettel,pedig azt hittem tudom mi a vége...
A Simpson család
aki szereti tudja miért ennyi 9/10
Surfs Up
laza mese laza figurákkal 7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
vegyesek az érzelmeim, de nem csalódtam.......nekem nagyon bejött.
10/8
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
imádom, alapfilm, minden pillanata, minden szövege, minden karakterek Nr.1.
persze az élvezheti leginkább, aki pókerezik, de azért ajánlom bárkinek.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Szökj vissza, amíg nem lesz baj belõle<#felkialtas>#felkialtas>
Vigyáz kész szörf - Alap stroi simán lehetet tudni h mi tõrtnéik majd benne összes anim film szinte ilyen ... 6/10
Simpsons the movie hát ez jó lett szakadtam pár részen 9.5/10
300 jójó lett no commant 10/10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Mondjuk azokat is megértem, akik húzzák a szájukat az idegenajkú fõszereplõcsaj miatt, nem egy elegáns megoldás, nem is világos, hogy pl. miért nem osztották a szerepét a hangját adó Ónodi Eszterre... Mindegy, ez már csak szõrszálhasogatás, az amúgy általában harmatgyenge magyar mezõnyben (tényleg, Overnight kijött már?) ez egy gyöngyszem!
Steve-vel mi a baj? Bill Murray for prezident!!! A Hervadó virágok és az Elveszett jelentés zseniális lett, itt meg ennyire mellément volna?
Úgy, mint ez: Big Trouble in Little China
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
9/10 Remek eksönfilm, jót lehet rajta röhögni is 😊
-Mi a francot képzel, ki maga?
-Minimum egy Rambo.
-Rambo? Az egy buzi.
😊))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ON: azon agyalok, hogy Titkárnõ vagy Orvlövész vagy Lora vagy The Life Aquatic with Steve Zissou...
Valami tipp esetleg?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jah, és valószínûleg az óccsó szinkron miatt is találtam ócskának. Eredeti nyelven nem értettem sajnos. 😞
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.