Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Titanic

Néhol kissé túl csöpögõs (nekem legalábbis)....de igazából egy nagyon jól kivitelezett alkotás.....Cameron nagyon jót alkotott.....DiCaprio és Winslet jó választás volt.....akárhogy is élvezetes és gyorsan elrepül az idõ a nézése során....
10/9 megérdemli sztem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én is csak a 2-3-at láttam az elsõvel sajna még nem akadtam össze, bár erõteljesen nem is kerestem eddig.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

PetruZ
Eh, mûveletlen banda. 😊

(Egyébként az elsõ rész szerintem mai szemmel sem paródia. Ha ma jönne ki, simán lemosna minden horrornak nevezett celluloidselejtet. 😊 )
Count Adyn
Az a film mai szemmel inkább egy paródia😄 De tényleg alapmû😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

én nem láttam, nem szeretem a horror filmeket... errõl is éppen, hogy csak hallottam vhol... 😛
Kandurex
óó vazze,...és pont ma?

jó, írtam magamnak egy warnt <#zavart1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
hát mondjuk a torrent topikba írhattad volna.ebbõl így warn lesz,adjál szépen egyet magadnak XD

és igen,volt törlés 0.3 alattiaknak!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PetruZ
Neb*ssz, ezt a filmet mindenki látta. 😊 Horror alapmû, anno több helyen be volt tiltva. Ennek ellenére ezzel és a következõ két résszel alapozta meg Raimi és Campbell a filmes karrierjét. Valamint hozzájuk fûzõdik a "Sam Raimi az isten és Bruce Campbell az õ prófétája" közmondás, amit minden horror-rajongó minden este mantraként legalább tízszer elismétel. 😊
ez a film alap kisfiam! nooooo Ash noooooooo wrwrwwrrwrwrwrw
Kandurex
off, de nem tudom, hova írjam 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
srácok, volt valami account törlés most a bithun,..? mert nem tudok bejelenetkezni az accommal, kértem új jelszót, küldi is, de azzal se? <#rinya>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

REALista
Ezt a filmet látta valaki?Nagyon jókat hallottam róla de nem találom egy magyar torrent oldalon se...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kmarha
Jó?? A.P.hoz még illet is a hang, de az összes többi fõszereplõ? Úr isten. A zsaru feleségét csak akkor lehetett érteni, ha felemelte a hangját. A többit az orra alatt dünnyögte el. A csúcs a tolószékes kopasz, szakálas csóka hangja volt. Beleélés semmi. A komputer szóra is csak úgy ismerhettem rá, hogy erõsen infós beállitottságom van, gondoltam a "koppmuter" az akar lenni. Szinte sirtam fájdalmamban, néhol annyira sivár volt.

ProGabe: sajnos nem csak a szinkron volt. Tele volt üresjáratokkal a film. Persze a szükséges szerelmi nyammogások, családi pillanatképekkel, de talán nem úgy kellett volna, hogy fél óráig hallgatod a fõszereplõ és a könyvtáros leányka semmitmondó, egyik karakterhez sem hozzátevõ szövegeket. De még az üresjáratokat is fel lehet dobni egy-két lágy zenével, bármivel, de nem, itt a film 60 százaléket a mélységes mély csend jellemezte.

Voltak jó részei is, pont azokra emlékezve ültem leülni elé, hgy újra megnézzem, de sajnos nekem igy egészében nem fog jó film lenni. Lehet rossz az izlésem. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

www.filmnezo.blog.hu

Knocked up,illetve Halloween (2007)remake kritika,ha érdekel valakit...jó hosszúak,azért nem teszem be õket a fórumba.<#idiota>

http://videodrome.freeblog.hu/

Sephi
Ejjenek a moderatorok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

REALista
Serintem nagyon jó a szinkron kár hogy dvd-n nem 5.1-es...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
az eredeti szinkronnal kéne megnézned,úgy talán nem csalódnál benne!persze még ennél is jobb,ha eredeti nyelven néznéd.

Sunshine

jó látvány,érdekes sztori,jó karakterek(vagyis pont annyira dolgozták ki õket,amennyire kellett,nem ismerjük az elõéletüket,de azért láttuk milyen a lelkiviláguk),egy-két csavar,AKAD klisémentes is(bár az egyik nagyon erõltetett),jó zene,és írtam már hogy jó a látvány? 😊 a gond azzal az erõltetett bonyodalommal van,és egy-két színészi teljesítménnyel,ill. leállhatnának már a !!SPOILER!! "megsérült a hajótest,javítsuk ki!óóóó,csak ûrsétával lehet,óóóó gond van" klisével /SPOILER
tudom,sci-fi-be egy ilyet el kell sütni :\

hétpertíz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Wrong turn 2

patológiai képzés-gyenge idegzetûeknek és sztorifanoknak nem ajánlott!

Ramadamammy rapidrandi

Sheltem
A Faun Labirintusa 10/10 alapmû, hibátlan, mesteri.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kmarha
Szemtõl szembe

Erre nem igy emlékeztem. Rossz hangulatba nézhettem, istenien bealudtam rajta. Pedig a karakterek nem voltak rosszak, csak valahogy nem akart átjönni egyik sem. A magyar hang meg, nem divatból szidom, de egyszerüen borzalmasan ritka fos volt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hehe.. én is pont most néztem meg 😄 Szerintem is nagyon király film volt, jó színészekkel és klassz zenével. Ugyanúgy 10/9
Pheaper
faterok motoron
hát pozitivat csalódtam a filmben mindenki lemondta h ilyen sz.. blabla
de sztem nagyon jó kis filmre sikeredett 10/9

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
FlightOf The Phoenix 7/10

Jó kis történet volt tetszett.
Felhasználhatták volna a tevéket húzni a gépet...
AntiHero
Faterok Motoron (Wild Hogs)

Szórakoztató, sokszor hangosan fel"nevetõs" film.

10/8

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tatyla
ajaj azt hiszem nem figyeltél jól...

spoiler

a srác már jóval hamarabb elköltözött a házbol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kmarha
de milyen filmet? NEm tudom nálatok mi megy, de itt van Harry potter, Simpson, Ocean új része... azt ennyi. Zalaegerszeg ha valaki kérdezné. 3 hete már csak ezek mennek.

desigo
Na most hétvégén se megyek moziba...
Moziünnep,tömegnyomor 😞

De aki olcsón akar filmet nézni annak hajrá.
Z
Na jó, meggyõztetek...átszenvedem magam a buszos-ordibálóson, aztán az egész filmrõl alkotok majd véleményt. <#smile>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

AntiHero
Ja és a buszsofõr szövege tényleg eszméletlenûl gagyi😊 Senki nem beszél így 😊

AntiHero
Severance

Nekem is tetszett. Vicces is volt, néha komoly volt. Olyan semilyen film volt, de valahogy mégis lekötöt. Ez lehet betudható annak hogy Magyarországon játszódik és jártam már ilyen (erdõbe, helységbe). Átadta a hangulatot. Aki Paintbolozot már életébe az eltudja képzelni mien lehetett a szereplõknek az erdõbe rohangálni, mikor üldözték õket.

A film majdnem olyan lett mintha eggyik kirándulásomat néztem volna meg😊 Csak hát velünk ilyenek nem történtek meg😄

Ja értékelés lemaradt😊
10/6 Mert azért vannak ettõl bõven jobb filmek is. Hangulat film szerintem.

DoctorJohnson
Next - 5/10

Teljesen kommersz akciófilm, ismét Nick Cage dobja fel az egészet, amúgy totál felejtõs lenne. 1x nézhetõ, semmi extra, de Cage haja immár nem olyan jó és dús mint a Ghost Rider-ben, mitõbb totál ciki bundesliga sérója van... 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddick21
Nézzétek meg az eredetit. Mérföldekkel jobb, logikai bakik nélkül. Az egy szép film, nem ilyen giccsparádé...

desigo
Spoiler!

Hogyan találkozhattak amikor a srác le volt két évvel maradva?
Nem láthatta volna a csajt a vonaton.
Ha a csaj figyelmezteti,hogy valentin napon ne legyen balesete akkor megváltozik az egész jövõ ergó a srác a házban marad és soha nem költözik oda a lány így tehát soha nem is leveleznek...
Sephi
Ember? Fejezd mar be! Spam kiraly vagy? Senkit nem erdekel. Ird a velemenyed es ne faraszal minket a marhasagaiddal mert senki sem kivancsi arra hogy eppen miert neznek hulyenek teged es mit magyarazol ellene.

EZ FILM TOPIK.

Kosz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tatyla
miért nem volt értelme a Ház a tónál cimü filmnek?
fejsd ki pls...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

desigo
Blöff 8/10

Eddig kimaradt az élemetbõl e remekmû de most pótoltam a hiányt.

Ház a tónál 6/10

Egész tûrhetõ film is lehetett volna belõle ha lett volna egy csepp értelme...
Bucser
Ahhan😊
Neked szabad másnak nem?

Végülis, amit szabad a nagyökörnek nem szabad a kisökörnek😊

De ha jól emlékszem te voltál aki beállított a topicba 2 tágra nyitott pofával, hogy itt milyen tré emberek vannak. Bocsi, hogy fel lett véve a pofába dörgölt kesztyû.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha ez az egyetlen szórakozásod, hogy itt kelted a feszültséget akkor még megértem, de ha komolyan gondolod akkor a helyedben elkezdenék aggódni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Riddick21
Te meg 100%-ban engem. Az azért produktívabb, vagy ahogy elképzeled. Bahh, rossz vicc, na!

Bucser
kár hogy a huszonvalahány éveddel úgy csinálsz mintha te lennél a Réz András. Még jó fej is lehetnél.

De nem vagy.

Egyébként ha a többi, színvonaltalan bendzsa állat postja értelmetlen és félrevezetõ, akkor a te egyszerû aszfaltszagú flamejeid milyenek? mert a topichoz való hozzájárulásod 2/3-ad része abból áll hogy más értkelését baszogatod. Bocs 3/4-e.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

vegicsek
Nevetséges vagy.Idejössz, és elkezded osztani az észt, hogy milyen viselkedés jó, és milyen nem, ráadásul jelentétkelen dolgokban.Vedd már észre magad, ha minden hasonló filmkritikán ennyin lovagoltak volna, mint te a #32917-en, akkor már egy nullával több hozzászólás lenne a topicban.Ez egy közösség, amibe te a jelenlegi hozzáállásoddal nem illesz bele.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Riddick21
Itt én erre akár büszke is lehetnék, csak nem pazarlok érzelmeket erre a szemétdombra.
Nem értik: aki annyit ír, hogy "elmegy vele az idõ, az ember csak ül bambán a tv elõtt, másrészt sok értelme nem volt az egésznek...lehet, hogy scak "nem jött át", az unalmában bombázza a baromságaival a többieket, posztjai félrevezetõek és semmitmondóak, ergo semmi értelme annak, hogy töri itt magát.
De majd én leszek leoltva, bannolva, mert tiszteletlennek érzek egy ilyen kaliberû megmozdulást. Nem értem, ha valaki végignéz egy filmet, akkor miért nem képes valamit profiálni is belõle, legalább élmény terén...

AntiHero
LOL téged minden topikba utálnak😄?

Riddick21
"egyrészt elmegy vele az idõ, az ember csak ül bambán a tv elõtt, másrészt sok értelme nem volt az egésznek...lehet, hogy scak "nem jött át""

Még mindig nem? Mi kell, mankót adjak?

sweech
te is rendesen húzod le a színvonalat a hülye beszólásaiddal =) azért mert neked tetszett az alpha dog, nem biztos hogy másnak is bejön

Riddick21
Nekem inkább a színvonal kezd kellemetlen lenni, azért van, hogy csak beugrom néha. Alpha Dog 5/10??? Jobb lenne, ha nem olyanok cirkafirkálnának ide, akik most vannak túl életük elsõ filmjén, nem?

ON:
24 c. sorozattal ismerkedem éppen, alapjáraton nem nézek semmilyet, de erre kíváncsi voltam, annyian párhuzamot állítottak a Die Hard-dal. Nos ennek alapja nem sok van, csalódást viszont nem okozott, az elsõ évadból ment le eddig a fele, izgalmas és a csavarok többsége színvonalas, bár gyakran kiszámítható.
Melyik évad a legjobb? Sokan a harmadikat tartják annak, de az egybehangzó vélemény szerint a 6. hulladék...

Sephi
Kezdel kellemetlen lenni. Fejezd be kerlek.

Riddick21
Hát te egy isten vagy, majd írjál még...
<#help>

shaba23
alpha dog
két részletben sikerült megnéznem...5/10
egyrészt elmegy vele az idõ, az ember csak ül bambán a tv elõtt, másrészt sok értelme nem volt az egésznek...lehet, hogy scak "nem jött át"
Pillangó hatás 2

Hatalmas várakozással ültem le elé... Elõre rettegtem, hogy mennyire ki fogják megint csavarni a sztorit, és hogy mi nem fog stimmelni a megváltoztatott idõsíkban...
Csak ültem, és feküdtem és majd bealudtam!
Én még filmben ekkorát nem csalódtam! Ezek szerint engem is utolért a sorozatok csapdája, amit eddig sikerült magamban leküzdeni, pedig már láttam egy két folytatásos filmet (Végsõ állomás, Sikoly, Fûrész, Alien, Mátrix, stb.), és eddig egyikkel sem volt ilyen mérvû problémám! Nem is részletezem...

Nem tudom, hogy ha fordítva jött volna ki a két rész, akkor mi lett volna? Lehet, hogy akkor el sem készül a folytatás, és akkor ezt a filmet is elkönyvelhettük volna, mint egyrészes kis durranás!

Ég és föld!
1/10-et csak azért adok rá, mert jól nézett ki a fõszereplõ csaj 😊