Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
01:04:47,550 és 01:05:11,407 között (szó szerinti idézet):
At first I thought the radio waves were blocked by the Shimmer, and that's why no one inside could communicate with base or GPS, but the light waves aren't blocked, they're refracted, and... (itt statikus zajok) ...it's the same with the radios. The signals aren't gone. They're scrambled.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.03.18. 00:05:14
//Segítek: rádió jel volt... csak ugye nem volt érthető, mert... lásd a spoilert és a fizikát...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.03.18. 00:00:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem az járt a film nézése közben a fejemben, hogy Samantha Carter (Stargate) 2 nap alatt oldotta volna meg a rejtélyt! :))
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Vegyes érzések. Egyrészt nagyon látványos, izgalmas, lekötötte a figyelmem végig. A történet is elég egyedi.
Ugyanakkor, néhol vontatott, vannak benne teljesen felesleges részek, ami nem is értem mi a fenéért kellett beletenni.
Szóval sajnos a film alaptörténete több sebből is vérzik. Ráadásul ezek olyan sebek, amiket el lehetett volna kerülni nagyobb odafigyeléssel.
Valamint még egy megjegyzés. A filmnek elég egyedi hangulata van. A végére már felvágtam volna az ereim....
De mivel elég egyedi film:
6/10
Jó volt. A kissrác figurát szerintem kihagyhatták volna, nekem valahogy nem illett a képbe. A többi nagyon rendben volt. Az utolsó jelenetben lévő WTF-on el kellett gondolkodnom egy pár másodpercet, mire leesett :)
8/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jön a sötét és az emberek meg eltűnnek. Aki még életben maradt azt csak a fény mentheti meg. De egyre kevesebb van belőle.
Hayden Christensentől mindenki a falra mászik, szerintem annyira nem vállalhatatlan színész az SW óta. Itt sem volt ő borzalmas és nem is vele van a baj. Klasszikus "mi van a sötétben" sztori, ami azt hiszi ha nem mondd semmit az események hátteréről, akkor az milyen rejtélyes meg menő már. Amúgy tipikusan kis költségvetésű film. Van egy fix helyszín, ott vagyunk szinte végig.
Nem rossz, nem jó, csak úgy van. 90 percre leköt, de ennyi. Nem gondoltat el, nem mondd semmit igazán semmiről. Egynek jó...
5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg a kamera másik oldalán/akció koreográfiák terén is. Pár éve megnéztem néhány (20+) régebbi filmjét és mind inkább szórakoztató volt, mint maradandó élmény :)
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2018.03.17. 18:05:37
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Honnan lenne akkor annyi képregény film unos-untalan?
Az egykori kung-fu trió dagijától egy kicsit azért többet vártam. De most hirtelen nem is tudnék mondani Sammo Hungtól olyan igazán kiemelkedő alakítást. Ugye, közel sem futott be olyan karirert, mint Jackie Chan. Annyi rémlik, hogy volt valami sorozata, meg jó pár mellékszerepe.
A főszereplő Eddie-gyerek jól nyomta. Karakteres figura és teljesen jó volt a szerepében. A végső csatára előkerültek az ilyen filmekből jól ismert, "lehulló falevelekről, még a levegőben ellentámadásba lendülök"-típusú megmozdulások. :(
6/10
Vagyis sokkal jobb. "Reálisan".
Koreai Nikita (úgy-ahogy). Nem volt rossz. 6,5 pont a 10-ből reális
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A batman a superman ellen sem tudtam volna elképzelni semmi olyan szituációt "normális " esetben, hogy bármi hasonló helyzet előforduljon ahogy a fimben.
ÉS annyira rámentek a tömegjelenetekre, hogy már tul sok egység van az ellenből akkor is ha gyengék, a sok lúd disznót győz esete akkor is bejátszana egy Black widow esetében mivel ember, fárad ,sérül , nincsenek spec érzékszervei stb.
ha ezek nincsenek figyelembe véve még akkor is ha mese sem lehet komolyan venni , mert bármikor bele lehet magyarázni bármit a lehetetlenbe is és elveszti a hatalmát a legnagyobb gonosz is, ha egy hús vér ember mégha csak 1mp ig is képes megállítani, ellenállni neki kivédeni a támadását..
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mellesleg ezt a meghal, de a köv részben kiderül, hogy mégsem még nem játszotta el a Marvel. Csak simán senki nem hal meg a film végére... :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.17. 11:04:56
Hogy a következő filmre "feltámadjanak" -- kiderüljön, hogy "á, csak karcolás volt"...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.17. 11:00:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Black Widow pedig a csőcselékkel lesz majd elfoglalva.
Nem lehetetlen ilyen szituációkat elképzelni, és még csak a szabályokkal sem megy szembe igazán.
Értem ezalatt, hogy a Batman semmilyen szuperképessége sincs csak ugy mint vasembernek csak a ruha.
Az amerika kapitány egy ember alkotta szertöl lett erősebb az átlag emberekhez képest , de nem egy másik univerzumból érkező lényekkel szemben.
A black widow nem is tudom, hogy a jó kinézetén kivül mit tud felmutatni.
Ezért ezekne k a karaktereknek nem tudok elképzelni olyan szituációt ami még csak azt is lehetővé tenné, hogy fizikai közelségbe kerüljön egy olyan lénynel aki univerzumokat pusztit el, meg tényleg a földihez képest szuperképessége van.
Viszont amilyen jelenetet kapott, hogy megfogja Thanos-t az inkább Hulknak állna jól nem pedig neki.
//majd brripet megnézzük és kiderül...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.17. 10:04:38
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A film már legalább öt éve a rendelkezésemre állt, ennek ellenére csak most érkeztem megnézni..
Baromi látványos lett, egyes jeleneteknél szinte kellett is a 3d. Szerintem a belassított akciójelenetek is ilyen környezetben nagyon jók.
Az is kifejezetten jö ötlet, hogy egy egykori híres és ismert politikust ruháztak fel korunk egyik divatos hobbijával, a vámpir vadászkodással :)
Érdekes, hogy Burton egyéb fimjei nekem ennyire nem tetszettek..
10/8,5.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."